Firma – og grupperejser

Oplev Dubais spændende kontraster!
Inkl. heldagsudflugt til den Arabiske Juvel – Abu Dhabi

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

STORBYFERIE I OVERDÅDIGE DUBAI

6-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 9995

I Dubai forenes fortid, nutid og fremtid på en måde, som næsten kan tage pusten fra enhver. Dubai er fuld af kontraster, og på denne rundrejse til Dubai, vil du opleve rigtig mange af dem.

Vi inviterer dig med på en rejse til overdådige Dubai, der engang var en lille fiskerby ved Den Arabiske Golf, der levede af fiskeri og perlefiskeri. En by hvor handlende fra alle verdens lande valfartede til for at gøre en god handel. I dag er Dubai blevet et af Golfens mest succesrige og hurtigt voksende økonomiske områder. Ørkenbyen har på få år udviklet sig til et kosmopolitisk centrum med himmelstræbende skyskrabere og overdådige shoppingcentre som f.eks. Mall of the Emirates.

Men Dubai er også mere end det. Man skal ikke mange gader væk fra de imponerende skyskrabere, før end man oplever, at den gamle arabiske kultur og beduinkulturen stadig lever videre i bedste velgående. Samtidig med, at mange af de gamle traditioner også stadig holdes i hævd.

Under rejsen bevæger vi os også til de to nærtliggende emirater, Sharjah og Abu Dhabi, hvor vi oplever hvordan de gamle traditioner lever side om side med den rivende udvikling, og du vil opleve hvorfor disse byer kendes under navnene Golfens Perle og Den Arabiske Juvel.

Marhaba betyder ”velkommen” på arabisk, så der er vist kun tilbage at sige – Marhaba!

Næste ledige afgange

14. feb. fra 10495 kr.Bestil
15. mar. fra 10495 kr.Bestil
12. apr. fra 10495 kr.Bestil
17. maj. fra 9995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du bor på det dejlige hotel Hilton Garden Inn Al Mina eller Hilton Garden Inn Al Muraqabat
 • Du ser og oplever kontrasterne i den nye og gamle del i Dubai
 • Du kommer tæt på den arabiske kultur, historie og de arabiske traditioner
 • Du får pirret alle dine sanser, når du kommer på markedsbesøg i de traditionelle souk'er
 • Du kommer til Golfens Perle, Sharjah
 • Du skal med på et imponerende aftenkrydstogt med middag og panorama udsigt over Dubai Skyline
 • Der venter spændende oplevelser på heldagsudflugten til Den Arabiske Juvel - Abu Dhabi
 • Du har mulighed for at forlænge rejse med tre ekstra dage i Dubai

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Aalborg, Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på Hilton Garden Inn Al Mina eller Hilton Garden Inn Al Muraqabat
Tallerken

Måltider

 • 4 x morgenmad
 • 1 x middag på aftenkrydstogt

Vi har inkluderet en heldagsudflugt til den Arabiske Juvel – Abu Dhabi

Vi har inkluderet aftenkrydstogt med Marina Dhow Cruise hvor du får den bedste udsigt over den oplyste skyline, som Dubai er så berømt for

Du har mulighed for at forlænge rejsen med 3 ekstra nætter på Hilton Garden Inn Al Mina eller Hilton Garden Inn Al Muraqabat

Vi har inkluderet en heldagsudflugt til den Arabiske Juvel – Abu Dhabi

Vi har inkluderet aftenkrydstogt med Marina Dhow Cruise hvor du får den bedste udsigt over den oplyste skyline, som Dubai er så berømt for

Du har mulighed for at forlænge rejsen med 3 ekstra nætter på Hilton Garden Inn Al Mina eller Hilton Garden Inn Al Muraqabat

Dagsprogram

 • Vi ankommer til Dubai ved midnatstid og kører direkte til hotellet, hvor vi bor de næste fem nætter.

  Vi bor på Hilton Garden Inn Al Mina på afgangene 11/05, 5/10 og 19/10.

  Vi bor på Hilton Garden Inn Al Muraqabat på afgangene 9/11 og 24/11.

  Hilton Garden Inn Al Mina Hotel

  Læs om hotellet

  Hilton Garden Inn Al Muraqabat Hotel

  Læs om hotellet
 • Palmeøen

  Dubai har ikke nogen lang historie, men hvad ørkenstaten mangler i fortid, har den i rigt mål af nutid og udvikling. På få år har den lille ørkenstat gennemgået en rivende udvikling. Store luksushoteller – det ene mere imponerende end det andet – skyder op og danner en skyline, som næsten er uden sammenligning.

  På dagens byrundtur skal vi opleve en kosmopolitisk og moderne vestligt orienteret by med arabisk kultur, charme og gæstfrihed.

  Vi starter turen ved Dubai Marina, som er et populært område, hvor eksklusive yachts sejler gennem den store og imponerende marina. Stedet er også kendt for sine mange fine restauranter og caféer, hvor man kan spise under åben himmel. Syd for marinaen finder man Jumeirah Beach Residence (JBR). Det er en kyststrækning bestående af flere strande med kridhvidt sand, hvor mange vælger at nyde en afkølende dukkert i det krystalklare vand på de varme feriedage.

  Vi fortsætter til Dubais Palm Islands, som er det største menneskeskabte ø-område i verden. Øerne ligger ud for Jumeirah-kysten og er smukt anlagt, som palmer der spreder sine 17 palmeblade ud i vandet. Vi kører en tur langs Palm Jumeirah, hvor bl.a. det imponerende luksushotel Atlantis The Palm har til huse.

  Herefter bliver der mulighed for at købe autentiske arabiske souvenirs, når vi besøger souk Madinat Jumeirah. En moderne udgave af et arabisk marked, en souk, bestående af et utal af stier, hvor man kan købe alt fra smukke lanterner til velduftende krydderier.

  Vi afslutter turen rundt i den nyere bydel med et fotostop ved verdens højeste bygning, Burj Khalifa, som med sine 828 meter tårner sig op over den centrale del af Downtown Dubai. Den høje skyskraber består af 162 etager, som huser hoteller, lejligheder, kontorer og restauranter.

  Herefter fortsætter vi videre til den ældre bydel, hvor vi starter med at få et større indblik i Dubais historie, når vi besøger Al Shindaga Museum. Her hører vi bl.a. om byens i historie, da perlefiskeri var den primære beskæftigelse og om livet i ørkenen som beduin.

  Den ældste del af Dubai er delt af floden kaldet Dubai Creek. Vi skal over på den anden side af floden for at besøge det berømte og velduftende krydderimarked. Vi går derfor ombord på en traditionel abra, en vandtaxa, som tager os til den anden side af floden. På sejlturen vil vi kunne se nogle af de gamle traditionelle træhandelsskibe, dhows, som handelsfolk brugte, når de handlede med deres varer. Vi kommer også til at se de karakteristiske fragtbåde i træ med blåt styrhus, som bruges i dag, når der fragtes varer fra Dubai til Iran, Pakistan og Indien. På landsiden langs med floden kan man stadig se nogle få tilbageværende huse fra gammel tid.

  Efter at duftesansen er blevet vakt i krydderisouk’en, hvor der dufter af en blanding af røgelse, mynte, kanel og spidskommen, fortsætter vi videre til Dubais guld-souk. Her forstår vi pludselig, hvorfor byen også kaldes The City of Gold. Her finder vi en overflod af guld, smykkebutikker og dygtige smykkedesignere, der alle er klar til at gøre en god handel. Husk, at her er der ikke faste priser.

  Vi kører tilbage til hotellet, hvor der bliver tid til at slappe lidt af, inden vi om aftenen skal på et uforglemmeligt aftenkrydstogt.

  Til aften skal vi nemlig nyde Dubais spektakulære skyline fra vandsiden, når vi går ombord på Marina Dhow Cruise. Aftenkrydstogtet er et af dem som mange drømmer om. Her sejler vi forbi det, som byen er mest berømt for; fantastisk arkitektur, luksus, overdådighed, stil og underholdning. Alt imens vi sejler, nyder vi også kokkens dejligt sammensatte menu bestående af forskellige retter fra det arabiske og internationale køkken.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og middag.
 • Havnefronten i Sharjah

  Nord for Dubai finder vi emiratet Sharjah, også kendt som ’Golfens Perle’. I dag skal vi besøge hovedstaden af sammen navn. Vi kører langs med den smukke hovedvej Buhairah Corniche i Sharjah, som løber langs med den maleriske Khalid-lagune. Her starter vi med et fotostop ved den storslåede moské, Al Noor, inden vi fortsætter til den største moské i Sharjah, Kong Faisal-moskéen, som indtil 1987 var den største moské i emiraterne. Moskéen var en gave fra den saudiarabiske kong Faisal. Moskéen har to minareter og kan huse op til 16.670 bedende.

  Herefter kommer vi en tur gennem den gamle bydel og oplever La Arsa Souk, som anses for at være landets ældste. Her stopper mange ved det traditionelle kaffehus og nyder en mynte- og daddelplade.

  Turen fortsætter til kulturarvsområdet, Sharjah Heritage Museum, hvor vi får et glimt af et traditionelt hjem og af den typiske arabiske golf-arkitektur. Sidste stop inden vi kører tilbage til Dubai er ved Souk Al Markazi – der er en skattekiste af tæpper, smykker og kunsthåndværk.

  Tilbage i Dubai er resten af eftermiddagen og aftenen til fri disposition. Rejselederen er gerne behjælpelig med forslag til spændende steder, du kan besøge på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Shop lokale varer i Dubai

  I dag kan du vælge at slappe af på hotellet, gå på opdagelse i den oplevelsesspækkede storby, der har noget for enhver smag, eller tage med på en actionfyldt og oplevelsesrig tilkøbsudflugt til Dubais ørken.

  På tilkøbsudflugten udforsker vi de røde sandbanker, der omkranser metropolen. Med jeep fræser vi nemlig af sted, så sandskyerne rejser sig legesygt over ørkenlandskabet. Vi besøger også en beduinlejr, hvor vi oplever Mellemøstens magi med alt fra hennamaling til kamelridning. Til sidst forkæles vores sanser med et mavedanser-show og BBQ-middag.

  Vil du hellere nyde dagen på egen hånd, kan du for eksempel kombinere en shoppe- og skitur i Mall of the Emirates. Det luksuriøse storcenter er fuld af spændende butikker, spisesteder, biograf og ikke mindst det indendørs skisportssted, Ski Dubai.

  Det er også oplagt at lægge vejen forbi den ikoniske bygning Burj Khalifa, der med sine 828 meter troner majestætisk over byens skyline. Her kan du tage turen op med den lynhurtige elevator til udsigtsdækket på 124. etage, hvor der venter en fantastisk udsigt og evt. solnedgang over byen og det omgivende ørkenlandskab. Du kan også pirre højdeskrækken med en tur i verdens højeste pariserhjul Ain Dubai, der med sin højde på 250 meter giver dig et spektakulært view over Dubais imponerende skyline.

  En anden mulighed er at tage ud til Flamingo-søen eller besøge den store glas- og metalkonstruktion Dubai Frame, der indrammer nogle af byens seværdigheder yderst smukt, afhængigt af, hvor man står henne og kigger.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Jeepsafari og beduinlejr i Dubais ørken

  Tag med på en uforglemmelig jeepsafari til de røde sandbanker uden for Dubai, hvor en actionfyldt eftermiddag venter. Med en professionel chauffør ved rattet fræser vi igennem sanddynerne, så sandskyerne rejser sig legende over ørkenlandskabet. Derefter er der besøg i en

 • Sheikh Zayed-moskéen

  I dag skal vi til Abu Dhabi, også kaldet Den Arabiske Juvel, der med sine ca. 1 million indbyggere er UAE’s hovedstad. Ligesom Dubai har Abu Dhabi vokset fra at være en mindre fiskerby til nu at være en moderne storby i udvikling.

  Vi starter med et besøg ved en af verdens største moskéer, den strålende hvide Sheikh Zayed-moské, med plads til 40.000 bedende ad gangen.  Her får vi tid til at beundre de smukke kalligrafiudsmykkede søjler, smukke mosaikker, krystaller og fyldte bassiner i den indre gårdhave, og da der skal være plads til alle de bedende, finder vi også her verdens største bedetæppe.

  Herefter fortsætter vi til kulturcenteret Sheikh Zayed Center og videre til Heritage Village, hvor vi tager et skridt tilbage i tiden og udforsker livet i Emiraterne, før olien blev opdaget. Her finder vi også en rekonstruktion af en typisk oaselandsby.

  En stærk kontrast til disse gamle dage og mere primitive levemåde oplever vi, når vi kører langs den smukke kystpromenade Corniche og passerer gennem det kulturelle knudepunkt på Saadiyat Island der bl.a. huser det fantastiske Louvre Abu Dhabi Museum. Vi laver et fotostop på Yas Island, hvor vi finder Mellemøstens forlystelsesområde med Ferrari World, Formel 1 bane og mange forlystelsesparker.

  Sidst på dagen kører vi tilbage til Dubai.

  Bemærk, at der denne dag er dresscode: Løse, lange bukser eller kjoler, der når ned til anklerne. Lange ærmer, der når ned til håndleddet. Skuldrene skal være tildækkede. Ingen shorts, tætsiddende eller gennemsigtigt tøj. Ingen synlige tatoveringer. Kvinder skal medbringe et tørklæde til at dække hovedet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Tidligt om morgenen er det tid til at sige farvel til Dubai, og vi kører til lufthavnen, hvor flyet hjem til Danmark venter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Ønsker du at opleve mere af Dubai, eller på afslappende vis fordøje de sidste dages oplevelser, så er det muligt at tilkøbe tre ekstra nætter på samme hotel.

  Tilkøb flere oplevelser

  3 nætter ekstra i delt dobbeltværelse i Dubai

  Prisen er inkl. tre nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, privat transfer til lufthavnen og ændring af hjemrejsen.

  Her har I mulighed for at udforske Dubai på egen hånd eller slappe af ved

  3 nætter ekstra i enkeltværelse i Dubai

  Prisen er inkl. tre nætter i enkeltværelse inkl. morgenmad, privat transfer til lufthavnen og ændring af hjemrejsen.

  Her har du mulighed for at udforske Dubai på egen hånd eller slappe af ved poolen – du bliver nemlig boendeå

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
14. februar
2023

6 dage

10495 kr.

København

Se rejseplan
15. marts
2023

6 dage

10495 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
12. april
2023

6 dage

10495 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
17. maj
2023

6 dage

9995 kr.

København

Se rejseplan

Afgange

14. februar 2023
6 dage


10495kr.
København

15. marts 2023
6 dage


10495kr.
Billund
København
Aalborg

12. april 2023
6 dage


10495kr.
Billund
København
Aalborg

17. maj 2023
6 dage


9995kr.
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på det 4-stjernede Hilton Garden Inn Al Mina eller Hilton Garden Inn Al Muraqabat
 • 4 x morgenmad og 1 x middag på aftenkrydstogt
 • Al transport og udflugter jf. program – inkl. entréer
 • Udflugt til Palm Island
 • Entré til Dubai Museum, hvor vi lærer om Dubais rivende udvikling
 • Sejltur med en traditionel vandtaxa ’Abra’
 • Besøg i de mest kendte souker i Dubai, så vi mærker den arabiske stemning
 • Aftenkrydstogt på med Marina Dhow inkl. middag
 • Udflugt til Golfens Perle – emiraten Sharjah med besøg på Sharjah Heritage Museum og Souk Al Markazi
 • Heldagsudflugt til Den Arabiske Juvel – emiraten Abu Dhabi med besøg i den imponerende moské Sheikh Zayed Grand Mosque og ved Heritage Village
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.025
 • Tilslutning fra Billund el. Aalborg kr. 1.250
 • Jeepsafari i Dubais røde ørken kr. 675

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i New York

  • Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop On/Hop Off bussen inkluderet i rejsens pris

6-dages rundrejse

12995 kr.

Næste afgang

19. apr

Se rejsen
Istanbul
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

6495 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

19995 kr.

Næste afgang

17. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i antikkens Athen

  • Du kan flyve fra både København
  • Skøn storbyrejse med sightseeing og god tid på egen hånd
  • Vi har håndplukket et centralt beliggende hotel til denne rejse

5-dages rundrejse med dansk rejseleder

6995 kr.

Næste afgang

26. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det gamle Egypten – en fuldendt oplevelse

  • Fantastisk rundrejse med alle Egyptens største højdepunkter inkl. Alexandria – KUN med Risskov Rejser
  • 4 overnatninger på 5-stjernet Nilkrydstogt
  • Dansk ekspert-rejseleder, som kender Egypten indgående

11 dage

17995 kr.

Næste afgang

03. mar

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Tag på storbyferie i Reykjavik med dansk rejseleder - Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Reykjavík

  • Vi flyver fra både Billund og København
  • Der venter en byvandring i Reykjavík med lokalboende rejseleder
  • Et besøg fyldt med velvære til Den Blå Lagune er inkluderet i prisen

4-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Rom – den evige stad

  • Du får en perfekt kombination af spændende byvandringer og tid på egen hånd
  • Du kan flyve direkte fra både Billund og København
  • Rejsen giver et eksklusivt indblik i Rom takket være rejselederen, der kender de uopdagede perler

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

18. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fortryllende og historiske Krakow

  • Du kan flyve fra både København og Billund
  • Dansk ekspertrejseleder der bor i Krakow
  • Vi har inkluderet udflugten til Auschwitz og en spændende byvandring i Krakow

5-dages rundrejse

5495 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • Du kommer på byvandring i den gotiske bydel i Barcelona med de største seværdigheder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

6495 kr.

Næste afgang

17. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i pragtfulde Prag

  • Vi kender Prag ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Istanbul
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

6495 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Tyrkiets kulturskatte
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Tyrkiets kulturskatte

  • Alle entréer er inkluderet, så vi springer de lange køer over
  • Kun med os kan du komme på denne flotte rundrejse i Tyrkiet
  • Der er ingen skjulte udgifter undervejs på rejsen

10-dages rundrejse

11995 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Donaus perle – Budapest

  • Vi kender Budapest ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Wien & Bratislava

  • Du bor centralt i Wien i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en dejlig sejltur i katamaran til Bratislava
  • Du får mulighed for en ekstraudflugt til Den Spanske Rideskole og kaffe på en ægte Wienercafé

5-dages rundrejse

5995 kr.

Næste afgang

11. maj

Se rejsen
Istanbul
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

6495 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

19995 kr.

Næste afgang

17. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i antikkens Athen

  • Du kan flyve fra både København
  • Skøn storbyrejse med sightseeing og god tid på egen hånd
  • Vi har håndplukket et centralt beliggende hotel til denne rejse

5-dages rundrejse med dansk rejseleder

6995 kr.

Næste afgang

26. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Tag på storbyferie i Reykjavik med dansk rejseleder - Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Reykjavík

  • Vi flyver fra både Billund og København
  • Der venter en byvandring i Reykjavík med lokalboende rejseleder
  • Et besøg fyldt med velvære til Den Blå Lagune er inkluderet i prisen

4-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fortryllende og historiske Krakow

  • Du kan flyve fra både København og Billund
  • Dansk ekspertrejseleder der bor i Krakow
  • Vi har inkluderet udflugten til Auschwitz og en spændende byvandring i Krakow

5-dages rundrejse

5495 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i pragtfulde Prag

  • Vi kender Prag ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Istanbul
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

6495 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen
Tyrkiets kulturskatte
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Tyrkiets kulturskatte

  • Alle entréer er inkluderet, så vi springer de lange køer over
  • Kun med os kan du komme på denne flotte rundrejse i Tyrkiet
  • Der er ingen skjulte udgifter undervejs på rejsen

10-dages rundrejse

11995 kr.

Næste afgang

25. apr

Se rejsen

Når rejsen går til Dubai

Inspiration til din ferie