Firma – og grupperejser
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Rockies Rail & Cruise - RIsskov Rejser

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Rockies Rail & Cruise

Oplev Canada til lands, til vands og i luften

17-dages tog- og krydstogtferie kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Et rejseforslag, der giver dig højdepunkterne i det vestlige Canada!

På rejsen kommer du med det legendariske tog “Rocky Mountaineer”, hvor du kan læne dig tilbage og nyde de maleriske Rocky Mountains passere forbi, og du kommer på krydstogt med Holland Americas M/S Volendam gennem naturskønne Inside Passage. Du besøger også nationalparkerne Banff og Jasper og på en skøn sightseeingtur på Icefields Parkway kan glæde dig til en “Ice Explorer”-tur ud på Athabasca-gletsjeren.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Parkbænk med udsigt over Calgary

  Ankomst i Calgary. Her har præriens olieforekomster sat sit præg på byen i form af himmelstræbende skyskrabere i glas og stål. Brug dagen på at udforske byen på egen hånd, inden rundrejsen begynder i morgen.

 • Bow River i Banff National Park

  Kursen sættes direkte mod Rocky Mountains og byen Banff – fra Calgary kan du faktisk se ”the foothills” i det fjerne. Banff er den mest populære by i Rocky Mountains og ligger i en bred dal ved Bow River med flot udsigt til de omkringliggende bjerge.

 • Banff Gondola, der giver et uovertruffent vue over landskabet!

  På en tur i området omkring Banff National Park kan du b.la. besøge Bow Falls og høre historierne om Bow Falls, Lake Minnewanka, Surprise Corner og parkens ”hoodoos” – høje, smalle klippeformationer, der knejser mod himlen.

  Glæd dig også til en tur med svævebanen Banff Gondola, hvor du får en uovertruffen udsigt over området.

 • Udsigt over Lake Louise

  Først på eftermiddagen kører du til Lake Louise, hvor du skal overnatte.

 • Icefields Parkway

  Glæd dig til en sightseeingtur via “Icefields Parkway”.  Blandt dagens highlights er Bow Lake, Columbia Icefields og Athabasca Falls.

  Columbia Icefield er en af de største samlinger af is syd for den nordlige polarcirkel og samtidigt en af de mest fremkommelige. Det betyder, at dagen også byder på en ”Ice Explorer”-tur ud midt på gletsjeren, hvor du går på den tykke is og lærer meget mere om dens spændende geologi.

  Ruten er desuden kendt for sine mange dyr, bl.a. kan du være heldig at spotte bjørne, elge og bjerggeder – så hold øjnene åbne. Om aftenen ankommer du til Jasper, hvor der er overnatning.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Picnic-frokost
 • Grizzly-bjørne i kærlig kamp i Jasper National Park

  Jasper National Park er på UNESCOs verdensarvsliste og intet mindre end spektakulær. Første del af dagen er fri til at udforske parken på egen hånd, inden turen ved aftenstid går til nogle af parkens store attraktioner. Her vil du forhåbentligt både lære om og selv opleve parkens enestående dyreliv.

 • Rocky Mountaineer på vejen til Kamloops

  Stig ombord på Rocky Mountaineer og kør mod Kamloops. På vejen mod sydvest er du omkranset af dramatiske scenerier ved Continental Divide og af floddalene omkring Monashee og Cariboo Mountains. På vejen ser du desuden Mount Robson og Pyramid Falls, oplever stigningen over Yellowhead Pass og rejser langs med Thompson-floden, inden du når Kamloops, hvor du overnatter.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost
 • Udsigt over Vancouver

  Rejsen fortsætter med tog mod vest og tager dig gennem ørkenlandskaber, frodiggrønne skove forbi snoede vandløb og eroderede klipper. Rejsen ender om aftenen i Vancouver, hvor du overnatter.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost
 • Svævebanen ved Grouse Mountain, Vancouver

  Glæd dig til dagens sightseeingtur langs Vancouvers spektakulære nordlige kyst. Rejs over Lions Gate Bridge og videre ind i Coast Mountains, hvor du kan glæde dig til at gå over den 140 m lange hængebro, der hænger 70 m over Capilano-floden – hvis du altså tør! Her oplever du også klimaet i den tempererede regnskov og arven efter British Columbias “First Nations” – folket, som oprindeligt beboede landet. Du besøger også Grouse Mountains svævebane, hvor du får uovertrufne udsigter over Vancouver by, havet og de omkringliggende bjerge.

 • Krydstogtskibet Holland Americas M/S Volendam

  I dag begynder rejsens krydstogt. I Vancouver Cruise Terminal boarder du skibet Holland Americas M/S Volendam, som er et klassisk krydstogtskib – familier med børn er naturligvis mere end velkomne.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Aftensmad
 • Sejladsen gennem Inside Passage anses som en af verdens flotteste

  Nyd dagen på skibet, som sejler dig gennem bjergtagende Inside Passage. I løbet af dagen kan du f.eks. nyde vinsmagninger, spille med i poker-turneringer, eller tage computer- eller malekurser. Om aftenen er der underholdning med shows og livemusik, men det er også altid muligt at finde et fredeligt hjørne og nyde havbrisen.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Indsejlingen til Juneau, Alaska

  Byen Juneau er placeret ved foden af bjergene ved Gastineau-kanalen. Her ligger den enorme Mendenhall-gletsjer og Juneau Icefields lige i baghaven.

  Du kan udforske den frodige Tongass National Forest, besøge rustikke butikker i byen, tage på hvalsafari, vandre, riverrafte eller tage på fisketur. Mulighederne er uendelige, og på grund af de lange dage, hvor solen først går sent ned, er der rigelig tid til et rigtigt eventyr i Juneau.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Vandfly lander ved byen Skagway

  Giv dig tid til et smut ind i nogle af de små, hyggelige butikker i Skagway og besøg også The Red Onion Saloon, der med sit ”honky tonk”-klaver og barservitricer i fulde kostumer er en skatkiste af memorabilia. På det nostalgiske Trail of ’98-museum kan du få et spændende indblik i områdets historie. I Klondike Gold Rush National Historic Park kan du rejse tilbage i tiden i de mange restaurerede bygninger og træfortove.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Glacier Bay National Park

  Glacier Bay National Park er UNESCO-fredet og har et unikt økosystem af planter og dyr, der trives i det foranderlige økosystem. Hav kameraet parat og lyt godt efter den dundrende lyd af gletsjere, der kælver enorme klumper af is ud i havet. Isklumpernes kollision med havet skyder nemlig vand mange meter op i luften. Glacier Bay er det sted i verden, hvor mest is kælves ud i havet, og der er god mulighed for at se fænomenet.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Udsigt over Ketchikan, som er Alaskas mest sydøstligt beliggende by

  Den mest sydøstligt beliggende by i Alaska, Ketchikan, ligger tæt langs Tongass Narrows-kysten. Her kan du udforske Creek Street, som var byens ”red light district” indtil 1950’erne, eller besøge Tongass Historical Museum, Saxman Village og Totem Bight State Park. Områdets dybe fjorde er skabt af gletsjere, der har efterladt opsigtvækkende granitklipper, der tårner hundreder af meter over havets overflade, og brusende vandfald slår ned over klippesiderne. Ketchikan er en oplevelse for alle sanser.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Inside Passage

  Nyd en dag til søs gennem den smukke Inside Passage. Benyt dig af de mange aktivitetstilbud eller brug dagen på at fordøje feriens mange indtryk i skibets spaafdeling.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Udsigt over Vancouver

  Efter morgenmaden er det tid til at forlade skibet og begive sig hjem mod Danmark.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark – Calgary/Vancouver, inkl. flyskatter og afgifter
 • Bustransport mellem Calgary, Banff, Lake Louise og Jasper
 • Transfer fra hotellet i Vancouver til cruise-terminalen
 • Transfer mellem togstationen og hotellet i Jasper, Kamloops og Vancouver
 • 7 dages Glacier Bay Inside Passage Cruise, Ocean View Stateroom

Overnatning

 • 9 overnatninger på hotel
 • 2 dage om bord på Rocky Mountaineer med GoldLeaf service

Måltider

 • 9 x Morgenmad
 • 9 x Frokost
 • 7 x Aftensmad

Oplevelser

 • Banff Tour inkl. Banff Gondola
 • Dagsudflugt mellem Lake Louise og Jasper inkl. picnic-frokost
 • Icefields Parkway Tour inkl. "Ice-Explorer"-tur
 • Glacier Skywalk
 • Jasper Highlights Tour
 • Vancouver Lookout
 • North Shore Tour med Capilano-hængebroen og Grouse Mountain
 • National Park Pass

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
Dobbeltværelse
OBS
Børn er 11 år og under.

lad os skraeddersy drommerejsen til dig

Lignende rejser

Syntagmapladsen i Grækenland
Se kort

Rundrejser med engelsk rejseleder

Western Journey

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

9-dages rundrejse

127 kr.

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Skræddersyede rejser

Waterfalls, Rockies & Bears

18-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med engelsk rejseleder

Eastern Journey

9-dages rundrejse

6.360 kr.

Næste afgang

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke