Firma – og grupperejser

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

Den perfekte måde at opleve Canadas vilde natur

16-dages kør-selv-ferie fra kr. 23.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne kør-selv-tur gennem Vancouver Island og Rocky Mountains er du garanteret de flotteste naturoplevelser, da du selv starter med at køre rundt på opdagelse på den smukke Vancouver Island.

Turen udvikler sig herefter på usædvanlig vis, da du skal på en skøn togtur fra Vancouver til Jasper. Sæt dig godt til rette i de komfortable omgivelser, nyd den udsøgte service og den dejlige atmosfære om bord samtidig med, at du bliver præsenteret for naturscenerier, som ingen highway giver adgang til.

På den følgende del af turen gennem Rocky Mountains og til Whistler er det dig, der sidder bag rattet.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Vancouver havnefront, Canada

  Du ankommer til storbyen med den naturskønne beliggenhed ved Stillehavet – en bedre start på Canada-eventyret får du ikke! Bilen hentes i lufthavnen.

  I Vancouver kan du gå på opdagelse i kvartererne Gastown, Chinatown og Yaletown. Du bør også tage en slentretur ned ad shoppinggaderne Robson Street og Granville Street. En tur med svævebanen til toppen af Grouse Mountain bør også være med i dine overvejelser – udsigten over storbyen er intet mindre end betagende!

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra =650 kr. pr. person    A
  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra =1.950 kr. pr. person    A
  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den gamle Cedar-skov og

  Fra =2.565 kr. pr. person    A
 • Pacific Rim National Park

  Turen fortsætter mod Ucluelet, hvor der venter dig masser af eventyrlige oplevelser! Brug en af dagene på at udforske livet under havets overflade i Ucluelet Akvarium eller tag på udflugt til Pacific Rim National Park Reserve og Radar Hill. Tillader vejret det, kan du tage en tur på stranden og nyde nogle afslappende timer i solens stråler – her er Ucluelet Big Beach eller Fletchers Beach helt ideelle for en hyggelig dag ved stranden. For de historisk interesserede er Amphitrite Point Lighthouse et spændende sted at besøge, og er du glad for kunst, kan du afsætte tid til at udforske de fine udstillinger på Huu-Mees-Ma-As Native Art Gallery.

  Der er inkluderet enten en hvalsafari i kajak eller en bjørnesafari i Zodiac både fra Tofino. Du skal blot vælge hjemmefra.

  Dagens kilometer: 260 km + færge

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Black Rock Oceanfront Resort

  Læs om hotellet

 • Totempæle i byen Duncan

  Efter to uforglemmelige dage på vestkysten går turen til Victoria, der er provinshovedstaden i British Columbia. Undervejs er det oplagt med et stop i Chemainus, hvor store vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie, og i den lille by Duncan, der med rette kan kalde sig “Totempælenes by”. Her er der rejst ikke mindre end 80 totempæle, som giver et lille indblik i vestkystindianernes historie. Totempæle har mange udskårne figurer og har ofte relation til en betydningsfuld begivenhed. Er du interesseret i vestkystindianernes kultur, er Quw’utsun’ Heritage Village et interessant sted at besøge. Du når til Victoria, der er næsten mere engelsk end en by i England, og måske kan du nå at drikke “afternoon tea” på The Empress Hotel. Der overnattes to nætter i Victoria.

  Dagens kilometer: 290

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Inn at Laurel Point

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved Inner Harbour i

  Fra =1.315 kr. pr. person    A
 • Gaslamp Quarter by night

  Du vender tilbage til Vancouver, afleverer bilen og overnatter her en enkelt nat.

  Dagens distance: 116 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

 • Mod Jasper med VIA Rail

  Togturen med VIA Rail begynder først om eftermiddagen/aftenen, så der er tid til flere oplevelser i Vancouver denne dag. Gå f.eks. på opdagelse i kvartererne Gastown, Chinatown og Yaletown. Under dit ophold bør du også tage en slentretur ned ad shoppinggaderne Robson Street og Granville Street. En tur med svævebanen til toppen af Grouse Mountain bør også være med i dine overvejelser – udsigten over storbyen er intet mindre end betagende!

  Når det bliver aften, kan du glæde dig til en komfortabel togrejse i dejlige omgivelser med bl.a. café og en hyggelig lounge, og ved sengetid bliver kupéen omdannet til indbydende ”sovekupé”.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Canadian VIA-Rail

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  Fra =584 kr. pr. person    A
 • Når du vågner denne dag, har toget forladt Kamloops og følger North Thompson River, og du kan nyde morgenmaden og de flotte udsigter til Monashee Mountains og Cariboo Mountains, som snart dukker op. Ved frokosttid er det de sneklædte bjergtinder, der dominerer landskabet, og de skaber en naturskøn kulisse til bl.a. Pyramid Falls, det vidtstrakte gletsjerområde Albreda Icefields og Mount Robson, der med sine 3.954 m er den højeste bjergtinde i de canadiske Rocky Mountains.

  Fra togets ”dome car”, som har store vinduer i taget, får du fornemmelsen af at være midt i naturens herligheder, og at blive præsenteret for Rocky Mountains på denne måde er en ubeskrivelig oplevelse. Sidst på eftermiddagen kører toget ind på stationen i Jasper, og der er sørget for transport til hotellet, hvor du skal bo de næste to nætter.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost om bord på toget.

 • Maligne Lake i Jasper National Park

  Bilen hentes, og du kan tage på opdagelse i Jasper National Park. En af dagens oplevelser kunne være en tur til Pyramid Lake og Patricia Lake. Tager du derop om morgenen, og er vejret klart og stille, får du en uforglemmelig oplevelse, når bjergene spejler sig perfekt i søernes blikstille overflade. Du vil opleve, at søerne i Rocky Mountains overgår hinanden i skønhed, og Maligne Lake er ikke blot en af de smukkeste, men også en af de mest fotograferede. Det er muligt at komme på en sejltur på søen og opleve sceneriet fra forskellige vinkler, bl.a. fra Spirit Island. En tur med svævebanen til toppen af Whistler Mountain kan også anbefales, og tager du den sidste strækning til fods (ca. 45 min.) ligger det spektakulære landskab for dine fødder.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra =1.851 kr. pr. person    A
  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  Fra =940 kr. pr. person    A
 • Icefields Parkway, som forbinder nationalparkerne Banff og Jasper

  Denne dag kommer du til at køre en af de smukkeste strækninger i de canadiske Rocky Mountains, og det er Icefields Parkway, der forbinder nationalparkerne Jasper og Banff. Icefields Parkway snor sig mellem bjergene, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne over de to pas The Bow og Sunwapta. Selv de mest malende beskrivelser vil aldrig yde naturen fuld retfærdighed – bedøm selv, når du står her med udsigt til sneklædte tinder med den blå himmel som baggrund. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, som udgør Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. En tur med den terrængående bus til Athabasca-gletsjeren er et “must”, og den oplevelse har vi naturligvis inkluderet i prisen. Du når til Lake Louise, der både er navnet på den lille by, hvor du skal overnatte, og navnet på den nærliggende sø, der er på top 10-listen over de smukkeste søer i de canadiske Rocky Mountains.

  Dagens distance: 55 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sunwapta Falls Rocky Mountan Lodge

  Læs om hotellet

 • Banff Gondol udsigtspunkt

  Der er mange muligheder for nogle indholdsrige dage i Banff. Der findes mange afmærkede vandrestier i området, og der er rig mulighed for at få en fredfyldt naturoplevelse ved en af søerne med den intense turkise farve, der skyldes smeltevandet fra gletsjerne. Tag f.eks. til Moraine Lake, hvor bjergtinderne spejler sig i søen, og hvor sceneriet langt overgår, hvad et postkort kan præstere. Hvis du er interesseret i en aktiv dag, er der mulighed for at komme på rafting- og rideture, og du kan leje kano eller cykel. Banff National Park var den første nationalpark, der blev oprettet i Canada, og den primære årsag tilbage i 1885 var de varme kilder, som man ønskede at beskytte.

  Efter en dag i naturen er det oplagt at besøge Upper Hot Springs  og få en afslappende oplevelse i det varme vand samtidig med, at du kan nyde udsigten til bjergene. I samme område ligger Banff Gondola (entré inkl.), og du må ikke snyde dig selv for en tur til toppen af Sulphur Mountain.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brewster’s Mountain Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  Fra =841 kr. pr. person    A
  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag.

  Fra =1.300 kr. pr. person    A
  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  Fra =1.553 kr. pr. person    A
  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  Fra =905 kr. pr. person    A
 • Natural Bridge i Yoho National Park

  Dagens rute følger Trans Canada Highway gennem nationalparkerne Yoho og Glacier. Det siger næsten sig selv, hvad du kan forvente at møde i Glacier National Park, der har fået sit navn på grund af et stort antal gletsjere. Nationalparkens historie er tæt knyttet til to transportruter – Pacific Railway, som blev afsluttet i 1885, og Trans Canada Highway, som indviet i 1963. Sidste del af ruten til Sun Peaks i nærheden af Kamloops går gennem bjergkæden Monashee.

  Dagens distance: 496 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Nancy Greene’s Cahilty Lodge

  Læs om hotellet

 • Wedgemount Lake, Whistler

  Fra Sun Peaks fortsætter køreturen mod Whistler ved Garibaldi Provincial Park, hvor der venter dig endnu flere naturoplevelser! Whistler er især kendt som Nordamerikas bedste skisportssted og var i 2010 vært for de Olympiske Vinterlege. Whistler byder dog også på masser af skønne oplevelser i sommerhalvåret. Området er fyldt med både korte og lange vandreruter, og der er også rigeligt med muligheder for at udforske det flotte landskab på hesteryg eller cykel. Spiller du golf, er der intet mindre end fire forskellige baner, du kan afprøve. Oplev også den fantastiske udsigt ud over området ved at tage en tur med svævebanen Peak-to-Peak, der er verdens længste og som kører mellem Whistler Mountain og Blackcomb. Trænger du i stedet til et adrenalinkick, er der også mulighed for at zipline i området.

  Dagens distance: 358 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aava Whistler Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  Fra =1.647 kr. pr. person    A
  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte bjørne som holder

  Fra =1.983 kr. pr. person    A
  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær bjergudsigt, og du

  Fra =2.033 kr. pr. person    A
  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for at se, hvordan sv

  Fra =1.647 kr. pr. person    A
 • Vancouvers skyline

  Bilen afleveres, og der er afrejse fra Canada.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere naturoplevelser med hjem!

  Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere naturoplevelser med hjem

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en tilkøbstur, der kan vare fra 3 til 7 dage med fuld fokus på de store naturoplevelser.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
  Sundance Guest Ranch

  Sundance Guest Ranch ligger i nærheden af den lille by Ashcroft og er mere end en almindelig ranch. Her får du ranch-livet ind under huden og får indsigt i livet som cowboy. Ranchen har ikke mindre end 100 heste, og ridning er en af de oplevelser, ranchen især er kendt for. Sundance Guest

  Fra 2150 kr. pr voksen     Fra 1195 kr. pr barn
  West Coast Wilderness Lodge - 3-dages tur

  West Coast Wilderness Lodge befinder sig på kanten af vildmarken med spektakulære udsigter over Hotham-fjorden og Jervis-flodmundingen. Lodgen tilbyder alt, hvad hjertet kan begære af friluftsaktiviteter, naturoplevelser og spændende gourmet-retter. På lodgen er der en restaurant, en

  Fra 2.995 kr. pr voksen     Fra 850 kr. pr barn
 • Opgrader en nat eller to, og få en ekstra oplevelse på din rejse

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Emerald Lake Lodge

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  April Point Resort & Spa

  Læs om hotellet

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE

Hyundai Elantra eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

Hyundai Sonata eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Intermediate SUV

Hyundai Tucson eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Standard SUV

Hyundai Santa Fe eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 13 dages leje af bil i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til CAD 1 mio.
 • Selvrisiko på CAD 500
 • Fri kilometer
 • Én ekstra fører

Færge

 • Tsawwassen til Swartz Bay
 • Swartz Bay til Tsawwassen

Tog

 • VIA Rail fra Jasper til Vancouver
 • 1 overnatning om bord på Via Rail i Private Sleeper Plus

Hotel

 • 13 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Discovery Pass

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
32.395 kr.
23.395 kr.
21. juni - 15. august
38.895 kr.
28.395 kr.
16. august - 31. oktober
32.395 kr.
23.395 kr.
2 voksne
1. maj - 20. juni
32.395 kr.
21. juni - 15. august
38.895 kr.
16. august - 31. oktober
32.395 kr.
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
23.395 kr.
21. juni - 15. august
28.395 kr.
16. august - 31. oktober
23.395 kr.
OBS
Børn er 11 år og under. Envejsleje på CAD500 betales lokalt.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Waterfalls, Rockies & Bears

  Højdepunkter

  • Mægtige Niagara Falls
  • Naturskøn togtur med VIA Rail
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Vancouver
  • Naturoplevelser på Farewell Harbour Lodge

18-dages rejse fra

40.895 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Tværs gennem Canada i tog og bil

  Højdepunkter

  • Toronto’s mange kvarterer
  • Dagstur til Niagara Falls
  • 3-dags togtur om bord på VIA Rail
  • Tur på Athabasca-gletsjeren
  • Jasper og Banff nationalpark

13-dages kør-selv-ferie fra

18.895 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Waterfalls, Rockies & Bears

  Højdepunkter

  • Mægtige Niagara Falls
  • Naturskøn togtur med VIA Rail
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Vancouver
  • Naturoplevelser på Farewell Harbour Lodge

18-dages rejse fra

40.895 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Tværs gennem Canada i tog og bil

  Højdepunkter

  • Toronto’s mange kvarterer
  • Dagstur til Niagara Falls
  • 3-dags togtur om bord på VIA Rail
  • Tur på Athabasca-gletsjeren
  • Jasper og Banff nationalpark

13-dages kør-selv-ferie fra

18.895 kr. pr. person

Se rejsen