Firma – og grupperejser

Store oplevelser på land og luksus til søs – inkl. drikkevarepakke, drikkepenge, havneskatter og Wi-Fi-pakke

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

CANADA & KRYDSTOGT TIL ALASKA

15-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 30.995

Gæsternes vurdering

4,6 ud af 5

Rundrejsen Canada & krydstogt til Alaska er fyldt med storslåede naturoplevelser i de canadiske Rocky Mountains og på et eventyrligt 7-nætters krydstogt til Alaska. Undervejs vil du opleve en natur, der mange steder er lige så uberørt, som da pelsjægere og guldgravere drog ud for at finde lykken.

Nationalparkerne Banff og Jasper byder på scenerier med sneklædte bjergtinder, brusende vandfald og turkise gletsjersøer, og specielt Icefields Parkway, der forbinder Banff og Jasper, er en bjergtagende oplevelse. Efter oplevelser i Vancouver med den smukke beliggenhed ved Stillehavet følger et vildmarkskrydstogt til Alaska. Glæd dig til luksuriøse omgivelser om bord på ”Celebrity Eclipse”, til unikke naturoplevelser på turen gennem Inside Passage og i byerne Sitka, Ketchikan og hovedstaden, Juneau, hvor der lægges til.

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Rejsen er den perfekte kombination af Canada og Alaska
 • Du får de flotteste naturoplevelser og storbyoplevelser i Vancouver
 • Der er inkluderet en tur med ”snocoach” til Athabasca-gletsjeren
 • Du kommer med svævebane til toppen af Sulphur Mountain
 • Du får mulighed for at opleve Vancouver ved Stillehavet
 • Celebrity Eclipse sejler gennem Inside Passage med gletsjerlandskaberne
 • Der er chance for at se sæler og pukkelhvaler i Glacier Bay
 • Krydstogtskibet tilbyder mange spændende udflugter i Alaska
 • Vi har inkluderet en drikkevarepakke under krydstogtet (værdi kr. 2.695)
 • Vi har inkluderet en Wi-Fi-pakke under krydstogtet (værdi kr. 550)

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Mulighed for afrejse fra København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller/lodges og indvendig dobbeltkahyt
Tallerken

Måltider

 • 6 x morgenmad og helpension om bord på krydstogtskibet
 • Classic-drikkevarepakke om bord på krydstogtskibet

Vi kommer helt tæt på den spektakulære natur i både Canada og Alaska til lands og til vands

Vores afgange ligger i den absolut bedste del af sæsonen, og du har gode chancer for at se bjørne og pukkelhvaler

Du bliver forkælet om bord på Celebrity Eclipse, hvor der er inkluderet helpension, drikkevarepakke og Wi-Fi

Vi kommer helt tæt på den spektakulære natur i både Canada og Alaska til lands og til vands

Vores afgange ligger i den absolut bedste del af sæsonen, og du har gode chancer for at se bjørne og pukkelhvaler

Du bliver forkælet om bord på Celebrity Eclipse, hvor der er inkluderet helpension, drikkevarepakke og Wi-Fi


Mød din rejseleder

SIMON KIRK

Simon har altid været interesseret i fremmede kulturer og de forskellige forhold, som mennesker lever under. Med Simon som rejseleder får du indblik i de lokales hverdag.

Læs mere om Simon
KJELD LIVONI

Kjeld er vild med Canada og Alaska! Kjelds rejselyst er umættelig, og også som privatperson har han rejst rundt i mange lande. Hans indsigt i og interesse for samfundsforhold og fremmede kulturer kommer hans mange gæster til gavn.

Læs mere om Kjeld

Mød din rejseleder

SIMON KIRK

Simon har altid været interesseret i fremmede kulturer og de forskellige forhold, som mennesker lever under. Med Simon som rejseleder får du indblik i de lokales hverdag.

Læs mere om Simon
KJELD LIVONI

Kjeld er vild med Canada og Alaska! Kjelds rejselyst er umættelig, og også som privatperson har han rejst rundt i mange lande. Hans indsigt i og interesse for samfundsforhold og fremmede kulturer kommer hans mange gæster til gavn.

Læs mere om Kjeld

Dagsprogram

 • Calgary, Alberta

  Først på aftenen lander vi i Calgary, hvor præriens olieforekomster har sat sit præg på byen i form af himmelstræbende skyskrabere i glas og stål. Vi kører ind til byen, hvor vi overnatter.

   

  Hotel Holiday Inn Express & Suites Calgary South-Macleod

  Læs om hotellet
 • Flotte Bow River i Banff National Park

  Morgenen starter med sightseeing i byen. Vi kigger nærmere på centrum og Den Olympiske By, og hører mere om byens spændende historie.

  Derefter sætter vi kurs direkte mod Rocky Mountains og byen Banff. Banff er den mest populære by i Rocky Mountains og ligger i en bred dal ved Bow River med flot udsigt til de omkringliggende bjerge.

  Banff National Park er Canadas første nationalpark og blev oprettet allerede i 1885. Årsagen var, at man ville beskytte de mineralholdige kilder, der var blevet fundet i området. Rejsens måske flotteste udsigt får du, når vi tager med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra der er en storslået udsigt over Bow Valley og floden, der snor sig gennem bjergene. Vi ser nogle af højdepunkterne i Banff National Park og om aftenen sørger vores rejseleder for at arrangere en fælles middag (for egen regning).

  På afgangenen d. 15/8 og 29/8 bor du på hotel Banff Inn

  Hotel Charltons Banff

  Læs om hotellet

  Hotel Banff Inn

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Køreturen på Icefields Parkway i Canada er utrolig smuk

  I dag skal vi tidligt afsted, da vi skal tilbringe hele dagen i den fantastiske natur, som området byder på. Vi kører den smukke strækning nordpå ad den sceniske rute Icefields Parkway, der forbinder Banff og Jasper.

  Det bliver 230 km med de flotteste naturscenerier og med gode chancer for at komme til at se en bjørn eller to i vejkanten. Icefields Parkway snor sig mellem forrevne bjerge, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne over de to pas: The Bow og Sunwapeta.

  Vi stopper flere steder i løbet af dagen og nyder naturen. Første stop er ved søen Lake Louise, der er kendt for sit smukke, turkisblå vand. Det fortryllende grønblå farvespil i vandet skyldes små sten- og jordpartikler, som føres med fra gletsjernes smeltevand og reflekterer lyset. Vi får mulighed for at opleve det fantastiske syn, der i al sin pragt ligger lysende turkisblå mellem tæt nåleskov og vejrbidte bjerge med sne på toppen.

  Næste stop er ved Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika og består af otte gletsjere. Her kommer du med på en tur med “snocoach” til Athabasca-gletsjeren, hvor du kommer til at gå på sne, der faldt for 400 år siden – og det er tankevækkende, at iskappen visse steder er over 350 m tyk!


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Moraine Lake

  Vi begiver os vestover gennem smukke landskaber mod bjergbyen Kamloops. Det første stop gør vi ved den smukke sø Moraine Lake. Søen er kendt for sin naturskønne beliggenhed, omgivet af sneklædte bjergtinder, der spejler sig ned i det azurblå vand. Derfra tager vi vejen igennem Glacier National Park, som blev etableret i 1886 og er en af syv nationalparker i British Columbia. Her finder man høje tinder, store aktive gletsjere og et af Canadas største hulesystemer. Parkens nærmeste by er Revelstoke, hvor vi gør et stop inden dagen afsluttes i Kamloops.

  I Kamloops får du fornemmelsen af at være i “cowboy-country”, og på gaden i Kamloops er det helt normalt at møde ægte cowboys med Stetson-hat og læderstøvler. Byen blev grundlagt i 1812 og har en fortid som handelsstation. Her kom indianere og pelsjægere for at bytte skind til daglige fornødenheder. Vi overnatter en enkelt nat i byen Kamloops.

  Doubletree by Hilton Kamloops

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Vancouvers flotte skyline

  Midt på dagen når vi til Vancouver med den flotte beliggenhed ved Stillehavet. Byen er en af de få storbyer, hvor naturoplevelserne er inden for rækkevidde, og det kommer du til at opleve på eftermiddagens byrundtur, der bl.a. går til Stanley Park – et 400 ha stort naturområde med 10 km kystlinje, strande, udsigtspunkter og vandrestier og ikke mindst en berømt samling af totempæle.

  Vi går på opdagelse i den hyggelige bydel Gastown med de brostensbelagte gader og gamle lygtepæle og ser dampuret, der sender kaskader af damp afsted hver time. Næst efter engelsk er kinesisk det mest talte sprog i storbyen, og byens Chinatown er en oplevelse, der pirrer sanserne.

  Best Western Plus Sands

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Gastown

  Dagen er fri til at udforske Vancouver på egen hånd (rejselederen hjælper naturligvis med tips, idéer og det praktiske). En idé kunne være at tage en tur med svævebanen til toppen af Grouse Mountain. Efter kun otte minutter er du oppe i højderne og bliver præsenteret for en spektakulær udsigt over Vancouver, og udsigten understreger storbyens storslåede beliggenhed.

  Hvis du vil shoppe, er hovedgaden Robson, bydelen Gastown og Granville Island oplagte muligheder. Når det bliver frokosttid, så  stil dig op i køen ved de små madtrucks, hvor folk stimler sammen om dampende varme retter serveret fra f.eks. en lille campingvogn. Du kan finde et godt udvalg  af foodtrucks i området bag Vancouver Art Gallery,  og det er ikke fast food, du får serveret!

  Afslut evt. dagen med at spise middag i den roterende restaurant “Top of Vancouver”, der ligger i 167 meters højde på toppen af Harbour Centre. Her bliver du præsenteret for den flotteste udsigt og kommer alle verdenshjørner rundt i løbet af 60 min. samtidig med, at du kan nyde en dejlig middag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Havnen i Vancouver

  Ved frokosttid  finder vi vej til havnen i Vancouver, hvor krydstogtskibet ”Celebrity Eclipse” ligger klar ved kajen.

  Rammerne for de næste syv dage er luksuriøse og perfekte, når vi skal opleve Alaskas uberørte natur både til lands og til vands. Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker alle interesser og aktivitetsniveauer. Her er fotosafarier blandt rigt dyreliv, fisketure, ture med vandflyver eller helikopter til endnu mere øde områder, mulighed for whale watching – eller hvad med en tur ud i vildmarken for at kigge efter bjørne?

  Rejselederen står selvfølgelig til rådighed på hele krydstogtet og vil undervejs sørge for fælles arrangementer om bord for dem, som har lyst. Derudover kan du altid spørge rejselederen om gode råd og tips til, hvad du kan lave på land og om bord på skibet. Hvor det er muligt, vil rejselederen gå mindre ture i de byer, hvor der lægges til, og du er selvfølgelig velkommen til at gå med.

  Celebrity Eclipse Alaska Cruise

  Læs om skibet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, aftensmad og drikkepakke.
 • Sejltur gennem Inside Passage

  Der sejles gennem den berømte Inside Passage – sejlruten, der snor sig mellem de mange små og store øer ud for Canadas vestkyst. Der er meget at se undervejs, men også rigtig meget at opleve om bord på skibet. De 900 ansatte servicerer dig 24 timer i døgnet og får dig til at føle som om, du er den eneste gæst om bord.

  Skibet er kendt for sin fremragende service og har ud over cocktailbar og restauranter, der tilbereder dejlige veltillavede retter, også fitnesscenter, biograf, jacuzzi og indendørs pool. Ud over hovedrestauranten findes der også en Pasta & Pizza-bar og Sushi-café, og hver aften kan du se et af de mange fantastiske shows i det store to-etagers teater eller nyde live-musik i en hyggelig lounge.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Søen Swan Lake i Sitka

  Sitka er det første sted, vi lægger til i Alaska. Byen er kendt for sin smukke beliggenhed med skovklædte bjerge i baggrunden. Byen har en særdeles interessant historie. Den blev styret af Rusland indtil midten af 1800-tallet og hed dengang Novo Arkhangelsk. Det var også her, at købsaftalen blev underskrevet, da USA købte Alaska i 1867. Den russiske indflydelse kan ses i byens centrum og der er ofte forestillinger af lokale dansere og kunstnere, der hylder den russiske kultur.

  Længe før Rusland og USA nogensinde havde sat sit mærke på byen, tjente den som hjemsted for Tlingit-klanen. Man kan stadig finde et utroligt udvalg af håndskårne totempæle og traditionelle klanhuse. Der tilbydes en række udflugter blandt andet til områdets dyreliv – oddere, sæler og bjørne – samt udflugter, der kan gøre dig klogere på Tlingit-kulturen. Det er også muligt at komme på lakse-fiskeri, hvis man har lyst til at prøve at fange nogle af Alaskas berømte laks.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Hubbard Glacier i Alaska

  Denne dag nyder vi den fredfyldte sejltur forbi den kæmpestore Hubbard Glacier. Gletsjeren er den længste gletsjer i Nordamerika og den mest aktive i Alaska. Hvis vi er heldige, ser vi fugleliv og sæler.

  Gletsjeren strækker sig over 100 km fra Mount Logan dybt inde i Yukon, og man kan høre den knage og brage, mens den skubber sig over landskabet og kælver isbjerge på størrelse med højhuse.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Pukkelhval ved Juneau

  I  Alaskas hovedstad, Juneau, venter vildmarksoplevelser. Det er tankevækkende, at ingen veje fører til Juneau, der trods alt har været hovedstaden i Alaska siden 1906. Det er kun muligt at nå byen via skib eller fly. Byen blev grundlagt i 1880 under guldfeberen, og på trods af at guldet og guldgraverne er væk, er naturens ressourcer stadig den vigtigste indtægtskilde.

  I havet omkring Juneau kan man se pukkelhvaler, sæler og spækhuggere boltre sig. Du har her mulighed for at komme på en flyvetur over gletsjerlandskabet, hvor du lander på gletsjer, køre med hundeslæde eller tage på en fotosafari til lands og til vands.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Grizzly bjørne i Alaska

  Der lægges til i den lille by Ketchikan, der er kendt som verdens laksehovedstad, og i sæsonen valfarter fiskeentusiaster til den lille fiskerby. Byen er også kendt for sine maleriske huse bygget på pæle ude i vandet, og det er også her i Ketchikan, du kan se verdens største samling af totempæle. Udflugterne, der tilbydes her, er bl.a. en tur i det historiske Ketchikan inkl. et skovhugger-show, en fisketur, hvor fangsten bliver tilberedt i hyggelige omgivelser på stranden og en flyvetur til en lakseyngleplads, hvor bjørnene fisker.

  Ønsker du at komme på bjørnesafari, anbefaler vi, at du gør det her.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Celebrity Eclipse

  Der sejles igen sydpå gennem vestkystens imponerende sceneri. Nyd synet, og er du mæt af naturoplevelser, er der masser af aktiviteter om bord til at fordrive tiden med.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Vancouver

  Om morgenen tager vi afsked med krydstogtskibet i Vancouver, inden vi kører mod lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og drikkepakke.
 • Fulde af oplevelser ankommer vi igen til Danmark.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
15. august
2022

15 dage

Simon Kirk

30.995 kr.

Billund
København

UDSOLGT

29. august
2022

15 dage

Simon Kirk

30.995 kr.

Billund
København

UDSOLGT

Afgange

15. august 2022
15 dage

Simon Kirk
30.995kr.
Billund
København

UDSOLGT

29. august 2022
15 dage

Simon Kirk
30.995kr.
Billund
København

UDSOLGT

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller/lodges og indvendig dobbeltkahyt
 • 6 x morgenmad og helpension om bord på krydstogtskibet
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Sightseeing i nationalparken Banff
 • Tur med Banff Gondola til Sulphur Mountain
 • Besøg ved Lake Louise og Moraine Lake i Banff National Park
 • Icefields Parkway og tur med "snocoach" til Athabasca-gletsjeren
 • Byrundtur i Vancouver
 • 7-nætters krydstogt til Alaska med Celebrity Cruises og mulighed for spændende udflugter
 • Classic drikkevare-pakke (værdi kr. 2.695)
 • Xcelerate Surf Wi-Fi-pakke (værdi kr. 550)
 • Drikkepenge om bord på skibet og havneskatter (værdi kr. 2.172)
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg for både hoteller og indvendig kahyt kr. 14.995
 • Visum til Canada: CAD 7 (ETA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Visum til USA: USD 14 (ESTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Drikkepenge til chauffør – beregn ca. 3-5 dollars pr. dag pr. person
 • Opgradering til Udvendig kahyt: kr. 1.995
 • Opgradering til Balkon kahyt: kr. 3.995
 • Opgradering til Udvendig singlekahyt kr. 3.995
 • Opgradering til Balkon singlekahyt kr. 6.995
 • Tillæg ved afrejse fra Billund: kr. 850
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Når rejsen går til Canada og USA på et krydstogt

Spændende artikler om Canada

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke