Firma – og grupperejser

Inkl. spændende udflugter til bl.a. Pompeji, Vesuv og Paestum

VANDRING PÅ AMALFIKYSTEN
8 dage fra kr. 11495

Der venter dig en helt særlig vandreferie på Amalfikysten! Rejsen er den perfekte blanding af overkommelige vandreture med fabelagtige udsigter undervejs, interessante udflugter tilbage i tiden og ikke mindst en fornøjelse for smagsløgene, når vi bl.a. besøger et økologisk bøffelmozzarella-landbrug, hvor vi spiser en udsøgt frokost. Alt sammen i selskab med en vandrekyndig dansk rejseleder, der giver dig et helt særligt indblik i området.

Den første af rejsens tre inkluderede vandreture er den naturskønne rute gennem Jernværksdalen fra Ravello til byen Amalfi. Dernæst venter en af verdens smukkeste vandreruter, Gudernes Sti, der 500 meter over havets overflade følger kyststrækningen ved Amalfikysten til byen Positano, der hænger dramatisk på klippevæggen. Den tredje vandring starter med en kabelbanetur op til toppen af Faito-bjerget, hvorfra vi vandrer ud på en rute, der byder på udsigter over både Napoli- og Salernobugten.

Når der ikke står vandring på programmet, er dagene fyldt med spændende udflugter til de UNESCO-fredede græske ruiner ved Paestum og ruinbyen Pompeji, der som bekendt i år 79 blev dækket af vulkanen Vesuvs aske og pimpsten. Vi tager også hen til toppen af vulkanen, hvis vejret tillader det.

Der er undervejs indlagt en vandrefri dag til dem, der ønsker at slappe af og nyde livet i hyggelige Castellamare di Stabia, som er vores base på rejsen. Ønsker man at bruge vandreskoene yderligere, er der på den ellers vandrefri dag mulighed for at tilkøbe en heldagsudflugt til den charmerende ø Capri, hvor der bl.a. venter en vandretur på 5 km på Fortenes Sti.

 

Næste ledige afgange

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du bor på et godt 4-stjernet centralt beliggende hotel i Castellamare di Stabia
 • Du flyver til Napoli, hvorfra der er kort køreafstand til hotellet
 • Du vandrer fra Ravello langs Valle delle Ferriere (Jernværksdalen) til byen Amalfi
 • Der er besøg ved Pompeji, som blev offer for vulkanen Vesuvs askeregn for 2.000 år siden
 • Du kan vandre op og få et kig ned i vulkanen Vesuvs krater, da Pompeji og Vesuv ligger i kort køreafstand fra hotellet
 • Du vandrer langs Sentiero degli Dei (Gudernes sti) mellem byerne Bomerano og Positano - Ruten regnes for Amalfikystens smukkeste vandresti.
 • Der er mulighed for en udflugt til den betagende ø Capri. Her vandrer vi langs Sentiero dei Fortini (Fortenes sti) på Capris vestkyst
 • Vi tager kabelbanen op til toppen af Monte Faito, der er beliggende midt på Sorrentohalvøen og tager på en skøn vandring på Faitoringen
 • Du skal på udflugt til de 2.500 år gamle græske templer i Paestum og skal besøge en ægte bøffelmozzarellafarm

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på centralt 4-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 4 x aftensmad

Du kan rejse fra både Billund og København på alle afgange

Du kommer på fantastiske vandreture i bl.a. Jernværksdalen, på Gudernes Sti og på Faitoringen

Der venter et rigt udflugtsprogram med bl.a. Pompeji, Vesuv og Paestum inkluderet

Du kan rejse fra både Billund og København på alle afgange

Du kommer på fantastiske vandreture i bl.a. Jernværksdalen, på Gudernes Sti og på Faitoringen

Der venter et rigt udflugtsprogram med bl.a. Pompeji, Vesuv og Paestum inkluderet

Mød din rejseleder

HENRIK BJØRN

Henrik startede sine rejseaktiviteter i 1982, hvor han påbegyndte en to-årig rejse med rygsæk. Henrik har et langt uddannelses-CV bag sig, som bl.a. tæller antropologi og kinesisk. Han er medlem af den eksklusive Eventyrernes Klub og er selv ivrig vandrer.

Læs mere om Henrik
JANE OKSBJERG

Jane, som er uddannet i forhistorisk arkæologi og som japanolog fra Aarhus Universitet, har rejst i mere end 30 år. Når Jane rejser interesserer hun sig meget for historien, de lokale mennesker og områdets geologiske oprindelse. Jane har været bosat i udlandet i flere omgange.

Læs mere om Jane
HENRIK VEDEL JENSEN

Henrik har siden 2016 været bosiddende i Syditalien, nærmere bestemt i skønne Sorrento. Med Henrik som guide får du den helt autentiske italienske oplevelse. Han glæder sig til at dele ud af sin store viden om Italiens historie og kultur.

Læs mere om Henrik

Mød din rejseleder

HENRIK BJØRN

Henrik startede sine rejseaktiviteter i 1982, hvor han påbegyndte en to-årig rejse med rygsæk. Henrik har et langt uddannelses-CV bag sig, som bl.a. tæller antropologi og kinesisk. Han er medlem af den eksklusive Eventyrernes Klub og er selv ivrig vandrer.

Læs mere om Henrik
JANE OKSBJERG

Jane, som er uddannet i forhistorisk arkæologi og som japanolog fra Aarhus Universitet, har rejst i mere end 30 år. Når Jane rejser interesserer hun sig meget for historien, de lokale mennesker og områdets geologiske oprindelse.

Jane har været bosat i udlandet i flere omgange.

Læs mere om Jane
HENRIK VEDEL JENSEN

Henrik har siden 2016 været bosiddende i Syditalien, nærmere bestemt i skønne Sorrento. Med Henrik som guide får du den helt autentiske italienske oplevelse. Han glæder sig til at dele ud af sin store viden om Italiens historie og kultur.

Læs mere om Henrik

Dagsprogram

 • Efter ankomst til Napoli kører vi direkte til Castellamare di Stabia, beliggende ud til Napolibugten 30 kilometer syd for Napoli, hvor vi checker ind på Hotel dei Congressi.

  Efter check-in mødes vi til en velkomstdrink og tager en lille gåtur gennem byen, inden vi nyder en fælles velkomstmiddag på vores hotel.

   

  Lidt vandrepraktisk information

  Sværhedsgrad
  Vandreturene på rundrejsen er primært bjergvandringer, hvor det går op og ned. Vi går ture på mellem 5 og 11 km hver dag og har god tid til alle vandreture.

  Forudsætninger
  Som udgangspunkt skal man være sikker på benene og have en god grundform.

  Tommelfingerregel: Hvis du kan gå 10-15 km om dagen tre dage i træk i et fladt dansk terræn, så kan du ganske givet også deltage på denne tur og nyde den i fulde drag. Det er naturligvis også tilladt at tage en vandrefridag, hvis man har lyst til andre ting, eller hvis benene trænger til et hvil.

  Beklædning
  Det vigtigste er vandtætte vandrestøvler. Underlaget kan være ujævnt, og så er det rart med ankelstøtte. Der løber nogle gange kildevand på tværs af vandrestierne, og af og til skal vi krydse en bæk eller et område, hvor der samler sig lidt vand.

  Ellers lag på lag-beklædning (afhængig af årstiden), hvor det yderste er vindtæt, det inderste svedtransporterende og det mellemste isolerende. Man kan aldrig helt forsikre sig mod regn, så der skal pakkes regnslag eller regnjakke i rygsækken.

  Vandrestave
  Det er en personlig vurdering, om man vil bruge vandrestave eller ej. Mange bruger vandrestave, da de giver ekstra hjælp, når det går opad, og en mere sikker nedstigning.

  Vand
  Husk at medbringe vand på alle vandreture.

  Hotel Dei Congressi

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Velkomstmiddag.
 • Udsigt over kystlinjen

  Denne dag tager vi direkte ned til Amalfikysten på den sydlige del af Sorrentohalvøen. Amalfikysten er efter manges mening verdens smukkeste kyststrækning med de dramatiske klipper, der rejser sig stejlt fra havet, og maleriske byer, der bogstavelig talt hænger på klipperne, og er af samme grund i sin helhed blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

  Vi stopper ved Ravello med den ubeskrivelige udsigt over Amalfikysten. Kunstnerparret Marie og P.S. Krøyer opholdt sig i en periode dels i Amalfi og dels i Ravello, og P.S. Krøyer fik mod på at male havet på den måde, som vi kender det fra hans Skagensbilleder.

  Et utal af berømtheder, filmstjerner og kunstnere er i tidens løb blevet betaget af skønheden og har slået sig ned i Ravello. Det var her Richard Wagner skrev operaen “Parsifall”, og D.H. Lawrence skrev “Lady Chatterly’s elsker”. Udsigterne fra villaerne i Ravello er ubeskrivelige, da hele Salernobugten fylder synsfeltet, og i klart vejr kan man se til de græske templer i Paestum. Det ubestridt smukkeste sted at nyde den mageløse udsigt er fra Villa Rufolo.

  Fra Ravello vandrer vi langs Valle delle Ferriere (Jernværksdalen) til byen Amalfi. Vandringen fører dig forbi vandfald og ud i naturen.

  Byen Amalfi er en af perlerne på kysten, og den var i middelalderen en af de fire betydningsfulde italienske søfartsrepublikker og dermed en stormagt i Middelhavet. I byens snævre, labyrintiske gader fornemmer vi den arabiske stemning, og ser hvordan fremmede folkeslag har sat sit præg på arkitekturen, og det er tankevækkende, at Amalfi i sin storhedstid havde omkring 70.000 indbyggere (i dag ca. 5.000).

  På byturen i Amalfi bliver der sikkert mulighed for at smage en af områdets specialiteter – citronlikøren, der ofte nydes som aperitif. De specielt saftige citroner, der anvendes, dyrkes i området og bliver naturligvis håndplukket.

  Vi er tilbage på hotellet hen på eftermiddagen, og resten af dagen er på egen hånd.

  Da vi bor meget centralt, er der masser af liv og restauranter rundt om hotellet, og vores rejseleder vil naturligvis være behjælpelig med gode råd og anbefalinger.

  Dagens vandretur: ca. 6 km

  Vandretid: ca. 4 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Udsigt til Pompeji

  Efter morgenmaden sætter vi kursen nordpå mod Pompeji. I år 79 var Pompeji en driftig handelsby med 20.000 indbyggere, der var travlt beskæftiget med hverdagens gøremål, da katastrofen ramte, og alt gik i stå. Efter udbruddet var Pompeji dækket af flere meter aske, og byen gik efterhånden over i historiens glemsel.

  Udgravningen af Pompeji begyndte først i 1860’erne og åbenbarede, at de indbyggere, der ikke havde nået at flygte, var “konserveret” i deres sidste bevægelse. Blandingen af pimpsten, aske og vand havde lagt sig som en skal om de døde og bevaret dem for eftertiden. På vandringen gennem byen skal vi opleve, hvor højtudviklet det daværende samfund var. Vi ser teatre, badeanlæg, villaer, offentlige bygninger, hellige områder, bordeller og butikker.

  Efter besøget i Pompeji kører vi igennem det afvekslende italienske landskab mod den 1.281 m høje vulkan Vesuv, som står majestætisk ved Napolibugten. Igennem utallige hårnålesving går turen gennem mindre byer, forbi lavafloder fra udbruddet i 1944, inden vi kommer til toppens røde og golde landskab. Vi stopper i 1.000 m højde og går det sidste stykke op til krateret. Med et gys ser vi ned i dybet, og når vi vender os, kan vi betragte den underskønne udsigt ud over Napolibugten. Der bor omkring 3 millioner mennesker i vulkanens nærområde.

  Besøget på Vesuv gennemføres kun, hvis vejret tillader det og koster ca. 10 euro pr. person, som afregnes på stedet.

  Pompeji og Vesuv er optaget på henholdsvis UNESCOs verdensarvsliste og UNESCOs World Network of Biosphere Reserves.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Gudernes sti

  For mange vil dagens vandring blive husket som rejsens højdepunkt. Gudernes sti regnes for en af verdens smukkeste vandreruter. Ruten følger Amalfikysten. Disse bjergruter var, før vejene nede ved kysten blev hugget ud i klipperne, den eneste adgang til byerne langs Amalfikysten, bortset naturligvis fra adgangen fra havet.

  500 meter over havets overflade løber Gudernes sti gennem et vildt og ensomt stenet landskab. Gennem næsten uberørt natur med typisk middelhavsvegetation passerer vi skyggefulde egetræskove, jordbærtræer, lyng og rosmarin brudt af imponerende klippeformationer. Under vandringen af denne spektakulære sti vil du opleve en storslået udsigt over hele kysten.

  Vi bliver kørt fra hotellet til Bomerano, hvor vandringen starter. Efter 8 kilometers vandring slutter vi i den smukke og ”vertikale” by Positano, der efter Amalfi regnes for kystens vigtigste by. Positano har som Capri tiltrukket mange kendisser gennem tiden og er kendt for Positano-moden bestående af luftige gevandter i hør og linned, stråhatte og håndlavede sandaler.

  I Positano bliver vi hentet af bussen og kørt tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

  Dagens vandretur: ca. 8 km

  Vandretid: ca. 3,5 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Udsigt over Salernobugten

  Mange gæster oplever denne udflugt ved Salernobugten som et andet af rejsens store højdepunkter. Vi kommer lidt længere ud i det dejlige italienske bondelandskab på sletten syd for Salerno, og vil opleve de smukke ruiner ved Paestum, der stammer tilbage fra tiden, hvor området var en antik græsk by kaldet Poseidonia og del af Magna Graecia, et navn romerne gav til de kystområder i de sydlige Italien der var intensivt beboet af græske bosættere.

  Paestum er med på UNESCOs verdensarvsliste – og det med god grund. Byen, som i dag er omdannet til museum, er fyldt med velbarede fund og tre græske templer. Disse templer er intet mindre end mageløse – de er bl.a. de tre største og mest velbevarede græske ruiner, som imponerende nok stammer tilbage fra 500 år f.v.t.

  Som del af udflugten skal vi også have en VIP-oplevelse. Mozzarella di Buffala, frisk ost af vandbøffelmælk, er det ubestridte ikon i Campanias køkken, og vi skal naturligvis smage osten i de mest suveræne udgaver. Vi besøger en af de absolut bedste producenter på den flotte gård Vannullo, som er et økologisk drevet familielandbrug.

  Her ser vi staldene, hvor der er fokus på dyrevelfærd for de flere hundrede indiske bøfler, som leverer mælken. Der er bl.a. opstillet massagestativer med roterende børster for at øge bøflernes velvære og dermed mælkens kvalitet. Vi spiser den lækreste frokost på gården, og i de mange retter indgår naturligvis osten og den friske mælk. Frokosten ledsages af liflig hvidvin, så glæd jer til en helt speciel oplevelse. Vi er tilbage på hotellet først på eftermiddagen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Capri

  Denne dag er der mulighed for at tilkøbe en udflugt til den betagende ø Capri eller nyde dagen på egen hånd i Castellamare di Stabia.

  Allerede i romertiden tiltrak øen Capri “turister”, og både kejser Augustus og kejser Tiberius har sat deres aftryk på øen og styrede i perioder det mægtige Romerrige fra den lille ø. I 1800-tallet blev øen genopdaget, og eventyrdigteren H.C. Andersen var en af de mange kunstnere, der blev betaget af omgivelserne med de stejle klipper, grotter og det azurblå hav, der rammer den fredfyldte ø ind.

  Vi bor i gåafstand fra havnen i Castellamare di Stabia, og efter kun knap en times sejlads er vi fremme på Capri. På Capris Marina Grande venter en bus, som vil køre os rundt mellem destinationerne på øen resten af dagen. I løbet af dagen oplever du øens to eneste byer – Capri mod øst og og Anacapri mod vest.

  Turen går også til den svenske læge og forfatter Axel Munthes villa med den smukke park og de mange kunstskatte. Det har i øvrigt vist sig, at villaen er bygget på resterne af en af de villaer, som kejser Tiberius byggede på øen. Udsigten fra Munthes villa er fabelagtig!

  Vi spiser en let frokost sammen, inden vi skal på vandring langs Sentiero dei Fortini (Fortenes sti) på Capris vestkyst. Sentiero dei Fortini er en af ​​de mest spektakulære gåture på øen Capri og følger Anacapris kystlinje. Ruten går langs klippekysten og følger bugter så dybe som fjorde. Vandreruten er for nylig blevet sat i stand, ligesom de tre blokhuse (fort, heraf navnet), der ligger på stien.

  Orrico, Mesola og Pino-blokhuse blev bygget af briterne i 1806 og forstærket af franskmændene efter de overtog området efter slaget ved Orrico (kendt lokalt som “La Presa di Capri”) i 1808. Det tager cirka 3 timer at gennemføre vandringen, så sørg som altid for at medbringe vand.

  Dagens vandretur: ca. 5 km

  Vandretid: ca. 3 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Heldagsudflugt til Capri med vandring på Fortinikysten

  Oplev den betagende ø Capri, som byder på smukke byer, natur og en spektakulær vandrerute.

  Her besøger du øens to eneste byer – Capri mod øst og Anacapri mod vest. Øen ligger i smukke omgivelser, indrammet af stejle klipper, grotter og azurblåt hav, som har betaget

 • Kabelbane til Monte Faito

  Det er blevet tid til turens sidste vandretur, og vi slutter af med maner ved at tage kabelbanen op til toppen af Faito-bjerget for at foretage en vandretur og nyde udsigten både over Napoli- og Salernobugten. Kabelstationen i Castellammare di Stabia ligger i gå-afstand fra hotellet.

  Navnet Faito stammer fra det lokale dialektord “bøg”, fordi området er særligt rig på bøgetræer samt egetræs- og kastanjetræer. Stierne gennem bøgetræerne fører ind i bjergets hjerte, indtil de næsten rører himlen. Monte Faito, hvis antikke navn var Monte Aureum (det orange bjerg), er 1.131 meter højt og er en af ​​toppene på Lattaribjergene, der udgør ”rygraden” i Sorrentohalvøen. Bjerget tilbyder en spektakulær udsigt over Sorrentohalvøen, Napolibugten og Vesuv, mod vest øen Capri samt mod syd Amalfikysten og Salernobugten.

  Dagens vandretur: ca. 11 km

  Vandretid: ca. 5 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Solnedgang ved Castellammare di Stabia

  Vi tager afsked med Castellamare di Stabia og kører direkte den korte vej til lufthavnen i Napoli, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
28. september
2023

8 dage

Jane Oksbjerg

11995 kr.

Billund
København

UDSOLGT

05. oktober
2023

8 dage

Jane Oksbjerg

11495 kr.

Billund
København

UDSOLGT

Afgange

28. september 2023
8 dage

Jane Oksbjerg
11995kr.
Billund
København

UDSOLGT

05. oktober 2023
8 dage

Jane Oksbjerg
11495kr.
Billund
København

UDSOLGT

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på centralt, 4-stjernet hotel
 • 7 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 2 x frokost
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Velkomstdrink på ankomstdagen
 • Spændende vandretur fra Ravello til Amalfi (gennem Jernværksdalen)
 • Udflugt til Pompeji og Vesuv
 • Vandring langs den berømte Gudernes sti
 • Kabelbane til Monte Faito og vandring på Faitoringen
 • Udflugt til de græske ruiner ved Paestum
 • Besøg på bøffelfarm
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg 1.500 kr.
 • Tillæg for værelse med havudsigt (på forespørgsel – begrænset antal) 600 kr. pr. person Bemærk: Vi har kun et begrænset antal værelser, hvorfor bestillingen først er godkendt ved endelig ordrebekræftelse
 • Heldagsudflugt til Capri inkl. vandring på Sentiero dei Fortini og let frokost 995 kr. (dag 6)
 • Administrationsgebyr 125 kr.

Lignende rejser

Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Glæd dig til en vandreferie i Irland med Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vandreferie i Irland

  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Du kommer på hele 6 forskellige vandreruter i smuk natur
  • Der er inkluderet halvpension og forskellige entréer, og du får det hele til en meget skarp pris

   

8-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Norditaliens smukke søer

  • Der er fly fra både Billund og København
  • Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen
  • Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen og Iseosøen

8-dages rundrejse

8495 kr.

Næste afgang

24. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et dejligt, håndplukket hotel
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

9995 kr.

Næste afgang

28. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vulkanøen Ischia

  • Unik rejse, som kun findes hos Risskov Rejser, hvor oplevelser på vulkanøen Ischia og en hel dag på øen Procida er inkluderet
  • Det er muligt at flyve både fra Billund og København
  • Vi bor på et 4-stjernet hotel kun 500 meter fra Ischias historiske centrum

8-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Rom – den evige stad

  • Du får en perfekt kombination af spændende byvandringer og tid på egen hånd
  • Du kan flyve direkte fra både Billund og København
  • Rejsen giver et eksklusivt indblik i Rom takket være rejselederen, der kender de uopdagede perler

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

26. sep

Se rejsen
Calabrien i Italien
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Calabrien – det autentiske Italien

  • Vi flyver fra Billund
  • Der er mulighed for udflugt til De Æoliske Øer
  • Du bor på håndplukket hotel i Tropea på hele rejsen – kun med Risskov Rejser

8-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt strandhotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13995 kr.

Næste afgang

20. okt

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Glæd dig til en vandreferie i Irland med Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vandreferie i Irland

  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Du kommer på hele 6 forskellige vandreruter i smuk natur
  • Der er inkluderet halvpension og forskellige entréer, og du får det hele til en meget skarp pris

   

8-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sorrento & Amalfikystens herligheder

  • Du flyver til Napoli og har kort køretid til hotellet
  • Du bor på et dejligt, håndplukket hotel
  • Der er tid i programmet til oplevelser på egen hånd

8-dages rundrejse

9995 kr.

Næste afgang

28. sep

Se rejsen
Calabrien i Italien
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Calabrien – det autentiske Italien

  • Vi flyver fra Billund
  • Der er mulighed for udflugt til De Æoliske Øer
  • Du bor på håndplukket hotel i Tropea på hele rejsen – kun med Risskov Rejser

8-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Italien

Inspiration til din ferie i Italien