Firma – og grupperejser

Oplev idylliske Cotswolds storslåede højdepunkter

ENGLANDS HJERTE – OXFORD, COTSWOLDS & I BARNABYS FODSPOR

7-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 10995

Luk øjnene og forestil dig, at du er kommet til Midtenglands skønneste countryside. Det England, som du kender fra den populære engelske tv-serie Barnaby med små idylliske landsbyer, charmerende huse, gadekær og duftende engelske roser. Denne idyl og de storslåede grønne landskaber er noget af det, vi skal opleve på denne tur til Englands hjerte eller nærmere betegnet Cotswolds.

Cotswolds er et billedskønt område, der består af de fem amter Gloucestershire, Oxfordshire, Warwickshire, Wiltshire og Worcestershire, der ofte bruges som kulisse i flere engelske tv-serier. Her skal vi bevæge os rundt og høre Englands historie og se historiske spor fra tiderne lige fra den yngste stenalder, når vi i Worcester ser spor fra tidlige bosættelser, og når vi i Cotswolds bakker ser det særlige kompleks af megalitiske stenmonumenter, The Rollright Stones. Sporene fra den engelske industrialisering i det 17. århundrede fra bl.a. minedrift og damptog kommer vi heller ikke uden om, og vi skal også prøve at køre en tur gennem de grønne landskaber med et af disse fine gamle damptog.

Det 17. århundrede har sat sine tydelige spor på arkitekturen i området. I byerne Stow-on-the-Wold og Bourton-on-the-Water, også kaldet Little Venice, ser vi smukke huse i Tudor-stil og små hyggelige grågule arbejderhuse, der ligger side om side. Vi kommer også til et af de i dag mest fotograferede steder – også kendt fra indersiden af alle britiske pas – Arlington Row, som ligger i Bibury, der kaldes ”Den smukkeste landsby i Cotswolds”.

Cotswolds har været hjemsted for nogle af historiens store herrer, bl.a. William Shakespeare og Sir Winston Churchill. Vi besøger Shakespeares hjemby, Stratford-upon-Avon og Churchills fødested, Blenheim Palace, og rejsen slutter i ”De drømmende Spirs by”, Oxford, hvor vi besøger University of Oxford.

Har man sagt England, så har man også sagt dampende varm te og livlige pubs. Derfor skal vi selvfølgelig også nyde en Cream Tea med te, scones, clotted cream og syltetøj på Chenies Manor House and Gardens og smage en pint på The Cock & Rabbit Inn, som vi kender fra Barnaby. Og ikke mindst bliver der også tid til at besøge et ølbryggeri, hvor vi hører om produktionen og får lov at smage de gyldne, perlende dråber.

På denne rejse har vi base i den hyggelige by Cheltenham og bor på samme, centrale hotel under hele opholdet, så du slipper for at skulle pakke ud og pakke ned hele tiden.

Næste ledige afgange

06. jul. fra 11995 kr.Bestil
31. aug. fra 10995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever Midtenglands skønneste natur
 • Du oplever de idylliske landsbyer, som er kendt fra tv-serien Barnaby
 • Der venter et bryggeribesøg med efterfølgende ølsmagning
 • Du besøger den smukke nationalpark Brecon Beacon i Wales
 • Du kommer ud at køre med symbolet på den engelske industrialisering, damptoget
 • Du får set det meste og smukkeste af hele Cotwolds-regionen
 • Du kommer tæt på den engelske historie og kulturarv
 • Du har en fast base i Cheltenham under hele rejsen på centralt hotel
 • Du smager de klassiske engelske specialiteter Fish'n'chips og Cream Tea

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på centralt 3-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 6 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 4 x aftensmad

Du oplever en unik kombination af Englands kultur, historie og natur

Vi har inkluderet en pint på Barnabys pub “The Cock & Rabbit Inn” – kendt fra tv

Du skal kun pakke ud og checke ind én gang, da vi har base i den hyggelige by Cheltenham på et centralt hotel

Du oplever en unik kombination af Englands kultur, historie og natur

Vi har inkluderet en pint på Barnabys pub “The Cock & Rabbit Inn” – kendt fra tv

Du skal kun pakke ud og checke ind én gang, da vi har base i den hyggelige by Cheltenham på et centralt hotel

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har rejst verden tynd gennem sine mange år i rejsebranchen, hvor han også har stået for udviklingen og produktionen af mange rejser. På Christians rejser kan du glæde dig til at få en helt særlig lokalindsigt i England – leveret af en levende og passioneret formidler.

Læs mere om Christian
BRIAN HANSEN

Brian har været rejseleder siden 2000, og han glæder sig til at fortælle dig om den spændende engelske kultur og historie – og opleve den fantastiske natur sammen med dig!

Læs mere om Brian
ANNA SWANE STIGSEN

Rejseleder Anna Stigsen har arbejdet som stewardesse og har blandt andet rejst meget i England, Skotland og Sverige. Anna sætter sig altid grundigt ind i de lande, hun rejser i, og hendes store interesse for kunst og historie kommer tydeligt til udtryk, når hun engageret fortæller om Englands historie, kultur og.

Læs mere om Anna
BIRGITTE MARIE KRISTENSEN

Birgitte Marie Kristensens store interesse for den engelske historie og kultur startede allerede tilbage i barndomsalderen. Hun har læst middelalderhistorie  i det nordlige England på Durham University. Birgitte nyder at være rejseleder og er vild med at udforske landet og kulturen sammen med sine gæster. ;

Læs mere om Birgitte

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har rejst verden tynd gennem sine mange år i rejsebranchen, hvor han også har stået for udviklingen og produktionen af mange rejser. På Christians rejser kan du glæde dig til at få en helt særlig lokalindsigt i England – leveret af en levende og passioneret formidler.

Læs mere om Christian
BRIAN HANSEN

Brian har været rejseleder siden 2000, og han glæder sig til at fortælle dig om den spændende engelske kultur og historie – og opleve den fantastiske natur sammen med dig!

Læs mere om Brian
ANNA SWANE STIGSEN

Rejseleder Anna Stigsen har arbejdet som stewardesse og har blandt andet rejst meget i England, Skotland og Sverige. Anna sætter sig altid grundigt ind i de lande, hun rejser i, og hendes store interesse for kunst og historie kommer tydeligt til udtryk, når hun engageret fortæller om Englands historie, kultur og traditioner.

Læs mere om Anna
BIRGITTE MARIE KRISTENSEN

Birgitte Marie Kristensens store interesse for den engelske historie og kultur startede allerede tilbage i barndomsalderen. Hun har læst middelalderhistorie  i det nordlige England på Durham University. Birgitte nyder at være rejseleder og er vild med at udforske landet og kulturen sammen med sine gæster.

 

Læs mere om Birgitte

Dagsprogram

 • Udsigt over byen Cheltenham

  Vi flyver til London og tager med det samme hul på vores destination, England, og noget af det vi forbinder allermest med engelsk kultur, når vi får en rundvisning på et lokalt ølbryggeri. Her lærer vi bl.a. om fremstillingen af den engelske øl, og hvad er bedre end en velkomstskål og en smagsprøve af de gyldne dråber.

  Om eftermiddagen tjekker vi ind på vores hotel i Cheltenham, hvor vi bor de næste 6 nætter. Vi spiser aftensmad på hotellet.

  Holiday Inn Express Cheltenham Town Centre

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad.
 • Arlington Row - Cotswolds

  Vi bor lige i hjertet af Cotswolds, og i dag skal vi udforske det smukke område. Cotswolds er et billedskønt område på næsten 2.000 km2, der fører os gennem de fem amter Gloucestershire, Oxfordshire, Warwickshire, Wiltshire og Worcestershire. Amterne har hver deres identitet og særpræg med små pittoreske engelske landsbyer med honningfarvede sten.

  Vores første stop er i landsbyen Bibury, som er en charmerende og meget typisk Cotswolds-landsby. Langs med flodbredden finder vi Arlington Row, der oprindeligt blev bygget i det 14. århundrede, som klosterbutikker der solgte uld. De blev senere, i det 17. århundrede, omdannet til en række væverhytter, der i dag er et nationalt arkitektonisk bevaringsværdigt område, der, ud over at være et af ​​Cotswolds mest fotograferede steder, også findes på indersiden af alle britiske pas. Det er ikke svært at forstå, hvorfor William Morris kaldte Bibury ”Den smukkeste landsby i Cotswold”.

  Herefter fortsætter vi videre til den lille middelalderby Burford, der med sine gamle stenhuse, middelalderbro og smukke huse i Tudor-stil, er en af ​​de mest maleriske byer i England. Tudor-husenes kendetegn er bindingsværksbyggestilen med hvidkalkede mure, det mørke træ og de svævende vindueskarnapper. Byen var oprindeligt et befæstet angelsaksisk fort, som senere blev en vigtig regional korsvej og en velhavende uld-by. Byens fine kirke indeholder mange interessante mindesmærker fra nogle af Burfords store familier. Vi går en tur rundt i byen og får også chancen for at stoppe for forfriskninger i en af byens mange charmerende pubber og teashops.

  De næste oplevelser finder vi i naturen i Cotwolds-bakkerne på grænsen mellem Oxfordshire og Warwickshire. Her finder vi et kompleks af megalitiske stenmonumenter fra en periode, der spænder over næsten 2.000 års udvikling fra den yngre stenalder og bronzealderen og hvert sted stammer fra hver sin periode. Vi ser den ældste dolmen, Whispering Knights, der er fra tidligt i den yngre stenalder ca. 3.800-3.500 f.Kr., stencirklerne King’s Men fra ca. 2.500 f.Kr. og King Stone fra den tidlige middelbronzealder ca. 1500 f.Kr.

  På vej tilbage til hotellet gør vi et par stop mere. Først besøger vi den højst placerede handelsby i Cotswolds, Stow-on-the-Wold, der ligger på toppen af en bakke på det punkt, hvor flere veje mødes. På grund af denne placering har byen igennem tiderne været et vigtigt handelscenter.

  Byen har en lang historie, og den spillede en særlig rolle under den engelske borgerkrig, hvor den sidste kamp blev udkæmpet tæt ved nabobyen Donnington i 1646. Byens kirke, St. Edward’s Church, blev brugt som fængsel for de besejrede royalistiske tropper, da det var den eneste bygning i byen, der kunne låses af. Også byens markedsplads spiller en central rolle, og har været en vigtig handelsplads for områdets fårehandlere og nogle dage kunne man komme op på et salg på 20.000 får om dagen. Pladsen er omgivet af hyggelige byhuse, butikker og caféer, alle bygget i de bløde grågule sten, der kendetegner området.

  Vi fortsætter den korte tur videre til Bourton-on-the-Water, der bliver beskrevet som ”Little Venice” i Cotswolds. Det er en af de mange populære landsbyer i regionen pga. sin serie af elegante lave broer, lavt hængende skyggefulde træer og stensætninger der strækker sig over floden Windrush.

  Bemærk, at der på afgangen 18/5 er byttet rundt på dag 2 og dag 3 i programmet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Wales

  I dag bevæger vi os over grænsen og ind i Wales, hvor vi starter med at køre gennem den smukke nationalpark Brecon Beacon. Nationalparken består af et natursmukt område på 1.344 km2, der byder på de skønneste udsigter, vandfald, grotter og nøgne græsklædte landskaber, hvor blandt andet walisiske ponyer og får græsser. Vi kører gennem den enestående grønne dal, Wye Valley, på vej til kulminen, Big Pit Coal Mine, som fungerede som kulmine fra 1880 til 1980, og vi besøger stedets spændende museum.

  Om eftermiddagen kører vi til Caerphilly, hvor vi gør et lille fotostop ved byens middelalderborg, Caerphilly Castle, og drikker en kop kaffe. Nogle kender måske den walisiske ost, Caerphilly, som stammer fra dette område. Det er en hård, smuldrende hvid ost, der i sin tid blev skabt for at give mad til de lokale minearbejdere. I dag bliver osten fremstillet i Nordwales, og det kan være svært at finde et sted, hvor man kan købe den, men hvem ved, måske er vi heldige på denne tur.

  Sidst på eftermiddagen krydser vi floden Severn og kører tilbage til England.

  Bemærk, at der på afgangen 18/5 er byttet rundt på dag 2 og dag 3 i programmet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Blenheim Palace

  I dag besøger vi Sir Winston Churchill og William Shakespeares fødesteder. Vi starter ved Blenheim Palace, som er fødestedet for Sir Winston Churchill, Storbritanniens premiereminister under 2. verdenskrig.

  Slottet, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, er et sandt mesterværk af barokarkitektur fra det 18. århundrede. Under 1. verdenskrig blev det meste af slottet brugt som hospital for sårede soldater. Efter en tur rundt på slottet og i de smukker haver kører vi videre til Woodstock, en fin georgisk by beliggende i Oxfordshire.

  Woodstock er en charmerende by, der med sine mange flotte bygninger fra det 18. århundrede har et majestætisk præg over sig. Her kan blandt andet nævnes Rådhuset, St. Mary Mardalene kirken med den normandiske døråbning og det musikalske ur, som spiller melodier hver time.

  Til frokost skal vi smage den nationale spise fish’n’chips, og det skal naturligvis foregå på en ægte engelsk pub i byen.

  Om eftermiddagen kører vi til Stratford-upon-Avon, hvor den verdensberømte forfatter og dramatiker, William Shakespeare voksede op. Vi udforsker selve Shakespeare-udstillingen og hører historien om hans opvækst og om, hvordan hans far tjente som handskemager, inden vi besøger selve huset og den pragtfulde have. Derefter går vi en tur igennem byen, ned af Chapel Street, hvor de charmerende Tudor-huse ligger side om side og hen til Holy Trinity-kirken, hvor vi finder Shakespeares gravsten. Inskriptionen på stenen lyder med Shakespeares egne ord ”Velsignet være den, der skåner disse sten. Og forbandet være den, der flytter mine knogler”.

  Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet og har resten af aftenen til fri disposition.

  OBS: På afgangen d 31. august besøger vi Warwick Castle i stedet for Bleinheim Palace.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • High Street Buckinghamshire

  De fleste danskere har set tv-serien Barnaby, på engelsk Midsomer Murders, og har derigennem fået et indblik i livet i de små hyggelige (og ofte uhyggelige) landsbyer med smukke rosenbede, charmerende huse, gamle pubber, flotte kirker og lokale festivaler eller byfester. Tv-serien er optaget forskellige steder i det sydlige Oxfordshire og Buckinghamshire, og det er flere af disse naturlige kulisser og scenarier, vi oplever i dag.

  Vi starter med at køre til landsbyen Great Missenden, som er blevet kendt, fordi det var her forfatteren Roald Dahl, der især er kendt for bøgerne ”Den Store Venlige Kæmpe” og ”Charlie og chokoladefabrikken”, voksede op. Han boede med sin familie i udkanten af byen i Gypsy House, tidligere kendt som Little Whitefield. Vi kommer forbi Roald Dahl Museum and Story Center, og der bliver mulighed for at besøge den finurlige ”Flushbunkingly gloriumptious”-café, som også er med i Barnaby-afsnittet ”Malet i blod”.

  Herefter fortsætter vi videre til Little Missenden, der igennem årene har været kulisse til flere episoder af Barnaby og derefter videre til Old Amersham High Street, der var kulisse i episode 100 ”The Killings for Copenhagen”

  Ikke langt derfra ligger et af Storbritanniens smukkeste historiske Tudor-palæer, Chenies Manor House and Gardens, med en fantastisk udsigt over Chess-dalen. Her nyder vi en Cream Tea bestående af Cream Tea, scones, syltetøj og clotted cream, inden vi ser nærmere på palæet og dets smukke haver samtidig med, at vi bliver indviet i stedets spændende historie, som stammer tilbage fra det 13. århundrede. På grunden kan man bl.a. se en middelalderbrønd, et fangehul og et præstehul, der blev brugt som skjulested for præster.

  Herfra slutter vi eftermiddagen af med en pint eller et glas vin på pubben The Cock & Rabbit Inn, som vi også kender fra flere Barnaby-episoder, og når vi er klar, kører vi tilbage til vores hotel i Cheltenham, hvor vi har aftenen på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og Cream Tea.
 • Damptog

  Den engelske industrialisering forbindes som regel med kul og stål, da dette var nogle af landets største industrier. Og har man sagt kul og stål, så ledes man også hen til de gamle damptog, som hurtigt blev et modernitetssymbol på 1800-talles industrialiseringsproces. Det første damptog kørte i England i 1820’erne og blev hurtigt det foretrukne transportmiddel. Derfor er det også oplagt, at vi i dag skruer tiden tilbage og stiger ombord på et af de fine gamle Gloucestershire Warwickshire damptog og kører gennem de smukke engelske landskaber fra Cheltenham til Broadway.

  I Broadway bliver vi hentet af vores bus, der kører os til Worcester, en af de ældste byer i landet med spor efter bosættelser, der fører helt tilbage til 700 f.Kr.. En by, der har meget historie at byde på i flere henseender. Her er ikke ændret på gadelayoutet siden middelalderen og byens High Street følger den romerske motorvej. Det er lige fra brostensbelagte Tudor-gader og den elegante Queen Anne arkitektur fra 1700-tallet, der pryder husene flere steder i byen. Industrien i byen har været med til at sætte Worcester på landkortet og gjort byen kendt for flere ting.

  I middelalderen var det en vigtig uldby, og handskeproduktion har været vigtig for byen siden det 13. århundrede. Byen er også kendt for Royal Worcester Porcelain Company, som stammer tilbage fra 1751, hvor Johan Wall startede porcelænsfabrikken op og dermed også porcelænsindustrien. Storbritanniens ældste overlevende avis, Berrow’s Worcester Journal, som blev grundlagt i 1690, har også til huse i Worcester og sidst men ikke mindst kan også nævnes, at den kendte Worcestershire Sauce stammer herfra.

  Der bliver tid på egen hånd til at udforske den hyggelige by, inden vi tager tilbage til vores hotel, hvor vi spiser middag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Christ Church Cathedral i Oxford

  Efter morgenmaden checker vi ud af vores hotel og kører til Oxford, der især er kendt for University of Oxford, Storbritanniens ældste universitet fra 1200-tallet. Arkitekturen af de 38 kollegier i byens middelalderlige centrum fik digteren Matthew Arnold til at kalde byen ”De drømmende Spirs by”, og de charmerende omgivelser har også været inspirationskilde for mange kendte forfattere, bl.a. Lewis Carroll og J.R.R. Tolkien.

  Vi besøger det største og mest kendte kollegium, Christ Church College, og den tilhørende kirke, Christ Church Cathedral, der blev bygget i det 12. århundrede. En byvandring fører os rundt i de smalle snørklede gader med mange fine arkitektoniske detaljer og smukke kirker.

  Efter en frokost på egen hånd sætter vi kursen mod lufthavnen og påbegynder vores hjemrejse mod Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
08. juni
2023

7 dage

Christian Rosenberg

10995 kr.

Billund
København

UDSOLGT

06. juli
2023

7 dage

Birgitte Marie Kristensen

11995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
17. august
2023

7 dage

Christian Rosenberg

10995 kr.

Billund
København

UDSOLGT

31. august
2023

7 dage

Birgitte Marie Kristensen

10995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

08. juni 2023
7 dage

Christian Rosenberg
10995kr.
Billund
København

UDSOLGT

06. juli 2023
7 dage

Birgitte Marie Kristensen
11995kr.
Billund
København

17. august 2023
7 dage

Christian Rosenberg
10995kr.
Billund
København

UDSOLGT

31. august 2023
7 dage

Birgitte Marie Kristensen
10995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Fly inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på centralt beliggende 3-stjernet hotel
 • 6 x morgenmad, 1 x frokost og 4 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program (værdi kr. 950)
 • Bryggeribesøg med efterfølgende ølsmagning
 • Besøg ved The Rollright Stones
 • Besøg i Big Pit Coal Mine Museeum
 • Køretur igennem den naturskønne Brecon Beacon Nationalpark i Wales
 • Rundvisning på Sir Winston Churchills fødested Blenheim Palace og ved Shakespeare-udstillingen i Stratford-upon-Avon
 • En dag i Barnabys fodspor, hvor vi besøger de små idylliske landsbyer
 • 1 x Cream Tea på Chenies Manor House and Gardens
 • 1 pint eller 1 glas vin på pub på The Cock & Rabbit Inn – kendt fra Barnaby
 • Med det fine gamle damptog fra Cheltenham til Broadway
 • Byrundture i de gamle historiske byer Worcester og Oxford
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.560
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Idylliske England med Lake District & York

  • Denne rundrejse er spækket med autentiske oplevelser
  • Du kommer tæt på romernes storhedstid ved Hadrians Mur
  • Der venter en sejltur på smukke Lake Windermere
  • Du besøger det sagnomspundne Lindisfarne-kloster

8-dages rundrejse

12495 kr.

Næste afgang

12. jul

Se rejsen
Ruinerne ved St. Andrew katedralen i Skotland
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Royale Skotland

  • Du kan rejse fra både Billund og København
  • Inkl. halvpension og alle udflugter samt ikke mindst alle entréer på rundrejsen
  • Bemærk afgangene i august er inkl. Royal Edinburgh Military Tattoo

8-dages rundrejse

12495 kr.

Næste afgang

03. aug

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

20. jul

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Glæd dig til en vandreferie i Irland med Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vandreferie i Irland

  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Du kommer på hele 6 forskellige vandreruter i smuk natur
  • Der er inkluderet halvpension og forskellige entréer, og du får det hele til en meget skarp pris

   

8-dages rundrejse

9995 kr.

Næste afgang

12. jun

Se rejsen
Ruinerne ved St. Andrew katedralen i Skotland
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Royale Skotland

  • Du kan rejse fra både Billund og København
  • Inkl. halvpension og alle udflugter samt ikke mindst alle entréer på rundrejsen
  • Bemærk afgangene i august er inkl. Royal Edinburgh Military Tattoo

8-dages rundrejse

12495 kr.

Næste afgang

03. aug

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

20. jul

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til England

Inspiration til din ferie