Firma – og grupperejser

Perfekt kombination af vandreferie, natur og kultur i Toscanas hjerte & Rom

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

VANDRING AD FRANKERVEJEN – FRA TOSCANA TIL ROM

11-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 15.995

Glæd dig til en fantastisk vandreferie på den mest spektakulære og naturskønne del af pilgrimsvejen Via Francigena – også kendt som Frankervejen og Franciskanervejen på dansk.

Rejsen er ideel for dig, der gerne vil kombinere kultur, historie og naturoplevelser med kilometer i benene. Du kommer til at vandre i Italiens skønneste region med det ikoniske toscanske landskab med bløde bølgende bakker prydet med cypresser, grusveje, der strækker sig så langt øjet kan se, endeløse vinmarker og olivenlunde i et landskab, som bare bliver smukkere og smukkere. 

Vi kommer steder, der stort set ikke har forandret sig i flere hundrede år. Steder som emmer af middelalderatmosfære bag byernes mure og byporte. Mange af middelalderbyerne ligger smukt placeret på en bakketop med fantastisk udsigt over området. Tårnene på Monteriggioni-slottet dukker op i horisonten og kommer tættere og tættere på for hvert skridt du tager gennem den smukke Val d’Elsa-dal. Et eventyrslot og dets tårnekrone. Dine fødder sætter sine aftryk i den røde jord på vej mod Siena, indtil du passerer gennem byens port. Her bliver du mødt af flagene, som stolt viser farverne fra hvert af byens distrikter. 

Og flere dages vandring slutter på smukkeste vis, når du begiver dig ind i månelandskabet i Crete Senesi, hvor farverne smelter sammen og en let brise vifter over sletten med det solbrændte græs.

”Alle veje fører til Rom,” siger man. Via Francigena var bindeleddet mellem Nordeuropa og Rom, og derfor slutter denne uforglemmelig vandreoplevelse naturligvis også med et par dage i Den evige stad, Rom.

Turens sværhedsgrad er moderat og henvender sig til gæster, der er vant til at vandre. Ruten er varieret, da vi går på en blanding af stier, asfalterede veje, skovstier, grusveje og ujævne gamle romerske veje. 

Vi har lagt vægt på, at denne vandring skal være en komfortabel oplevelse. Derfor overnattes der på gode 3-4-stjernede hoteller, og din bagage bliver transporteret fra hotel til hotel, så du kun skal fokusere på at vandre i de skønne omgivelser.

Næste ledige afgange

14. sep. fra 15.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får 8 dage med enestående vandreture i Toscanas hjerte og 2 hele dage i Rom med inkluderet byvandring
 • Vandreturene går via den mest spektakulære del af pilgrimsruten Via Francigena – Frankervejen
 • Dine vandrestøvler fører dig bl.a. over den røde jord mod byporten til Siena og gennem dalen Val d'Elsa
 • Du venter besøg på i de charmerende middelalderbyer San Gimignano, Siena og Lucignano
 • Du vandrer gennem de bølgende bakker i månelandskabet i Crete Senesi
 • Distancerne varierer mellem 13 og 24 km pr. dag (i alt 129 km)
 • Bagagen bliver nemt og bekvemt transporteret fra hotel til hotel
 • Du bor på gode 3-4-stjernede hoteller

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 10 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 1 x afskedsmiddag inkl. drikkevarer i Rom

Rejsen er en enestående kombination af vandreferie, natur og kultur i hjertet af Toscana og i Roms gader og stræder

Der er mulighed for afrejse fra Billund og København

Du vandrer den mest spektakulære del af den gamle romerske pilgrimsrute Via Francigena (i alt 129 km)

Rejsen er en enestående kombination af vandreferie, natur og kultur i hjertet af Toscana og i Roms gader og stræder

Der er mulighed for afrejse fra Billund og København

Du vandrer den mest spektakulære del af den gamle romerske pilgrimsrute Via Francigena (i alt 129 km)

Dagsprogram

 • Campo dei Miracoli set fra oven

  Vel ankommet til Italien tager vi til vores hotel, som ligger tæt på stationen i Pisa. Når alle er indkvarteret, skal vi ud at strække benene og se nærmere på den smukke by Pisa.  

  Vi skal se Campo dei Miracoli – “Mirakelmarken“ – hvor domkirken, dåbskapellet og det skæve tårn ligger side om side. Bygningen af tårnet begyndte i 1173, og det blev hurtigt klart, at man ikke havde været omhyggelig nok med tårnets fundament. Men havde arkitekten haft bedre styr på det, var tårnet aldrig blevet verdensberømt. Efter et mangeårigt og kostbart renoveringsarbejde er det nu igen muligt at gå de 294 trin til toppen af det 55 m høje tårn og få en flot udsigt.

  Resten af aftenen er til fri disposition, så snyd ikke dig selv for at starte turen med smagen af Italien. Find en hyggelig restaurant og smag på nogle af de bedste retter fra det italienske køkken. Her er risotto, pizza, pasta eller salater i alle afskygninger. Her i Pisa er de mestre i at lave simple retter af gode og velsmagende råvarer.

  Hotel La Pace

  Læs om hotellet
 • San Miniato

  Dagen begynder med en kort togtur fra Pisa til den lille by San Miniato, hvor rejsens første, længere vandretur ad Frankervejen begynder.  

  San Miniato ligger på tre høje tæt ved floden Arno og bliver smukt markeret af byens symbol, tårnet Rocca de Federico II. Selvom denne lille landsby måske ikke er så berømt, som de andre byer vi kommer til på denne rejse, så er der alligevel noget om udsagnet “jo mindre kendt, jo bedre”, for selvom byen ikke er så kendt i dag, så spillede den en vigtig rolle i middelalderen, hvor den i år 962 fungerede som et af de kejserlige registreringssteder og senere i 1218 fungerede som skatteopkrævningssted for det centrale Italien. 

  Vi går gennem de smalle gader i byens gamle centrum, mærker den dejlige stemning og lader vores blik fanges af den malede facade på biskopseminariet og på den smukke kirke, der er dekoreret med grønt og hvidt marmor i geometriske mønstre. 

  Vi bevæger os væk fra San Miniato og møder for alvor det typiske toscanske landskab, når vi føres ind i bakkerne i Val D’Elsa-området, som var et vigtigt handelsområde i etruskertiden fra før 800 f.Kr. til 300 f.Kr. Det første stykke går vi langs med vejen, men der går ikke lang tid før vi føres ind på grusstier, og her mødes vi af bølgende bakker, vinmarker, olivenlunde og cypresser. Om foråret er farverne grønne og plettet med vilde blomster, og om sommeren er det som et gyldent vindblæst hav. 

  Vi følger Via Francigena og kommer forbi middelalderslotte, forter, gamle hospitaler og de mindre sognekirker Coiano og Santa Maria i Chianni, inden vi når dagens mål, den charmerende lille by Gambassi Terme. Her bor ca. 5.000 indbyggere, og byen er kendt for sine varme kilder og for, at ærkebiskoppen Sigeric af Canterbury efter sigende overnattede i byen på hans færd til Rom tilbage i år 990. 

  Hvis tiden er til det, og hvis du elsker kulinariske oplevelser, så må du ikke gå glip af den hvide trøffel, som også er en af områdets specialiteter. Det kunne være en perfekt måde at forkæle dig selv på efter dagens lange vandring.

  Når alle igen er samlet i Gambassi Terme, sætter vi os ind i vores minivans og kører til San Gimignano for at overnatte. Her skal vi bo de næste to nætter. 

  Dagens distance: ca. 24 km

  Hotel Da Graziano

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • San Gimignano med sine smukke tårne

  Efter den lange tur i går sparer vi lidt på benene og kilometerne i dag. Vi bliver kørt fra vores hotel tilbage til gårsdagens mål Gambassi Terme, og nu får vi oplevelsen af, at gå til vores overnatningsby San Gimignano, som er en af de skønneste middelalderbyer i Toscana. En kort, men meget naturskøn tur, som vi skal huske at nyde undervejs. 

  Ruten går gennem bløde bakker, vinmarker og et hav af grønt gyldent græs og forbi små hyggelige landejendomme. Vi kommer bl.a. forbi sognekirken Pieve di Cellole, som bliver nævnt første gang i år 1109. Kirken ligger fint gemt bag cypresserne, og her finder vi et munkesamfund, der nyder godt af freden og stilheden, og hvis vi er heldige, kan vi høre munkene synge i kirken.

  Vi fortsætter turen og skal ikke gå lang tid, før vi begynder at kunne se de mange tårne i San Gimignano glitre i horisonten. Byen er omgivet af en tyk bymur, og det historiske centrum er ikke uden grund på UNESCOs verdensarvliste. I det 11. og 13. århundrede byggede de adelige og velhavende familier som kontrollerede byen omtrent 72 tårnhuse som statussymboler på deres rigdom og magt – jo højere, jo bedre.

  I dag er der kun 14 tilbage, men San Gimignano har alligevel bevaret sin feudale atmosfære og udseende. Byen har også flere mesterværker af italiensk kunst fra det 14. og 15. århundrede. Fra byens højeste tårn, Torre Grossa, har man en fantastisk udsigt over det omkringliggende smukke landskab, vinmarkerne og det historiske centrum.

  En perfekt måde at slutte dagens gåtur af på er ved at smage på områdets lokale stolthed, den elegante hvidvin Vernaccia di San Gimignano, som vi kan nippe til på vingården i Montestaffoli-fæstningen.

  Dagens distance: ca. 13,5 km


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Små vandfald i Val d'Elsa

  Dagen i dag byder på et helt anderledes og mere skyggefuldt landskab. I dag går vi nemlig gennem skovene i Val d’Elsa, hvor et helt andet eventyr møder os i form af små floder og vandløb, og enge plettet af sollyset, der bryder gennem træerne. Val d’Elsa har fået sit navn fra floden Elsa.

  Turen slutter i Colle Val d’Elsa, en charmerende middelalderlig landsby omgivet af stenmure. Her skal vi overnatte og spise middag på hotellet.

  Dagens distance: ca. 15,5 km

  Hotel Il Pietreto

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Mod Monteriggioni ad Via Francigena

  Forbered dig på en eventyrlig vandring, der fører os fra Elsa-flodens turkisblå vand til slottet i Montereggioni.

  Ruten i dag fører langs med floden og over små stenovergange og igen ud på Via Francigena, som fører os gennem bakker, skove og enge. Vi kommer forbi små kirker og de smukke landsbyer Strove og Castel Petraia, inden vi besøger det unikke kloster, Abbadia a Isola, som engang var et gammelt kloster omgivet af moser og som nu fungerer som et hostel for andre pilgrimsvandrere. Klosteret har bevaret sin middelalderlige charme med kirken fra det 11. århundrede i Lombard-stil, der indeholder en interessant fresko fra det tidlige 16. århundrede af Vincenzo Tamagni og en døbefont af marmor fra det 15. århundrede.

  Undervejs bliver der også tid til at tage en pause hos Massimo, hvor vi kan nyde en kop italiensk kaffe og et stykke hjemmelavet kage, inden turen fortsætter mod Monteriggioni.

  Vi kommer ind i Monteriggioni via byporten Porta di Ponente og kan med det samme beundre den lille antikke by, der er omkranset af en imponerende middelalderbymur med tårne. På byens firkantede Piazza kan man sidde og nyde det lokale liv eller gå en tur på muren for at beundre det omkringliggende landskab eller gå en tur i de smalle gader, der præges af haver og olivenlunde.

  Vi overnatter på et dejligt hotel lige uden for byen, og eftermiddagen kan evt. bruges med at hvile fødderne og slappe af ved hotellets pool, inden vi sammen spiser middag på hotellet.

  Dagens distance: ca. 17 km

  Hotel Il Piccolo Castello

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Duomo di Siena

  I dag sætter vi vores fodspor på røde stier og grusveje, som fører os gennem skyggefulde skove. Et øjeblik ser vi kun træer og blade, og så pludselig kan vi se resterne af middelalderlandsbyen Cerbaia, der er forladt i dag. Vi går gennem skoven, til vi ser højborgene Castello la Villa og Castello de La Chiocciola, der i middelalderen fungerede som forsvarsposter for Siena. 

  Castello de La Chiocciola blev bygget i det 14. århundrede og kendetegnes ved to hovedtårne og et særpræget højt cylindriske tårn.  Navnet “Chiocciola” stammer fra den spiralformede trappe, der er placeret i det cylindriske tårn. 

  Vi fortsætter langs med floden Pian del Lago og føres herefter igennem skoven Renai. For hvert skridt kommer vi tættere på dagens mål, Siena. 

  Siena er en smuk og sansepirrende perle af en middelalderby beliggende på tre bakker i et kuperet terræn. Og førend vi aner det, passerer vi gennem byens port, Porta Camollia, og lader os smelte ind i det gamle centrum. 

  I 1100-tallet blev Siena grundlagt som bystat, og befolkningen tog magten fra kirken. Byen udviklede sig derfra til at være en af Europas største og mest velhavende middelalderbyer, og den dag i dag er det som om, at Siena inden for bymuren er ét stort levende middelaldermuseum. Vi går igennem de forskellige kvarterer, på italiensk kaldet “contrade”, og lader os føre gennem de labyrintiske gader, der både er smalle og stejle. 

  Vi oplever Italiens smukkeste plads “Il Campo”, der har form som en muslingeskal, og hvor det berømte og dramatiske hestevæddeløb “Il Palio” afholdes to gange om året. På pladsen ligger også byens rådhus, som gav Martin Nyrop inspiration til Københavns rådhus. Via byens hovedgade når vi frem til domkirken, der regnes for en af de smukkeste gotiske kirker i Italien. Facaden er en lovprisning af Jomfru Maria, der er byens skytshelgen, og indenfor er det effekten med at bruge skiftevis sort og hvidt marmor og marmorgulvet med de betagende mønstre, der gør indtryk. 

  Vi overnatter i Siena og aftenen er til fri disposition. Vi anbefaler, at du går en tur på Piazza del Campo, hvor du på en af de lokale trattoria’er skal prøve at bestille ”pici”. Pici er en lokal delikatesse. Det er tykke håndrullede spaghetti i traditionelle saucer enten peber og cacio-ost eller “all’aglione” med tomatsauce og hvidløg

  Dagens distance: ca. 20 km

  Hotel Chiusarelli

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Bølgende bakker i Crete Senesi-området

  Såfremt dagen i dag byder på solskin, så er bakkerne i Val d’Arbia en udsigt, som vi sent vil glemme. 

  Lige syd for Siena mødes vi af månelandskabet i Crete Senesi, hvor vi skal vandre i dag og i morgen. Vi går ad typiske grusveje “strade bianche”. Landskabet ligner et maleri, malet af en dygtig kunstner, hver farve perfekt valgt og placeret. Nuancer af gråt, grønt og sølv blander sig, og hvert skridt fører til en stadig anderledes udsigt. Det er et månelandskab ud af rum og tid, som kun denne del af verden kan tilbyde. 

  Syd for Siena kommer vi forbi den lille by Monteroni D’Arbia, inden vi kommer til den vigtigste historiske attraktion denne dag, La Grancia di Cuna, en befæstet gård fra middelalderen bygget i røde mursten. Gården var ejet af klosteret Torri og skulle byde pilgrimme og købmænd, der rejste langs pilgrimsruten, velkommen. Fra 13-hundredetallet udviklede Grancia til sig til en lille uafhængig landsby med bymur, porte og tårne. Der blev bygget et stort kornkammer, som i det 14. århundrede blev befæstet og gjort til kornreserve for Republikken Siena pga. den usikre politiske og militære situation i området.

  Vi når frem til dagens mål, Lucignano, en mindre middelalderby, der lige som mange andre småbyer i Toscana, er anlagt på en bakketop. Pga. sin placering havde byen en strategisk stor betydning i rivaliseringen mellem bystaterne Siena, Firenze og Arezzo. Byen er opbygget i elliptiske cirkler og med en Piazza del Tribunale, som byens centrum, hvor vi også finder rådhuset og kirken. Her hersker en rolig og afslappet stemning.   

  Dagens distance: ca. 21 km

  Hotel Ristorante Borgo Antico

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Den sidste vandredag fører os gennem Ombrone-dalen, hvor vi skal opleve endnu et naturligt maleri af svimlende skønhed. De sidste kilometer på turen skuffer ikke, og heller ikke landsbyen Buonconvento, hvor vi slutter eventyret. 

  Buonconvento er et godt eksempel på det toscanske liv, et “lykkeligt og heldigt sted”, som navnet antyder. En charmerende og malerisk by, som har fungeret som stoppested og markedsby for de rejsende købmænd. Vi går en tur gennem gaderne i det middelalderlige centrum og nyder stilheden og det afslappede, rolige liv.

  Herefter er det tid til at snøre vandrestøvlerne op og skifte dem ud med sandalerne. Det er nemlig tid til at sige farvel til den skønne natur og den afslappede livsstil i Toscana for at møde nye oplevelser i Den evige stad, hovedstaden Rom. Vi kører i bus til byen Chiusi, hvorfra vi rejser videre med toget til Rom.

  Vores hotel ligger i centrum af Rom og her skal vi bo de sidste tre nætter.

  Dagens distance: ca. 14 km


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Piazza Navona

  Efter morgenmad går vi på en spændende byvandring i Roms hjerte og mærker historiens vingesus. Vi går over nogle af byens smukkeste og mest stemningsfulde pladser og gader, hvor farvestrålende markeder ligger i skøn forening med fornemme butikker. 

  Fra Campo de’ Fiori med blomster- og grøntsagsmarkedet går vi over Piazza Navona, som er bygget oven på fundamentet af et antikt stadion, hvilket forklarer pladsens særlige aflange form, der omkranses af smukke bygninger. På selve pladsen er det caféernes parasoller og de tre smukke fontæner, der dominerer billedet. 

  Herfra går vi videre til sus fra Roms storhedstid, Pantheon-templet. Det er verdens første kuppelbygning og gravmæle for den tidligere italienske kongefamilie og det rummer et relief og en portrætbuste udført af Thorvaldsen.

  Derfra slentrer vi mod den berømte Trevifontæne, hvor Anita Ekberg boltrede sig i bassinet i Fellini-filmen La Dolce Vita. Den imponerende store og sirligt udsmykkede fontæne med Neptun som hovedfigur er placeret ved udløbet af en af de antikke akvædukter. Skulle du have et ønske klar, så kan du, som så mange andre har gjort, kaste en mønt over skulderen og sende et ønske afsted.  

  Vores vandring slutter ved Piazza de Spagna, hvor vi oplever folkemylderet ved Den Spanske Trappe, som er Europas bredeste trappe. Trappen har fået sit navn, fordi den fører ned til Piazza de Spagna (den spanske plads), hvor den spanske ambassade engang lå, og hvor vi finder Roms mest eksklusive shoppingområde.

  Resten af dagen er på egen hånd. Sæt dig eventuelt på en af de hyggelige caféer eller restauranter og nyd et glas vin, mens du blot sidder og betragter livet omkring dig og fordøjer de sidste mange dages indtryk.

  Dagens distance: ca. 4-5 km


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Colosseum

  I dag har du tid til at nyde Den Evige Stad på egen hånd, inden vi om aftenen mødes på en typisk romersk restaurant til en dejlig afskedsmiddag.

  Derefter anbefaler vi, at du slutter aftenen af med en aftentur i Roms gader, hvor de antikke monumenter og storslåede bygninger ligger badet i blød belysning. 


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og afskedsmiddag.
 • Det er blevet tid til at sige farvel til vores italienske vandre- og storbyeventyr, og vi kører til lufthavnen, hvor flyet hjem til Danmark venter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
14. september
2022

11 dage

15.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

14. september 2022
11 dage


15.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Togrejse fra Pisa til San Miniato og fra Chiusi til Rom
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på 3-4-stjernede hoteller inkl. byskatter
 • Transport af bagage fra hotel til hotel
 • 10 x morgenmad, 3 x aftensmad, 1 x afskedsmiddag inkl. drikkevarer i Rom
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Hele syv spændende vandreture varierende mellem 13 og 24 km
 • Smukke vandreture forbi små kirker og klostre, middelalderlandsbyer og unikke historiske områder
 • Byvandring i Pisa, hvor du bl.a. ser det ikoniske skæve tårn
 • To hele dage i Rom med byvandring og god tid til egne oplevelser
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.395
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Glæd dig til en vandreferie i Irland med Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vandreferie i Irland

  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Du kommer på hele 6 forskellige vandreruter i smuk natur
  • Der er inkluderet halvpension og forskellige entréer, og du får det hele til en meget skarp pris

   

8-dages rundrejse

9.995 kr.

Næste afgang

04. jul

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Norditaliens smukke søer

  • Der er fly fra både Billund og København
  • Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen
  • Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen, Iseosøen og Comosøen

8-dages rundrejse

7.995 kr.

Næste afgang

21. jun

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

17. maj

Se rejsen
Calabrien i Italien
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Calabrien – det autentiske Italien

  • Vi flyver fra både Billund og København
  • Du får et meget fyldigt program inkl. sejltur til De Æoliske Øer
  • Du bor på håndplukkede hoteller på hele rejsen

8-dages rundrejse

10.995 kr.

Næste afgang

14. jul

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt 4-stjernet hotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13.995 kr.

Næste afgang

22. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et flot, håndplukket hotel i hjertet af Sorrento
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

17. maj

Se rejsen
Calabrien i Italien
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Calabrien – det autentiske Italien

  • Vi flyver fra både Billund og København
  • Du får et meget fyldigt program inkl. sejltur til De Æoliske Øer
  • Du bor på håndplukkede hoteller på hele rejsen

8-dages rundrejse

10.995 kr.

Næste afgang

14. jul

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Spændende artikler om Italien

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke