Firma – og grupperejser
Alhambra paladset i Granada i Spanien

Rejser til Europa

Velkommen til Europa! Kun en kort flyrejse væk – og alligevel venter en hel verden af alsidige oplevelser! Uanset, om du drømmer om at udforske Balkanhalvøen, Middelhavsområdet eller måske du drømmer om en rejse til Georgien, så har vi en rejse, der passer til dig. Vi udvikler løbende vores udvalg af rundrejser, så der altid er nye, spændende rundrejser, der tager dig med på fascinerende opdagelser.

En verden af oplevelser – tæt på

Stenovnsbagte pizzaer og vinsmagning i Italien. Fortryllende fjeldlandskaber i Norge. Solskin og sangria i Spanien. Mytiske fortællinger om Loch Ness i Skotland. Spændende kunst, kultur og gastronomi i Frankrig. Antikkens templer i Grækenland. Uspoleret natur på Færøerne. Ja, i Europa kan du pakke kufferten til masser af alsidige rejseoplevelser. Og på vores rundrejser til Europa tager vores danske rejseledere dig med til alle de største oplevelser, så du oplever dit rejsemål indefra. Rejselederne sørger for alt det praktiske, så alt, hvad du skal gøre er at slappe af og suge de mange indtryk til dig.

Find din Europa-rejse

Ovenfor ser du oversigten over alle de lande i Europa, vi har rundrejser til. Og nedenfor kan du gå på opdagelse i alle vores forskellige rundrejser. Så kig med og lad dig inspirere til din næste rejse.

Vores rejser til Europa

Vores rejser til Europa

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser her

Se alle rejser