Firma – og grupperejser

Vi kommer hele Island rundt.
Inklusiv morgenmad alle dage samt 5 x aftensmad!

DET BEDSTE AF ISLAND

8-dages rundrejse med dansktalende rejseleder fra kr. 18995

På denne rundrejse oplever du det bedste af Island i selskab med en kyndig, dansktalende rejseleder. Her oplever du et land med en natur, der ikke findes andre steder i verden, og du møder en befolkning, der er helt fortrolig med de uforudsigelige naturkræfter – ikke mindst de aktive vulkaner.

Du kommer på denne rejse bogstaveligt talt hele Island rundt, når vi kører på landets ringvej, der strækker sig langs kysten hele vejen rundt på øen og forbinder de fleste beboede områder.

”Den Gyldne Cirkel” er betegnelsen for ruten med tre af Islands mest berømte seværdigheder – Thingvellir, Geysir og Gullfoss – og vi ser naturligvis alle tre. På Thingvellir-sletten så et af verdens ældste demokratier dagens lys, Geysir, der er et geotermisk festfyrværkeri af et naturfænomen, og Gullfoss er det måske smukkeste vandfald på Island. Vi ser vulkanske undere af en anden verden: det aktive område omkring Mývatn, ”pseudo-kraterne” i Skútustadir og Dimmuborgir-området, som ligner forladte ruiner fra en svunden tid.

På rejsen befinder vi os midt i landskaber, som er omtalt i de gamle sagaer, og i de små byer kommer vi tæt på livet for nutidens islændinge. Trods sin beskedne størrelse har Reykjavík ord for at være Nordens mest trendy hovedstad med design, musik og restauranter på internationalt niveau, og det får du også at se på rejsen.

Næste ledige afgange

24. maj. fra 18995 kr.Bestil
21. jun. fra 22995 kr.Bestil
12. jul. fra 22995 kr.Bestil
19. jul. fra 22995 kr.Bestil
02. aug. fra 22995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Rejselederen er ekspert på Island
 • Du flyver direkte fra Danmark til Island
 • Du kommer hele øen rundt og ser Islands varierede landskaber
 • Vi har sørget for, at du bor på gode hoteller hele vejen rundt
 • Du oplever de største kulturelle seværdigheder
 • Rejsen er pakket med fantastiske naturoplevelser

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Afrejse fra København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- eller 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 5 x aftensmad

Vi flyver direkte fra København og Billund

Danmarks bedste rundrejse på Island til den skarpeste pris – du kommer hele øen rundt og bor på gode hoteller!

Vi har inkluderet en sejltur på gletsjersøen Jökulárlón – et af Islands naturlige vidundere!

Vi flyver direkte fra København og Billund

Danmarks bedste rundrejse på Island til den skarpeste pris – du kommer hele øen rundt og bor på gode hoteller!

Vi har inkluderet en sejltur på gletsjersøen Jökulárlón – et af Islands naturlige vidundere!

Dagsprogram

 • Udsigt over Reykjavik

  Vi lander i lufthavnen i Keflavík ved midnatstid og kører til vores hotel i Reykjavík.

  Hotellet ligger centralt og har en perfekt beliggenhed i hjertet af Islands største by, da vi bor i gå-afstand til restauranter og shopping.

  Næsten en tredjedel af Islands befolkning på 325.000 bor i Reykjavík, der er en af verdens mindste. Men trods det har hovedstaden noget internationalt over sig og gør sig især bemærket, når det gælder musik, kunst og design.

  Laugavegur Center Hotel

  Læs om hotellet
 • Thingvellir nationalpark – en af Islands tre mest berømte seværdigheder

  Den Gyldne Cirkel er betegnelsen for ruten med tre af Islands mest berømte seværdigheder: Thingvellir, Geysir og Gullfoss.

  Vi mærker historiens vingesus i nationalparken Thingvellir, hvor verdens måske ældste parlament blev grundlagt. Det var stedet, hvor man mødtes for at løse stridigheder og vedtage nye love. Og det var på netop dette historiske sted, at den islandske republik blev udråbt den 17. juni 1944.

  Thingvellir er også en geologisk oplevelse, da den europæiske og den nordamerikanske kontinentalplade mødes her.

  Herefter går turen til det geotermiske område ved Geysir, hvor den aktive gejser Strokkur med 5-7 min. mellemrum sender søjler af kogende vand 30 m op i luften.

  Vi besøger også det mægtige vandfald Gullfoss, der er et af de smukkeste i Island. Vandfaldet er en del af den vandrige elv Hvitá, og vandmasserne kommer især fra gletsjeren Langjökull. Først falder vandet 32 m ned for derefter at fortsætte videre gennem en 70 m dyb kløft. Kaskaderne af vand danner finregn over vandfaldet, og der dannes regnbuer over vandfaldet.

  Vi fortsætter til Islands sydkyst, som er et af Islands største landbrugsområder. På vejen stopper vi ved nogle af Islands smukkeste vandfald. Et af de flotteste er efter manges mening Skogafoss, der imponerer med en bredde på 25 m. Ved Seljalandsfossen kastes vandmasserne ud over fjeldsiden, og man kan gå bagom det 60 m høje vandfald og opleve det med alle sanser.

  Vi kører gennem den lille bygd Vík og fortsætter til Kirkjubæjarklaustur, hvor vi overnatter.

  Hotel Klaustur

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Blånende isbjerg på den 100 m dybe gletsjersø Jökulsárlón

  Efter morgenmad på hotellet kører vi til Jökulsárlón – en 100 m dyb gletsjersø med blånende isbjerge, der stille glider forbi på deres vej til havet.

  De talrige isbjerge kommer fra Breidamerkurjökull, og i det fjerne kan man høre de store isstykker knække af, og sæler er ikke et sjældent syn.

  Jökulsárlón bliver med rette betegnet som et af Islands naturlige vidundere, selv om den først er opstået i nyere tid, og den har været brugt som filmkulisse i mange film, bl.a. James Bond-filmen ”A View to a Kill”.

  Vi får i dag fornøjelsen af at komme på en smuk sejltur på søen.

  Vi fortsætter til Höfn-Vatnajökull-området, hvor vi spiser aftensmad og overnatter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Dettifoss-vandfaldet, som hvert sekund kaster 500 m3 vand ned over klippekanten

  Fra Höfn fortsætter vi til Djúpivogur, som er en lille by med en lang historie som handels- og fiskerby, og vi nyder de fantastiske udsigter over hav og bjerge.

  Vi kører også gennem ubeboede ørkenområder og stopper ved vandfaldet Dettifoss, som er et af Europas vandrigeste vandfald. Hele 500 m3 kastes hvert sekund med et brøl ned over en 170 m bred klippekant.

  Vi fortsætter til Mývatn-området, hvor der venter spektakulære naturoplevelser dagen efter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Det geotermiske område ved Mývatn-søen med spruttende mudderpøle

  Mývatn-søen og dens omgivende landskab er af en anden verden: Særegne klippeformationer, spruttende mudderpøle, dampende åbninger i jordens overflade og vulkanske kratere ligger spredt ud over området.

  På dagens tur ser vi også et andet vulkansk under: Dimmuborgir-lavaformationerne. Dimmuborgir betyder ”mørke borge” på islandsk, og det er lige præcis, hvad stenlandskabet ligner.

  Lavaformationerne er skabt på naturlig vis for omkring 2.300 år siden, men når man ser ud over området, får man associationer til ældgamle menneskeskabte bebyggelser, der står tilbage som nedbrændte ruiner.

  Vi ser også Skútustadir-kraterne, som faktisk er ”pseudo-kratere” dannet af damp fra undergrunden.

  Turen fortsætter videre til Laxá-elven, som er kendt for sin store beholdning af laks. Mange laksefiskere har en drøm om at prøve at fiske i denne elv, fordi elveløbet deles op af karakteristiske øer flere steder – og fordi her simpelthen bare er smukt!

  Vi fortsætter turen mod nord og ser Godafoss-vandfaldet, inden vi når til Akureyri, hvor vi overnatter.

  Icelandair Hotel Akureyri

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Regionen Skagafjördur er kendt for sit opdræt af islandske heste

  I dag leder majestætiske bjerge og smalle pas os til den historiske region Skagafjördur, som er berømt for sine glimrende opdræt af islandske heste. Vi vil derfor nok se farverige flokke af islandske heste, der græsser rundt omkring i landskabet.

  Området er også fyldt med historiske pladser, som gør historierne om de gamle vikinger håndgribelige.

  Vi fortsætter over Holtavörduheidi-plateauet og videre ind i det smukke Borgafjördur-distrikt. Dette område med skove, lavaformationer og grotter var et af de første, der blev beboet af vikinger, og mange konkrete steder er knyttet til de islandske sagaer.

  Vi overnatter i Reykjavík.

  Laugavegur Center Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Oplev det maritime dyreliv på en hvalsafari ud for Reykjavík

  Dagen i dag er fri til på egen hånd at udforske Reykjavík, men vil du gerne krydre dagen med opleve Islands storslåede natur fra søsiden, kan du stikke med til søs på en hvalsafari.

  Rejselederen står gerne til rådighed med indspark til, hvad du skal opleve i dag, hvis du ikke kan vælge mellem de mange spændende muligheder.

  Har du lyst til at tage på museum, er det oplagt at besøge nationalmuseet, der med sine mange spændende udstillinger giver et fantastisk indblik i landets historie fra vikingetiden og frem. Er du kunstinteresseret, er det værd at besøge nationalgalleriet, der ligger i en smuk bygning centralt i Reykjavík fyldt med værker af islandske og internationale kunstnere. Er du mere til udendørs kunstoplevelser, kan du besøge den smukke skulpturpark ved siden af Hallgrimskirken, der byder på værker af Islands mest berømte billedhugger, Einar Jónsson. Når sulten melder sig i løbet af dagen, er det en god idé at lægge vejen ned forbi havneområdet, hvis du er til alt godt friskfanget fra havet.

  Om aftenen spiser vi en fælles afskedsmiddag på en af de lokale restauranter i Reykjavík.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari ud for Reykjavíks kyst

  Der venter en mageløs maritim oplevelse, når vi sejler ud fra Reykjavíks havn og sætter kursen cirka 15 sømil ud for at få øje på nogle af Islands havdyr. Ud over havfugle er der gode chancer for at se delfiner, sæler, pukkelhvaler, sp

 • Hallgrimskirken

  Efter nogle skønne dage på Island, er det i dag tid at vende snuden mod Danmark igen. Om formiddagen tager vi på en byvandring rundt i Reykjavík med vores rejseleder. På byvandringen kommer vi forbi de vigtigste og største seværdigheder i landets hovedstad, og vi ser blandt andet Höfdi Huset, Hallgrimskirken og Perlan. Der vil også være mulighed for at foretage de sidste indkøb og suge de sidste islandske indtryk til sig, inden vi over middag kører mod lufthavnen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
24. maj
2024

8 dage

18995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
21. juni
2024

8 dage

22995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
12. juli
2024

8 dage

22995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
19. juli
2024

8 dage

22995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
02. august
2024

8 dage

22995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
09. august
2024

8 dage

22995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
16. august
2024

8 dage

22995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
06. september
2024

8 dage

22995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

24. maj 2024
8 dage


18995kr.
Billund
København

21. juni 2024
8 dage


22995kr.
Billund
København

12. juli 2024
8 dage


22995kr.
Billund
København

19. juli 2024
8 dage


22995kr.
Billund
København

02. august 2024
8 dage


22995kr.
Billund
København

09. august 2024
8 dage


22995kr.
Billund
København

16. august 2024
8 dage


22995kr.
Billund
København

06. september 2024
8 dage


22995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- eller 4-stjernede hoteller
 • 7 x morgenmad og 5 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Besøg i Thingvellir Nationalpark og det geotermiske område Geysir
 • Besøg ved vandfaldet Gullfoss
 • Sejltur på gletsjersøen Jökulsárloón
 • Besøg ved vandfaldet Godafoss
 • Besøg ved Mývatn-søen og Dimmuborgir-lavaformationerne
 • Dansktalende rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg 3.950 kr.
 • Fast plads i bussen 120 kr.
 • Administrationsgebyr 125 kr.

Lignende rejser

Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Norges smukke landskab fra tog
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

På skinner i naturskønne Norge

  • Rejsen er helt unik, og du finder den kun hos os
  • Oplev hele 2 af verdens mest berømte togstrækninger, når vi rejser med både Flåmsbanen og Bergensbanen
  • Der venter flere fjordsejladser, god tid i Bergen og inkluderede UNESCO-oplevelser

7-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det bedste af Nordnorge – Nordkap, Lofoten & Lapland

  • Vi flyver fra både Billund og København
  • En unik rejse fra Risskov Rejser inkl. helleristningerne i Alta
  • Vi har naturligvis inkluderet den spektakulære togrejse fra Narvik til Abisko

8-dages rundrejse

16995 kr.

Næste afgang

12. jun

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Island