Firma – og grupperejser

Du oplever Egypten fra nord til syd – inkl. 5-stjernet krydstogt på Nilen

DET GAMLE EGYPTEN – EN FULDENDT OPLEVELSE

11 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 18495

Denne rejse tager dig med på en rejse 5.000 år tilbage i tiden til majestætiske pyramider, gamle kongegrave og antikke templer. Et ældgammelt rige, der selv den dag i dag trækker tråde ud i verden. På rejsen kommer du hele vejen fra nordlige Alexandria, oldtidsbyen der blev grundlagt af Alexander den Store, til det sydlige Aswan, der imponerer med den ufuldendte obelisk og kærlighedsgudinden Isis’ Philae-tempel. Turen strækker sig over hele 11 dages oplevelsesrig kulturrejse, som midtvejs er krydret med et dejligt 5-stjernet krydstogt på Nilen. Her er der rig mulighed for at nyde udsigten af det støvede, golde ørkenlandskab, nattens stjerneklare himmel og det summende liv, der udfolder sig på den travle flod og langs bredden. Men det er de arkæologiske seværdigheder, der stjæler billedet – pyramiderne ved Giza, den enorme Sfinks, der vogter over pyramiderne, Kongernes Dal ved Luxor og Karnak-templet – seværdigheder, som i den grad indgyder respekt for de gamle egypteres viden og håndværksmæssige kunnen.

Næste ledige afgange

29. sep. fra 18495 kr.Bestil
13. okt. fra 19995 kr.Bestil
20. okt. fra 18995 kr.Bestil
03. nov. fra 18495 kr.Bestil
09. feb. fra 21995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du forkæles med 4- og 5-stjernet indkvartering på hele rejsen
 • Du oplever alle Egyptens store seværdigheder
 • Du besøger Det Egyptiske Museum i Cairo
 • Du kommer på en dejlig afvekslende rejse fra nord til syd i Egypten
 • Du kommer på et skønt Nilkrydstogt og nyder den afslappede stemning ombord
 • Du får halvpension på hele rejsen plus 6 frokoster
 • Du kan vise dine handelstalenter på den berømte Khan el-Khalili basar
 • Du oplever pyramiderne i Giza på tæt hold
 • Du får en komplet rejse med stort set alt inkluderet

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Afrejse fra København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 4- og 5-stjernet indkvartering på hele rejsen
Tallerken

Måltider

 • 10 x morgenmad
 • 7 x frokost
 • 9 x aftensmad

Fantastisk rundrejse med alle Egyptens største højdepunkter inkl. Alexandria – KUN med Risskov Rejser

4 overnatninger på 5-stjernet Nilkrydstogt

Dansk ekspert-rejseleder, som kender Egypten indgående

Fantastisk rundrejse med alle Egyptens største højdepunkter inkl. Alexandria – KUN med Risskov Rejser

4 overnatninger på 5-stjernet Nilkrydstogt

Dansk ekspert-rejseleder, som kender Egypten indgående

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har arbejdet i rejsebranchen siden 1999, men er uddannet teolog. Hans rejselyst har bragt ham gennem store dele af verden, og bl.a. Egypten har en særlig plads i hans hjerte.

Læs mere om Christian
ULLA NEUBAUER

Ullas liv som fuldtidsrejseleder begyndte for små 20 år siden, og hun arbejder i dag i mere end 50 lande, hvor hun tager spændte gæster med til alverdens seværdigheder. Hun er på farten to tredjedele af året, men har også tid til at studere Egyptologi på Københavns Universitet – og så har hun boet i.

Læs mere om Ulla

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har arbejdet i rejsebranchen siden 1999, men er uddannet teolog. Hans rejselyst har bragt ham gennem store dele af verden, og bl.a. Egypten har en særlig plads i hans hjerte.

Læs mere om Christian
ULLA NEUBAUER

Ullas liv som fuldtidsrejseleder begyndte for små 20 år siden, og hun arbejder i dag i mere end 50 lande, hvor hun tager spændte gæster med til alverdens seværdigheder. Hun er på farten to tredjedele af året, men har også tid til at studere Egyptologi på Københavns Universitet – og så har hun boet i Egypten.

Læs mere om Ulla

Dagsprogram

 • Egyptisk papyrus af tre kvinder, der holder en lotus blomst

  Ankomst til Cairo først på aftenen. Vi kører til vores hotel, hvor der serveres en sen aftensmad.

  The Oasis Hotel Pyramids

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Sfinksen i Giza, der vogter pyramiderne

  Dagen i dag står i pyramidernes tegn, og vi starter i Saqqara, hvor vi skal opleve områdets nekropolis, der var begravelsesplads for Egyptens kongelige i over 3.500 år. Her findes landets ældste pyramide, den 60 meter høje Djoser-pyramide, der blev bygget af Imhotep, som er en af historiens første arkitekter. Ved siden af trinpyramiden ligger Mererukas grav, der er den største begravelsesplads for datidens ikke-royale egyptere. Her findes 32 begravelseskamre med smukke udsmykninger, som har rødder tilbage til Det gamle Rige.

  Nordvest for Djoser-pyramiden finder vi Serapeum, der var begravelsesplads for de hellige Apistyre, som var et af de få levende dyr, egypterne tilbedte som guder. Der var kun en levende Apistyr ad gangen og tilbedelsen af den fandt sted i Memphis, hovedstaden i det antikke Egypten, hvor den blev forbundet med guden Ptah, der var den vigtigste gud i dette område. Vi går en tur gennem de store underjordiske gallerier og ser de imponerende tyre-grave.

  Dernæst skal vi besøge de imponerende pyramider ved Giza. Den største af pyramiderne, Keops-pyramiden, blev bygget i år 2.560 f.Kr. og var med sine 146 m den højeste menneskeskabte struktur i næsten 3.800 år. Vi ser pyramiderne på tæt hold samt fra Giza plateauet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området. Pyramiderne bevogtes af den berømte, store Sfinks, der har menneskehoved og løvekrop. Gravrøvere havde for længst tømt pyramiderne, inden den første arkæolog kom til, men heldigvis kan man se indholdet fra andre pyramider og gravmæler på Det Egyptiske Museum i Cairo, som vi skal besøge i morgen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • En maske af faraoen Tutankhamun

  Dagen begynder med sightseeing i Cairo, hvor første stop er en rundvisning på Det Egyptiske Museum. Museet indeholder en stor samling af antikviteter og unikke oldtidsfund fra det gamle Egypten, og en af de helt store højdepunkter er de mange velbevarede gravskatte – heriblandt den guldbelagte dødemaske – fra den unge Farao Tutankhamons grav i Kongernes Dal.

  Vi besøger Fustats keramik landsby, hvor vi skal overvære den traditionelle egyptiske fremstilling af porcelæns- og keramikhåndværk. Området fungerer som et undervisningscenter for traditionel keramik og pottemagerkunst og er derfor et samlingssted for kreative sjæle fra hele verden. Her kigger vi ind i værkstederne, hvor den traditionelle kunst genoplives, ser udstillingsgallerierne og overværer kunstnerne, der underviser i de gamle teknikker.

  Herefter går turen til det koptiske Cairo, et område i det gamle Cairo, der er rig på kristne kirker og historiske steder. Her skal vi se Den Hængende Kirke, der betragtes som en af Egyptens smukkeste kirker. Kirkens rigtige navn er Jomfru Marias kirke, men den har fået sit tilnavn, da den er bygget oven på porthuset til den romerske fæstning Babylon, og kirkens skib svæver over en passage i fæstningen. Vi fortsætter derefter til Sankt Sergius og Bacchus Kirken, der er en af de ældste kirker i Egypten. Kirken er bygget ovenpå et af de steder, hvor Josef, Maria og Jesus opholdte sig under flugten til Egypten. Vi kommer ned i krypten under kirken og ser det lille alter, der er bygget i den hule, som Josef, Maria og Jesus gemte sig i.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Solnedgang over Karnak-templet i Luxor

  Tidlig morgen flyver vi til Luxor, der også har fået tilnavnet “verdens største frilandsmuseum” på grund af sine mange velbevarede templer og oldtidsmonumenter. Fra lufthavnen kører vi til det gigantiske Karnak-tempel, der på trods af dets navn, ikke blot ét tempel, men består af et helt kompleks fyldt med kapeller, templer og hellige pladser. Komplekset er ét stort udendørs museum og et af de største tempelkomplekser i hele Egypten. Karnak-templet er blevet til over en periode på ca. 2500 år og blev opført til ære for guderne Amun-Ra, Mut og Khonsu. Selvom en stor del ligger i ruiner, er det en enestående oplevelse. Inde i komplekset findes en enorm søjlehal med 134 søjler – én søjle for hver af de vigtigste guder. På søjlerne gengives datidens historie med hieroglyffer.

  Dagens næste højdepunkt er et besøg på det arkæologiske Luxor-museum, som har en imponerende samling af antikviteter, der kan spores tilbage til Det gamle Rige i Egypten. Museet kan blandt andet fremvise statuen af faraoen Tuthmosis III, mumier af de royale faraoer Ahmose I og Ramses I samt et relief af farao Unas’ søn, Unis-Ankh. Relieffet blev fundet i Unis-Ankhs grav og er et af de få eksempler på kunst fra Det gamle Rige.

  Efter besøget i Luxor-museet tjekker vi ind på vores krydstogtskib, der skal være vores base de næste fire nætter. Skibet har store panoramavinduer, og øverst oppe finder du et soldæk, hvorfra du kan nyde synet af det ørkenrøde landskab, iagttage livet langs Nilen eller dase i solens varme stråler. Kokken byder på international buffet i skibets hyggelig restaurant og baren serverer lækre forfriskninger. Vores kahytter er alle indrettet med aircondition, tv samt eget bad og toilet, og vi har derfor perfekte rammer for de kommende dages oplevelser og afslapning. Vi nyder en lækker frokost og har tid til at slappe lidt af på skibet.

  Sidst på eftermiddagen skal vi opleve Luxor-templet med en 1,5 km lang og flot allé flankeret af sfinkser. Luxor-templets vartegn er den 25 m høje obelisk, der står ved indgangen. En tilsvarende obelisk, der stod i modsatte ende, blev foræret til Frankrig i 1829 og står nu på Concorde-pladsen i Paris. Dagens sidste oplevelse er en tur gennem Luxors markedsområde, inden vi igen vender tilbage til vores flydende hotel.

  MS Nile Style

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Mortuary-templet i Hatshepsut

  Dagen starter ved Kongernes Dal, der ligger på Nilens vestlige bred. Det sagnomspundne område er især kendt for de over 60 velbevarede farao-grave. De har været udsat for utallige gravrøverier, så man kan kun gætte på, hvad gravene har indeholdt. Et enkelt af gravkamrene, Tutankhamons, blev først opdaget i 1922 og var fuldstændig uberørt, og de mange rigdomme, han blev begravet med, er udstillet i Cairo. Vi har selvfølgelig adgang til udvalgte grave, hvor den ene er mere imponerende end den anden.

  Vi fortsætter til dronning Hatshepsuts Tempel ved Deir el-Bahari, som ligger ved foden af et massivt kalkstensbjerg, der rejser sig fra den golde ørken. Templet er næsten 40 m bredt, og det er delvist bygget ind i bjergsiden med fantastiske søjler, smukke statuer og relieffer med utrolig velbevarede inskriptioner.

  Vi gør et stop ved de store Memnon Kolosser, som vogter indgangen til Amenophis’ d. 3. begravelsestempel. Kolosserne, der er fra det 14. århundrede f.Kr. troner op i det flade ørkenlandskab med deres ca. 20 meters højde. Et sagn fortæller, at den ene af kolosserne blev beskadiget af et jordskælv i 27 f.Kr., hvorefter den begyndte at udsende pibelyde om morgenen. Man mente, at det var den etiopiske konge Memnon, der sendte en hilsen til sin mor Eos. Statuen blev dog senere restaureret, hvilket satte en stopper på den mærkværdige lyd.

  Landsbyen Deir el Medina kommer vi også forbi. Det var hjem for håndværkerne, der byggede og dekorerede de royale grave i Kongernes Dal. I landsbyen skal vi se ruinerne af de mere end 70 huse, der blev bygget af soltørrede lersten. De små huse er anlagt i et fascinerende rektangulært gittermønster med en omkransende mur, der beskyttede mod uvedkommende. Arbejderne udsmykkede deres egne grave med de flotteste vægmalerier, som er særdeles velbevaret og åbne for os.

  Efter frokost er vi klar til afsejling fra Luxor og til at nyde en afslappende eftermiddag på soldækket, mens vi sætter kurs mod slusen ved Esna, som vi skal passere på vej til Edfu.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Egyptiske hieroglyffer

  I Edfu er den store oplevelse Horus-templet, der er det bedst bevarede tempel i Egypten. Alene de imponerende 76 m brede og 35 m høje pyloner, og inskriptionerne på væggene giver vigtig information om sprog, myter og religion i tiden 237-57 f.Kr., hvis man kan læse oldtidens kunstfærdige hieroglyffer. Heriblandt Horos’ kamp mod Set, som skildres i en serie relieffer.

  Vi sejler videre til Kom Ombo og skal besøge det fascinerende dobbelttempel af samme navn, der blev bygget ca. 180 f.Kr. Det ejendommelige tempel står på en klippe med udsigt over Nilen og er Egyptens eneste dobbelttempel. Dobbelttemplet har to parallelle processionsveje til hver sin hellige gud. Det ene tempel er viet til krokodilleguden Sobek og det andet til falkeguden Horus. Templet er fyldt med relieffer, der viser typiske offerscener og beretter om de hellige guddomme.

  Efter dagens oplevelser sejler vi videre til Aswan.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Philae-templet i Egypten tæt på Aswan

  Vi begynder dagen med et besøg ved verdens største kunstige sø, Nassersøen på grænsen mellem Egypten og Sudan, der blev skabt af Aswan-dæmningen på Nilen. Vi kører over den gamle dæmning og gør holdt på den nye dæmning.

  Næste oplevelse er det berømte Philae-tempel også kaldet ”Nilens juvel”. Templet blev opført i 378-361 f.Kr. til dyrkelse af kærlighedsgudinden Isis. Templet lå tidligere på Philae-øen, men anlæggelsen af Aswan-dæmningen truede med at oversvømme templet, og det blev derfor flyttet til den lille ø Agilkia, som vi sejler ud til.

  Papyrus blev udviklet i Egypten ca. 4.000 år f.Kr., og blev en af datidens største eksportvarer. Vi besøger Papyrus Instituttet i Aswan, hvor vi ser fremstillingen af papyrus og får mulighed for at købe en af de mange flotte kunstværker med hjem.

  Herefter skal vi se den imponerende ufuldendte obelisk, som skulle have været Egyptens største obelisk med en højde på hele 42 meter og en vægt på 1200 tons. Arbejdet med obelisken blev påbegyndt for over 3.500 år siden, men blev aldrig færdigt, da man opdagede tydelige revner i granitten. Det ufærdige projekt giver god indsigt i det gamle Egyptens konstruktionsteknikker.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Udsigt over Nilen i Aswan

  I dag kan du vælge at tilkøbe en ½-dags udflugt til tempelkomplekset Abu Simpel med start meget tidlig morgen. Vælger du at bruge formiddagen på egen hånd kan du nyde skibets faciliteter, nyde udsigten over Nilen med de mange Felucca sejlbåde, gå en tur i byen, kigge ind i den store koptiske kirke eller nyde en forfriskning på det legendariske Old Cataract Hotel, hvor Agathe Christie boede, mens hun skrev på sin roman ”Døden på Nilen”. Herfra er der en betagende udsigt ud over Nilen og de mange små øer.

  Frokosten nyder vi sammen på en lille charmerende ø, hvorefter vi tager en lille sejltur i felucca forbi Cataract Hotel. Vi sejler mellem en masse små øer og et naturreservat med et rigt fugleliv, ser ørkenområdet på Nilens vest bred og sejler rundt om den smukke Elephantine-ø. Øens navn, som i det gamle Egypten både betød “elefant” og “elfenben”, henviser til dens tidligere aktive rolle i datidens elfenbenshandel.

  Sidst på eftermiddagen går vi en tur igennem Aswans imponerende basarområde, hvorefter vi kører til lufthavnen og flyver tilbage til Cairo. Her tjekker vi ind på det 5-stjernede hotel, hvor vi skal tilbringe de sidste tre nætter af rejsen.

  Hilton Cairo Zamalek Residences

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost

  Tilkøb flere oplevelser

  Udflugt til Abu Simbel

  I Abu Simbel, ved Nassersøens bred, ligger to af de mest imponerende templer fra det gamle Egypten. Indhugget i klipperne findes Ramses II´s store tempel viet til flere guder og Ramses selv. Ved siden af Ramses’ tempel ligger det mindre tempel tilegnet hans hustru Dronning

 • Egyptiske specialiteter

  I dag skal vi på opdagelse i det islamiske Cairo. Vi starter med at besøge de historisk vigtige Sultan Hassan og Al Rifa’i moskeer, hvis størrelse og arkitektur er et yderst fascinerende syn og smukt beliggende i området nedenfor det imponerende Citadel, som er næste stop på turen. Herfra er der en fantastisk udsigt over byen, og på en klar dag skimtes pyramiderne i horisonten. Citadellet er et fæstningskompleks med paladser, museer og moskeer, der blev bygget i det 12. århundrede af sultan Saladin og var i næsten 700 år hjemstedet for Egyptens herskere.

  Herefter går turen videre til St. Simons kloster, også kaldet Grottekirken, der er bygget direkte ind i bjergsiden. Kirken har 2000 siddepladser og er dermed en af de største kirker i Egypten og hele Mellemøsten. Kirken er et imponerende syn og bestemt besøget værd. På vejen dertil ser vi en del af Cairo, som næsten ingen turister ser. Vi kører igennem ”skraldebyen”, som i dag huser ca. 30.000 indbyggere, der er koptisk kristne og lever af at indsamle og sortere affald.

  Efter frokost går vi en tur ned ad Al-Mu’izz-gaden, der strækker sig fra nord til syd i det islamiske Cairo og er et af byens ældste gader. Vi passerer flere smukke historiske bygninger, som ligger langs gaden, og fortsætter ind i den berømte Khan el-Khalili-basaren, hvor lokale og udenlandske købmænd har handlet med varer siden det 14. århundrede. Basaren er den perfekte mulighed for at købe kuriøse souvenirs med hjem, da her findes alt fra smykker og parfumer til farverige lanterner, alabastvarer, musikinstrumenter og eksotiske krydderier.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Qaitbay fæstningen i Alexandria

  På rejsens næstsidste dag kører vi til Alexandria, som blev grundlagt af Alexander den Store i år 332 f.Kr. Byen er smukt beliggende ved Middelhavet, og er med sine 5. mio. indbyggere den anden største og en af de vigtigste byer i Egypten .

  Vi skal se Kom El Shoqafa-katakomberne, som er et større gravområde fra den græsk-romerske tid i Egypten og estimeres til at være næsten 2.000 år gammel. Gravområdet, som består af tre niveauer med et underjordisk system af korridorer og gravpladser, menes at have tilhørt en enkelt velhavende romersk familie, men blev senere udvidet af ukendte grunde. Vi kommer her til at se gravkamrene og deres smukke dekorationer.

  I byen gør vi stop ved Pompey søjlen, en 30 meter høj søjle, der er rejst til ære for den romerske kejser Diocletian. Herefter vi besøger Alexandria National Museum, der har til huse i et smukt palæ. Her bliver vi klogere på byens og landets historie gennem kunstgenstande fra Egyptens forskellige tidsaldre: oldtiden, den græsk-romerske, koptiske og islamiske periode.

  Frokosten nyder vi på en fiskerestaurant med flot udsigt over bugten og til verdens første fyrtårn, som blev rejst år 298 f.Kr. Fyrtårnet er dog i dag gået til, og stedet er markeret med en fæstning lignende bygning.

  Sidste stop i Alexandria er ved byens nye og flotte bibliotek. I antikken var biblioteket i Alexandria oldtidens største og vigtigste lærdomscenter. Desværre er biblioteket brændt ned flere gange, men i dag er der bygget et nyt 11-etagers bibliotek, der indeholder omkring 500.000 enheder, med lidt over 5.000 originale manuskripter. Et imponerende bygningsværk såvel udefra som indefra, der blev indviet i 2002 og er tegnet af det norske arkitektfirma Snøhetta, som også står bag Operahuset i Oslo.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Solnedgang over Cairo

  En særdeles oplevelsesrig rejse er slut, og efter morgenmad på hotellet kører vi til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
29. september
2023

11 dage

Christian Rosenberg

18495 kr.

København

Se rejseplan
13. oktober
2023

11 dage

Christian Rosenberg

19995 kr.

København

Se rejseplan
20. oktober
2023

11 dage

18995 kr.

København

Se rejseplan
03. november
2023

11 dage

Christian Rosenberg

18495 kr.

København

Se rejseplan
09. februar
2024

11 dage

Christian Rosenberg

21995 kr.

København

Se rejseplan
08. marts
2024

11 dage

Ulla Neubauer

20495 kr.

København

Se rejseplan
15. marts
2024

11 dage

Christian Rosenberg

20495 kr.

København

Se rejseplan
22. marts
2024

11 dage

Ulla Neubauer

22995 kr.

København

Se rejseplan
29. marts
2024

11 dage

Christian Rosenberg

21995 kr.

København

Se rejseplan
05. april
2024

11 dage

Ulla Neubauer

21995 kr.

København

Se rejseplan
19. april
2024

11 dage

Ulla Neubauer

21995 kr.

København

Se rejseplan
26. april
2024

11 dage

22495 kr.

København

Se rejseplan

Afgange

29. september 2023
11 dage

Christian Rosenberg
18495kr.
København

13. oktober 2023
11 dage

Christian Rosenberg
19995kr.
København

20. oktober 2023
11 dage


18995kr.
København

03. november 2023
11 dage

Christian Rosenberg
18495kr.
København

09. februar 2024
11 dage

Christian Rosenberg
21995kr.
København

08. marts 2024
11 dage

Ulla Neubauer
20495kr.
København

15. marts 2024
11 dage

Christian Rosenberg
20495kr.
København

22. marts 2024
11 dage

Ulla Neubauer
22995kr.
København

29. marts 2024
11 dage

Christian Rosenberg
21995kr.
København

05. april 2024
11 dage

Ulla Neubauer
21995kr.
København

19. april 2024
11 dage

Ulla Neubauer
21995kr.
København

26. april 2024
11 dage


22495kr.
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode, håndplukkede 4- & 5-stjernede hoteller samt 4 overnatninger på 5-stjernet Nilkrydstogt
 • 10 x morgenmad, 7 x frokost og 9 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Oplevelser ved pyramiderne i Giza
 • Besøg i Saqqara og Mereruka-gravene
 • Rundvisning på Det Egyptiske Museum og besøg i det koptiske Cairo
 • Oplev Karnak-templet i Luxor, museet og Luxor-templet
 • Udflugt til Kongernes dal og Hatshepsuts tempel
 • Besøg i Horos-templet i Edfu og dobbelttemplet i Kom Ombo
 • Se Aswan-dæmningen og Den ufuldendte obelisk i Aswan
 • Sejltur til Philae-templet samt besøg på Papyrus institut
 • Skøn sejltur med felucca omkring Aswan inkl. Elephantine-øen
 • Oplev Citadellet i Cairo og den berømte Khan el-Khalili basar
 • Heldagsudflugt til Alexandria
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • ½-dags udflugt til Abu Simbel (Dag 8): kr. 875
 • Enkeltværelsestillæg 2023: kr. 4.150 / 2024: 5.095
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Visum til Egypten kr. 195 (vi arrangerer det for dig ved ankomst til Egypten)

Lignende rejser

Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

08. okt

Se rejsen
Udsigt over Jerusalem i Israel
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Israel før & nu

  • Du får en omfangsrig rundrejse til en virkelig skarp pris – endda med halvpension inkluderet
  • Der er mulighed for en dukkert i Det Døde Hav
  • De dansktalende lokalguider er bosat i Israel og har en enorm viden om landet

8-dages rundrejse

15995 kr.

Næste afgang

07. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Jordan – et ørkeneventyr

  • Du får en indholdsrig rejse til Danmarks absolut bedste pris
  • Vi bruger en hel dag i Petra og overnatter ved Det Døde Hav
  • Hos os har du mulighed for at besøge den gamle hovedstad og UNESCO-fredet by, Salt

9-dages rundrejse

13495 kr.

Næste afgang

10. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Tyrkiets kulturskatte

  • Alle entréer er inkluderet, så vi springer de lange køer over
  • Kun med os kan du komme på denne flotte rundrejse i Tyrkiet
  • Der er ingen skjulte udgifter undervejs på rejsen

10-dages rundrejse

11995 kr.

Næste afgang

26. sep

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

08. okt

Se rejsen

Når rejsen går til Egypten