Firma – og grupperejser

 

Den ultimative rejse til Italien

 

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

LANGTIDSFERIE – SORRENTO & AMALFIKYSTEN
22 dage fra kr. 13.995
Gæsternes vurdering

4,7 ud af 5

Hvad siger du til at flyve sydpå på langtidsferie, når det danske vejr viser sig fra sin mest grå og kolde side? Gennem mange år har vi sendt tusindvis af ferieglade danskere til Sorrento og Amalfikysten på vores populære 8-dages rundrejse. Dette område er spækket med både kultur og glimrende muligheder for at nyde den italienske sol. Derfor har vi planlagt denne dejlige langtidsferie på 22 dage til netop dét område i Italien, som er indbegrebet af skønhed, og som vil gøre godt for sjælen med sit milde klima, kontrastfyldte natur og spændende historie.

Vores base er den charmerende by Sorrento, der er kendt for sine citronplantager og den populære citronlikør, limoncello, samt de maleriske smukke udsigter over Napolibugten. Her bor vi på et dejligt 4-stjernet hotel, som ligger lige i hjertet af Sorrento, hvor ALT er i gåafstand og kun få skridt fra Sorrentos hovedtorv, Piazza Tasso. Derfor er der rig mulighed for at udnytte tiden på italiensk manér – slentre i de hyggelige gader, sidde på en hyggelig bar og nyde en drink og udsigten til folkelivet, shoppe i de farverige butikker og spise godt på de mange fristende restauranter.

Næste ledige afgange

15. mar. fra 13.995 kr.Bestil
25. okt. fra 13.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du bor på et elegant 4-stjernet hotel midt i Sorrento
 • Vi flyver til Napoli og sparer den lange bustur fra Rom til Sorrento, som andre udbydere har
 • Der er halvpension (aftensmad og morgenmad) inkluderet i prisen
 • Rejsen indeholder et varieret udflugtsprogram med plads til medbestemmelse
 • Du oplever Amalfi og Ravello på en spændende heldagsudflugt
 • Du kommer på en heldagsudflugt til Vesuv og Pompeji inkl. entré til Pompeji
 • Vi kører med toget til Napoli, hvor der venter en spændende byvandring
 • Du får mulighed for at supplere programmet med fire spændende udflugter, bl.a. til Capri

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Mulighed for afrejse fra Billund, København og Aalborg
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i delt dobbeltværelse på centralt 4-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 21 x morgenmad
 • 21 x aftensmad

Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento!

Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd – udforsk f.eks. det lokale køkken på de små, charmerende restauranter.

Vi flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet, der ligger optimalt i forhold til dagsudflugterne!

Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento!

Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd – udforsk f.eks. det lokale køkken på de små, charmerende restauranter.

Vi flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet, der ligger optimalt i forhold til dagsudflugterne!

Dagsprogram

 • Udsigt over Napoli ved aftentid

  Vi ankommer til Napoli midt på eftermiddagen og kører direkte til Sorrentohalvøen, der stikker ud i Middelhavet umiddelbart syd for Napoli. Fremme i Sorrento checker vi ind på det 4-stjernede Grand Hotel Cesare Augusto. Da vi bor meget centralt, er der masser af liv og restauranter rundt om hotellet, og vores lokalkendte rejseleder vil ved ankomsten til hotellet være behjælpelig med gode råd og anbefalinger.

  Grand Hotel Cesare Augusto

  Læs om hotellet
 • Byen er fuld af pastenfarvede huse langs kysten

  Formiddagen bruger vi på at lære byen at kende. Sorrento har overraskende meget at byde på, og vi bevæger os ud til fods på en interessant byvandring, hvor vi bl.a. kommer forbi de spændende Piazzaer (pladser), Katedralen, den grønne perle med flot udsigt over til Vesuv, det historiske kvarter med en labyrint af små gader og stræder, hvor man nemt kan blive væk.

  Det kan være svært ikke at lade sig friste af de mange butikker, der byder på alt lige fra elegante tørklæder til lædervarer og håndlavede sandaler og selvfølgelig alt, hvad der har med citron at gøre: likør, marmelade, chokolade, bolsjer, pasta, duftlys og sæber. Sorrento er kendt for et meget beundringsværdigt træhåndværk, intarsia, som vi kigger nærmere på.

 • Smuk udsigt over Sorrentos stejle klippekyst

  Programmet på denne langtidsferie er sat nøje samme, så der veksles mellem spændende dage med udflugter og tilbud om udflugter – og så er der selvfølgelig også indlagt dage uden program, så du helt selv kan bestemme, hvad du vil foretage dig. Måske du har en masse bøger med, som du skal have læst, eller også vil du bare gerne ud og opleve på egen hånd i området.

  Uanset hvad du er mest til, er rejselederen behjælpelig med gode råd og tips til, hvad der er værd at opleve eller hvilke restauranter og caféer, der er ekstra-gode. Rejselederen vil ligeledes sørge for at arrangere forskellige hyggelige udflugter og sammenkomster alt efter gruppens ønsker og behov. Det kunne være vandreture samt diverse tema-aftener, hvis der er stemning for det. Det kunne også være at dykke ned i litteratur eller film, der har med området at gøre, eller at tage med til diverse lokale arrangementer, der afspejler livet i Italien.

 • Amalfikysten er med god grund på UNESCOS verdensarvsliste

  Denne dag koncentrerer sig om de skønneste steder på den sydlige del af Sorrento-halvøen. Amalfikysten er efter manges mening verdens smukkeste kyststrækning med de dramatiske klipper, der rejser sig stejlt fra havet, og maleriske byer, der bogstavelig talt hænger på klipperne. Det undrer derfor heller ikke, at kysten er blevet optaget på UNESCOs verdensarvliste.

  På turen til Amalfi får vi et kig ned til Positano med den betagende beliggenhed. Byen Amalfi er en af perlerne på kysten, og den var i middelalderen en af de fire betydningsfulde italienske søfartsrepublikker og dermed en stormagt i Middelhavet. Hvis både vejr og tid tillader, så kan vi evt. tage på en sejltur og nyde det flotte syn over byen fra søsiden. I byens snævre, labyrintiske gader fornemmer vi den arabiske stemning, og ser hvordan fremmede folkeslag har sat sit præg på arkitekturen, og det er tankevækkende, at Amalfi i sin storhedstid havde omkring 70.000 indbyggere. På byturen i Amalfi bliver der sikkert mulighed for at smage en af områdets specialiteter – citronlikøren, der ofte nydes som aperitif. De specielt saftige citroner, der anvendes, dyrkes i området og bliver naturligvis håndplukket.

  Efter oplevelserne i Amalfi kører vi op gennem bjergene til Ravello med den ubeskrivelige udsigt over Amalfikysten. Kunstnerparret Marie og P.S. Krøyer opholdt sig i en periode dels i Amalfi og dels i Ravello, og P.S. Krøyer fik mod på at male havet på den måde, som vi kender det fra hans Skagensbilleder. Et utal af berømtheder, filmstjerner og kunstnere er i tidens løb blevet betaget af skønheden og har slået sig ned i Ravello. Det var her Richard Wagner skrev operaen “Parsifall”, og D.H. Lawrence skrev “Lady Chatterly’s elsker”. Udsigterne fra villaerne i Ravello er ubeskrivelige, da hele Salerno-bugten fylder synsfeltet, og i klart vejr kan man se til de græske templer i Paestum og de to ubestridt smukkeste steder at nyde den mageløse udsigt er fra Villa Cimbrone og Villa Rufolo.

 • Sorrento er fuld af lækre caféer

  I dag kan du slappe af, slentre rundt i gaderne eller finde et nyt stamsted, hvor en lækker kop kaffe eller en kølig aperol spritz kan nydes.

 • Piazza del Plebiscito er en af Naples pladser

  Der venter en spændende dagstur til den pulserende regionshovedstad Napoli, der er hjemby for den verdensberømte pizza Margherita. Vi tager toget til Napoli, som har en lang og interessant historie at byde på, mange kirker og mange hyggelige, lokale kvarterer og pladser med spændende skulpturer.

  I Napoli får du nogle typiske og autentiske oplevelser – smalle gyder med vasketøj på tørresnore og farverige Vespaer, der drøner rundt. Vi kommer gennem Napolis vigtigste bydel, det historiske centrum, som har fået en plads på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin mere end 2500 år gamle historiske og kulturelle arv. Napolis mere mondæne side oplever vi ved Galleria Umberto, det glasoverdækkede butikscenter som allerede i 1880’erne havde fokus på shopping-oplevelsen.

 • Traditionelt keramik

  Måske er det i dag tid til at udforske Sorrentos shoppingmuligheder nærmere. Du kan også hoppe på Circumvesuviana-toget, som vi kørte med i går, og stå af i en af de mindre byer, der ligger på strækningen fra Sorrento-Napoli, og tage på eventyr.

 • Den gamle by Pompeji med Vesuv i baggrunden

  Efter morgenmaden sætter vi kursen nordpå og kører igennem det afvekslende italienske landskab, hvor vores første oplevelse bliver den 1.281 m høje vulkan Vesuv, som står majestætisk ved Napolibugten.

  Igennem utallige hårnålesving går turen gennem mindre byer, forbi lavafloder fra udbruddet i 1944, inden vi kommer til toppens røde og golde landskab. Vi stopper i 1.000 m højde og går det sidste stykke op til krateret. Med et gys ser vi ned i dybet, og når vi vender os, kan vi betragte den underskønne udsigt ud over Napolibugten. Besøget på Vesuv gennemføres kun, hvis vejret tillader det og koster ca. 11 euro pr. person. Det er næsten 2.000 år siden, at et voldsomt vulkanudbrud fra Vesuv begravede byer i aske og dermed lagde grunden til et af Italiens mest besøgte museer – og det besøger vi naturligvis efterfølgende.

  I år 79 var Pompeji en driftig handelsby med 20.000 indbyggere, der var travlt beskæftiget med hverdagens gøremål, da katastrofen ramte, og alt gik i stå. Efter udbruddet var Pompeji dækket af flere meter aske, og byen gik efterhånden over i historiens glemsel. Udgravningen af Pompeji begyndte først i 1860’erne og åbenbarede, at de indbyggere, der ikke havde nået at flygte, var “konserveret” i deres sidste bevægelse. Blandingen af pimpsten, aske og vand havde lagt sig som en skal om de døde og bevaret dem for eftertiden. På vandringen gennem byen skal vi opleve, hvor højtudviklet det daværende samfund var. Vi ser teatre, badeanlæg, villaer, offentlige bygninger, hellige områder, bordeller og butikker.

 • Der bliver dyrket mange citroner i området

  Der venter endnu et par dage, hvor du i ro og mag kan nyde livet.

 • Der er fuld af klipper på øen Capri

  Allerede i romertiden tiltrak øen Capri “turister”, og både kejser Augustus og kejser Tiberius har sat deres fingeraftryk på øen og styrede i perioder det mægtige Romerrige fra den lille ø. I 1800-tallet blev øen genopdaget, og eventyrdigteren H.C. Andersen var en af de mange kunstnere, der blev betaget af omgivelserne med de stejle klipper, grotter og det azurblå hav, der rammer den fredfyldte ø ind. Vi bor tæt på havnen, og efter kun en halv times sejllads er vi fremme på Capri. I løbet af dagen oplever du  øens to eneste byer – Capri og Anacapri. Fra Piazza Vittoria i Anacapri er der mulighed for at tage med svævebanen op i 589 m højde til Monte Salero, hvor du kan nyde den betagende udsigt. Turen går også til den svenske læge og forfatter Axel Munthes villa med den smukke park og de mange kunstskatte. Det har i øvrigt vist sig, at villaen er bygget på resterne af en af de villaer, som Kejser Tiberius byggede på øen. Hvis vejret er til det, er der også mulighed for at komme på en sejltur og se den charmerende ø fra søsiden. Udflugten til Capri er ikke inkluderet, men kan bestilles sammen med rejsen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Heldagsudflugt til Capri

  NB – Udflugten gennemføres ved min. 20.

 • Du kan også nyde det smukke aftenlys

  Er du bidt af en gal vandrer, er der mange gode ruter at finde på Sorrentohalvøen, og du har også mulighed for at leje cykler eller en scooter, hvis du vil mærke vinden i håret på ruter, der går langs den dramatiske kystlinje.

 • Mange huse ved Salerno er placeret helt ude på klippekanten

  Nyd dagen og det gode liv i smukke Sorrento, tag på jeres egen lille tur i lokalområdet eller tag med på en udflugt syd for Salerno og Salernobugten, for at opleve det, som vores store eventyrdigter H.C. Andersen beskriver med disse smukke og sigende sætninger: ”Gid at De kunne se disse stolte Ruiner mellem det vilde Grønne, aande den friske luft og Violduften hvori det hele svømmede. Sicilien og Grækenland skal ikke eie det skjønnere!” Det flotte museum med de velbarede fund og de  græske templer i Paestum er intet mindre end mageløse og er de tre største og mest velbevarede, som imponerende nok stammer tilbage fra 500 år f.v.t. 

  Som del af udflugten skal vi også have en VIP-oplevelse. Mozzarella di Buffala, frisk ost af vandbøffelmælk, er det ubestridte ikon i Campanias køkken, og vi skal naturligvis smage osten i de mest suveræne udgaver. Vi besøger en af de absolut bedste producenter på den flotte gård Vanullo, som er et økologisk drevet familielandbrug. Her ser vi staldene, hvor der er fokus på dyrevelfærd for de flere hundrede indiske bøfler, som leverer mælken. Vi spiser den lækreste frokost på gården, og i de mange retter indgår naturligvis osten og den friske mælk. Frokosten ledsages af liflig hvidvin, så glæd jer til en helt speciel oplevelse.

  Udflugten er ikke inkluderet og skal bestilles ved bestilling af rejsen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Udflugt til Paestum

  NB – Udflugten gennemføres ved min. 15.

 • En af byens små pladser

  Der venter en dejlig dag med tid til afslapning. Måske du har lyst til lidt selvforkælelse på en af byens spa’er, eller hellere vil forkæle dig selv med gode madoplevelser på én de mange caféer ved en af byens pladser.

 • Er der noget bedre end frisk italiensk pasta?

  Hvis du kan lide italiensk pasta og produkter fremstillet af lokale friske citroner, så er dagens udflugt helt sikkert noget for dig. Turen går til Gragnano, hvor vi besøger en pasta-fabrik og en producent af den friske lokale likør limoncello.

  Udflugten er ikke inkluderet og skal bestilles ved bestilling af rejsen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Ægte italiensk pasta og limoncelloproducent

  Turen går til byen Gragnano og virksomheden ”Maccoraneria” – den eneste fabrik i området, som producerer kvalitetspasta. På rundturen i Maccoraneria vil medarbejderne løfte sløret for nogle af de hemmeligheder, som gemmer sig bag opskrifterne på de 32

 • Du kan besøge Bagni della Regina Giovanna (dronning Giovannas bad) nær Sorrento

  Dagen bruges helt som du har lyst til. Måske du i dag bare vil slappe fuldstændig af og ikke lave nogen planer overhovedet. Det skal der også være tid til!

 • Lav mad med friske råvare fra nærområdet

  Gå på opdagelse i Sorrento eller tag med på en gastronomisk udflugt til en italiensk farm, hvor du bl.a. skal lave din egen italienske pizza.

  Udflugten er ikke inkluderet og skal bestilles ved bestilling af rejsen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Gastronomiudflugt til en italiensk farm

  På denne udflugt går turen til farmen Galatea, som er smukt beliggende på bjergsiden ved Sorrento. Gennem fem generationer har familien, som har sin dagligdag på Galatea, leveret både udsøgt kød, limoncella likør og olivenolie til beboere og restauranter i området

 • Du kan også gå forbi den lille dal, Vallone dei Mulini, der ligger i byen

  Det er med at få det bedste ud af den sidste tid, der er tilbage af langtidsferien. Måske du er kommet i tanke om en masse ting, du ikke fik set, eller også begynder du at forberede de indkøb, du gerne vil have med tilbage til Danmark.

 • Naples smalle gader

  Vi tager tidlig afsked med Sorrento og kører direkte til lufthavnen i Napoli, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
15. marts
2022

22 dage

Henriette Berg Hansen

13.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
25. oktober
2022

22 dage

13.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

15. marts 2022
22 dage

Henriette Berg Hansen
13.995kr.
Billund
København

25. oktober 2022
22 dage


13.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på centralt 4-stjernet hotel
 • 21 x morgenmad
 • 21 x aftensmad
 • Transport, udflugter og entréer jf. program
 • Byvandring i Sorrento
 • Køretur langs den charmerende Amalfikyst
 • Heldagsudflugt til Amalfi og Ravello
 • Heldagsudflugt til Vesuv og Pompeji inkl. entré til Pompeji
 • Udflugt til Napoli med tog
 • Obligatorisk byskat på hotellerne
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 4.300
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt 4-stjernet hotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13.995 kr.

Næste afgang

03. mar

Se rejsen
Tyrkiets varme sandstrande
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Den Tyrkiske Riviera

  • Du får 22 dage med All Inclusive på 5-stjernet luksushotel direkte ud til Den Tyrkiske Riviera
  • Det er muligt at flyve fra både Billund og København
  • Der er inkluderet spændende udflugter og god tid til egne oplevelser

22 dages rundrejse

12.995 kr.

Næste afgang

23. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

19. apr

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Spændende artikler om Italien

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke