Firma – og grupperejser

Rejser til Egypten

Når du tænker på Egypten, så er det sikkert Nilen, pyramider, hieroglyffer, sfinkser og faraoer, der kommer frem på nethinden. En rejse til Egypten byder på en fængslende historie, der går intet mindre end 4.000 år tilbage i tiden, og det er svært ikke at blive imponeret. Landet tager dig med på en rejse, hvor du vil opleve den mest kendte og største pyramide, Keopspyramiden, der ligger side om side med pyramiderne Mykerinos og Khafre, som blev brugt som kongegrave for årtusinder tilbage. 

Udover pyramider, så er Egypten også utrolig kendt for den smukke flod, Nilen, der skærer sig hele vejen igennem landet og på sin vej danner en frodig kile fra nord til syd, hvor blomstrende bomuldsmarker og frugtbare oaser pryder sceneriet. Floden var i gamle dage en vigtig kilde for egypterne, da den bragte vand med sig, så de lokale kunne dyrke jorden omkring den. Den dag i dag udgør Nilen stadig livsnerven for egypterne, da den brødføder det meste af den egyptiske befolkning. 

På en rundrejse med dansk rejseleder vil du opleve den rige egyptiske historie, som byder på arkæologiske seværdigheder kombineret med det nutidige Egypten, som du møder i hovedstaden Cairo og byen Aswan. De to byer bærer naturligvis stadig præg af de gamle egypteres håndværksmæssige snilde.

Se vores rejser til Egypten nedenfor.

Oplev det historiske Egypten

Se mere

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke