Firma – og grupperejser

Flot rejse med sejlture, vinsmagning og meget mere

NORDITALIENS SMUKKE SØER

8-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 10495

Norditaliens store søer har været kendte og besøgte siden romertiden, de har været et populært stop for 1700-tallets dannelsesrejser og i årtier et elsket og populært feriemål for tusindvis af danskere, især Italiens største sø – den berømte og smukt beliggende Gardasø. På denne rejse oplever vi netop Gardasøen, der lokker med stejle bjergsider i den ene ende og palmer og sydlandsk atmosfære i den anden, og vi oplever ”lilleputsøen” Iseo, også kaldet Sebino, der er så meget anderledes end de andre alpesøer med sit næsten kulisseagtigt flotte udseende og maleriske charme.

Desuden venter interessante besøg i nogle af de byer og landsbyer, der omgiver søerne, blandt andet en heldagsudflugt med sejlads på Gardasøen, vingårdsbesøg med vinsmagning – og ikke mindst Venedig, der på enestående vis er bygget på 117 øer og forbundet med 354 broer og gennemskåret af utallige kanaler. Glæd dig til en rejse, der byder på enestående naturoplevelser og eventyrlige panoramaudsigter!

Næste ledige afgange

21. maj. fra 10995 kr.Bestil
08. sep. fra 10495 kr.Bestil
22. sep. fra 10495 kr.Bestil
22. sep. fra 10495 kr.Bestil
06. okt. fra 10495 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du bor på håndplukkede hoteller med en flot udsigt over Gardasøen
 • Du hver eftermiddag får serveret kaffe/te på hotellets terrasse
 • Du oplever 2 af Norditaliens smukkeste søer
 • Vi skal på smukke sejlture på både Gardasøen og Iseosøen
 • Du har mulighed for at tilkøbe en udflugt til Verona
 • Der venter byvandringer i bl.a. Venedig, Riva del Garda og Limone sul Garda
 • Rejselederen er bosat i Italien og har en kæmpe viden om Norditalien og specielt området omkring Gardasøen

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad inkl. vin/vand

Rejsen inkluderer en udflugt til Venedig

Du bor på håndplukkede hoteller med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen

Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen og Iseosøen

Rejsen inkluderer en udflugt til Venedig

Du bor på håndplukkede hoteller med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen

Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen og Iseosøen

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Dagsprogram

 • Limone sul Garda med smuk udsigt over Gardasøen

  De italienske ferieoplevelser begynder i Milano, hvor rejselederen byder velkommen.

  Herefter kører vi til vores hotel, der vil være vores base for hele rejsen. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser med flot udsigt over Gardasøen.

  Hver eftermiddag bliver der serveret kaffe/te på hotellets terrasse, og hver aften er der inkluderet vin til aftenens middag.

   

  Bemærk venligst!

  På afgangene 8/9 og 22/9 (kun gæster fra Billund) bor vi på Hotel Cristina

  På afgangene 21/5, 22/9 (kun gæster fra København) og 6/10 bor vi på Hotel Gardesana

  Hotel Cristina

  Læs om hotellet

  Hotel Gardesana

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad.
 • Den hyggelige promenade i Limone Sul Garda

  Denne dag skal vi lære den maleriske by Limone sul Garda bedre at kende, der er en af Gardasøens mest populære feriebyer med skøn beliggenhed og med udsigt til Monte Baldo. Limone sul Garda, har en fantastisk beliggenhed ved foden af en stejl klippeskråning, og byens navn stammer fra 1300-tallet, da man begyndte at dyrke citroner ved Gardasøen.

  Vi går på opdagelse i de smalle gyder, nyder havnepromenaden og panoramaudsigten over søen, der i århundreder har betaget de besøgende.

  Efter besøget i Limone sul Garda tager vi båden til den usædvanligt charmerende Riva del Garda. Gardasøens nordligste og næststørste by, gemt bag Monte Rochettas skråninger og kilet ind mellem søbredden og klipperne.

  Rivas største seværdighed er selve byen, hvor den lille charmerende havn og den brostensbelagte havneplads Piazza III Novembre er byens naturlige omdrejningspunkt med sine buegange fra 1300-tallet på tre af siderne og byens vartegn, det 34 m høje 1200-tals tårn, Torre Apponale, knejsende i det ene hjørne. Udsigten fra toppen af tårnet er selvsagt forrygende.

  På pladsen findes ligeledes endnu en af byens historiske bygninger, rådhuset Palazzo Municipale i venetiansk stil fra 1482. Pladsens restauranter er det oplagte sted at nyde det gode italienske liv med en kølig aperitivo, en god frokost og minimum én portion italiensk gelato – og ikke mindst iagttage folkelivet. Inden da bør man udforske Rivas utallige små stræder, gyder og mindre pladser, og gå på udforskning og nyde stemningen og atmosfæren i de charmerende rammer.

  Det kan f.eks anbefales at besøge den gamle bydel med de tre byporte Bruciata, San Marco og San Michele, som i øvrigt fører hen til kirken Santa Maria Inviolata fra 1603.  Er du til flere historiske oplevelser, er der kun en lille gåtur til Piazza G. Garibaldi og borgen Rocca di Riva omgivet af en lille kanal med en lille vindebro.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Turbåd på Gardasøen

  I dag sejler vi ud på Gardasøen, Italien største og vel nok mest berømte sø. Hele 370 km2 dækker den med dybder på op til 348 m. I løbet af dagen kommer vi hele søen rundt og starter oplevelserne fra nord i Garda og sejler til Sirmione i søens sydlige ende, en smuk tur hvor vi oplever søens mangfoldige natur fra søsiden.

  Garda er smukt beliggende på en strækning, som kaldes ”Olivenkysten”. Fra Garda sejler vi til Sirmione, som er smukt beliggende på en tre km lang landtange og byens ubestridte seværdighed er Scaligero-slottet fra 1200-tallet, hvor det siges, at Dante har boet. Yderst på landtangen kan man se ruinerne af en stor romersk villa, som nu er bevokset med flere hundrede år gamle oliventræer. Vi bruger også tid på at opleve stemning og atmosfære i den charmerende by, inden vi sejler retur til Limone sul Garda.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Smukt solskin over Grand Canal i Venedig

  Der findes ingen andre byer som Venedig! Byen er bygget på 117 øer, der er forbundet med 354 broer og gennemskåret af utallige kanaler. Ét er udformingen af byen, noget andet er at opleve, hvordan tidligere tiders rigdom blev omsat til kunstskatte, der kan opleves i dag.

  Du oplever Markuskirken, og den bygning, du ser i dag, blev påbegyndt i 1000-tallet med udgangspunkt i en byzantinsk stil, men i tidens løb har mange forskellige stilarter blandet sig med den byzantinske, og kirken er desuden blevet beriget med utallige kunstskatte. Du oplever naturligvis også Dogepaladset – administrationsbygning for dogen (bystatens leder) – en sand skønhedsåbenbaring med et orientalsk præg, og Sukkenes Bro – en smuk lukket bro, der forbinder Dogepaladset og en nyere fængselsbygning.

  Efter en dejlig dag med mange indtryk, er vi hjemme ved hotellet igen til aftensmad.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Kærlighedens by, Verona

  I dag har du mulighed for enten at lægge dagsprogrammet helt, som du lyster, eller du kan tilkøbe en udflugt til Verona, der byder på byvandring rundt til nogle af byens største seværdigheder.

  Kærlighedens by kaldes den også, byen Verona, der er smukt beliggende ved floden Adige, som bugter sig igennem byen. Kærlighedens by naturligvis på grund af den smukke fortælling om Romeo og Julie, og vi skal naturligvis se Julies hus med den berømte balkon og statuen af hende. Ifølge legenden bringer det kærlighed og lykke, hvis man rører ved hendes ene blankslidte bryst.

  På vores spændende tur rundt ser og oplever vi, at Verona er en blændende smuk og velhavende by, men også at den er så meget mere end Romeo og Julie. Folkelivet på byens smukke pladser som Piazza dei Signori, Piazza Bra og ikke mindst Piazza delle Erbe – byens gamle blomstermarked – er i sig selv fine oplevelser. Byens katedral Basilica di San Zeno, den gamle romerske bro, fæstningen Castello Vecchio og den smukke bro, som fører over til fæstningsværket, familien Scaligers mildest talt spektakulære gravsted, broen Ponte Pietra og så, i særdeleshed, det berømte romerske amfiteater, kaldet Arena di Verona.

  Der var oprindeligt plads til 20.000 tilskuere i amfiteateret, der er bygget omkring år 100, og som er uhyre velbevaret trods et jordskælv i 1183. Den gamle romerske arena kan i dag rumme ca. 15.000 tilskuere til de berømte operaforestillinger.

  Vi spiser aftensmad på hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Byvandring i Verona

  Oplev kærlighedens by på en byvandring gennem fantastiske Verona. Her oplever du nogle af byens største seværdigheder – den ikoniske balkon fra Romeo og Julie, byens smukke pladser, det gamle blomstermarked og fæstningen Castello Vecchio er bare nogle af de steder du m

 • Udsigt over det smukke bjerg Monte Isola

  Tidligt efter morgenmaden går dagens udflugt til den billedeskønne Iseosø. Søen er smukt beliggende og omkranset af de høje bjerge, som skaber en imponerende kulisse.
  Søens kendetegn er det smukke bjerg Monte Isola, der ligger midt i søen på øen Montisola.

  Vi starter med en byvandring gennem byen Iseo, som ligger langs bredden på østsiden af søen. Enhver landsby i Italien med respekt for sig selv har en statue af patrioten og hærføreren Garibaldi. Men statuen i Iseo skulle være den første, der blev rejst og er desuden en af de smukkeste. Vi ser statuen, som er højt placeret på et mosbegroet klippestykke.

  Efter byrundturen tager vi med båd fra Iseo ud til den smukke ø Montisola. Øen er med sine 9 kilometer i omkreds Europas største ø, der ligger i en sø. Størstedelen af øen er dækket af træer, som kravler tæt op ad øens eneste bjerg, Monte Isola.  På toppen af bjerget ligger der et smukt kapel, Madonna della Ceriola, der har en smuk og enkel byggestil, flot kirkerum og en fortryllende udsigt.

  Alternativt kan man bruge tiden i en af små hyggelig fiskebyer, der frister med restauranter og caféer. Der vil blive tid på egen hånd til, at spise frokost og nyde den lokale stemning.

  Vi er tilbage hotellet omkring aftensmadstid, efter en dag fyldt med spændende oplevelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Den hyggelige promenade i Riva del Garda

  Dagen i dag er sat af til at opleve området på egen hånd. Området omkring Gardasøen byder på masser af muligheder. Du kan eksempelvis tage på opdagelse i lokalområdets charmerende gader og spændende butikker eller gå en tur langs Gardasøen med udsigten til stejle klippeskråninger og grønklædte bjergtoppe.

  Rejselederen vil selvfølgelig være behjælpelig med gode forslag til udflugter, hvis du har behov for råd til, hvad der er at opleve i området.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Udsigt over Bergamos gamle bydel

  Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvor flyet hjem til Danmark venter.

  Gæster fra København flyver først hjem om aftenen, og kommer derfor på en kort byrundtur i bjergbyen Bergamo inden vi kører til lufthavnen (forbeholdt for flyændringer).

  Byen er kendt for sine smukke kirker og imponerende bygningsværker og er opdelt i to bydele. Den øvre gamle bydel er omkranset af en 6 kilometer lang fæstningsmur, der blev opført tilbage i det 16. århundrede og byder på snævre, snoede gader med velduftende spisesteder og historiske bygninger. Bergamos nedre nye bydel byder på shopping, moderne caféer og brede gader, som står i kontrast til den gamle middelalderbydel.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
21. maj
2024

8 dage

10995 kr.

Billund

Se rejseplan
08. september
2024

8 dage

10495 kr.

Billund
København

Se rejseplan
22. september
2024

8 dage

10495 kr.

København

Se rejseplan
22. september
2024

8 dage

10495 kr.

Billund

Se rejseplan
06. oktober
2024

8 dage

10495 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

21. maj 2024
8 dage


10995kr.
Billund

08. september 2024
8 dage


10495kr.
Billund
København

22. september 2024
8 dage


10495kr.
København

22. september 2024
8 dage


10495kr.
Billund

06. oktober 2024
8 dage


10495kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende dag
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
 • Obligatorisk byskat på hotellet
 • 7 x morgenmad og 7 x aftensmad inkl. vin/vand
 • Kaffe/te på hotellets terrasse hver eftermiddag
 • Al transport jf. program
 • Sightseeing i Limone sul Garda
 • Heldagsudflugt Gardasøen rundt med båd
 • Heldagsudflugt til Venedig
 • Heldagsudflugt til Iseosøen inkl. sejltur til øen Montisola
 • Besøg på vingård inkl. smagninger
 • Byrundtur i Riva del Garda
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.400
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Udflugt til Verona kr. 430

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et dejligt 4**** hotel under hele opholdet
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

10995 kr.

Næste afgang

17. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Rom – den evige stad

  • Du får en perfekt kombination af spændende byvandringer og tid på egen hånd
  • Du kan flyve direkte fra både Billund og København
  • Rejsen giver et eksklusivt indblik i Rom takket være rejselederen, der kender de uopdagede perler

5-dages rundrejse

8995 kr.

Næste afgang

08. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt strandhotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13995 kr.

Næste afgang

09. mar

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vandring på Amalfikysten

  • Du kan rejse fra både Billund og København
  • Du kommer på fantastiske vandreture i bl.a. Jernværksdalen, på Gudernes Sti og på Faitoringen
  • Der venter et rigt udflugtsprogram med bl.a. Pompeji, Vesuv og Paestum inkluderet

8-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et dejligt 4**** hotel under hele opholdet
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

10995 kr.

Næste afgang

17. apr

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Spændende artikler om Italien