Firma – og grupperejser

Oplev Italiens autentiske tåspids!

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

CALABRIEN – DET AUTENTISKE ITALIEN

8-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 10.995

Klemt inde mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Ioniske Hav rejser Calabriens bjergrige landskab sig af det smaragdblå vand. Her på Italiens tåspids venter boblende vulkansk aktivitet, lune laguner og hyggelige bymiljøer, som leder tankerne hen på et Italien, som engang var. Det kan derfor undre, at det indtil nu kun er Italienerne, som har fået øjnene op for Italiens upolerede perle, der med sine sagnomspundne historier, autentiske køkken og et dramatisk uspoleret landskab tager sine besøgende med på en rejse tilbage i tiden.

Beliggenheden i det sydligste Italien garanterer varmt vejr fra maj til slutningen af oktober, og på rejsen kan du bl.a. se frem til at opleve det UNESCO-anerkendte kloster i Padula, historiske Crotone og klippebyen Tropea, der anses som et af de smukkeste steder i Calabrien.

I Scilla hører vi om det legendariske havuhyre Scylla, som i Homérs Odyssé tiltrak de skibe, som vovede at forcere de farlige malstrømme i Messinastrædet, og vi ser den maleriske bydel Chianalea, hvor husene slås om de bedste pladser på klippesiden.

Rejsen byder også på et besøg i regionens hovedstad Reggio Calabria og en spændende dagsudflugt til De Æoliske Øer, som syder og bobler af seismisk aktivitet og imponerer med dramatiske klippelandskaber.

Næste ledige afgange

08. sep. fra 10.995 kr.Bestil
15. sep. fra 10.995 kr.Bestil
22. sep. fra 10.995 kr.Bestil
06. okt. fra 10.995 kr.Bestil

Spændende rejseforedrag

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Der flyves fra både Billund og København til Napoli t/r
 • Rejsen inkluderer alle de bedste highlights i Calabrien
 • Du kommer til kystbyen Tropea og oplever sydlandsk feriestemning
 • Du rejser med tog fra Vibo Valentia til Napoli
 • Du oplever historiske Cosenza
 • Vi har inkluderet halvpension på hele turen (plus et par lette frokoster)
 • Alle entréer er naturligvis inkluderet
 • Du bor på håndplukkede hoteller med god beliggenhed
 • Vi besøger øgruppen De Æoliske Øer
 • Vi besøger Scilla

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 7 x aftensmad

Vi flyver fra både Billund og København

Du får et meget fyldigt program inkl. sejltur til De Æoliske Øer

Du bor på håndplukkede hoteller på hele rejsen

Vi flyver fra både Billund og København

Du får et meget fyldigt program inkl. sejltur til De Æoliske Øer

Du bor på håndplukkede hoteller på hele rejsen

Bliv klogere på vores rejser til Italien i dette rejseforedrag


Mød din rejseleder

HENRIETTE BERG HANSEN

Få kender Italien ligeså godt som Henriette. Igennem mange år har hun levet i Italien, hvorfor hendes kendskab til støvlelandet er uden sidestykke, og som rejseleder får Henriette lov til at dele sin store italienske viden om både historie, kultur og gastronomi med dig.

Læs mere om Henriette
ANNIKA JOY-CHANDLER

Annika har en stor passion for Italien, især sproget, som blev hendes indgangsvinkel til landet i sin tid. Hun har boet i Rom og interesserer sig specielt for det italienske køkken, Romerriget og ikke mindst de antikke romeres indflydelse på nutiden.

Læs mere om Annika

Mød din rejseleder

HENRIETTE BERG HANSEN

Få kender Italien ligeså godt som Henriette. Igennem mange år har hun levet i Italien, hvorfor hendes kendskab til støvlelandet er uden sidestykke, og som rejseleder får Henriette lov til at dele sin store italienske viden om både historie, kultur og gastronomi med dig.

Læs mere om Henriette
ANNIKA JOY-CHANDLER

Annika har en stor passion for Italien, især sproget, som blev hendes indgangsvinkel til landet i sin tid. Hun har boet i Rom og interesserer sig specielt for det italienske køkken, Romerriget og ikke mindst de antikke romeres indflydelse på nutiden.

Læs mere om Annika

Dagsprogram

 • Hyggelige og stemningsfyldte Athena Lucana

  Vi lander i Napoli. Herfra kører vi direkte til hotellet i Athena Lucana, der er en lille, hyggelig og stemningsfyldt by beliggende i udkanten af den flotte naturpark Cilento på bjergsiden af Monti Maddalena.

  Hotel Magic, Athena Lucana

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Cosenza er smukt placeret ved foden af Sila-bjergene

  Efter morgenmaden besøger vi Padulas berømte kloster, som siden 1998 har været at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.

  Klostret tilhørte karteuserordenen – en romersk-katolsk-orden, hvor både nonner og munke aflagde løfte om total isolation fra omverdenen. Klostret er Italiens største, og den nuværende bygning rummer mere end 450 års imponerende og spændende historie.

  Vi fortsætter rejsen mod Cosenza, som ligger placeret ved foden af Sila-bjergene.

  Her bliver der tid til at udforske byen på egen hånd, inden vi om eftermiddagen besøger Museo Diocesano. Det lille museum rummer en fremragende samling af kunstværker fra områdets kirker – bl.a. det forgyldte og smukt udsmykkede kors, som er blevet byens vartegn.

  Hotel Royal, Cosenza

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Ruinerne af det græske tempel ved Capo Colonna

  Dagen starter med en smuk køretur med udsigt til bjerge, dale og skovområder i Sila Nationalpark.

  Nationalparken dækker et stort areal og er hjem for bjerge på op mod 2000 m. I 2010 viste analyser af luften desuden, at parken kunne prale af at have den reneste luft i Europa.

  Dagens mål er den historiske by Crotone, som blev grundlagt i år 710 f.v.t. Her besøger vi Capo Colonna, hvor vi ser ruinerne af det gamle græske tempel, som oprindeligt var dedikeret gudinden Hera.

  Templet har engang været et af de mest storslåede græske templer i Italien og har med marmorlofter, guldbelagte udsmykninger og hele 48 doriske søjler hilst sømænd langvejs fra velkomne til Crotone.

  Templet menes at have været intakt helt frem til det 16. århundrede, hvor det blev ødelagt og stenene brugt til at opbygge flere af de store bygninger i Crotone. I dag står kun en enkelt af de imponerende søjler tilbage.

  Helios Hotel Crotone

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Tropea er placeret på et klippefremspring og emmer af syditaliensk charme

  I dag ankommer vi til Tropea, der anses som et af de smukkeste steder i Calabrien.

  Byen ligger på et klippefremspring på Calabriens vestkyst, et område som emmer af syditaliensk charme. Landskabet er præget af dramatiske klipper kombineret med skønne sandstrande, og disse kontraster gør stedet til en vaskeægte perle.

  Det er en fornøjelse at slentre rundt i den ældre bydels smalle gader og gyder, der på kryds og tværs mødes ved små pladser, som emmer af liv.

  Tropeas normanske katedral stammer fra 1100-tallet og er en af byens mest imponerende bygninger. Går man ad hovedgaden, Corso Vittorio Emmanuele, ser man nogle af de ældste palæer og villaer, og for enden af gaden findes en imponerende udsigt over havet.

  En anden af byens helt store seværdigheder er det nyligt renoverede kloster Santa Maria dell’Isola der ligger og troner på sin egen klippeø med havet smukt glitrende i baggrunden.

  Eftermiddagen er fri til at udforske byen, nyde strandene og måske prøve den lokale specialitet: cipolla di Tropea (en is med smag af det karakteristiske lokale rødløg, som er kendt for sin sødme og unikke smag), inden vi kører mod nabobyen Vibo Valentia, hvor vi overnatter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • De Æoliske Øer Stromboli, Lipari og Vulcano

  Denne dag byder på et minicruise til De Æoliske Øer Stromboli, Lipari og Vulcano. Den naturskønne øgruppe er opkaldt efter Æolus, vindenes gud, og blev i år 2000 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste på grund af øernes enestående geologi og natur.

  Vi tager af sted tidligt om morgenen og starter med at gå i land på vulkanøen Stromboli. Vulkanen er den mest aktive i Europa, og med flere daglige udbrud er der her god mulighed for at opleve seismisk aktivitet på tætteste hold.

  Fra Stromboli går turen mod Lipari langs Panareas klippekyst.

  Panarea er den mindste af De Æoliske Øer og er særligt berømt for den lille halvø Capo Milazzese, hvor man i de arkæologiske udgravninger har fundet levn fra bronzetiden og øens første beboere.

  Efter en smuk sejltur besøger vi Lipari, som er den største af De Æoliske Øer. Her besøger vi den livlige by med maleriske gader, en hyggelig havn og et interessant arkæologisk museum. Der bliver også tid til shopping på egen hånd.

  Dagens sidste stop er Vulcano, hvis østlige kyst bobler og syder af naturlige kilder og bade med angiveligt helbredende egenskaber.

  Vi forlader øen sidst på eftermiddagen og nyder på hjemrejsen det imponerende landskab, som er strøet ud i havet omkring os.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Scillas maleriske bydel Chianalea, hvor husene slås om de bedste pladser på klippesiden

  I dag ankommer vi til Scilla, som i følge græsk mytologi var hjemsted for det legendariske havuhyre Scylla, som i Homérs Odyssé tiltrak de skibe, som vovede at forcere de farlige malstrømme i Messinastrædet.

  Med sine seks grådige hoveder på lange halse nåede Scylla at snappe seks af Odysseus’ mænd, som skrigende blev løftet op i uhyrets hule og fortæret levende.

  I Scilla besøger vi først den maleriske bydel Chianalea, hvor husene slås om de bedste pladser på klippesiden, inden vi fortsætter mod Motta San Giovanni, hvis bygninger knejser stolt på toppen af en bakkekam med en fantastisk udsigt helt fra Etna til Messina-strædet.

  Vi spiser frokost på en lokal restaurant, hvor der er rig mulighed for at smage på lokale safran-baserede retter, inden vi om eftermiddagen besøger Syditaliens eneste safran-producent (og selvfølgelig får vi en smagsprøve på nogle af de mange lækkerier).


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, aftensmad
 • Solnedgang ved kysten med vulkanen Etna i baggrunden

  Efter morgenmaden begiver vi os langs den smukke “violette” kyst mod Calabriens hovedby Reggio Calabria.

  Her besøger vi nationalmuseet, som bl.a. huser de to verdensberømte Riace-bronzer, to græske bronzefigurer i fuld størrelse af nøgne skæggede krigere, som blev fundet i havet nær Riace i 1972.

  Efter et spændende besøg går vi en tur på den smukke “Falcomatà” hvor vi nyder udsigten over havet til Sicilien.

  Dagen afrundes med en afslappende togrejse til Napoli.

  Hotel Magri's, Napoli

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvor flyene hjem til Danmark venter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
08. september
2022

8 dage

Annika Joy-Chandler

10.995 kr.

København

Se rejseplan
15. september
2022

8 dage

Annika Joy-Chandler

10.995 kr.

København

Se rejseplan
22. september
2022

8 dage

Annika Joy-Chandler

10.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
06. oktober
2022

8 dage

Annika Joy-Chandler

10.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

08. september 2022
8 dage

Annika Joy-Chandler
10.995kr.
København

15. september 2022
8 dage

Annika Joy-Chandler
10.995kr.
København

22. september 2022
8 dage

Annika Joy-Chandler
10.995kr.
Billund
København

06. oktober 2022
8 dage

Annika Joy-Chandler
10.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller
 • Obligatorisk byskat på alle hoteller
 • 7 x morgenmad, 1 x frokost og 7 x aftensmad
 • Al transport og udflugter jf. program
 • Alle entréer
 • Besøg i Padula kloster og sightseeing i Cosenza
 • Besøg i nationalparken Sila og kystbyen Tropea
 • 1 x frokost på lokal restaurant med italienske specialiteter
 • Sejltur til de Æoliske Øer Stromboli, Lipari og Vulcano
 • Besøg i Reggio di Calabria med besøg på Nationalmuseet
 • Besøg i Napoli
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.750
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

05. jul

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Norditaliens smukke søer

  • Der er fly fra både Billund og København
  • Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen
  • Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen, Iseosøen og Comosøen

8-dages rundrejse

7.995 kr.

Næste afgang

13. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt 4-stjernet hotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13.995 kr.

Næste afgang

22. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

05. jul

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke