Firma – og grupperejser
Ring til os 70 22 66 00

Western Journey

Fra Calgary til Vancouver med engelsk rejseleder

9 dage med engelsk rejseleder fra kr. 14.195

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne rundrejse med engelsktalende rejseleder rejser du fra Calgary til Vancouver i det Vestlige Canada. Fra prærien til Stillehavet. Men først og fremmest venter der store naturoplevelser i Rocky Mountains og storbyoplevelser i Vancouver.

Rejselederen sørger for, at du får de absolut bedste oplevelser i denne smukke del af det vestlige Canada, bl.a i nationalparken Banff. Rejsen byder på flotte naturscenerier med majestætiske bjerge, brusende vandfald og eventyrlige søer i forunderlige farver.

 

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Udsigt over Calgary fra parkbænk

  Ankomst til Calgary i provinsen Alberta. Calgary er centrum for Canadas olieindustri, og det er årsagen til byens fantastiske vækst. Trods det moderne udseende med flotte skyskrabere, er Calgary også en “cowboy-by”, og både Steson-hatte og cowboystøvler er en påklædning, man ser overalt i bybilledet.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Banff National Park

  Vi sætter kursen mod Rocky Mountains. Banff er den mest populære by i Rocky Mountains og har lagt navn til Canadas første nationalpark, der blev oprettet i 1885. Ikke overraskende kommer de næste dage til at stå i naturens tegn. I området ved Banff ser du nogle af de smukke søer, Bow Falls, Tunnel Mountain og det traditionsrige Banff Springs Hotel.

  Du overnatter i byen Canmore de næste to nætter.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Bjørnemor og unge i Banff National Park

  En dag til at nyde naturen og byen Banff på egen hånd. Se Cave & Basin Centennial Centre, tag en tur med svævebanen til Sulphur Mountain, følg en af de mange vandrestier, besøg Luxton Museum – der er mange muligheder.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Natural Brigde i Yoho National Park

  Dagens rute følger Trans Canada Highway og går via Kicking Horse Pass til Yoho National Park i provinsen British Columbia, hvor rigtig mange bjergtoppe når op over 3. 000 meters højde. Glacier National Park med over 100 gletsjere ligger også på ruten til Kamloops.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Whistler ved Garibaldi Provincial Park

  Endnu en dag med flotte naturscenerier på turen til Whistler, der ligger ved Garibaldi Provincial Park. De Olympiske Vinterlege i 2010 fandt sted i Whistler, som er et populært og attraktivt vintersportssted. Om sommeren er der også meget at opleve og foretage sig i byen, hvor især den spektakulære natur er i fokus.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Vancouver set fra luften

  Vi følger Sea-to-Sky Highway med flot udsigt til fjorde og sneklædte bjerge og kommer til Vancouver. Storbyen ligger smukt med sneklædte bjerge i ryggen, og det er en af de storbyer, hvor man hurtigt følger sig hjemme. Vancouver har fået et skær af Hollywood over sig og bliver da også kaldt Hollywood North, da mange filmproduktioner foregår her i stedet for i det “rigtige” Hollywood. En sightseeingtur i storbyen inkluderer mange attraktioner bl.a. Stanley Park, Prospect Point, English Bay og bydelene Gastown og Chinatown.

  Om eftermiddagen er der tid til at shoppe og kigge nærmere på byen på egen hånd. En god ide kunne være en tur op i Harbour Tower til en flot udsigt over storbyen.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Udsigt over Vancouver

  Dagen er til fri disposition. Tag evt. til toppen af Grouse Mountain og se den flotte udsigt over byen, gå på opdagelse i historiske Gastown eller tag til Granville Island for at shoppe. Rejselederen hjælper gerne med tips og gode ideer.

  På Vancouver Island vil du opleve Victoria, der er provinshovedstaden i British Columbia, og som emmer af både historisk og engelsk atmosfære, og den charmerende by opleves på en sightseeingtur. En af de helt store attraktioner på Vancouver Island er Butchart Gardens, hvor du kan opleve smukke vandfald, blomster og flot natur.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet fra Danmark - Calgary/Vancouver, inkl. skatter og afgifter

Transport med bus

Overnatning

 • 7 overnatninger på gode hoteller

Måltider

 • 7 x morgenmad

Oplevelser

 • Calgary, Banff, Vancouver sightseeing tur
 • Entréer til nationalparker
 • Engelsk rejseleder

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
Enkeltværelse
22. maj 2021 - 18. september 2021
15.595 kr.
14.195 kr.
21.195 kr.
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
Enkeltværelse
OBS
Børn er 11 år og under

lad os skraeddersy drommerejsen til dig

Lignende rejser

Niagara Falls, Nordamerika - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag med engelsk rejseleder

Eastern Journey

9 dage med engelsk rejseleder fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke