Firma – og grupperejser

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

Et væld af storslåede naturoplevelser

18-dages kør-selv-ferie fra kr. 15.795

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Naturen i Canada er i mange områder næsten lige så uberørt, som da pelsjægere og guldgravere tog ud for at finde lykken. På denne kør-selv-tur i Canada er de største highlights i Rocky Mountains krydret med en fantastisk færgetur gennem Inside Passage til Vancouver Island. På Vancouver Island står naturoplevelserne også i kø, og her er der chance for at se både hvaler og delfiner.

Glæd dig også til at køre på den 3.000 km lange Yellowhead Highway, som bl.a. går gennem de majestætiske Canadian Rockies og forbi brusende floder og spejlblanke søer. Selv om naturen på denne rejse har hovedrollen, er der også rig mulighed for at opleve den oprindelige kultur og tiden, hvor guldfeberen rasede.

 

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Vancouver

  Ankomst til Vancouver, hvor bilen hentes. Vancouver ligger smukt placeret ved Stillehavet, og det vil du kunne se fra toppen af Grouse Mountain. En tur igennem Chinatown, bydelen Gastown og Stanley Park er også oplagt.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra =1.405 kr. pr. person    A
  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra =2.061 kr. pr. person    A
  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den gamle Cedar-skov og

  Fra =1.753 kr. pr. person    A
 • Butchart Gardens på Vancouver Island

  Turen går videre mod Victoria, som er hovedstad i British Columbia. På vejen kan du gøre holdt i fiskerbyen Steveston, som engang var hjem for den største fiskerhavn og konservesfabrik på vestkysten. I dag er Georgia Cannery-bugten et nationalhistorisk sted, hvor du kan få et glimt af områdets stolte fortid. Fortsæt til Tsawwassen Ferry Terminal og tag færgen til Vancouver Island. Køreturen til Butchart Gardens er kort, men med overvældende natur, og kort efter ankommer du til Victoria, som siges at være den mest engelske by i Canada. Kigger du indenfor på The Empress Hotel til ”afternoon tea”, vil du se en af grundene.

  Dagens distance: 70 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Inn at Laurel Point

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved Inner Harbour i

  Fra =1.327 kr. pr. person    A
 • Cape Mudge - Quadra Island

  På turen til Quadra Island kan du stoppe i Quw’utsun’ Heritage Village, hvor du får et indblik i livet for folket på den nordvestlige kyst. Du kan også besøge Chemainus og se de mange vægmalerier, der pryder husmurene og fortæller områdets historie. Ved sen eftermiddag ankommer du til Campbell-floden, hvor du tager færgen til Quadra Island og bor to nætter på April Point Resort.

  Dagens distance: 270 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  April Point Resort & Spa

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grizzlybjørnesafari på Vancouver Island, Campbell River

  Turen begynder i Campbell River på Vancouver Island, hvorfra der sejles til Bute Inlet på fastlandet. Herfra går turen videre med minibus til ”bjørneland”. Fra udsigtsplatforme er du på første
  parket, når bjørnene fisker efter laks i de brusende floder. Inkl. picnic

  Fra =4.387 kr. pr. person    A
 • Sortbjørn på Vancouver Island

  I dag er det tid til en sejltur gennem bjergtagende Desolation Sound og den majestætiske Toba-fjord og mulighed for at se sorte bjørne i deres naturlige omgivelser. På turen besøger du også Mitlenatch Island Nature Provincial Park and Bird Sanctuary og har mulighed for at se søløver, delfiner, ørne, ulve, hjorte og meget mere.

 • Det er muligt at se både spækhuggere, pukkelhvaler, delfiner og sæler på safarien

  Denne morgen tager du færgen tilbage til Vancouver Island og fortsætter din rejse mod nord. Tæt på Port McNeill kan du tage på en spækhuggersafari i Johnstone-strædet. Dagens rejse slutter i Port Hardy.

  Dagens distance: 240 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Quarterdeck Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Telegraph Cove

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Den lille perle Telegraph Cove gemmer sig på Vancouver Islands nordøstlige kyst. Den maleriske by er om sommeren en stor attraktion, og den lille vig summer af aktivitet – både fra fiskere og fra turister, som skal på eventyr på havet. I omr

 • Solopgang over Prince Rupert

  Denne dag venter en uforglemmelig sejltur langs kysten fra Vancouver Island til Prince Rupert, som er den næststørste by på British Columbias kyst. Strækningen er kendt som en del af Inside Passage og er en stor naturoplevelse. Under den 15 timer lange sejltur ser du snedækkede bjergtinder, frodige skove og dramatiske fjorde med chance for at se både hvaler og delfiner.

  Dagens distance: 365 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Prestige Prince Rupert Hotel

  Læs om hotellet

 • Floden Skeena

  Følg den bugtende og smalle Yellowhead Highway, som følger floden Skeena det meste af vejen. Fortsæt gennem minebyen Terrace og videre til Smithers, hvor der er glimrende muligheder for udendørs aktiviteter. Byen ligger midt i Bulkley Valley for foden af Hudson Bay Mountain, som er kendt for sit fine, tørre puddersne – perfekt for skisports-entusiaster.

  Dagens distance: 365 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Prestige Hudson Bay Lodge

  Læs om hotellet

 • Houston kaldes regnbueørred-hovedstaden i Canada

  Forlad Smithers og fortsæt langs Yellowhead Highway. Kør igennem Houston, som er kendt som landets ”regnbueørred-hovedstad”, og fortsæt gennem Burns Lake, Vanderhoof og videre til Prince George, som er dem største by i det nordlige British Columbia. Prince George er placeret, hvor de to floder Fraser og Nechako mødes, og mange af byens parker har indlagt vandrestier med eminente udsigter langs flodbredderne.

  Dagens distance: 372 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sandman Hotel & Suites Prince George

  Læs om hotellet

 • Mount Robson

  Fra Prince George følger ruten Yellowhead Highway og går forbi Mount Robson – det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Bjergpas og brusende floder dukker op langs hele ruten, og dagen ender i byen Jasper, der har tilnavnet ”Jewel of the Rockies”. Du overnatter på hotel i Jasper de næste to nætter.

  Dagens distance: 375 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sawridge Inn & Conference Center

  Læs om hotellet

 • Maligne Lake

  Brug dagen på at udforske denne charmerende bjergby, hvor utallige enestående naturscenerier ligger inden for kort afstand. Du kan tage svævebanen op til Whistler Mountain eller besøge Maligne Lake, som velfortjent er en af de mest fotograferede søer i verden. Her kan du f.eks. tage på et 90-minutters cruise mod den sydlige ende af søen, hvor der ved Spirit Island er tid til at tage din egen version af et billede af den fotogene sø.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra =535 kr. pr. person    A
  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  Fra =954 kr. pr. person    A
 • Athabrasca-gletsjeren ved Columbia Icefield

  Dagens naturskønne rute på Icefields Parkway fører dig gennem en tilsyneladende uendelig række af majestætiske bjerge, forrevne klippeformationer, enorme gletsjere og uberørte turkisblå søer. På vejen kan du stoppe og nyde synet af den største gletsjer i Canadian Rockies, Columbia Icefield, og tage på en ”Ice Explorer”-tur ud på gletsjeren – den er inkluderet i rejsens pris. Du kommer til at gå på gletsjeren og kan drikke fra det rindende vand, der løber i kolde strømme fra gletjseren. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enestående oplevelse.

  Hold også øje med Sarbach-gletsjeren, Peyto Lake og Bow Lake, inden du ankommer til Lake Louise. Herfra kører du langs Bow River via Bow Valley Parkway og har derved mulighed for at stoppe ved Johnston Canyon og gå langs vandrestien til enten de øvre eller nedre brusende vandfald, inden du fortsætter til Banff.

  Dagens distance: 265 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brewster’s Mountain Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et dejligt badeværelse og

  Fra 750 kr. pr voksen
  Moraine Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I nationalparken Banff midt i de canadiske Rocky Mountains finder du Moraine Lake Lodge. Denne historiske Lodge er placeret ved bredden af Moraine Lake og blot 15 km fra den verdensberømte Lake Louise. Hotellet tilbyder gratis guidede vandreturs

  2055 kr. pr voksen
  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  Fra =0 kr. pr. person    A
 • Banff Gondola

  Hele dagen er fri til at udforske nationalparken Banff og det omkringliggende område. I byen finder du masser af spændende underholdning på caféer, museer, i butikker og barer. I rejsens pris er der i dag inkluderet en tur med Banff Gondola – en svævebane med kabiner, hvorfra du får et panoramisk udsyn over Bow Valley.

  Tilkøb flere oplevelser

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag.

  Fra =2.490 kr. pr. person    A
  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  Fra =1.568 kr. pr. person    A
  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  Fra =918 kr. pr. person    A
 • Emerald Lake i Yoyo National Park

  Læg Banff bag dig og kør mod Yoho National Park, hvor du krydser Continental Divide. Fortsæt gennem Glacier National Park og ”Rogers Pass”, hvor spektakulære udsigter til bjergene dukker op en efter en. Glacier National Park er, som navnet antyder, fyldt med gletsjere og er midtpunktet i et stort naturområde, som populært kaldes ”Kontinentets krone”. Det er altså ikke svært at forestille sig, at der her venter et besøg i spektakulær natur.

  Turen fortsætter videre gennem Monashee Mountain Range og forbi den bjergtagende udsigt til Shuswap Lake.

  Dagens distance: 500 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Nancy Greene’s Cahilty Lodge

  Læs om hotellet

 • Bjerggeder nær Logan Lake Route

  Begynd dagen med at køre langs Logan Lake Route til guldfeberbyen Cache Creek og igennem Lillooet, som er kendt som knudepunktet for guldfeberens rasen i 1800-tallet. I dag er området hjem for Canadas største produktion af lægemidlet ginseng. Efter Lillooet kører du to timer på en grusvej til Tyax Mountain Lake Resort, som grænser ned til bredden af Tyaughton Lake.

  Dagens distance: 330 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Tyax Lodge & Heliskiing – Gold Bridge

  Læs om hotellet

 • Chilcotin-vildmarken

  Tyax-resortet byder på et væld af aktiviteter for rejsende i alle aldre. Vi foreslår at tage på en kano- eller bådtur på søen – leje af både koster ikke ekstra.

  Her er også mulighed for rigtig ”western horseback riding”, guidede fluefiskerture, fluebinding og mountainbike-ture for enhver smag og fysisk form. Du kan også tage på flyveture over Chilcotin-vildmarken og blive sat af ved afsidesliggende bjergsøer – og selvfølgelig blive bragt hjem igen.

 • Det bedste skisportssted i Nordamerika

  I dag kører du tilbage mod Lillooet på Duffey Lake Road til Whistler. År efter år bliver Whistler kåret som det bedste skisportssted i Nordamerika, men her er også skønt om sommeren. Her kan du f.eks. udforske området på cykel eller på en af de mange vandreruter, som går forbi sprudlende vandfald og ældgamle skove. Om vinteren er en del af vandreruterne lukkede – til gengæld er der så mulighed for at tage snesko på og begive sig ud på de åbne vinterruter.

  Dagens distance: 150 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aava Whistler Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for at se, hvordan sv

  Fra =1.327 kr. pr. person    A
  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær bjergudsigt, og du

  Fra =1.489 kr. pr. person    A
  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  Fra =1.997 kr. pr. person    A
  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte bjørne som holder

  Fra =1.997 kr. pr. person    A
 • Stawamus Chief Rock

  Forlad Whistler og kør langs den smukke Sea-to-Sky Highway mod Vancouver. Højdepunkter på vejen inkluderer det imponerende vandfald Shannon Falls, som er det tredjehøjeste i British Columbia, og Stawamus Chief Rock, som tiltrækker klatrere fra hele verden.

  I Vancouver lufthavn afleveres bilen i lufthavnen, og turen går hjem mod Danmark.

  Dagens distance: 122 km

  Tilkøb flere oplevelser

  West Coast Wilderness Lodge - 3-dages tur

  West Coast Wilderness Lodge befinder sig på kanten af vildmarken med spektakulære udsigter over Hotham-fjorden og Jervis-flodmundingen. Lodgen tilbyder alt, hvad hjertet kan begære af friluftsaktiviteter, naturoplevelser og spændende gourmet-retter. På lodgen er der en restaurant, en

  Fra 2.995 kr. pr voksen     Fra 850 kr. pr barn
  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte bjørne som holder

  Fra =1.203 kr. pr. person    A
 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en tilkøbstur eller udflugt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
  Sundance Guest Ranch

  Sundance Guest Ranch ligger i nærheden af den lille by Ashcroft og er mere end en almindelig ranch. Her får du ranch-livet ind under huden og får indsigt i livet som cowboy. Ranchen har ikke mindre end 100 heste, og ridning er en af de oplevelser, ranchen især er kendt for. Sundance Guest

  Fra 2150 kr. pr voksen     Fra 1195 kr. pr barn
 • Opgrader en nat eller to, og få en ekstra oplevelse på din rejse

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Telegraph Cove Resort

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Moraine Lake Lodge

  Læs om hotellet

 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt Alaska

  Forkæl jer selv, og forlæng kør-selv-turen med en uges krydstogt med alt inkluderet. Skibet sejler fra Vancouer, op langs den canadiske vestkyst til Alaska. Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker alle interesser og

  Fra 10.995 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE

Hyundai Elantra eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

FULLSIZE

Hyundai Sonata eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

INTERMEDIATE SUV

Hyundai Tucson eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Hyundai Santa Fe eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 17 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til CAD 1 mio.
 • Selvrisiko på CAD 500
 • Fri kilometer
 • Én ekstra fører

Færge

 • Port Hardy (Vancouver Island) til Prince Rupert (Inside Passage)
 • Tsawwassen (Vancouver Syd) til Swartz Bay (Vancouver Island)

Hotel

 • 16 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Discovery Pass

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
26.095 kr.
15.795 kr.
21. juni - 15. august
31.095 kr.
18.995 kr.
16. august - 31. oktober
26.095 kr.
15.795 kr.
2 voksne
1. maj - 20. juni
26.095 kr.
21. juni - 15. august
31.095 kr.
16. august - 31. oktober
26.095 kr.
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
15.795 kr.
21. juni - 15. august
18.995 kr.
16. august - 31. oktober
15.795 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det vestlige Canada & højdepunkter på Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne i Rocky Mountains
  • Bjørne langs Icefields Parkway
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Vulkaner og hvide sandstrande på Maui
  • Waimea Canyon og Kokee State Park på Kauai

29-dages kør-selv-ferie fra

28.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

23.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Hvalsafari og storbyvibes i det østlige Canada

  Højdepunkter

  • Hvalsafari
  • Quebecs historiske bymidte
  • Niagara Falls vandfaldet
  • Killarney Lodge i Provincial Park Algonquin
  • Hovedstaden Ottowa

16-dages kør-selv-ferie fra

13.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr. pr. person

Se rejsen