Firma – og grupperejser

Nationalparker i Canada

Drømmer du om at blive betaget af helt fantastisk natur, uanset hvor du kigger hen? Så er det et must at besøge Canadas nationalparker. Canada er med intet mindre end 48 nationalparker den helt perfekte destination for naturelskere og udendørs entusiaster. 

Det er svært at udvælge hvilke nationalparker, du skal rejse til, fordi de alle har noget helt særligt at byde på. I de to mest kendte nationalparker, Banff og Jasper, vil du opleve Rocky Mountains, som danner billedskønne rammer, hvor end dine øjne drages hen.

I den østlige del af Canada kan du finde Thousand Islands National Park, som er landets mindste nationalpark. Parken er, som navnet antyder, dannet af små øer og holme – her findes både levn fra 1800-tallet med gamle bygninger og urørt, vild natur. Der er en fantastisk kombination af kultur og natur i St. Lawrence River. 

På Vancouver Island finder du også en af Canadas mange nationalparker, nemlig Pacific Rim National Park. Denne nationalpark er kendt for sin gamle regnskov, rige dyreliv under havets overflade og vilde vintervejr. Det er et kendt fænomen at observere storme, som er blevet kendt fra Pacific Rim National Park – hvis du dog ikke er til en tur i blæsevejret, så kan det anbefales at tage en tur til Long Beach. Her vil du vil blive mødt af en kyststrækning på ca. 16 kilometer, som står uberørt op ad den smukke, grønne regnskov og med bjerge i horisonten. Stranden er en meget kendt turistattraktion, som bliver benyttet af alt fra surfere til entusiaster inden for havbiologi.

Nationalparkerne er fulde af rå natur, vildt dyreliv og byder på en masse oplevelser. For naturelskere er Canadas smukke nationalparker det rene paradis!

Rejser hvor du oplever nationalparker

Sorter her

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser til nationalparker her

Klik her og se alle rejser, som passer til dine ønsker

Lodges

Emerald Lake Lodge

Læs om hotellet

Moraine Lake Lodge

Læs om hotellet

Emerald Lake Lodge

Læs om hotellet

Moraine Lake Lodge

Læs om hotellet

Spændende artikler om Canada