Firma – og grupperejser
 • BREAKING NEWS: Canada er nu åben for alle, der er vaccineret mod Covid-19

Vandreferie med vandfald, kløfter og dyreliv i det vestlige Canada

Her oplever du den vilde natur helt tæt på

10-dages kør-selv-ferie fra kr. 9.595

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne kør-selv-tur gennem det vestlige Canada oplever du nogle af de mest fantastiske naturlandskaber i Canada, og da der er gjort tid til vandreture alle steder, bliver rejsen det rene paradis for dig, der elsker at vandre. Undervejs oplever du masser af vandfald, dybe klippekløfter, gletsjere og udslukte vulkaner. Du møder små som store dyr, besøger vingårde og frugtplantager, og så kommer du også på en spændende rejse tilbage i tiden. Denne tur er til dig der godt kan lide at opleve til fods.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Stanley Park i Vancouver

  Du lander i Vancouver på den canadiske vestkyst, og kan se frem til at opleve en enestående storby i skønne naturomgivelser. Allerrede her er der mulighed for at opleve Canadas fantastioske natur, enten med en gåtur i Stanley Park i byen, eller en tur ud af byen og op på Grouse Mountain.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den gamle Cedar-skov og

  Fra 995 kr. pr voksen     Fra 500 kr. pr barn
  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra 565 kr. pr voksen     Fra 515 kr. pr barn
 • Emerald Falls i Golden Ears Provincial Park

  Bilen hentes og turen går østpå til Golden Ears Provincial Park. Start dagen med en frisk 2-timers vandretur til Lower Falls, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Herefter går turen videre til Manning Park Resort, hvor du skal overnatte de næste to dage. Resortet ligger i hjertet af Manning Park, og herfra er der adgang til flere gode vandreruter – prøv f.eks. ruten Lightning Lake Loop på 9 kilometer, som er en nem og god rute at starte ud med og som tager dig rundt om den flotte sø.

  Dagens distance: 211 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Manning Park Resort

  Læs om hotellet

 • Thompson Okanakan-regionen

  Du kører til Thompson Okanakan-regionen, der kendt for sine mange fine frugtplantager og vingårde. Her kan du besøge de hyggelige vingårde og ikke mindst nyde udsigten til de mange varierende landskaber. Regionens mange vingårde forstår at producere en aromatisk vin, der er rig på smag. Tag f.eks. på besøg hos Summerhill Pyramid Winery, der er den mest besøgte vingård i British Columbia, eller smag på den seneste årgang hos regionens ældste vingård, Gray Monk Estate Winery.

  Dagens distance: 233 km

 • Kettle Valley Railway Trail

  Kelowna byder på et væld af flotte landskaber, panoramaudsigter og historiske seværdigheder. Dette kan du alt sammen opleve på en vandretur langs Kettle Valley Railway Trail, som dækker den del, der går gennem det eventyrlige Myra Canyon. Du kan følge det gamle jernbanespor hen over en lang række træbroer, hvoraf nogle af disse er mere end 100 år gamle. Fra broerne er der en fantastisk udsigt ud over de dybe klippekløfter, floder og skovbeklædte bjerge – det er derfor en god idé at have kameraet med på denne tur. Du kan også tage turen Myra Canyon som er 12 kilometer retur, men stadig i nemt terræn.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Prestige Beach House

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Opdag vinene i Kelowna

  Denne tur er en perfekt introduktion til vinene i området. Du kommer både til at opleve de største og ældste vingårde og de mindre, men mere personlige. Du besøger fem vingårde i alt og får desuden frokost på Gray Monk Grapevines.

  1245 kr. pr voksen     Fra 905 kr. pr barn
 • Bjørnemor

  Denne morgen går turen videre til Sun Peaks. Her er der et væld af forskellige vandreruter, der både er lette og svære. Du har derfor rig mulighed for prøve alpin hiking, uanset om du er nybegynder eller garvet hiker. Der er også både ruter med fladt terræn, gradvise stigninger og høje stigninger. Under din vandretur, er der gode muligheder for at spotte forskellige fuglearter, heriblandt blå hejrer, ørne og kolibrier. Om sommeren ændrer bjergene farve, og i horisonten kan du spotte det frodige planteliv. Desuden er det med at holde øjnene åbne, for det er også muligt at spotte både bjørne, prærieulve og andre vilde dyr i området.

  Dagens distance: 266 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Nancy Greene’s Cahilty Lodge

  Læs om hotellet

 • Duffey Lake

  Start dagen med at køre langs Logan Lake-ruten til guldfeber-landsbyen Cache Creek, hvor du besøger Historic Hat Creek (inkl. i rejsen), der i den grad tager dig tilbage i tiden! Her bliver du vist rundt af ”datidens beboere”, ser hestevogne og bliver klogere på guldfeberens tid.

  Kør herefter sydpå til Lillooet – et lille samfund, som dengang var hovedpulsåren for guldgraverne og som i dag er hjemsted for Canadas største produktion af naturlægemidlet ginseng. Kør herefter langs den smukke strækning Duffey Lake Road mod Whistler. Cirka halvejs mellem Pemberton og Whistler kommer du til Nairn Falls, som er et oplagt sted at strække benene. Her kan du følge den 3 km lang vandrerute, som giver dig en imponerende udsigt ud over det smukke vandfald – husk derfor kameraet!

  Fortsæt derefter mod Whistler, hvor du har resten af dagen fri til selv at udforske byen, slappe af eller nyde lidt mad på en af byens mange charmerende caféer eller restauranter.

  Dagens distance: 356 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Listel Hotel

  Læs om hotellet

 • Aerial Tram svævebane

  Whistler Blackcomb er det rene paradis for hikere! Tag med svævebanen Peak 2 Peak (inkl. i rejsen), som er verdens længste og som byder på en suveræn udsigt. På toppen vil du opleve en fantastisk panoramaudsigt med gletsjere, udslukte vulkaner og snebeklædte bjerge, så sørg for at have kameraet klar. Et væld af forskellige hiking-ruter venter dig her! Prøv f.eks. High Note-ruten som er 9,5 kilometer, der giver den bedste udsigt ud over Cheakamus Lake.

  Tilkøb flere oplevelser

  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  Fra 870 kr. pr voksen     Fra 740 kr. pr barn
  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte bjørne som holder

  Fra 1350 kr. pr voksen     Fra 925 kr. pr barn
  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær bjergudsigt, og du

  Fra 540 kr. pr voksen     Fra 275 kr. pr barn
 • Stawamus Chief Rock

  I dag går turen tilbage til Vancouver. Undervejs kan det anbefales at stoppe ved Brandywine Falls, som ligger syd for Whistler. Denne vandrerute tager blot 10 min., og giver dig en spektakulær udsigt ud over de 70 m høje vandfald. Fortsæt ad den flotte Sea to Sky Highway til Vancouver og gør bl.a. holdt ved Shannon Falls og ikke mindst Stawamus Chief Rock, som folk fra hele verden valfarter til med henblik på at bestige de kæmpemæssige granitklipper.

  Dagens distance: 124 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra 1060 kr. pr voksen     Fra 790 kr. pr barn
 • Vancouver fra luften

  Bilen afleveres, og der er afrejse fra Vancouver.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte endnu flere vilde dyr

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en fler-dags bjørnesafari.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sundance Guest Ranch

  Sundance Guest Ranch ligger i nærheden af den lille by Ashcroft og er mere end en almindelig ranch. Her får du ranch-livet ind under huden og får indsigt i livet som cowboy. Ranchen har ikke mindre end 100 heste, og ridning er en af de oplevelser, ranchen især er kendt for. Sundance Guest

  Fra 2150 kr. pr voksen     Fra 1195 kr. pr barn
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
  Great Bear Nature Lodge - 5 dages tur

  Et ophold på Great Bear Nature Lodge er bogstaveligt talt et besøg midt i bjergtagende, uberørt natur, hvor kun grizzlybjørne og andre vilde dyr bebor området. Du kommer til at bo på en flydende lodge midt i Great Bear Rainforest, som er en af de største uspolerede tempererede regnskove i

  Fra 19.295 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Midsize SUV

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark - Vancouver t/r, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 7 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500

Overnatning

 • 8 overnatninger på specielt udvalgte hoteller

Seværdigheder

 • Sun Peaks resort hiking lift billet
 • Entré til Historic Hat Creek
 • Peak to Peak gondola
 • Discovery Pass om giver adgang til b.la alle nationalparker (værdi 545-1355 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3- personers værelse
4-personers værelse
2 voksne & 2 børn
07. juni 2021 - 19. juni 2021
13.250 kr.
11.495 kr.
10.650 kr.
10.495 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2020
14.750 kr.
12.650 kr.
11.595 kr.
10.495 kr.
12. august 2021 - 09. september 2021
13.250 kr.
11.495 kr.
10.650 kr.
9.595 kr.
07. juni 2022 - 19. juni 2022
13.250 kr.
11.495 kr.
10.650 kr.
9.595 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
14.750 kr.
12.650 kr.
11.595 kr.
9.595 kr.
12. august 2022 - 09. september 2022
13.250 kr.
11.495 kr.
10.650 kr.
9.595 kr.
Dobbeltværelse
07. juni 2021 - 19. juni 2021
13.250 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2020
14.750 kr.
12. august 2021 - 09. september 2021
13.250 kr.
07. juni 2022 - 19. juni 2022
13.250 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
14.750 kr.
12. august 2022 - 09. september 2022
13.250 kr.
3- personers værelse
07. juni 2021 - 19. juni 2021
11.495 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
12.650 kr.
12. august 2021 - 09. september 2021
11.495 kr.
07. juni 2022 - 19. juni 2022
11.495 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
12.650 kr.
12. august 2022 - 09. september 2022
11.495 kr.
4-personers værelse
07. juni 2020 - 19. maj 2021
10.650 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
11.595 kr.
12. august 2021 - 09. september 2021
10.650 kr.
07. juni 2022 - 19. maj 2022
10.650 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
11.595 kr.
12. august 2022 - 09. september 2022
10.650 kr.
2 voksne & 2 børn
20. maj 2021 - 11. august 2021
10.495 kr.
20. maj 2021 - 11. august 2021
10.495 kr.
07. juni 2021 - 19. maj 2021
9.595 kr.
07. juni 2021 - 19. maj 2021
9.595 kr.
12. august 2021 - 09. september 2021
9.595 kr.
12. august 2021 - 09. september 2021
9.595 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

18.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke