Firma – og grupperejser

Inkl. to byvandringer og centralt hotel

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

ROM – DEN EVIGE STAD

6-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 5.995

Gæsternes vurdering

4,4 ud af 5

På denne rundrejse i Rom kommer du på spændende byvandringer og mærker historiens vingesus ved Forum Romanum, Colosseum og Pantheon-templet. Ud over byens tusindårige historie er det helt store trækplaster den helt særlige atmosfære, som man finder i byens charmerende kvarterer med de snævre gader og blomstrende altankasser, pulserende pladser med rigt caféliv og pittoreske bygninger badet i byens berømte lys.

Der venter et stort kulinarisk eventyr i hjertet af Italien, hvor livsnyderen kan lade sige friste af varm kaffe, duftende bagværk og klassiske retter fra det romerske køkken. For den shoppelystne er Rom et mekka med utallige specialbutikker med et vidunderligt udbud af alt fra modehusenes kreationer til Borsalinohatte, romerske souvenirs og mundvandsvækkende antipasti.

Undervejs kan rejsen krydres med spændende tilkøbsudflugter: Du kan f.eks. tage på en halvdagstur til udgravningen af Roms store havneby Ostia Antica – ”Roms Pompeji” – hvor du virkelig kan fornemme romernes hverdagsliv for næsten 2.000 år siden.

Der er også mulighed for et besøg i Vatikanmuseet, inkl. Det Sixtinske Kapel, og Peterskirken. Du kan også tilkøbe en afskedsmiddag på en hyggelig lokal restaurant.

Næste ledige afgange

30. sep. fra 5.995 kr.Bestil
14. okt. fra 5.995 kr.Bestil
28. apr. fra 5.995 kr.Bestil
05. maj. fra 5.995 kr.Bestil
12. maj. fra 6.495 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du ser den imponerende kuppelbygning Pantheon
 • Der venter to spændende byvandringer med alle de store seværdigheder
 • Du bor centralt i byen i en historisk, 100 år gammel bygning
 • Der i Rom aldrig er langt til himmelske spiseoplevelser
 • Du besøger Piazza di Spagna og Den Spanske Trappe
 • Der er mulighed for at udforske byen på egen hånd
 • Den berømte Trevi-fontæne er en af seværdighederne
 • Du har mulighed for ekstraudflugter til bl.a. Vatikanet og ”Roms Pompeji”

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • 5 overnatninger på Hotel Siviglia i delt dobbeltværelse
Tallerken

Måltider

 • 5 x morgenmad

Der er kræset for udvalget af tilkøbsudflugter – oplev bl.a. Peterskirken, Vatikanmuseet og “Roms Pompeji”, Ostia Antica

Du kan flyve direkte fra både Billund og København

Rejsen er den perfekte storbyferie-kombination og giver et eksklusivt indblik i Rom takket være rejselederen, der kender de uopdagede perler

Der er kræset for udvalget af tilkøbsudflugter – oplev bl.a. Peterskirken, Vatikanmuseet og “Roms Pompeji”, Ostia Antica

Du kan flyve direkte fra både Billund og København

Rejsen er den perfekte storbyferie-kombination og giver et eksklusivt indblik i Rom takket være rejselederen, der kender de uopdagede perler

Hør rejselederen fortælle om højdepunkterne


Mød din rejseleder

ANNE-MARIE JENSEN

Anne-Marie Jensen flyttede fra Danmark til Rom i 1973, hvor hun har boet lige siden. Med sig havde hun en rejseleder-eksamen i bagagen. På grund af sin indgående viden om Italien krydrer Anne-Marie rundrejserne med indblik i italienernes dagligdag og sociale forhold.

Læs mere om Anne-Marie

Mød din rejseleder

ANNE-MARIE JENSEN

Anne-Marie Jensen flyttede fra Danmark til Rom i 1973, hvor hun har boet lige siden. Med sig havde hun en rejseleder-eksamen i bagagen. På grund af sin indgående viden om Italien krydrer Anne-Marie rundrejserne med indblik i italienernes dagligdag og sociale forhold.

Læs mere om Anne-Marie

Dagsprogram

 • Oplev historiens vingesus i Roms gamle gader og kvarterer

  Med direkte fly går turen til Rom. Vi møder rejselederen i lufthavnen, hvorefter vi bliver indkvarteret på hotellet.

  Den italienske hovedstad har gennem årtusinder været en magtfuld og livlig metropol, der i al sin vældige levetid har tiltrukket mennesker fra nær og fjern – først som centrum i det udstrakte og indflydelsesrige Romerrige, siden som det pulserende midtpunkt i det moderne Italien.

  Grundlagt år 753 f.Kr. er der ikke meget, som byen ikke har set, og det bliver spændende at træde ind i historien, når vi tager ud i byens snørklede gader, hyggelige kvarterer og storslåede pladser, hvor ruiner, renæssancehuse og moderne bygninger skinner om kap, når natten sænker sig, og byens lys tændes.

  Hotel Siviglia

  Læs om hotellet
 • Pladsen Piazza Navona, der blev anlagt på kejser Domitians Stadion i 86 e.Kr.

  Vi begynder dagens byvandring på den berømte plads Piazza Navona, hvor tusindvis af fødder hver dag betræder brostenene.

  Piazza Navona er bygget oven på fundamentet af et antikt stadion, hvilket forklarer pladsens særlige aflange form, der omkranses af smukke bygninger. På selve pladsen er det caféernes parasoller og de tre smukke fontæner, der dominerer billedet.

  Herfra fortsætter vi forbi paladset Palazzo Madama, der blev bygget af Medici-familien i slutningen af 1400-tallet og nu fungerer som sæde for det italienske senat.

  Vi når frem til verdens første kuppelbygning, det imponerende Pantheon, der er gravmæle for den tidligere italienske kongefamilie og rummer et relief og en portrætbuste udført af Thorvaldsen.

  Ad den helt lige hovedgade Via del Corso kommer vi til den berømte Trevi-fontæne, hvor Anita Ekberg boltrede sig i bassinet i Fellini-filmen La Dolce Vita.

  Den imponerende store og sirligt udsmykkede fontæne med Neptun som hovedfigur er placeret ved udløbet af en af de antikke akvædukter.

  Det er ikke tilladt at gøre Ekberg kunsten efter, så skulle du have lyst til et afkølende dyp, må du nøjes med at vende ryggen til fontænen, kaste en mønt over skulderen og ønske dig til afkøling. De mange mønter, som folk kaster i bassinet, bliver hver dag samlet ind og brugt til godgørende formål.

  Vi slutter byvandringen på Piazza di Spagna, hvor vi oplever folkemylderet ved Den Spanske Trappe, som er Europas bredeste trappe. Trappen har fået sit navn, fordi den fører ned til Piazza di Spagna (”den spanske plads”), hvor den spanske ambassade engang lå.

  Turen slutter over middag, og resten af dagen er til fri disposition.

  Besøg evt. den historiske Caffé Greco fra 1760, hvor bl.a. H. C. Andersen og Thorvaldsen var gæster.

  Du kan også prøve at begive dig ud i nogle af de mindre sidegader på jagt efter spisesteder, der frekventeres af romerne selv. Én ting er sikker i Rom, der er aldrig langt til en god kop kaffe, liflig vin eller lækre specialiteter som bruschetta og gelato.

  Vi mødes igen om aftenen for at spise velkomstmiddag sammen på Ristorante la Famiglia, som er en hyggelig restaurant i typisk romersk stil, som er velbesøgt af lokale forretningsfolk i deres frokostpause.

  Restauranten har en stor, typisk romersk buffet med antipasti og venlig og familiær betjening.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Det verdenskendte Colosseum, hvor du engang kunne opleve gladiatorer kæmpe mod vilde dyr

  I dag står den igen på nogle af Roms mest spændende seværdigheder, når vi tager på byrundtur – denne gang med et antikt fokus.

  Det kolossale amfiteater Colosseum blev efter indvielsen i 80 e.Kr. skueplads for blodige forestillinger i form af kampe mellem gladiatorer og vilde dyr. Vi skal høre om bygningens tilblivelse og funktion.

  Vi går også igennem det spændende ruinkompleks med Forum Romanum, som var det store Romerriges administrative, politiske og religiøse centrum. Her hører vi fortællingerne om oldtidens præstinder, vestalinderne, der skulle vedligeholde den evige ild i Vestatemplet.

  På Capitolhøjen ser vi Michelangelos smukke plads, og i Roms hjerte venter det gigantiske monument for den første konge af et samlet Italien, Vittorio Emanuele II.

  Her finder vi også balkonen, hvor Mussolini talte til folket, og huset, hvor Napoleons familie boede.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Lad dig friste af de mange madboder i Rom med alverdens lækkerier

  Om formiddagen kan du udforske Rom på egen hånd eller tage med på tilkøbsudflugten til Ostia Antica, som er kendt som “Roms Pompeji”.

  Eftermiddagen er på egen hånd, og hvis du har lyst til at shoppe, kan du slå vejen forbi Via Condotti eller lade dig friste på den mere alsidige Via Cola di Rienzo, hvor der er alt fra markedsboder til et elegant stormagasin.

  Du kan også vælge at gå en afslappende tur i Roms største park, Villa Borghese.

  Vil du have en kunstoplevelse, så besøg Galleria Borghese, der ligger her i parken. Museet anses for at være ét af Europas mest betydningsfulde, og blandt de mange mesterværker er den berømte Venus-statue af Antonio Canova.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Tilkøbsudflugt Ostia Antica

  Tre km fra badebyen Ostia ligger de spændende udgravninger af Roms store havneby Ostia Antica, opført 1.-2. århundrede e.Kr. Imponerende ruiner viser, hvor velfungerende byen var i Romerrigets storhedstid. Turen gennem udgravningerne tager ca. 2 timer og inkluderer besøg i

 • Tag på tur til Vatikanet og oplev selveste Peterskirken

  I dag kan du udforske Rom på egen hånd eller tage med på vores spændende udflugter på dagsturen til Vatikanet.

  Om aftenen er der også mulighed for at tilkøbe en 4-retters afskedsmiddag på en lokal italiensk restaurant, hvor vi sammen runder 5 dejlige dage i Rom af.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Tilkøbsudflugt til Vatikanet

  Vatikanmuseet er en af verdens største og kan tage pusten fra enhver, der har sat sig for at se det hele. Vi udvælger det mest interessante, museet kan fremvise, og fortaber os i rigt udsmykkede gange og sale. Højdepunktet er for de fleste Det Sixtinske Kapel, hvor loftet er

  Afskedsmiddag på Restaurant Terme di Diocleziano

  Om aftenen er der mulighed for at tilkøbe en afskedsmiddag på den hyggelige, lokale Restaurant Terme di Diocleziano. Restauranten ligger ca. 15-20 minutters gang fra hotellet og er stemningsfuldt indrettet i et tårn fra de antikke romerske bade fra Kejser Diocletians tid

 • Det er tid til at sige farvel til Rom, og bussen kører retur til lufthavnen.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
30. september
2021

6 dage

5.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
14. oktober
2021

6 dage

5.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
28. april
2022

6 dage

5.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
05. maj
2022

6 dage

5.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
12. maj
2022

6 dage

6.495 kr.

Billund
København

Se rejseplan
19. maj
2022

6 dage

6.495 kr.

Billund
København

Se rejseplan
02. juni
2022

6 dage

6.495 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

30. september 2021
6 dage


5.995kr.
Billund
København

14. oktober 2021
6 dage


5.995kr.
Billund
København

28. april 2022
6 dage


5.995kr.
Billund
København

05. maj 2022
6 dage


5.995kr.
Billund
København

12. maj 2022
6 dage


6.495kr.
Billund
København

19. maj 2022
6 dage


6.495kr.
Billund
København

02. juni 2022
6 dage


6.495kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Alle skatter og afgifter
 • 5 overnatninger på Hotel Siviglia i delt dobbeltværelse
 • Obligatorisk byskat på hotellet
 • 5 x morgenmad
 • Velkomstmiddag på lokal restaurant på dag 2
 • Transport og udflugter jf. program
 • Byvandring dag 2 med bl.a. Trevifontænen, Piazza Navona, Den Spanske Trappe og Campo dei Fiori
 • Udflugt til Colosseum og Forum Romanum på dag 3
 • Lydanlæg i høretelefoner til alle udflugter
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg: kr. 1.400
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

17. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Du kan rejse fra både Billund og København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

06. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du kan rejse fra både Aalborg og København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

03. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

5.495 kr.

Næste afgang

16. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i pragtfulde Prag

  • Vi kender Prag ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

4.495 kr.

Næste afgang

05. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fortryllende og historiske Krakow

  • Du kan flyve fra både København og Billund
  • Dansk ekspertrejseleder der bor i Krakow
  • Vi har inkluderet udflugten til Auschwitz og en spændende byvandring i Krakow

5-dages rundrejse

4.595 kr.

Næste afgang

23. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i antikkens Athen

  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Skøn storbyrejse med sightseeing og god tid på egen hånd
  • Vi har håndplukket et centralt beliggende hotel til denne rejse

5-dages rundrejse med dansk rejseleder

5.695 kr.

Næste afgang

21. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Donaus perle – Budapest

  • Vi kender Budapest ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

4.695 kr.

Næste afgang

21. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Wien & Bratislava

  • Du bor centralt i Wien i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en dejlig sejltur i katamaran til Bratislava
  • Du får mulighed for en ekstraudflugt til Den Spanske Rideskole og kaffe på en ægte Wienercafé

5-dages rundrejse

5.495 kr.

Næste afgang

06. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

14. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

17. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Du kan rejse fra både Billund og København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

06. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du kan rejse fra både Aalborg og København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

03. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

5.495 kr.

Næste afgang

16. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fortryllende og historiske Krakow

  • Du kan flyve fra både København og Billund
  • Dansk ekspertrejseleder der bor i Krakow
  • Vi har inkluderet udflugten til Auschwitz og en spændende byvandring i Krakow

5-dages rundrejse

4.595 kr.

Næste afgang

23. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

14. sep

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke