Firma – og grupperejser
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Inkl. halvpension og hotel med fantastisk beliggenhed!

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

GARDASØENS FRISTELSER

8 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr.

Gæsternes vurdering

4,5 ud af 5

Tag med på vores populære rundrejse til Gardasøen og oplev Italiens største – og måske smukkeste – sø, der betager alle med sin skønhed. De pittoreske omgivelser har i tidens løb inspireret mange kunstnere, og Gardasøen er en af de italienske perler, som mange vender tilbage til igen og igen. Derfor har vi sammensat vores rejse til Gardasøen, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Således bestemmer du selv, hvor meget af tiden, du vil have på egen hånd til at udforske de maleriske byer og til at vandre i bjergene og til at nyde de smukke omgivelser ved Hotel Cristina i den lille idylliske by Limone Sul Garda.

Den lille by Limone har knap 1.000 indbyggere. Tidligere har byen været kendt for sine mange citrongartnerier, men i 1928 stoppede produktionen. Byen har det mildeste klima ved hele Gardasøen og badestranden er utrolig fin og ren, da den tilføres kold gletchervand fra Dolomitterne. Limone har en utrolig hyggelig stemning og er smukt dekoreret med blomster, og hver tirsdag formiddag er der marked i byen.

Du kan selv sammensætte indholdet af din rejse ved at tilkøbe en eller flere udflugter – udflugterne går bl.a. til operabyen Verona med det kæmpemæssige romerske amfiteater og til Venedig, der er helt sin egen. Naturoplevelser kan du få på ture til henholdsvis Dolomitterne med de forrevne bjerge og i vinområdet Valpolicella.

Vi har desværre ingen ledige afgange i øjeblikket

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Det attraktive Hotel Cristina ligger med en flot udsigt over Gardasøen
 • Du selv kan sammensætte indholdet af rejsen – vælg en eller flere tilkøbsudflugter
 • Rejselederen bor ved Gardasøen og kender området indgående
 • Du får hver eftermiddag serveret kaffe/te på hotellets terrasse
 • Det er en rejse, hvor du får meget for pengene

Danske rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på dejligt 3-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad

Vores rejseleder har boet ved Gardasøen i mere end 40 år og ved alt, hvad der er værd at vide om området

Du flyves direkte fra København og Billund

Der er kræset for udvalget af tilkøbsudflugter – oplev bl.a. Venedig, Dolomitterne og vinsmagning i Valpolicella

Vores rejseleder har boet ved Gardasøen i mere end 40 år og ved alt, hvad der er værd at vide om området

Du flyves direkte fra København og Billund

Der er kræset for udvalget af tilkøbsudflugter – oplev bl.a. Venedig, Dolomitterne og vinsmagning i Valpolicella

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Dagsprogram

 • Havnepromenaden i Limone Sul Garda

  De italienske ferieoplevelser begynder i Milano, hvor rejselederen byder velkommen.

  Rejselederen bor ved Gardasøen og kender naturligvis området indgående, så i løbet af ugen får du stor indsigt i italienske forhold.

  Der køres til Limone Sul Garda. Byen har en fantastisk beliggenhed ved foden af en stejl klippeskråning. Byens navn stammer fra 1300-tallet, da man begyndte at dyrke citroner ved Gardasøen.

  Basen på hele rejsen er vores populære Hotel Cristina, der ligger med flot udsigt over Gardasøen. Hver eftermiddag bliver der serveret kaffe/te på hotellets terrasse, og hver aften er der inkluderet vin til aftenens middag.

  Hotel Cristina

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Lad dig betage af Limones maleriske udsigter over Gardasøen

  Denne dag skal vi lære den maleriske by Limone bedre at kende, og vi gør det nemt for os selv og tager med shuttlebussen ned til byen, der er en af Gardasøens mest populære feriebyer med skøn beliggenhed og med udsigt til Monte Baldo.

  Vi går på opdagelse i de smalle stræder, nyder havnepromenaden og panoramaudsigten over søen, der i århundreder har betaget de besøgende.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Scaligero-slottet i Sirmione fra 1200-tallet

  En tur rundt om Gardasøen er et must. Heldagsudflugten foregår med bus, men du kan også glæde dig til to dejlige sejlture.

  Men først går turen til det imponerende vandfald “Cascata di Varone“ og til byen Garda, der ligger på strækningen, som kaldes “Olivenkysten”.

  Fra Garda sejler vi til Sirmione, der ligger smukt på en tre km lang landtange. En af byens seværdigheder er Scaligero-slottet  fra 1200-tallet, og det siges, at Dante har boet på slottet. Yderst på landtangen kan man se ruinerne af en stor romersk villa, som nu er bevokset med flere hundrede år gamle oliventræer.

  Fra Sirmione sejler vi til Gardone Riviera på vestsiden af Gardasøen.

  I slutningen af 1800-tallet udviklede Gardone sig til det mest eksklusive sted ved søen, da klimaet her er usædvanlig mildt. Der blev bygget kæmpe villaer omgivet af en overdådighed af  skønne buske og blomster og med slanke cypresser og cedertræer, der strækker sig mod himlen.

  I Gardone ser vi bl.a. Grand Hotel fra slutningen af 1800-tallet, hvor den østrigske kejser Frans Josef jævnligt holdt ferie, og et halvt århundrede senere kom Sir Winston Churchill her som gæst.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Gardasøen rundt

  NB – udflugten gennemføres ved min. 15.

 • Nyd den fantastiske udsigt til Canal Grande og Markuskirken i vandbyen Venedig

  Der findes ingen andre byer som Venedig! Har du ikke været i Venedig, så skulle du tage med på dagens udflugt og opleve byen, der er bygget på 117 øer, der er forbundet med 354 broer og gennemskåret af utallige kanaler.

  Ét er udformingen af byen, noget andet er at opleve, hvordan tidligere tiders rigdom blev omsat til kunstskatte, der kan opleves i dag.

  Du oplever Markuskirken, og den bygning, du ser i dag, blev påbegyndt i 1000-tallet med udgangspunkt i en byzantinsk stil, men i tidens løb har mange forskellige stilarter blandet sig med den byzantinske, og kirken er desuden blevet beriget med utallige kunstskatte.

  Du oplever naturligvis også Dogepaladset – administrationsbygning for dogen (bystatens leder) – en sand skønhedsåbenbaring med et orientalsk præg, og Sukkenes Bro – en smuk lukket bro, der forbinder Dogepaladset og en nyere fængselsbygning.

  Vi spiser middag i Venedig med udsigt til Rialtobroen og Canal Grande og er først tilbage i Limone ved 22-tiden.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Venedig - kanalernes by

  NB – udflugten gennemføres ved min. 15.

 • Kirken Madonna della Corona har en meget speciel beliggenhed på siden af en stejl klippevæg

  Denne dag er der mulighed for at opleve området øst for Gardasøen på en interessant halvdagsudflugt.

  Turen går først til kirken Madonna della Corona ved Spiazzi, og kirken har en meget speciel beliggenhed på en stejl og næsten lodret klippevæg. Kirkens bagerste vægge er selve klippevæggen.

  Udflugten går også til vinområdet Valpolicella, der ligger i et kuperet landskab ved foden af Monte Lessini nord for Verona.

  Her ses vinstokke så langt øjet rækker, og Valpolicella betyder da også “dalen med de mange kældre“ – helt præcist er der fire dale med et specielt mikroklima, som skaber ideelle vækstbetingelser for de klassiske druer fra området.

  Valpolicella er kendt for en fortrinlig vinproduktion og ikke mindst de udsøgte og berømte Amarone della Valpolicella-vine.

  Vi besøger en vinproducent, der fortæller om områdets traditioner og får serveret smagsprøver på vinen og lokale specialiteter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Madonna della Corona & vinsmagning i Valpolicella

  NB – udflugten gennemføres ved min. 15.

 • Kærlighedensbyen Verona, hvor fortællingen om Romeo og Julie finder sted

  Fra Gardasøen er en heldagsudflugt til Verona oplagt.

  Floden Adige bugter sig gennem byen med det berømte romerske amfiteater, der om sommeren danner rammen for operaforestillinger. Der er plads til 20.000 tilskuere i amfiteateret, der  er bygget omkring år 100, og som er uhyre velbevaret trods et jordskælv i 1183.

  Verona er kendt som kærlighedens by på grund af den smukke fortælling om Romeo og Julie, og vi ser Julies hus med den berømte balkon og statuen af hende.

  Ifølge legenden bringer det kærlighed og lykke, hvis man rører ved hendes ene blankslidte bryst.

  Byrundturen i Verona inkluderer også kirken Santuario Madonna di Lourdes og Piazza Bra med det sprudlende gadeliv, og som menes at være den største plads i Italien.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Operabyen Verona

  NB – udflugten gennemføres ved min. 15.

 • Oplev de forunderlige Dolomitterne på en heldagsudflugt

  Også denne dag kan du vælge at tage med på udflugt og opleve mere af Italien.

  Naturen i Dolomitterne er en stor kontrast til området ved Gardasøen, og det kan du opleve på en heldagstur. Selv om bjergkæden er en del af de italienske Alper, er bjergene meget anderledes med deres forunderlige farver og formationer, og de højeste tinder når op over 3.000 m.

  Vi kører gennem Adige-dalen i Sydtyrol, hvor tysk og italiensk kultur mødes. Området omkring Bolzano er Europas største ”frugthave” med en stor produktion af bl.a. æbler.

  Vi holder kaffepause i den lille by Ora, inden der fortsættes gennem den flotte natur til Cavalese og Moena.

  Herfra kører vi på den store Dolomittervej, som kejser Frans Josef af Østrig indviede i 1909, til Canazei.

  Senere går turen gennem 23 hårnålesving op til Sellapasset. Ruten tilbage til hotellet går gennem den smukke Gardena-dal.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Dolomitterne

  NB – udflugten gennemføres ved min. 15.

 • Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvor flyet hjem til Danmark venter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Ikke flere afgange

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på verden@risskov.com eller 70 22 66 00.
De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god ide at melde dig til her.
Er du interesseret i at opleve en af vores andre rundrejser til Italien, så se mere her.

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på 3-stjernet hotel
 • 7 x morgenmad og 7 x aftensmad inkl. vin/vand
 • Hver dag kaffe/te på hotellets terrrasse
 • Al transport jf. program
 • Sightseeing i Limone
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 400
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

7.995 kr.

Næste afgang

04. maj

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

7.995 kr.

Næste afgang

04. maj

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke