Firma – og grupperejser

Flot rejse med sejlture, vinsmagning og meget mere

NORDITALIENS SMUKKE SØER

8-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 8495

Norditaliens store søer har været kendte og besøgte siden romertiden, de har været et populært stop for 1700-tallets dannelsesrejser og i årtier et elsket og populært feriemål for tusindvis af danskere, især Italiens største sø – den berømte og smukt beliggende Gardasø. På denne rejse oplever vi netop Gardasøen, der lokker med stejle bjergsider i den ene ende og palmer og sydlandsk atmosfære i den anden, og vi oplever ”lilleputsøen” Iseo, også kaldet Sebino, der er så meget anderledes end de andre alpesøer med sit næsten kulisseagtigt flotte udseende og maleriske charme.

Desuden venter interessante besøg i nogle af de byer og landsbyer, der omgiver søerne, blandt andet en heldagsudflugt med sejlads på Gardasøen, vingårdsbesøg med vinsmagning – og ikke mindst Venedig, der på enestående vis er bygget på 117 øer og forbundet med 354 broer og gennemskåret af utallige kanaler. Glæd dig til en rejse, der byder på enestående naturoplevelser og eventyrlige panoramaudsigter!

Næste ledige afgange

27. aug. fra 9495 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Vores populære Hotel Cristina ligger med en flot udsigt over Gardasøen
 • Du hver eftermiddag får serveret kaffe/te på hotellets terrasse
 • Du oplever 2 af Norditaliens smukkeste søer
 • Vi skal på smukke sejlture på både Gardasøen og Iseosøen
 • Du har mulighed for at tilkøbe en udflugt til Verona
 • Vi smager på de skønne vine
 • Der venter byvandringer i bl.a. Venedig, Riva del Garda og Limone sul Garda
 • Rejselederen er bosat i Italien og har en kæmpe viden om Norditalien og specielt området omkring Gardasøen

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad inkl. vin/vand

Rejsen inkluderer en udflugt til Venedig

Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen

Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen og Iseosøen

Rejsen inkluderer en udflugt til Venedig

Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen

Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen og Iseosøen

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Dagsprogram

 • Limone sul Garda

  De italienske ferieoplevelser begynder i Milano, hvor rejselederen byder velkommen.

  Herefter kører vi til Limone sul Garda, der har en fantastisk beliggenhed ved foden af en stejl klippeskråning. Byens navn stammer fra 1300-tallet, da man begyndte at dyrke citroner ved Gardasøen. Basen på hele rejsen er det populære Hotel Cristina, der ligger med flot udsigt over Gardasøen.

  Hver eftermiddag bliver der serveret kaffe/te på hotellets terrasse, og hver aften er der inkluderet vin til aftenens middag.

  Hotel Cristina

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad.
 • Limone sul Garda med udsigt over Gardasøen

  Denne dag skal vi lære den maleriske by Limone sul Garda bedre at kende, og vi gør det nemt for os selv og tager med shuttlebussen ned til byen, der er en af Gardasøens mest populære feriebyer med skøn beliggenhed og med udsigt til Monte Baldo.

  Vi går på opdagelse i de smalle gyder, nyder havnepromenaden og panoramaudsigten over søen, der i århundreder har betaget de besøgende.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Turbåd på Gardasøen

  I dag sejler vi ud på Gardasøen, Italien største og vel nok mest berømte sø. Hele 370 km2 dækker den med dybder på op til 348 m. I løbet af dagen kommer vi hele søen rundt og starter oplevelserne fra nord i Garda og sejler til Sirmione i søens sydlige ende, en smuk tur hvor vi oplever søens mangfoldige natur fra søsiden.

  Garda er smukt beliggende på en strækning, som kaldes ”Olivenkysten”. Fra Garda sejler vi til Sirmione, som er smukt beliggende på en tre km lang landtange og byens ubestridte seværdighed er Scaligero-slottet fra 1200-tallet, hvor det siges, at Dante har boet. Yderst på landtangen kan man se ruinerne af en stor romersk villa, som nu er bevokset med flere hundrede år gamle oliventræer. Vi bruger også tid på at opleve stemning og atmosfære i den charmerende by, inden vi sejler retur til Limone sul Garda.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Smukt solskin over Grand Canal i Venedig

  Der findes ingen andre byer som Venedig! Byen er bygget på 117 øer, der er forbundet med 354 broer og gennemskåret af utallige kanaler. Ét er udformingen af byen, noget andet er at opleve, hvordan tidligere tiders rigdom blev omsat til kunstskatte, der kan opleves i dag.

  Du oplever Markuskirken, og den bygning, du ser i dag, blev påbegyndt i 1000-tallet med udgangspunkt i en byzantinsk stil, men i tidens løb har mange forskellige stilarter blandet sig med den byzantinske, og kirken er desuden blevet beriget med utallige kunstskatte. Du oplever naturligvis også Dogepaladset – administrationsbygning for dogen (bystatens leder) – en sand skønhedsåbenbaring med et orientalsk præg, og Sukkenes Bro – en smuk lukket bro, der forbinder Dogepaladset og en nyere fængselsbygning.

  Efter en dejlig dag med mange indtryk, er vi hjemme ved hotellet igen til aftensmad.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Kærlighedens by, Verona

  I dag har du mulighed for enten at lægge dagsprogrammet helt, som du lyster, eller du kan tilkøbe en udflugt til Verona, der byder på byvandring rundt til nogle af byens største seværdigheder.

  Kærlighedens by kaldes den også, byen Verona, der er smukt beliggende ved floden Adige, som bugter sig igennem byen. Kærlighedens by naturligvis på grund af den smukke fortælling om Romeo og Julie, og vi skal naturligvis se Julies hus med den berømte balkon og statuen af hende. Ifølge legenden bringer det kærlighed og lykke, hvis man rører ved hendes ene blankslidte bryst.

  På vores spændende tur rundt ser og oplever vi, at Verona er en blændende smuk og velhavende by, men også at den er så meget mere end Romeo og Julie. Folkelivet på byens smukke pladser som Piazza dei Signori, Piazza Bra og ikke mindst Piazza delle Erbe – byens gamle blomstermarked – er i sig selv fine oplevelser. Byens katedral Basilica di San Zeno, den gamle romerske bro, fæstningen Castello Vecchio og den smukke bro, som fører over til fæstningsværket, familien Scaligers mildest talt spektakulære gravsted, broen Ponte Pietra og så, i særdeleshed, det berømte romerske amfiteater, kaldet Arena di Verona.

  Der var oprindeligt plads til 20.000 tilskuere i amfiteateret, der er bygget omkring år 100, og som er uhyre velbevaret trods et jordskælv i 1183. Den gamle romerske arena kan i dag rumme ca. 15.000 tilskuere til de berømte operaforestillinger.

  Vi spiser aftensmad på hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Byvandring i Verona

  Oplev kærlighedens by på en byvandring gennem fantastiske Verona. Her oplever du nogle af byens største seværdigheder – den ikoniske balkon fra Romeo og Julie, byens smukke pladser, det gamle blomstermarked og fæstningen Castello Vecchio er bare nogle af de steder du m

 • Den billedeskønne Iseosø

  Efter morgenmaden går dagens udflugt til den billedeskønne Iseosø. Søen er smukt beliggende og omkranset af de høje bjerge, som skaber en imponerende kulisse.
  Søens kendetegn er det smukke bjerg Monte Isola, der ligger midt i søen på øen Montisola.

  Vi starter med en byvandring gennem byen Iseo, som ligger langs bredden på østsiden af søen. Enhver landsby i Italien med respekt for sig selv har en statue af patrioten og hærføreren Garibaldi. Men statuen i Iseo skulle være den første, der blev rejst og er desuden en af de smukkeste. Vi ser statuen, som er højt placeret på et mosbegroet klippestykke.

  Efter byrundturen tager vi med båd fra Iseo ud til den smukke ø Montisola. Øen er med sine 9 kilometer i omkreds Europas største ø, der ligger i en sø. Størstedelen af øen er dækket af træer, som kravler tæt op ad øens eneste bjerg, Monte Isola.  På toppen af bjerget ligger der et smukt kapel, Madonna della Ceriola, der har en smuk og enkel byggestil, flot kirkerum og en fortryllende udsigt.

  Alternativt kan man bruge tiden i en af små hyggelig fiskebyer, der frister med restauranter og caféer. Der vil blive tid på egen hånd til, at spise frokost og nyde den lokale stemning. Dagens program fortsætter på en vingård, hvor vi får får en rundvisning og afslutter besøget med en smagning af 2 glas af stedets vine.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Charmerende Riva del Garda

  Efter morgenmaden tager vi båden til den usædvanligt charmerende Riva del Garda. Gardasøens nordligste og næststørste by, gemt bag Monte Rochettas skråninger og kilet ind mellem søbredden og klipperne.

  Rivas største seværdighed er selve byen, hvor den lille charmerende havn og den brostensbelagte havneplads Piazza III Novembre er byens naturlige omdrejningspunkt med sine buegange fra 1300-tallet på tre af siderne og byens vartegn, det 34 m høje 1200-tals tårn, Torre Apponale, knejsende i det ene hjørne. Udsigten fra toppen af tårnet er selvsagt forrygende.

  På pladsen findes ligeledes endnu en af byens historiske bygninger, rådhuset Palazzo Municipale i venetiansk stil fra 1482. Pladsens restauranter er det oplagte sted at nyde det gode italienske liv med en kølig aperitivo, en god frokost og minimum én portion italiensk gelato – og ikke mindst iagttage folkelivet. Inden da bør man udforske Rivas utallige små stræder, gyder og mindre pladser, og gå på udforskning og nyde stemningen og atmosfæren i de charmerende rammer.

  Det kan f.eks anbefales at besøge den gamle bydel med de tre byporte Bruciata, San Marco og San Michele, som i øvrigt fører hen til kirken Santa Maria Inviolata fra 1603.  Er du til flere historiske oplevelser, er der kun en lille gåtur til Piazza G. Garibaldi og borgen Rocca di Riva omgivet af en lille kanal med en lille vindebro.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvor flyet hjem til Danmark venter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
27. august
2023

8 dage

Aase Clemmensen

9495 kr.

Billund
København

Se rejseplan
24. september
2023

8 dage

Aase Clemmensen

8495 kr.

Billund
København

UDSOLGT

Afgange

27. august 2023
8 dage

Aase Clemmensen
9495kr.
Billund
København

24. september 2023
8 dage

Aase Clemmensen
8495kr.
Billund
København

UDSOLGT

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende dag
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
 • Obligatorisk byskat på hotellet
 • 7 x morgenmad og 7 x aftensmad inkl. vin/vand
 • Kaffe/te på hotellets terrasse hver eftermiddag
 • Al transport jf. program
 • Sightseeing i Limone sul Garda
 • Heldagsudflugt Gardasøen rundt med båd
 • Heldagsudflugt til Venedig
 • Heldagsudflugt til Iseosøen inkl. sejltur til øen Montisola
 • Besøg på vingård inkl. smagninger
 • Byrundtur i Riva del Garda
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.400
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Udflugt til Verona kr. 430

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et dejligt, håndplukket hotel
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

9995 kr.

Næste afgang

15. jun

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vulkanøen Ischia

  • Unik rejse, som kun findes hos Risskov Rejser, hvor oplevelser på vulkanøen Ischia og en hel dag på øen Procida er inkluderet
  • Det er muligt at flyve både fra Billund og København
  • Vi kommer naturligvis forbi det spanske kvarter i Napoli

8-dages rundrejse

10995 kr.

Næste afgang

07. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Rom – den evige stad

  • Du får en perfekt kombination af spændende byvandringer og tid på egen hånd
  • Du kan flyve direkte fra både Billund og København
  • Rejsen giver et eksklusivt indblik i Rom takket være rejselederen, der kender de uopdagede perler

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

05. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt strandhotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13995 kr.

Næste afgang

20. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et dejligt, håndplukket hotel
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

9995 kr.

Næste afgang

15. jun

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Spændende artikler om Italien