Firma – og grupperejser

Naturoplevelser i særklasse!

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

BJØRNESAFARI I FINLAND

5-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 10.995

Tag med på bjørnesafari i Finland og oplev de brune bjørne ved grænsen mellem Finland og Rusland. Kun få tager turen op til dette storslåede natursceneri, hvor der er eksklusiv mulighed for at opleve de prægtige rovdyr i deres naturlige og uforstyrrede miljø. Det er sjældent, at mennesker kan komme i nærheden af bjørnene, da de er sky af natur. Men ved landstedet Arola Farm, nær den russiske grænse, er der gode muligheder for, at vi fra vores skjul i solide bjælkehytter – og på sikker afstand – kan komme meget tæt på bjørnene.

Der bliver selvfølgelig også god tid til nogle af de andre store oplevelser, som det nordlige Finland har at byde på. I Lapland kommer vi tæt på endnu flere dyr, når vi fodrer rensdyrene på en af områdets rensdyrfarme, og vi møder begejstrede slædehunde på en gård specialiseret i slædehundeopdræt, hvor vi hører om hundeslædekørsel og hundenes særlige evner.

Vi besøger også Nordfinlands største savværk, hvor vi får indblik i produktionen og forarbejdelsen af træ, der er et af Finlands største eksportprodukter. Slutteligt skal vi selvfølgelig ikke snydes for et besøg i selveste Julemandens landsby, hvor du officielt kan krydse polarcirklen!

Næste ledige afgange

18. jul. fra 10.995 kr.Bestil
01. aug. fra 10.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Mødet med bjørnene er en oplevelse for livet
 • Du kommer tæt på flere dyr, når vi besøger en rensdyrfarm og en gård med slædehunde
 • Der er en dejlig vandretur i nationalparken Riisitunturi
 • Du skal på besøg i Julemandens landsby tæt på Rovaniemi
 • Alle udflugter og entréer er inkluderet
 • Alle hoteller ligger naturskønt

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Afgang fra København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i delt dobbeltværelse på naturskønt beliggende 3-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 4 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 4 x aftensmad

Du får en række unikke dyre- og naturoplevelser, bl.a. bjørnesafari og vandretur i nationalparken Riisitunturi

Vi bruger håndplukkede hoteller, der ligger enestående godt midt i naturen

Vi er mangeårige eksperter på rejser i Norden

Du får en række unikke dyre- og naturoplevelser, bl.a. bjørnesafari og vandretur i nationalparken Riisitunturi

Vi bruger håndplukkede hoteller, der ligger enestående godt midt i naturen

Vi er mangeårige eksperter på rejser i Norden

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har arbejdet i rejsebranchen siden 1999, både som rejseleder og som producent af vores grupperejser med dansk rejseleder. Hans rejselyst har bragt ham gennem store dele af verden, og han har i mange år boet og arbejdet i udlandet.

Læs mere om Christian

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har arbejdet i rejsebranchen siden 1999, både som rejseleder og som producent af vores grupperejser med dansk rejseleder. Hans rejselyst har bragt ham gennem store dele af verden, og han har i mange år boet og arbejdet i udlandet.

Læs mere om Christian

Dagsprogram

 • Julemandens landsby

  Vi flyver fra København via Helsinki til Rovaniemi, der ligger i den finske del af Lapland – helt oppe ved Polarcirklen.

  Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen gør vi stop i Julemandens landsby. Det er ingen hindring, at årstiden siger sommer, for landsbyen har åben året rundt. Her er der mulighed for et kig ind i Julemandens berømte postkontor, der hvert år modtager mange tusinde breve fra børn overalt i verden. Her kan man også selv sende et julekort, som vil blive prydet med det særlige polarcirkel-stempel – og sendes til modtageren rettidigt op mod jul.

  Her er også mulighed for at gå på opdagelse i nogle af de hyggelige butikker, som bugner med alt indenfor julepynt. Hvis man ikke er så meget til alt juleriet, så kan man benytte besøget til at dokumentere, at man nu officielt har krydset polarcirklen. Denne går lige gennem Julemandens landsby, og er tydeligt markeret med en hvid linje på asfalten, hvor man officielt træder ind i det arktiske område.

  Vi fortsætter herefter et par timers kørsel sydpå, til vores hotel, der venter med aftensmad.

  Iso-Syöte Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad.
 • Denne dag skal vi på besøg på en gård, hvor de opdrætter slædehunde. Selvom det er sommer, og hundene holder ”ferie”, så kan vi stadig opleve livet med slædehunde på helt tæt hold.

  Vi tager ud og møder hundene i deres eget miljø, og de hopper og bjæffer helt sikkert af glæde, når de opdager, at der er gæster på vej. Stedets ejer vil vise os rundt på gården, og vi får alt at vide om slædehundekørsel om vinteren, måden hvorpå de træner og tager sig af hundene, og vi får en nærmere introduktion til alt det særlige udstyr, som vil blive demonstreret for os.

  Vi får naturligvis også god tid til at hilse på selve hovedpersonerne og klø dem bag øret, inden vi runder vores besøg af med en kop kaffe rundt om bålet.

  Eftermiddagen er til fri disposition, hvor der er mulighed for at benytte hotellets lækre spa (mod betaling) eller måske vandre en tur i det smukke område, hotellet ligger midt i.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Efter morgenmad sætter vi kursen mod Ruhtinansalmi nær den russiske grænse. Vi skal bruge dagen på en fantastisk bjørnesafari i bjørnenes eget miljø.

  Vores base er landstedet Arola, hvor vi starter med en frokost. Herefter bevæger vi os 3 km ind i området, hvor vi finder syv solide bjælkehytter, der er optimale og trygge skjul for at kunne observere og fotografere bjørnene. Her er oprettet foderpladser, der tiltrækker bjørnene, og giver os mulighed for at opleve dem helt tæt på.

  Bjørnesafari er muligt i hele sommerhalvåret, når bjørnene er vågnet op fra deres vinterhi omkring april/maj. De første måneder bruger de på at skaffe sig mad, og at lede efter en mage. Fra starten af juni begynder parringssæsonen, og i slutningen af sommeren begynder de at fede sig op til det forestående vinterhi.

  Vi håber, at flere af dem vil lægge vejen forbi vores skjul, og måske får vi lejlighed til at opleve de skønne kuld af bjørneunger fra året før. Vi spiser en let aftensmad i hytten bestående af sandwich og vand.

  Hen på aftenen begiver vi os fra vores skjul tilbage til Arola, hvorfra vi forsætter til vores hotel, der ligger en lille halv times kørsel væk.

  Hossan Lomakeskus

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og let aftensmad.
 • Efter morgenmaden kører vi tilbage nordpå mod Rovaniemi. Vejen slynger sig gennem smukke landskaber, som vi nyder undervejs. Vi gør et stop ved savværket Pölkky Oy. Savværket er Nordfinlands største privatejede savværk, og producerer træ af meget høj kvalitet. Her produceres årligt mere end 680.000 m3 tømmer med en fordeling på ca. 70% fyrretræ og 30% grantræ. Her produceres en bred vifte af forarbejdede træprodukter til både byggeri og indretning, men også komplette byggesæt til træhuse.

  Efter en rundvisning på savværket, kører vi videre til nationalparken Riisitunturi. Her tager vi på en vandretur på den cirkulære sti Riisin Rääpäsy, som er 4,3 km lang. Stien bringer os på en naturskøn rute med et vekslende landskab undervejs, der byder bl.a. på søer, moser og højdedrag.

  Vi fortsætter herefter til vores hotel ved Rovaniemi. Her kan det anbefales at nyde den smukke natur, som hotellet er placeret lige midt i. Der er vandrestier lige udenfor døren, eller man kan blot læne sig tilbage og nyde udsigten over Rovaniemi by fra hotellets terrasse.

  Lapland Sky Ounasvaara

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Efter morgenmaden tager vi hul på rejsens sidste udflugt – et besøg på en rensdyrfarm. Vi skal ikke køre langt, før vi finder den første rensdyrfarm, da der her i den finske del af Lapland findes flere rensdyr end mennesker. På farmen hører vi om livet som rensdyrbonde, mens vi hjælper med at fodre dyrene og får en nærmere introduktion til et rensdyrs livscyklus.

  Omkring middagstid fortsætter vi mod lufthavnen, hvorfra vi flyver via Helsinki hjem til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
18. juli
2022

5 dage

10.995 kr.

København

Se rejseplan
01. august
2022

5 dage

10.995 kr.

København

Se rejseplan

Afgange

18. juli 2022
5 dage


10.995kr.
København

01. august 2022
5 dage


10.995kr.
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende dag
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hoteller
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 1 x frokost på dag 3
 • Al transport jf. program
 • Besøg i Julemandens landsby
 • Udflugt til gård med slædehunde
 • Bjørnesafari ved landstedet Arola nær den russiske grænse
 • Besøg på Nordfinlands største savværk
 • Vandretur i Riisitunturi Nationalpark
 • Udflugt til rensdyrfarm
 • Dansk rejseleder

 • Enkeltværelsestillæg. kr. 1.440
 • Fast plads i bussen: kr. 120
 • Administrationsgebyr: kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det bedste af Island

  • Vi flyver direkte fra København
  • Danmarks bedste rundrejse på Island til den skarpeste pris – du kommer hele øen rundt og bor på gode hoteller!
  • Vi har naturligvis inkluderet entréen til Den Blå Lagune

7-dages rundrejse

14.995 kr.

Næste afgang

24. maj

Se rejsen
Nordlys over Island
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Nordlys over Island

  • Du kan flyve fra både Aalborg og København
  • Vi har 4-stjernet base centralt i Reykjavík og har inkluderet det meste i prisen – plus der er mulighed for hvalsafari
  • Der er hele to chancer for at opleve nordlyset på naturskønne udflugter

5-dages rundrejse

9.995 kr.

Næste afgang

07. feb

Se rejsen

Når rejsen går til Finland

Artikler og inspiration til din ferie

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke