Firma – og grupperejser

Store naturoplevelser og luksuskrydstogt til Alaska – inkl. drikkevarepakke mm.

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

DEN ULTIMATIVE CANADA-REJSE

23-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr.

Gæsternes vurdering

4 ud af 5

Canada er et enormt land – faktisk verdens næststørste – og det kan være svært at udvælge hvilke dele af landet, man helst vil udforske. På denne rundrejse har vi håndplukket det bedste af, hvad landet kan byde på, både i øst og vest. Rejsen begynder i det østlige Canada, hvor Montreal, Québec og Toronto er nogle af storbyoplevelserne, og ved Niagara Falls kommer du til at stå ansigt til ansigt med det brusende vandfald på en sejltur.

Når rejsen går til det vestlige Canada, er der lagt op til storslåede naturoplevelser i de canadiske Rocky Mountains. Her vil du opleve en spektakulær natur, som mange steder ligger lige så uberørt hen, som da pelsjægere begav sig ud i vildmarken for at finde lykken. I nationalparken Banff mødes du af synet af sneklædte bjergtinder, smaragdgrønne bjergsøer og brusende vandfald, og på Icefields Parkway kommer du på en tur med ”snocoach” til Athabasca-gletsjeren.

Efter storbyoplevelser i Vancouver er det tid til et eventyrligt 7-nætters vildmarkskrydstogt til Alaska. Om bord på det luksuriøse ”Celebrity Eclipse” får du unikke naturoplevelser, når sejlruten går gennem Inside Passage og til byerne Icy Strait Point, Ketchikan og hovedstaden Juneau.

Vi har desværre ingen ledige afgange i øjeblikket

Spændende rejseforedrag

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Rejsen er en perfekt kombination af det østlige og vestlige Canada
 • Du kommer helt tæt på imponerende Niagara Falls på en sejltur
 • Du kommer på en sejlads i smukke omgivelser i 1000 Islands National Park
 • Du får en uovertruffen udsigt over Toronto fra CN Tower
 • Du får de flotteste naturoplevelser i nationalparken Banff
 • Krydstogtet med Celebrity Cruises går gennem naturskønne Inside Passage
 • Du har chance for at se sæler og pukkelhvaler i Glacier Bay
 • Der er inkluderet mange måltider og helpension på krydstogtet
 • Vi har inkluderet en drikkevarepakke under krydstogtet (værdi kr. 2.695)
 • Vi har inkluderet en Wi-Fi-pakke under krydstogtet (værdi kr. 550)

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Mulighed for afrejse fra København, Aalborg og Aarhus
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller/lodges og indvendig dobbeltkahyt
Tallerken

Måltider

 • 14 x morgenmad
 • Helpension og Classic-drikkevarepakke om bord på krydstogtskibet

Unik rejse, der kombinerer Canadas øst- og vestkyst med krydstogt til Alaska – inkl. drikkevarepakke

Et omfangsrigt program spækket med de største naturoplevelser og fransk-canadisk kultur

Vores erfarne rejseledere har stort kendskab og indblik i Canadas kultur og historie

Unik rejse, der kombinerer Canadas øst- og vestkyst med krydstogt til Alaska – inkl. drikkevarepakke

Et omfangsrigt program spækket med de største naturoplevelser og fransk-canadisk kultur

Vores erfarne rejseledere har stort kendskab og indblik i Canadas kultur og historie


Mød din rejseleder

KJELD LIVONI

Kjeld er vild med Canada og Alaska! Kjelds rejselyst er umættelig, og også som privatperson har han rejst rundt i mange lande. Hans indsigt i og interesse for samfundsforhold og fremmede kulturer kommer hans mange gæster til gavn.

Læs mere om Kjeld
ANETTE DE FLORIE MAMAN

Man er ikke i tvivl om, at det for Anette er en livsstil at være rejseleder. Hun har besøgt mange lande og deler flittigt ud af sine erfaringer. Anette glæder sig altid til hver eneste rejse og til at stå i lufthavnen og tage imod en ny gruppe forventningsfulde, nysgerrige mennesker, som har en spændende rejse i vente.   ;

Læs mere om Anette

Mød din rejseleder

KJELD LIVONI

Kjeld er vild med Canada og Alaska! Kjelds rejselyst er umættelig, og også som privatperson har han rejst rundt i mange lande. Hans indsigt i og interesse for samfundsforhold og fremmede kulturer kommer hans mange gæster til gavn.

Læs mere om Kjeld
ANETTE DE FLORIE MAMAN

Man er ikke i tvivl om, at det for Anette er en livsstil at være rejseleder. Hun har besøgt mange lande og deler flittigt ud af sine erfaringer. Anette glæder sig altid til hver eneste rejse og til at stå i lufthavnen og tage imod en ny gruppe forventningsfulde, nysgerrige mennesker, som har en spændende rejse i vente.

 

 

Læs mere om Anette

Dagsprogram

 • Toronto

  Ved ankomst til Toronto mødes du med rejselederen og bliver kørt til hotellet, hvor vi overnatter.

  Hotel Crowne Plaza Toronto Airport

  Læs om hotellet
 • Niagara Falls med byen af samme navn i baggrunden

  Dagen starter med en byrundtur, hvor du bl.a. kommer gennem finansdistriktet, ser det gamle og det nye rådhus, underholdningsdistriktet og Chinatown. Du kommer også op i CN Tower og får en fremragende panoramaudsigt over bylandskabet. Tårnet havde højdeverdensrekorden i 32 år – mellem 1975 og 2009 – indtil Burj Khalifa i Dubai og Canton-tårnet i Kina efterfølgende overtog titlen.

  Efter frokost går rejsen mod syd forbi industribyerne Oakville og Hamilton og Niagara-halvøens frugtplantager og vingårde. Glæd dig også til den naturskønne vej Niagara Parkway, der fører os til Niagara Falls – verdens bryllupsrejsehovedstad.

  Fremme på hotellet hjælper rejselederen gerne med at arrangere taxaer til dem, der ved aftentid, gerne vil ned og se vandfaldene badet i flot lys (5 minutters kørsel fra hotellet – bemærk venligst, at det er for egen regning).

  Hotel Old Stone Inn Boutique

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Maid of the Mist for foden af vandfaldet

  Dagens store oplevelse er en sejltur med Maid of the Mist på Niagara-floden, hvor du kommer til at befinde dig ansigt til ansigt med de kolossale vandfald, når over 2000 liter vand i sekundet kastes ud over bjergsiden fra 50 meters højde. Et mildt sagt ærefrygtindgydende syn – og ikke mindst en oplevelse for øregangene med de enorme vandmassers brølen.

  Niagara Falls er en samlet betegnelse for de tre vandfald Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls. Og kan du ikke få nok af Niagara Falls, er det også muligt at tage en helikoptertur over faldene. Bookes og tilkøbes på stedet, hvis det har interesse.

  Vi kører nordpå til områdets største by Huntsville, som ligger smukt placeret blandt bølgende bakkeandskaber og dybe søer.

  Holiday Inn Express & Suites Huntsville – Muskoka

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Algonguin Provincial Park

  Turen går mod nordøst, hvor det store vildmarkseventyr venter. Her kommer du til at befinde dig midt mellem dybe skovsøer, brusende floder, tætte skove og karakteristiske nordlige byer, især i Algonquin Provincial Park. Her er naturen typisk canadisk. I foråret er hele parken dækket af løv i alle nuancer af grøn, og i efteråret skifter skovene farve til stærke gule og røde farver. Et bjergtagende syn. Er vi heldige, ser vi undervejs bjørne, ulve og bævere.

  Efter en dag fyldt med skønne naturscenerier, ankommer vi om aftenen til Canadas hovedstad Ottawa, hvor vi overnatter.

  Lord Elgin Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Det canadiske parlement i Ottawa

  Dagen starter med en byrundtur i den charmerende og arkitektonisk imponerende hovedstad. Vi ser blandt andet det smukke område, der huser byens parlamentsbygning, som ligger lige midt i Ottawa ved bredden af floden Canal Rideau. Hovedbygningen præges af smukke stenrelieffer og gargoiler – og ikke mindst tårnet, Peace Tower, der rager smukt op i himlen. Vi kigger også forbi det travle Byward Market, der indeholder et væld af butikker og restauranter. Markedet er et af byens ældste og største og breder sig over flere gader.

  Efter at have set nærmere på Ottawa kører vi østover til Québec, der ligger i den franske del af Canada. I Canada er de to officielle sprog engelsk og fransk, men i Québec-provinsen er det eneste officielle sprog fransk. Québec er landets ældste by og blev grundlagt i 1608, og er også hovedstaden i provinsen.

  Hotel Lindbergh

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Skyline over Quebec by

  Om formiddagen er det tid til at se nærmere på Quebec, og vi starter i den gamle bydel med den berømte bymur. Québecs gamle bydel er på UNESCO’s verdensarvsliste og gennemskæres af en 5 km lang bymur, der inddeler byen i en øvre del (Haute-Ville) og en nedre (Basse-Ville). Der bliver tid til en guidet tur inden for bymurene, og vi ser også Battlefields Park, som rummer omkring 50 historiske artilleri-dele – som f.eks. kanoner – der er spredt ud over parken.

  Vi tager også ud og besøger øen Ile d’Orleans og Montmorency-vandfaldet, som er det højeste i Québec-provinsen. Om sommeren afgiver det et nærmest gulligt skær på grund af flodens høje indhold af jern. Ile d’Orleans var et af de første områder i provinsen til at blive koloniseret af Frankrig, og en stor del af landets fransk-canadiere kan spore deres rødder tilbage til tidlige beboere på øen. De franske immigranter blev tiltrukket af øen på grund af dens frugtbare jord, og her voksede allerede dengang vilde vindruer – et paradis for franskmændene, der her befandt sig lang hjemmefra.

  Eftermiddagen er afsat til, at du kan gå på opdagelse i byen på egen hånd. Uanset om du er til museumsbesøg, shopping eller hyggelige caféer, er der noget for enhver smag. Og når du bliver lækkersulten er det bare med at finde et sted, der serverer den fransk-canadiske klassiker poutine, der er en syndig blanding af pomfritter, sovs og smeltet ost.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Old Montreal

  Vi starter dagen med en fin køretur langs St. Lawrence-floden til Montreal. Ved ankomst får vi en spændende byrundtur gennem Montreal. Montreal er den største fransktalende by uden for Frankrig, og hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at man var i Paris, når man bevæger sig rundt i bybilledet, læser menukort og hører folk tale sammen.

  Et par af dagens højdepunkter er bolig- og finansdistrikterne, det historiske Old Montreal og det charmerende latinerkvarter, hvor latinstuderende og finere familier engang opholdt sig. Dagens tur går også forbi Montreal Olympic Stadium, gennem McGill-universitetets campus og til toppen af Mount Royal, hvorfra du får en enestående udsigt over byen.

  Om aftenen arrangerer vores rejseleder fælles middag for dem der er interesserede (bemærk venligst, at det er for egen regning).

  Hotel Faubourg Montreal

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Thousand Islands

  Vi forlader Montreal og kører til Canadas mindste nationalpark Thousand Islands. Nationalparken ligger ved mundingen af St. Lawrence floden og indeholder 1864 små øer spredt ud i floden mellem Canada og USA. Siden 2002 har området været på UNESCOs liste over biosfærereservater. Vi tager på en sejlads mellem de mange øer og nyder den unikke og smukke natur som nationalparken har at byde på.

  Om eftermiddagen venter der os et glædeligt gensyn med Toronto, når vi kører langs Lake Ontario tilbage til storbyen, hvor du har aftenen fri til at få de sidste canadiske minder med hjem.

  Hilton Suites Toronto-Markham Conference Centre and Spa

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Calgary, Alberta

  Vi tager til lufthavnen og flyver tværs over Canada til Calgary, hvor vi lander sidst på eftermiddagen. Her har præriens olieforekomster sat deres præg på byen i form af himmelstræbende skyskrabere i glas og stål.

   

  Hotel Holiday Inn Express & Suites Calgary South-Macleod

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Lake Minnewanka ved Banff

  Morgenen starter med sightseeing i byen. Vi kigger nærmere på centrum og Den Olympiske By, og hører mere om byens spændende historie.

  Derefter sætter vi kurs direkte mod Rocky Mountains og byen Banff. Banff er den mest populære by i Rocky Mountains og ligger i en bred dal ved Bow River med flot udsigt til de omkringliggende bjerge.

  Banff National Park er Canadas første nationalpark og blev oprettet allerede i 1885. Årsagen var, at man ville beskytte de mineralholdige kilder, der var blevet fundet i området. Rejsens måske flotteste udsigt får du, når vi tager med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra der er en storslået udsigt over Bow Valley og floden, der snor sig gennem bjergene. Vi ser nogle af højdepunkterne i Banff National Park og om aftenen sørger vores rejseleder for at arrangere en fælles middag (for egen regning).

  Hotel Charltons Banff

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Kørsel i smukke Icefields Parkway i Canada

  I dag skal vi tidligt afsted, da vi skal tilbringe hele dagen i den fantastiske natur, som området byder på. Vi kører den smukke strækning nordpå ad den sceniske rute Icefields Parkway, der forbinder Banff og Jasper.

  Det bliver 230 km med de flotteste naturscenerier og med gode chancer for at komme til at se en bjørn eller to i vejkanten. Icefields Parkway snor sig mellem forrevne bjerge, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne over de to pas: The Bow og Sunwapeta. Vi stopper flere steder i løbet af dagen og nyder naturen.

  Første stop er ved søen Lake Louise, der er kendt for sit smukke, turkisblå vand. Det fortryllende grønblå farvespil i vandet skyldes små sten- og jordpartikler, som føres med fra gletsjernes smeltevand og reflekterer lyset. Vi får mulighed for at opleve det fantastiske syn, der i al sin pragt ligger lysende turkisblå mellem tæt nåleskov og vejrbidte bjerge med sne på toppen.

  Næste stop er ved Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika og består af otte gletsjere. Her kommer du med på en tur med “snocoach” til Athabasca-gletsjeren, hvor du kommer til at gå på sne, der faldt for 400 år siden – og det er tankevækkende, at iskappen visse steder er over 350 m tyk!


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Moraine Lake

  Vi begiver os vestover gennem smukke landskaber mod Kamloops. Første stop gør vi ved den smukke sø Moraine Lake. Søen er kendt for sin smukke beliggenhed, omkranset af sneklædte bjergtinder, der spejler sig ned i det azurblå vand. Derfra tager vi vejen igennem Glacier National Park. Parken blev etableret i 1886 og er en af syv nationalparker i British Columbia. Her er høje tinder, store aktive gletsjere og et af Canadas største hulesystemer. Parkens nærmeste by er Revelstoke, og her gør vi et stop inden dagen afsluttes i Kamloops.

  I Kamloops får du fornemmelsen af at være i “cowboy-country”, og på gaden i Kamloops er det helt almindeligt at møde ægte cowboys med Stetson-hat og læderstøvler. Byen har en fortid som handelsstation og blev grundlagt allerede i 1812. Her kom indianere og pelsjægere og byttede skind til daglige fornødenheder.

  Vi overnatter en enkelt nat i Kamloops.

  Doubletree by Hilton Kamloops

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Stanley Park Bridge

  Midt på dagen når vi til Vancouver med den flotte beliggenhed ved Stillehavet. Byen er en af de få storbyer, hvor naturoplevelserne er inden for rækkevidde, og det kommer du til at opleve på eftermiddagens byrundtur, der bl.a. går til Stanley Park – et 400 ha stort naturområde med 10 km kystlinje, strande, udsigtspunkter og vandrestier og ikke mindst en berømt samling af totempæle.

  Vi går på opdagelse i den hyggelige bydel Gastown med de brostensbelagte gader og gamle lygtepæle og ser dampuret, der sender kaskader af damp afsted hver time. Næst efter engelsk er kinesisk det mest talte sprog i storbyen, og byens Chinatown er en oplevelse, der pirrer sanserne.

  Best Western Plus Sands

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Vancouver er fuld af liv

  Dagen er fri til at udforske Vancouver på egen hånd (rejselederen hjælper naturligvis med tips, idéer og det praktiske). En idé kunne være at tage en tur med svævebanen til toppen af Grouse Mountain. Efter kun otte minutter er du oppe i højderne og bliver præsenteret for en spektakulær udsigt over Vancouver, og udsigten understreger storbyens storslåede beliggenhed.

  Hvis du vil shoppe, er hovedgaden Robson, bydelen Gastown og Granville Island oplagte muligheder. Når det bliver frokosttid, så  stil dig op i køen ved de små madtrucks, hvor folk stimler sammen om dampende varme retter serveret fra f.eks. en lille campingvogn. Du kan finde et godt udvalg  af foodtrucks i området bag Vancouver Art Gallery,  og det er ikke fast food, du får serveret!

  Afslut evt. dagen med at spise middag i den roterende restaurant “Top of Vancouver”, der ligger i 167 meters højde på toppen af Harbour Centre. Her bliver du præsenteret for den flotteste udsigt og kommer alle verdenshjørner rundt i løbet af 60 min. samtidig med, at du kan nyde en dejlig middag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Vancouver

  Ved frokosttid finder vi vej til havnen i Vancouver, hvor krydstogtskibet ”Celebrity Eclipse” ligger klar ved kajen. Rammerne for de næste syv dage er luksuriøse og perfekte, når vi skal opleve Alaskas uberørte natur både til lands og til vands.

  Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker alle interesser og aktivitetsniveauer. Her er fotosafarier blandt rigt dyreliv, fisketure, ture med vandflyver eller helikopter til endnu mere øde områder, mulighed for whale watching – eller hvad med en tur ud i vildmarken for at kigge efter bjørne?

  Rejselederen står selvfølgelig til rådighed på hele krydstogtet og vil undervejs sørge for fælles arrangementer om bord for dem, som har lyst. Derudover kan du altid spørge rejselederen om gode råd og tips til, hvad du kan lave på land og om bord på skibet. Hvor det er muligt, vil rejselederen gå mindre ture i de byer, hvor der lægges til, og du er selvfølgelig velkommen til at gå med.

  Celebrity Eclipse Alaska Cruise

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, aftensmad og drikkepakke.
 • Sejltur gennem Inside Passage

  Der sejles gennem den berømte Inside Passage – sejlruten, der snor sig mellem de mange små og store øer ud for Canadas vestkyst. Der er meget at se undervejs, men også rigtig meget at opleve om bord på skibet. De 900 ansatte servicerer dig 24 timer i døgnet og får dig til at føle som om, du er den eneste gæst om bord.

  Skibet er kendt for sin fremragende service og har ud over cocktailbar og restauranter, der tilbereder dejlige veltillavede retter, også fitnesscenter, biograf, jacuzzi og indendørs pool. Ud over hovedrestauranten findes der også en Pasta & Pizza-bar og Sushi-café, og hver aften kan du se et af de mange fantastiske shows i det store toetagers teater eller nyde live-musik i en hyggelig lounge.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Totempæl ved Icy Strait Point

  Icy Strait Point er det første sted, vi lægger til i Alaska. Lidt syd for byen ligger den historiske by Hoonah, der er den største bosættelse med Tlingit-indianere i Alaska. Indianerkulturen trives her, og du kan se udskårne totempæle og kanoer lavet efter gamle traditioner.

  Omkring Hoonah er der en stor koncentration af Alaskas brune bjørne, og om sommeren kan man se de mange migrerende pukkelhvaler. Der tilbydes flere forskellige ture i Icy Strait Point, blandt andet en tur der fortæller om Tlingit-kulturen, en tur til Glacier Bay National Park med vandflyver, hvalsafari eller bjørnesafari.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Krydstogtskibet ved Hubbard Glacier

  Denne dag nyder vi den fredfyldte sejltur forbi den kæmpestore Hubbard Glacier. Gletsjeren er den længste gletsjer i Nordamerika og den mest aktive i Alaska. Hvis vi er heldige, ser vi fugleliv og sæler. Gletsjeren strækker sig over 100 km fra Mount Logan dybt inde i Yukon, og man kan høre den knage og brage, mens den skubber sig over landskabet og kælver isbjerge på størrelse med højhuse.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Pukkelhval ved Juneau

  I Alaskas hovedstad, Juneau, venter vildmarksoplevelser. Det er tankevækkende, at ingen veje fører til Juneau, der trods alt har været hovedstaden i Alaska siden 1906. Det er kun muligt at nå byen via skib eller fly. Byen blev grundlagt i 1880 under guldfeberen, og på trods af at guldet og guldgraverne er væk, er naturens ressourcer stadig den vigtigste indtægtskilde.

  I havet omkring Juneau kan man se pukkelhvaler, sæler og spækhuggere boltre sig. Du har her mulighed for at komme på en flyvetur over gletsjerlandskabet, hvor du lander på gletsjer, køre med hundeslæde eller tage på en fotosafari til lands og til vands.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Husene er bygget på pæle i vandet

  Der lægges til i den lille by Ketchikan, der er kendt som verdens laksehovedstad, og i sæsonen valfarter fiskeentusiaster til den lille fiskerby. Byen er også kendt for sine maleriske huse bygget på pæle ude i vandet, og det er også her i Ketchikan, du kan se verdens største samling af totempæle.

  Udflugterne, der tilbydes her, er bl.a. en tur i det historiske Ketchikan inkl. et skovhugger-show, en fisketur, hvor fangsten bliver tilberedt i hyggelige omgivelser på stranden og en flyvetur til en lakseyngleplads, hvor bjørnene fisker. Ønsker du at komme på bjørnesafari, anbefaler vi, at du gør det her.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Krydstogtskibet gennem Alaskas gletsjer-vildmark

  Der sejles igen sydpå gennem vestkystens imponerende sceneri. Nyd synet, og er du mæt af naturoplevelser, er der masser af aktiviteter om bord til at fordrive tiden med.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad og drikkepakke.
 • Om morgenen tager vi afsked med krydstogtskibet i Vancouver, inden vi kører mod lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og drikkepakke.
 • På rejsens 23. dag lander vi igen i Danmark – med kufferten fuld af skønne rejseminder.

Afgange.

Ikke flere afgange

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på verden@risskov.com eller 70 22 66 00.
De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god idé at melde dig til her.
Er du interesseret i at opleve vores andre rundrejser til Canada, så se mere her.

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller/lodges og indvendig dobbeltkahyt
 • 14 x morgenmad og helpension om bord på krydstogtskibet
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Sightseeing i Montreal, Quebec, Toronto og Ottawa
 • Sejlads i 1000 Islands National Park
 • Adgang til observationsdækket på CN Tower i Toronto
 • Sejlads ved de mægtige vandfald Niagara Falls
 • Sightseeing i Banff Nationalpark
 • Tur med Banff Gondola til Sulphur Mountain
 • Besøg ved Lake Louise og Moraine Lake i Banff National Park
 • Icefields Parkway og tur med "snocoach" til Athabasca-gletsjeren
 • Byrundtur i Vancouver
 • 7-nætters krydstogt til Alaska med Celebrity Cruises og mulighed for spændende udflugter
 • Drikkepenge om bord på skibet og havneskatter (værdi kr. 2.172)
 • Classic drikkevarepakke (værdi kr. 2.695)
 • Xcelerate Surf Wi-Fi-pakke (værdi kr. 550)
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg inkl. enkeltkahyt i indvendig kategori kr. 19.995
 • Visum til Canada: CAD 7 (ETA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Visum til USA: USD 14 (ESTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Drikkepenge til chauffør – beregn ca. USD 3-5 pr. dag pr. person
 • Opgradering til Udvendig kahyt kr. 1.995
 • Opgradering til Balkon kahyt kr. 3.995
 • Opgradering til Udvendig singlekahyt kr. 3.995
 • Opgradering til Balkon singlekahyt kr. 6.995
 • Ved afrejse fra Aarhus eller Aalborg kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Når rejsen går til Canada og USA på et krydstogt

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke