Firma – og grupperejser
Rockies Rail & Cruise - RIsskov Rejser

Rockies Rail & Cruise

Oplev Canada til lands, til vands og i luften

17-dages tog- og krydstogtferie fra kr. 44.695

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Et rejseforslag, der giver dig højdepunkterne i det vestlige Canada!

På rejsen kommer du med det legendariske tog “Rocky Mountaineer”, hvor du kan læne dig tilbage og nyde de maleriske Rocky Mountains passere forbi, og du kommer på krydstogt med Holland Americas M/S Volendam gennem naturskønne Inside Passage. Du besøger også nationalparkerne Banff og Jasper og på en skøn sightseeingtur på Icefields Parkway kan glæde dig til en “Ice Explorer”-tur ud på Athabasca-gletsjeren.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Vancouver på cykel

  Alt efter hvornår du lander, har du tid til at udforske byen om eftermiddagen.

  Tilkøb flere oplevelser

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

  Fra   

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

  Fra   

 • Krydstogtskibet Holland Americas ms Volendam

  I dag begynder rejsens krydstogt. I Vancouver Cruise Terminal boarder du skibet Holland Americas ms Volendam, som er et klassisk krydstogtskib – familier med børn er naturligvis mere end velkomne.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad & Aftensmad
 • Sejladsen gennem Inside Passage anses som en af verdens flotteste

  Nyd dagen på skibet, som sejler dig gennem bjergtagende Inside Passage. I løbet af dagen kan du f.eks. nyde vinsmagninger, spille med i poker-turneringer, eller tage computer- eller malekurser. Om aftenen er der underholdning med shows og livemusik, men det er også altid muligt at finde et fredeligt hjørne og nyde havbrisen.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Indsejlingen til Juneau, Alaska

  Byen Juneau er placeret ved foden af bjergene ved Gastineau-kanalen. Her ligger den enorme Mendenhall-gletsjer og Juneau Icefields lige i baghaven.

  Du kan udforske den frodige Tongass National Forest, besøge rustikke butikker i byen, tage på hvalsafari, vandre, riverrafte eller tage på fisketur. Mulighederne er uendelige, og på grund af de lange dage, hvor solen først går sent ned, er der rigelig tid til et rigtigt eventyr i Juneau.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Vandfly lander ved byen Skagway

  Giv dig tid til et smut ind i nogle af de små, hyggelige butikker i Skagway og besøg også The Red Onion Saloon, der med sit ”honky tonk”-klaver og barservitricer i fulde kostumer er en skatkiste af memorabilia. På det nostalgiske Trail of ’98-museum kan du få et spændende indblik i områdets historie. I Klondike Gold Rush National Historic Park kan du rejse tilbage i tiden i de mange restaurerede bygninger og træfortove.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Glacier Bay National Park

  Glacier Bay National Park er UNESCO-fredet og har et unikt økosystem af planter og dyr, der trives i det foranderlige økosystem. Hav kameraet parat og lyt godt efter den dundrende lyd af gletsjere, der kælver enorme klumper af is ud i havet. Isklumpernes kollision med havet skyder nemlig vand mange meter op i luften. Glacier Bay er det sted i verden, hvor mest is kælves ud i havet, og der er god mulighed for at se fænomenet.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Udsigt over Ketchikan, som er Alaskas mest sydøstligt beliggende by

  Den mest sydøstligt beliggende by i Alaska, Ketchikan, ligger tæt langs Tongass Narrows-kysten. Her kan du udforske Creek Street, som var byens ”red light district” indtil 1950’erne, eller besøge Tongass Historical Museum, Saxman Village og Totem Bight State Park. Områdets dybe fjorde er skabt af gletsjere, der har efterladt opsigtvækkende granitklipper, der tårner hundreder af meter over havets overflade, og brusende vandfald slår ned over klippesiderne. Ketchikan er en oplevelse for alle sanser.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Inside Passage

  Nyd en dag til søs gennem den smukke Inside Passage. Benyt dig af de mange aktivitetstilbud eller brug dagen på at fordøje feriens mange indtryk i skibets spaafdeling.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Gastown

  Efter morgenmaden er det tid til at forlade skibet og der er hele dagen til at udforske Vancouver og omegn. Du kan tage på en tur langs Vancouvers spektakulære nordlige kyst. Rejs over Lions Gate Bridge og videre ind i Coast Mountains, hvor du kan glæde dig til at gå over den 140 m lange hængebro, der hænger 70 m over Capilano-floden – hvis du altså tør! Her oplever du også klimaet i den tempererede regnskov og arven efter British Columbias “First Nations” – folket, som oprindeligt beboede landet. Du besøger også Grouse Mountains svævebane, hvor du får uovertrufne udsigter over Vancouver by, havet og de omkringliggende bjerge.

  Eller brug dagen i de mange hyggelige kvarterer i Vancouver, så som Gastown eller Yaletown, hvor der er restauranter, gallerier og så butikker.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den

  Fra   

 • Vancouver fra oven

  I dag kan du frit vælge mellem to udflugter:

  Victoria og Butchart Gardens på Vancouver Island. Her sejler du et par timer igennem den flotte skærgård, hvorefter du besøger den flotte botaniske have inden du slutter i Victoria med rundvisning og tid på egen hånd. Turen tilbage til Vancouver foregår med vandfly, og du får en fantastisk udsigt over byen.

  Eller vælg en tur til Whistler, som er et meget besøgt skisports sted om vinteren, og om sommeren en hyggelig by med en beliggenhed i den skønneste natur. Der er tid til at opleve byen, eller leje en cykel og komme ud i naturen. Turen tilbage til Vancouver foregår med vandfly, og du får en fantastisk udsigt over byen.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Udsigt over Kamloops

  I dag starter næste del af rejsen, denne gang med tog. Stig ombord på Rocky Mountaineer og kør mod Kamloops. Rejsen fortsætter med tog mod vest, hvor du først forlader Vancouvers forstader, for at køre gennem ørkenlandskaber, frodiggrønne skove forbi snoede vandløb og eroderede klipper. Rejsen ender om aftenen i Kamloops, hvor du overnatter.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost
 • Rocky Mountaineer på vejen fra Kamloops

  I dag fortsætter turen med toget, og landskabet bliver mere og mere dramatisk. Du kører langs Thompson-floden som toget forlader Kamloops. Jo tættere du kommer på Jasper, jo højere bliver bjergene. Du ser b.la. Mount Robson og Pyramid Falls og kører igennem floddalene omkring Monashee og Cariboo Mountains. Dagen slutter i Jasper by som ligger i Jasper National Park.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost
 • Grizzly-bjørne i kærlig kamp i Jasper National Park

  Jasper National Park er på UNESCOs verdensarvsliste og intet mindre end spektakulær. I dag kan du vælge mellem to udflugter:

  Morgentur til Maligne Valley, med guidet gåtur langs søen eller en aftentur for at spotte dyrelivet der kommer frem i skumringen.

  Resten af dagen er på egen hånd til enten at udforske den charmerende lille by eller tage på oplevelse i nationalparken.

 • Icefields Parkway

  Glæd dig til en sightseeingtur via “Icefields Parkway”.  Blandt dagens highlights er Bow Lake, Columbia Icefields og Athabasca Falls.

  Columbia Icefield er en af de største samlinger af is syd for den nordlige polarcirkel og samtidigt en af de mest fremkommelige. Det betyder, at dagen også byder på en ”Ice Explorer”-tur ud midt på gletsjeren, hvor du går på den tykke is og lærer meget mere om dens spændende geologi.Ruten er desuden kendt for sine mange dyr, bl.a. kan du være heldig at spotte bjørne, elge og bjerggeder – så hold øjnene åbne.

  Inkluderet i dag er en tur med “sno-coach” på Athabasca gletsjeren, en gåtur for de modige på skywalken med glasbund og en picninc frokost.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Picnic-frokost
 • Udsigt over Lake Louise

  Du har formiddagen til at se lidt nærmere på området, inden der køres mod Banff. Det er en kort køretur så du har eftermiddagen til at opleve Banff, og besøge en af de mange restauranter om aftenen.

 • Bow River i Banff National Park

  I dag kan du vælge mellem tre udflugter:

  En halvdags tur i området omkring Banff og en tur med gondolen til toppen af Sulphur Mountain.

  En heldags tur ud i Banff og Yoho National Park for at se Grizzly-bjørne i et habitat på toppen af et bjerg. Der er også frokost inkluderet på Canadas højest beliggende restaurant.

  En ridetur langs Bow River inkl. en ægte cowboy BBQ. Du kan tage med enten til frokost eller aftensmad, og du vælge selv om du vil ride eller side i en hestevogn.

   

 • Parkbænk med udsigt over Calgary

  Ankomst i Calgary og afrejse mod Danmark.

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Fly Danmark –Vancouver/Calgary, inkl. flyskatter og afgifter

Transport

 • 7 dages Glacier Bay Inside Passage Cruise, Ocean View Stateroom
 • 2 dages Rocky Mountaineer i SilverLeaf Service
 • Bustransport mellem Jasper, Lake Louise, Banff og Calgary
 • Transfer mellem togstationen og hotellet i Kamloops og Jasper

Overnatning

 • 9 overnatninger på hotel
 • 7 overnatninger ombord Holland America's ms Volendam i Ocean View kahyt

Måltider

 • 11 x Morgenmad
 • 10 x Frokost
 • 8 x Aftensmad

Oplevelser

 • Vancouver: vælg mellem udflugterne "Victoria & Butchart Gardens" eller "Whistler & Gondo"l ( begge med vandfly tilbage)
 • Jasper: vælg mellem udflugter "Morgentur til Maligne Valley" eller "aftentur Jasper og omegen"
 • Icefields Parkway Tour inkl. "Ice-Explorer"-tur og Skywalk
 • Banff: vælg mellem udflugterne "Banff og dyreliv", "Grizzly-bjørne habitat" eller "Cowboy BBQ på hesteryg"
 • National Park Pass

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
27. april 2021 - 04. maj 2021
44.895 kr.
Dobbeltværelse
27. april 2021 - 04. maj 2021
44.895 kr.
11. maj 2021 - 14. september 2021
50.795 kr.
22. september 2021 - 21. september 2021
44.695 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Syntagmapladsen i Grækenland
Se kort

Rundrejser med engelsk rejseleder

Western Journey

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

9-dages rundrejse

127 kr.

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Skræddersyede rejser

Waterfalls, Rockies & Bears

18-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med engelsk rejseleder

Eastern Journey

9-dages rundrejse

6.360 kr.

Næste afgang

Se rejsen