Firma – og grupperejser

Tværs gennem Canada i tog og bil

Spektakulære naturoplevelser gennem Canada

13-dages kør-selv-ferie fra kr. 18.895

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Med denne kør-selv-ferie tværs gennem Canada får du en uforglemmelig oplevelse, som du sent vil glemme! Vi har nemlig samlet de bedste oplevelser i både det østlige og vestlige Canada på denne tur. Eventyret begynder med storbyoplevelser i Toronto, som senere bliver afløst af storslået natur og lækker vinsmagning. Herefter kan du slappe af og nyde en 3-dages togtur med canadiske VIA Rail, der tager dig til de fantastiske Rocky Mountains. Herfra er det din tur til at sidde bag rattet, når turen fortsætter gennem de Canadiske Rockies og byder på både natur, sejlture og historie.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Toronto

  Canada-eventyret starter i Toronto, der er den største by i Canada og en af verdens mest multikulturelle metropoler. Med sin imponerende skyline, er Toronto det canadiske svar på New York med masser af storbystemning, museer, shopping og unikke bykvarterer. Her er mere end 100 forskellige etniske grupper, der alle har sat sit præg på gadebilledet, og de mange etniske bydele byder på spændende, kulinariske oplevelser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Chelsea Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Til tops i CN Tower

  Torontos vartegn er det 553 m høje udsigtstårn CN Tower. På 58 sekunder kommer du op til en 360 graders panoramaudsigt og kan i klart vejr se helt til Niagara Falls. Du kan også nyde udsigten fra etagen, hvor udsigtsplatformen har glasgulv, eller fra den roterende restaurant ( bestil gerne

  Fra =328 kr. pr. person    A
  Cykeltur i downtown Toronto

  Denne cykeltur er en perfekt introduktion til den multikulturelle storby som Toronto er. Du cykler med en lokal, og får en god fornemmelse af byens forskellige kvarterer og kulturelle og historiske seværdigheder. Highlights er CN Tower, Union Station, Kensington Market, Eaton’s Center,

  Fra =819 kr. pr. person    A
  Cykeltur på Toronto Islands

  En cykeltur på Toronto Islands, der er bilfri, er en dejlig måde at opleve en af storbyens fredfyldte steder på. Turen begynder, når skumringen melder sig, og Torontos Skyline oplyses mere og mere. Turen foregår i et roligt tempo, og der er mange stop undervejs, hvor guiden fort.

  Fra =1.163 kr. pr. person    A
 • Niagara Falls

  I dag kan du glæde dig til en afslappende bustur til Niagara-halvøen, hvor verdensvidunderet Niagara Falls har hjemme. Niagara Falls er både navnet på det storslåede vanfald og den lille by, hvor de ligger, og herfra er der frit udsyn til det 670 m brede Horseshoe-vandfald. Få den ultimative oplevelse af stedet på en sejltur med ”Hornblower”, hvor du oplever de tre vandfald, der udgør Niagara Falls – Amercian Falls, Breidal Veil Falls og Horseshoe Falls – og mærker kræften fra de brusende vandmasser. Der er også mulighed for at komme en tur om bag vandfaldene.

  Herefter serveres der frokost, imens du nyder udsigten til de spektakulære vandfald, hvorefter dagen byder på vinsmagning på en af de lokale vingårde (inkl. i rejsen). Området er især kendt for dessertvinen, Icewine, der bliver fremstillet af druer, der i en periode har fået frost og som derfor har et højt sukkerindhold. Se om det er noget for dig, og gå derefter på opdagelse i den lille historiske by Niagara-on-the-Lake.

 • Prærielandskab i Canada

  Turen fortsætter med en komfortabel togrejse med ”Canadian VIA Rail” gennem det canadiske prærielandskab. På turen mod Rocky Mountains kan du se frem til nogle afslappende dage i dejlige omgivelser. Der er nem adgang til togets café og hyggelige lounge, og ved sengetid bliver kupéen omdannet til en indbydende ”sovekupé”.

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Canadian VIA-Rail

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Brunch og aftensmad er inkluderet på turen.
 • Winnipeg

  Du vågner op til et helt andet sceneri fyldt med sletter og prærielandskab, når du kommer til Canadas fjerdestørste provins Manitoba. Provinsen grænser op til USA i syd og de vigtigste byer her er provinshovestaden Winnipeg og Churchill ved Hudsonbugten.

   

 • Saskatchewan

  I dag går turen endnu mere vestpå gennem Manitoba og Saskatchewan. Begge provinser er særligt kendte for deres store hvedeproduktioner – du kan derfor se gyldne marker af hvede så langt øjet rækker, imens du passerer provinserne.

   

 • Jasper National Park

  Denne morgen ankommer du til det naturskønne Jasper, der er et lille samfund i de majestætiske Canadiske Rockies.  Jasper nationalpark blev oprettet i 1908 og er opkaldt efter pelsjægeren Jasper Hawes, der levede i området. Nationalparken er større end hele Sjælland, og her er et utal af vilde dyr som ørne, ulve, sortbjørne og grizzlybjørne. Har du lyst til at være aktiv, kan du også finde et væld af forskellige vandrestier i alle tænkelige længder og sværhedsgrader, så det er bare med at snøre vandrestøvlerne. Du kan derfor godt glæde dig til at tilbringe de næste to dage her med storslåede bjerglandskaber, smukke søer og sejlture.

  Du afhenter lejebilen her.

 • Jasper National Park

  Tag på opdagelse i det charmerende bjergsamfund Jasper, der ligger tæt på mange flotte naturoplevelser. Start f.eks. dagen med at tage svævebanen op til toppen af Whistler Mountain, hvorfra udsigten er helt fantastisk! Du kan også tage en tur til den smukke Maligne Lake, der er en af de mest fotograferede søer i hele verden og som er omgivet af snebeklædte bjerge, der spejler sig i søen. Nyd her en 90-minutters sejltur på søen i de fredfyldte omgivelser. Med et stop ved Spirit Island, har du rig mulighed for at finde din indre fotograf frem og forsøge at tage et billede i verdensklasse af søen, der herfra ligner noget fra et postkort.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra =1.085 kr. pr. person    A
  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  Fra =865 kr. pr. person    A
  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  Fra =880 kr. pr. person    A
 • Athabasca-gletsjeren

  Med en fantastisk udsigt til høje, snebeklædte bjerge, hundredevis af gletsjere og flotte, turkisblå søer, bevæger du dig langs Icefields Parkway ned mod Banff. Denne 230 km lange strækning er uden tvivl en af de smukkeste i Canada – kameraet er derfor et must at have med! Undervejs kommer du bl.a. forbi det kæmpemæssige bjerg Sarbach Glacier, og du bør desuden også gøre holdt ved nogle af de eventyrlige søer som f.eks. Bow Lake, og ikke mindst Peyto Lake med sin flotte, turkisblå farve.

  Halvejs mellem Jasper og Banff kommer du til Columbia Icefield, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Her er der intet mindre end otte gletsjere, hvoraf Athabasca-gletsjeren er den mest besøgte af dem alle.

  Dagens distance: 292 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Elk + Avenue Hotel

  Læs om hotellet

 • Svævebanen Banff Gondola

  Dagen er fri til at udforske de mange skønne oplevelser, som Banff har at byde på. Start f.eks. dagen i Cave and Basin National Historic Site. Det er her nationalparken Banff blev grundlagt, da tre jernbanearbejdere ved et tilfælde i 1883 fandt hulen med sine naturlige termiske minalkilder. I dag er hulen et historisk og kulturelt mindesmærke, der gennem årene har givet tusindevis af turister en intens og smuk oplevelse.

  Tag en tur i højderne med svævebanen Banff Gondola (entré inkl.), hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt ud over Bow Valley. Der er også rig mulighed for at tage en vandretur langs en af de mange afmærkede vandrestier i Banff-området, og du kan også vælge at slå dig ned i områdets fredfyldte omgivelser og nyde udsigten til de flotte turkisblå søer – her er Moraine Lake et ideelt sted at nyde frokosten. Afslut dagen med et besøg ved Banff Upper Hot Springs og få en afslappende oplevelse i det varme vand samtidig med, at du kan nyde udsigten til bjergene.

 • Sun Peaks

  Rejsen fortsætter i dag mod det naturskønne Sun Peaks. Følg den berømte Trans Canada Highway, der blev kortlagt af sporvognsingeniører og pelsforhandlere tilbage i midten af 1800-tallet. Undervejs kommer du til Yoho National Park, hvor du krydser ”the continental divide” – det højtliggende vandskel i Rocky Mountains, der adskiller de vestvendte flodsystemer fra de østvendte.

  Fortsæt herefter gennem Glacier National Park og ”Rogers Pass”, hvor du oplever spektakulære udsigter med bjerge i alle retninger, før turen fortsættes til Sun Peaks Resort ved Kamloops, hvor du skal overnatte.

  Dagens distance: 496 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Nancy Greene’s Cahilty Lodge

  Læs om hotellet

 • Shannon Falls

  Du starter dagen med at køre langs Logan Lake-ruten til guldfeber-landsbyen Cache Creek, hvor du kan besøge Historic Hat Creek, der i den grad tager dig tilbage i tiden! Her bliver du vist rundt af ”datidens beboere”, ser hestevogne og bliver klogere på guldfeberens tid.

  Herefter fortsætter du sydpå til Lillooet, der er et lille samfund, som dengang var hovedpulsåren for guldgraverne og som i dag er hjemsted for Canadas største produktion af naturlægemidlet ginseng. Kør herefter langs den smukke strækning Duffey Lake Road, hvor du oplever en skøn udsigt ud over Joffre Glacier og det 2596 m høje, snebeklædte Mount Currie.

  Kør mod bjergbyen Whistler og fortsæt langs den flotte Sea-to-Sky Highway hele vejen til Vancouver. Undervejs bør du gøre holdt ved Shannon Falls og ikke mindst Stawamus Chief Rock, hvor folk fra hele verden velfarter til for at bestige bjerget.

  Dagens distance: 326 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra =1.291 kr. pr. person    A
  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra =2.029 kr. pr. person    A
 • Vancouver

  Bilen afleveres, og der er afrejse fra Vancouver.

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den gamle Cedar-skov og

  Fra =2.662 kr. pr. person    A
 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte endnu flere vilde dyr

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en fler-dags bjørnesafari.

  Tilkøb flere oplevelser

  Algonquin 3-dages guidet kajaktur

  Kun tre timer nord for storbyen Toronto finder du et vildmarksområde af dimensioner. Der er tale om Algonquin Provincial Park. Området er lidt større end Sjælland, og Highway 60 er den eneste større vej, der går gennem provinsparken. Skovområdet er gennemskåret af talrige vandløb, og

  Fra 3655 kr. pr voksen     Fra 3350 kr. pr barn
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
  Great Bear Nature Lodge - 5 dages tur

  Et ophold på Great Bear Nature Lodge er bogstaveligt talt et besøg midt i bjergtagende, uberørt natur, hvor kun grizzlybjørne og andre vilde dyr bebor området. Du kommer til at bo på en flydende lodge midt i Great Bear Rainforest, som er en af de største uspolerede tempererede regnskove i

  Fra 19.295 kr. pr voksen
 • Opgrader en nat eller to, og få en ekstra oplevelse på din rejse

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Killarney Mountain Lodge

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Moraine Lake Lodge

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Emerald Lake Lodge

  Læs om hotellet

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE

Hyundai Elantra eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

Hyundai Sonata eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Intermediate SUV

Hyundai Tucson eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Hyundai Santa Fe eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Toronto og Vancouver - Danmark inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 7 dages leje af bil i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til CAD 1 mio.
 • Selvrisiko på CAD 500
 • Fri kilometer
 • Én ekstra fører

Tog

 • VIA Rail fra Toronto til Jasper
 • 3 overnatninger om bord på Via Rail i Private Sleeper Plus

Hotel

 • 6 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Discovery Pass

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
24.495 kr.
18.895 kr.
21. juni - 15. august
30.295 kr.
23.795 kr.
16. august - 31. oktober
24.495 kr.
18.895 kr.
2 voksne
1. maj - 20. juni
24.495 kr.
21. juni - 15. august
30.295 kr.
16. august - 31. oktober
24.495 kr.
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
18.895 kr.
21. juni - 15. august
23.795 kr.
16. august - 31. oktober
18.895 kr.
OBS
Børn er 11 år og under. Envejsleje på CAD400 betales lokalt.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

23.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr. pr. person

Se rejsen