Firma – og grupperejser

Spændende nyhed!
Flot rejse med sejlture, vinsmagning og meget mere

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

NORDITALIENS SMUKKE SØER

8-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 7.995

Norditaliens store søer har været kendte og besøgte siden romertiden, de har været et populært stop for 1700-tallets dannelsesrejser og i årtier et elsket og populært feriemål for tusindvis af danskere, især Italiens største sø – den berømte og smukt beliggende Gardasø. Har man set og oplevet den, skal man vel ikke se de andre?

Jo, for selvom de tre søer i området har fortryllende smuk natur til fælles, så er de helt og aldeles forskellige. Gardasøen med sine stejle bjergsider i den ene ende og palmer og sydlandsk atmosfære i den anden. Den vidt forgrenede Comosø med de dramatiske skråninger, atmosfærefyldte byer, berømtheders eksklusive villaer og fantastiske parker. Og ”lilleputsøen” Iseo, også kaldet Sebino, der er så meget anderledes end de andre alpesøer, med sit næsten kulisseagtigt flotte udseende og maleriske charme.

Så du kan glæde dig til en rejse, der byder på enestående naturoplevelser og eventyrlige panoramaudsigter ved alle tre søer. Desuden venter interessante besøg i nogle af de byer og landsbyer, der omgiver søerne, heldagsudflugt med sejlads på Gardasøen, vingårdsbesøg med vinsmagning – og ikke mindst mulighed for at tilkøbe en udflugt til operabyen Verona kendt for sit kæmpemæssige romerske amfiteater, hvor du har mulighed for at overvære en af de overdådige operaer i sommermånederne.

Næste ledige afgange

13. sep. fra 9.695 kr.Bestil
20. sep. fra 8.995 kr.Bestil
04. okt. fra 7.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Vores populære Hotel Cristina ligger med en flot udsigt over Gardasøen
 • Du hver eftermiddag får serveret kaffe/te på hotellets terrasse
 • Du oplever 3 af Norditaliens smukkeste søer
 • Vi skal på smukke sejlture på både Gardasøen og Iseosøen
 • Du har mulighed for at tilkøbe en udflugt til Verona med mulighed for operaforestillinger i sommermånederne
 • Vi smager på de skønneste mousserende vine på den anerkendte vingård Berlucchi
 • Der venter byvandringer i bl.a. Como, Bellagio, Riva del Garda og Limone sul Garda

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad inkl. vin/vand

Mulighed for udflugt til operabyen Verona – i sommermånederne med opera inkluderet!

Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen

Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen, Iseosøen og Comosøen

Mulighed for udflugt til operabyen Verona – i sommermånederne med opera inkluderet!

Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen

Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen, Iseosøen og Comosøen

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Mød din rejseleder

AASE CLEMMENSEN

Aase har boet 43 år i Italien og er bosat i Lazise ved Gardasøen. Hendes viden om Norditalien, og særligt området ved Gardasøen er enorm, og hun elsker at fortælle sine gæster om den italienske levevis, og ikke mindst om italiensk vin- og madkultur.

Læs mere om Aase

Dagsprogram

 • Limone sul Garda

  De italienske ferieoplevelser begynder i Milano Linate, hvor rejselederen byder velkommen.

  Herefter kører vi til Limone sul Garda, der har en fantastisk beliggenhed ved foden af en stejl klippeskråning. Byens navn stammer fra 1300-tallet, da man begyndte at dyrke citroner ved Gardasøen. Basen på hele rejsen er det populære Hotel Cristina, der ligger med flot udsigt over Gardasøen.

  Hver eftermiddag bliver der serveret kaffe/te på hotellets terrasse, og hver aften er der inkluderet vin til aftenens middag.

  Hotel Cristina

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad.
 • Limone sul Garda med udsigt over Gardasøen

  Denne dag skal vi lære den maleriske by Limone sul Garda bedre at kende, og vi gør det nemt for os selv og tager med shuttlebussen ned til byen, der er en af Gardasøens mest populære feriebyer med skøn beliggenhed og med udsigt til Monte Baldo.

  Vi går på opdagelse i de smalle gyder, nyder havnepromenaden og panoramaudsigten over søen, der i århundreder har betaget de besøgende.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Turbåd på Gardasøen

  I dag sejler vi ud på Gardasøen, Italien største og vel nok mest berømte sø. Hele 370 km2 dækker den med dybder på op til 348 m. I løbet af dagen kommer vi hele søen rundt og starter oplevelserne fra nord i Garda og sejler til Sirmione i søens sydlige ende, en smuk tur hvor vi oplever søens mangfoldige natur fra søsiden.

  Garda er smukt beliggende på en strækning, som kaldes ”Olivenkysten”. Fra Garda sejler vi til Sirmione, som er smukt beliggende på en tre km lang landtange og byens ubestridte seværdighed er Scaligero-slottet fra 1200-tallet, hvor det siges, at Dante har boet. Yderst på landtangen kan man se ruinerne af en stor romersk villa, som nu er bevokset med flere hundrede år gamle oliventræer. Vi bruger også tid på at opleve stemning og atmosfære i den charmerende by, inden vi sejler retur til Limone sul Garda.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • En af Italiens smukkeste søer, Comosøen

  Efter morgenmaden går dagens udflugt til en af Italiens smukkeste søer, Comosøen. Vi starter med en byrundtur i Como, der er hovedstad i den norditalienske provins af sammen navn beliggende blot få kilometer fra den schweiziske grænse. Comos charmerende gamle bydel bærer stadigvæk præg af gamle tider med de smukt bevarede middelaldermure og store vagttårne. Undervejs skal vi se mange af byens kendte monumenter, torve og kirker i hjertet af den befæstede by, hvor især basilikaerne Sant’Abbondio og San Fadele i hjertet er værd at bemærke.

  Dernæst tager vi den flotte tur op med kabelbanen 720 meter op til den hyggelige by Brunate, hvor der venter en fantastisk udsigt over Como og Comosøen. I Brunate kan du finde en hyggelig café at fordrive tiden på, eller du kan slentre dig en tur rundt i de hyggelige gader.

  Om eftermiddagen tager vi bussen ned til selve søen og den eksklusive by, Bellagio også kendt som ”søens perle”. Byen ligger på spidsen af en halvø, så der er ekstra meget søbred at promenere og nyde udsigten ved. Byen har stejle små gader fyldt med hyggelige butikker, små madmarkeder og sin del af smukke, herskabelige villaer.

  Efter en dejlig dag med mange indtryk, er vi hjemme ved hotellet igen til aftensmad.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Kærlighedens by, Verona

  I dag har du mulighed for enten at lægge dagsprogrammet helt, som du lyster, eller du kan tilkøbe en udflugt til Verona, der byder på byvandring rundt til nogle af byens største seværdigheder.

  Kærlighedens by kaldes den også, byen Verona, der er smukt beliggende ved floden Adige, som bugter sig igennem byen. Kærlighedens by naturligvis på grund af den smukke fortælling om Romeo og Julie, og vi skal naturligvis se Julies hus med den berømte balkon og statuen af hende. Ifølge legenden bringer det kærlighed og lykke, hvis man rører ved hendes ene blankslidte bryst.

  På vores spændende tur rundt ser og oplever vi, at Verona er en blændende smuk og velhavende by, men også at den er så meget mere end Romeo og Julie. Folkelivet på byens smukke pladser som Piazza dei Signori, Piazza Bra og ikke mindst Piazza delle Erbe – byens gamle blomstermarked – er i sig selv fine oplevelser. Byens katedral Basilica di San Zeno, den gamle romerske bro, fæstningen Castello Vecchio og den smukke bro, som fører over til fæstningsværket, familien Scaligers mildest talt spektakulære gravsted, broen Ponte Pietra og så, i særdeleshed, det berømte romerske amfiteater, kaldet Arena di Verona.

  Der var oprindeligt plads til 20.000 tilskuere i amfiteateret, der er bygget omkring år 100, og som er uhyre velbevaret trods et jordskælv i 1183. Den gamle romerske arena kan i dag rumme ca. 15.000 tilskuere til de berømte operaforestillinger – hvilket der er mulighed for at benytte sig af, hvis du tager afsted på en af de afgange, der ligger i juni, juli og august.

  Inden operaforestillingen går i gang ca. kl. 21.00, spiser vi aftensmad på en lokal restaurant i nærheden.

  Praktisk information om operaerne

  Her følger lidt praktisk information om, hvilke af Verdis operaforestillinger, der er mulighed for at opleve på vores afgange i sommerperioden:

  Rejser du d. 21/6 eller 19/7 er der Nabucco på programmet. Rejser du d. 12/7 er det Aida du kan opleve.

  Vi sidder på ”Rossini 3rd sector – orange” (nummeret plads) – “se oversigt over pladser i arenaen her

  Venligst bemærk, at det kun er muligt, at se operaforestillingerne i juni, juli og august måned.

  Vælger man tilkøbsudflugten til Verona i april, maj, september og oktober køres der tilbage til hotellet efter byrundturen i Verona og aftensmaden spises på hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Byvandring i Verona inkl. operaforestilling

  Bemærk venligst, at det kun er muligt at tilkøbe denne udflugt på de afgange, der ligger i juni, juli og august.

  Udflugten gennemføres ved min. 10.

  Byvandring i Verona (uden for opera-sæsonen)

  Bemærk venligst, at det kun er muligt at tilkøbe denne udflugt på de afgange, der ligger i april, maj, september og oktober.

  Udflugten gennemføres ved min. 10.

 • Den billedeskønne Iseosø

  Efter morgenmaden går dagens udflugt til den billedeskønne Iseosø. Søen er smukt beliggende og omkranset af de høje bjerge, som skaber en imponerende kulisse.
  Søens kendetegn er det smukke bjerg Monte Isola, der ligger midt i søen på øen Montisola.

  Vi starter med en byvandring gennem byen Iseo, som ligger langs bredden på østsiden af søen. Enhver landsby i Italien med respekt for sig selv har en statue af patrioten og hærføreren Garibaldi. Men statuen i Iseo skulle være den første, der blev rejst og er desuden en af de smukkeste. Vi ser statuen, som er højt placeret på et mosbegroet klippestykke.

  Efter byrundturen tager vi med båd fra Iseo ud til den smukke ø Montisola. Øen er med sine 9 kilometer i omkreds Europas største ø, der ligger i en sø. Størstedelen af øen er dækket af træer, som kravler tæt op ad øens eneste bjerg, Monte Isola.  På toppen af bjerget ligger der et smukt kapel, Madonna della Ceriola, der har en smuk og enkel byggestil, flot kirkerum og en fortryllende udsigt.

  Alternativt kan man bruge tiden i en af små hyggelig fiskebyer, der frister med restauranter og caféer. Der vil blive tid på egen hånd til, at spise frokost og nyde den lokale stemning.

  Vi fortsætter herefter til vingården Berlucchi, der er kendt for deres Franciacorta-vin, og var den første vingård i området til at skabe en mousserende vin. Vinområdet Franciacorta er placeret ved foden af alperne og her dyrkes økologisk vin på mere end 500 hektar jord.

  Vi får en rundvisning på vingården og afslutter besøget med en smagning af 2 glas af deres populære vine.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Charmerende Riva del Garda

  Efter morgenmaden tager vi båden til den usædvanligt charmerende Riva del Garda. Gardasøens nordligste og næststørste by, gemt bag Monte Rochettas skråninger og kilet ind mellem søbredden og klipperne.

  Rivas største seværdighed er selve byen, hvor den lille charmerende havn og den brostensbelagte havneplads Piazza III Novembre er byens naturlige omdrejningspunkt med sine buegange fra 1300-tallet på tre af siderne og byens vartegn, det 34 m høje 1200-tals tårn, Torre Apponale, knejsende i det ene hjørne. Udsigten fra toppen af tårnet er selvsagt forrygende.

  På pladsen findes ligeledes endnu en af byens historiske bygninger, rådhuset Palazzo Municipale i venetiansk stil fra 1482. Pladsens restauranter er det oplagte sted at nyde det gode italienske liv med en kølig aperitivo, en god frokost og minimum én portion italiensk gelato – og ikke mindst iagttage folkelivet. Inden da bør man udforske Rivas utallige små stræder, gyder og mindre pladser, og gå på udforskning og nyde stemningen og atmosfæren i de charmerende rammer.

  Det kan f.eks anbefales at besøge den gamle bydel med de tre byporte Bruciata, San Marco og San Michele, som i øvrigt fører hen til kirken Santa Maria Inviolata fra 1603.  Er du til flere historiske oplevelser, er der kun en lille gåtur til Piazza G. Garibaldi og borgen Rocca di Riva omgivet af en lille kanal med en lille vindebro.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvor flyet hjem til Danmark venter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
13. september
2022

8 dage

Aase Clemmensen

9.695 kr.

Billund
København

Se rejseplan
20. september
2022

8 dage

Aase Clemmensen

8.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
04. oktober
2022

8 dage

Aase Clemmensen

7.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

13. september 2022
8 dage

Aase Clemmensen
9.695kr.
Billund
København

20. september 2022
8 dage

Aase Clemmensen
8.995kr.
Billund
København

04. oktober 2022
8 dage

Aase Clemmensen
7.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende dag
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
 • Obligatorisk byskat på hotellet
 • 7 x morgenmad og 7 x aftensmad inkl. vin/vand
 • Kaffe/te på hotellets terrasse hver eftermiddag
 • Al transport jf. program
 • Sightseeing i Limone sul Garda
 • Heldagsudflugt Gardasøen rundt med båd
 • Udflugt til Como, Bellagio og Comosøen
 • Heldagsudflugt til Iseosøen inkl. sejltur til øen Montisola
 • Besøg på vingård inkl. smagninger
 • Byrundtur i Riva del Garda
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.400
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Operabyen Verona inkl. operaforestilling kr. 1.390
 • Operabyen Verona (udenfor opera-sæsonen) kr. 430

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

05. jul

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

05. jul

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Spændende artikler om Italien

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke