Firma – og grupperejser
EVENTYRLIGT EFTERÅRSKRYDSTOGT TIL JAPAN & SYDKOREA

17-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr.

Glæd dig til et eventyrligt efterårskrydstogt i Asien, der fører dig til både Japan og Sydkorea om bord på det 5-stjernede krydstogtskib ”Celebrity Cruise Millennium”. På rejsen er der god tid til at udforske den japanske hovedstad Tokyo, og vi besøger skønne byer som Kyoto, Kochi, Nara og Hiroshima, hvor både historiske og kulturelle oplevelser venter. Du kommer på en flere spændende byrundture og udflugter, lærer at lave din egen sushi og oplever en vaskeægte te-ceremoni udført af en japansk Maiko. Du ser også selveste Sakurajima, der er en af Japans mest aktive vulkaner.

Rejsen tager dig også til Sydkoreas andenstørste by Busan, der byder på hellige templer, markeder og guddommelige udsigter. Når ikke rejsen byder på indtryk fra fjerne kulturer på land, kan du læne dig tilbage om bord på krydstogtskibet med de mange lækre faciliteter og underholdningstilbud. Et krydstogt med Celebrity Cruises er en gennemført kvalitetsoplevelse, og ikke overraskende har Celebrity Cruises vundet mange internationale priser.

Vi har desværre ingen ledige afgange i øjeblikket

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får en perfekt kombination af krydstogtliv og oplevelser i to lande
 • Du oplever det bedste af nogle af verdens ældste kulturer
 • Du bliver forkælet om bord på det luksuriøse krydstogtskib Celebrity Millennium
 • Der venter en sushi-lektion i Tokyo
 • Vi har inkluderet 12 private udflugter i rejsen
 • Skibet er fyldt med muligheder for aktiviteter, spændende måltider og selvforkælelse
 • Der er inkluderet mange måltider og helpension på krydstogtskibet
 • Du rejser i selskab med en passioneret, dansktalende rejseleder

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København
En stor seng

Overnatning

 • 13 overnatninger i indvendig kahyt på luksuskrydstogtskibet Celebrity Cruises Millennium
 • 1 overnatning på godt, centralt beliggende 4-stjernet hotel i Tokyo inkl. morgenmad
Tallerken

Måltider

 • 16 x morgenmad
 • 11 x frokost
 • 14 x aftensmad

Du bliver forkælet om bord på Celebrity Millenium

Vi har inkluderet mange private udflugter

Du får et indholdsrigt program spækket med kulturelle indslag og dansk rejseleder

Du bliver forkælet om bord på Celebrity Millenium

Vi har inkluderet mange private udflugter

Du får et indholdsrigt program spækket med kulturelle indslag og dansk rejseleder

Mød din rejseleder

ANETTE DE FLORIE MAMAN

Anette glæder sig til hver eneste rejse – til at stå i lufthavnen med en gruppe nysgerrige og forventningsfulde mennesker, som ikke kender hinanden, og vide, at om en uge, så ikke bare kender alle hinanden, men gruppen har også haft en forrygende oplevelse sammen. Ingen kan være i tvivl om, at for Anette er det en livsstil at være.

Læs mere om Anette

Mød din rejseleder

ANETTE DE FLORIE MAMAN

Anette glæder sig til hver eneste rejse – til at stå i lufthavnen med en gruppe nysgerrige og forventningsfulde mennesker, som ikke kender hinanden, og vide, at om en uge, så ikke bare kender alle hinanden, men gruppen har også haft en forrygende oplevelse sammen. Ingen kan være i tvivl om, at for Anette er det en livsstil at være rejseleder.

Læs mere om Anette

Dagsprogram

 • Fuld af forventning begynder rejsen mod Tokyo på den første dag.

 • Den moderne bydel Shinjuku-kvarteret i Tokyo

  Efter ankomst til Tokyo skal vi ud og have de første oplevelser i Japans hovedstad, Tokyo – en by, som kan tage pusten fra de fleste.

  Nogle steder i byen vil du føle, at du er trådt ind i fremtiden med flotte skyskrabere, neonlys og masser af liv, for i næste øjeblik at føle dig trukket tilbage i tiden ved byens gamle templer.

  Vi starter med et besøg i Shinjuku-kvarteret, som er Tokyos moderne bydel og knudepunkt. Her findes nogle af byens flotte og også anderledes højhuse, såsom Tokyo Metropolitan Government Building. Fra toppen af denne bygning får du en af byens flotteste udsigter, hvor man på en god dag kan se helt til Mt. Fuji.

  På gåturen ser vi også Shinjuku Station, som er Tokyos helt store knudepunkt og verdens mest travle og befolkede banegård.

  En ting, som man uvægerligt forbinder med Japan er sushi, og til frokost skal vi prøve at deltage i en mindre sushi-lektion på en japansk restaurant. Her skal vi lære, hvordan de små lækre godbidder kreeres.

  Herefter tjekker vi ind på vores 4-stjernede hotel. Vi mødes igen om aftenen og spiser fælles aftensmad.

  Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Asakusa Kannon-templet

  I dag skal vi se nogle af Tokyos største og mest spændende attraktioner. Vi starter med at besøge Tokyos mest kendte tempel, Asakusa Kannon. Her er et leben uden lige samt den hyggelige handelsgade Nakamise Dori, hvor man kan købe alt, hvad hjertet begærer lige fra japanske træsko og konfekt til udskårne trædukker og billeder af Asakusa i Edo-perioden.

  Herefter oplever vi det meget interessante Edo Tokyo Museum, hvor vi bliver klogere på byens historie og handelsliv i Edo-perioden gennem forskellige interaktive udstillinger.

  Vi spiser frokost og fortsætter med en hyggelig gåtur gennem en naturskøn park, der leder os hen til Tokyos vigtigste shintotempel, Meiji-templet. Her kan vi være heldige at opleve et af de unge smukke shinto-brudepar, da dette er et meget smukt og helligt sted at blive viet.

  Om eftermiddagen kører vi til havnen i Tokyo og går om bord på vores krydstogtskib, Celebrity Millennium.

  Celebrity Millennium

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Tilkøb flere oplevelser

  Efterårskrydstogt: opgradering til udvendig kahyt m/balkon (inkl. drikkevare-pakke)

  Ved opgradering får du en drikkevare-pakke oveni til en værdi af kr. 5.500 pr.

  Efterårskrydstogt: opgradering til udvendig kahyt (inkl. drikkevare-pakke)

  Ved opgradering får du en drikkevare-pakke oveni til en værdi af kr. 5.500 pr.

  Efterårskrydstogt: tillæg for opgradering til udvendig enkeltværelseskahyt (inkl. drikkevare-pakke)

  Ved opgradering får du en drikkevare-pakke oveni til en værdi af kr. 5

  Efterårskrydstogt: tillæg for opgradering til udvendig enkeltværelseskahyt m. balkon (inkl. drikkevare-pakke)

  Ved opgradering får du en drikkevare-pakke oveni til en værdi af kr. 5

 • Det berømte bjerg Fuji

  Denne morgen ankommer vi til havnen i Shimizu, hvorfra vi kører videre mod Mt. Fuji.

  Med sine 3.776 m er det Japans højeste bjerg og et af landets helligste steder. Den perfekt formede vulkan troner majestætisk i landskabet og er selve symbolet på Japan. Og er vejret klart, kan vi se bjerget fra flere vinkler på vores vej videre til nationalparken Hakone.

  Efter nogle dage i den travle storby Tokyo kan vi i dag se frem til flotte naturoplevelser i den stille og rolige nationalpark. Her er den smukke sø Lake Ashi en af de helt store seværdigheder, og den skal vi naturligvis opleve med egne øjne på en skøn sejltur. Med klar himmel og Mt. Fuji i baggrunden har vi rig mulighed for at tage de flotteste billeder af søen.

  I nærheden finder vi også den utroligt smukke Hakone Shrine – en port til Lake Ashi-bredden, der symboliserer fred. Porten blev opsat efter anden verdenskrig og tiltrækker i dag besøgende fra hele verden.

  Over middag er vi tilbage på krydstogtskibet og kan nyde en sen frokost, mens vi sætter kursen mod den spændende by Kyoto.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Den Gyldne Pavillon i Kyoto

  Vi ankommer til Kyoto ved middagstid og spiser en tidlig frokost på skibet, inden vi tager hul på oplevelserne.

  Kyoto er en af verdens mest enestående byer. Fra 794-1867 var byen Japans hovedstad og kulturelle centrum med intet mindre end 2.000 templer.

  Da amerikanerne skulle beslutte, hvor de skulle smide atombomberne i slutningen af 2. verdenskrig, var Kyoto en af byerne, de overvejede at bombe. Byen blev dog skånet, hvilket gjorde, at den rige historiske kulturarv kunne forblive intakt.

  Vi besøger Kinkaku-templet, som nok er det mest enestående tempel i Kyoto. Navnet betyder ”templet med den gyldne pavillon”, hvilket henviser til de to øverste etager, som er belagt med guld. Dette skaber en helt særlig genspejling i søen, som templet hæver sig over.

  Den Gyldne Pavillon er bygget ud fra en tidligere shoguns forestilling om, hvordan der må se ud i himlen. Hver en sten, træ og busk er lagt, stillet eller plantet helt præcist – intet er overladt til tilfældighederne, og smukkere sted er svært at finde.

  Dernæst går vi på opdagelse i det verdensberømte Gion-distrikt. Her finder vi mange gamle tehuse, og man kan være heldig at opleve de fine geishaer med deres flotte kimonoer, kunstfærdigt opsatte hår og hvide ansigter på deres vej til og fra tehusene.

  Vi bliver også inviteret indenfor til en vaskeægte te-ceremoni med en Maiko. Maiko er navnet på unge japanske piger, der er ved at uddanne sig til geisha – kvindelige kunstnere, der underholder besøgende med sang, musik og dans.

  Aftensmaden nyder vi tilbage på skibet, mens turen går videre til Osaka.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost, te-ceremoni og aftensmad.
 • Oplev Todaiji-templet i Nara-parken, som har mere end 1.000 sika-hjorte

  Dagen byder på spændende oplevelser i Japans allerførste hovedstad Nara. Her gemmer der sig gamle skatte på hvert et gadehjørne, og vi får hurtigt indtryk af landets historiske tidslommer, som er helt fantastiske og næsten overvældende.

  Vi besøger den smukke og farverige Kasuga Taisha, der er en af de allervigtigste helligdomme inden for den japanske naturreligion, Shinto. Helligdommen blev opført på samme tid som Nara by og er for hvert 20. år blevet rituelt destrueret og genopbygget igen som påmindelse om livets forgængelighed.

  Efter denne oplevelse fortsætter vi gennem en stor, hellig park, også kendt som hjorteparken, hvor vi kan fodre søde shika-hjorte. Hjortene går frit omkring i parken, fordi de betragtes som gudernes budbringere.

  Fra parken bliver vi ledt videre til Todaiji-templet, der er verdens største træbygning og et af Japans mest kendte templer. Inde i templet kan man desuden opleve verdens største Buddha-statue i bronze.

  Vi spiser frokost på en god, lokal restaurant, hvorefter der venter storbyoplevelser a la Japan med besøg på shoppinggaden Dotonbori – kendt for sine gode shoppemuligheder og store udvalg af spisesteder.

  Om aftenen sejler vi videre mod Kochi.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Kochi-borgen – et af Japans kun 12 slotte

  Tidlig morgen ankommer vi til Kochi. Her starter vi med at besøge Kochi-borgen, der er et af Japans kun 12 slotte. Slottet var tidligere herresæde for ”Yamauchierne”, der regerede over regionen i Edo-perioden, men slottet er i dag hjemsted for forskellige historiske skatte.

  Vi fortsætter til Chikurinji-templet, der ligger på Mt. Godai og siges at være opført af Gyōki i det ottende århundrede. Templet gemmer på flere betydelige skulpturer og er et vigtigt stop på den japanske pilgrimsrute Shikoku 88.

  Der er mulighed for at spise frokost på shoppinggaden Obiyamachi, inden vi nyder den stemning ved Katsurahama-stranden.

  Vi sejler videre mod Hiroshima først på aftenen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Udsigt over Hiroshima med den berømte bygning A-Bomb Dome

  Den japanske havneby Hiroshima blev 6. august 1945 ramt af Little Boy – den atombombe, som USA kastede over byen.

  Byens gode og informative krigsmuseum og mindepark beretter bl.a. om denne voldsomme hændelse, der tog over 78.000 liv og sårede endnu flere. Vi besøger det informative museum om hændelsen, inden vi går en tur gennem den fine mindespark, som bl.a. huser den berømte bygning A-bomb Dome.

  Vi sejler ud til den hellige ø Miyajima, der ligger ud for Hiroshima. Øen har den mest berømte røde Torii-port i Japan, som er placeret så langt ude på stranden, at det pga. tidevandet ligner, at den står ude i havet.

  Miyajima er en meget hellig ø inden for shintoismen. I gamle dage måtte man ikke betræde jorden, så det flotte hovedtempel blev bygget på stolper ude i vandet, så besøgende kunne se templet uden at betræde jorden.

  Vi er tilbage på krydstogtskibet om eftermiddagen, inden skibet sætter kursen mod Kagoshima.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Smuk udsigt til Japans aktive vulkan Sakurajima i Kagoshima bugt

  Som den sydligste by på Kyushu byder Kagoshima på mildt vejr, palmetræer og en varm og imødekommende befolkning.

  Det er også her man finder en af Japans mest aktive vulkaner, Sakurajima, der ligger i Kagoshima bugt. Det er byens helt særlige vartegn, og selv om man skal holde sig min. to km fra vulkanens kratere, er der flere observationssteder rundt om, hvor vi kan komme tæt på og få et godt udsyn til vulkanen. Og det er blandt andet noget af det, vi skal opleve denne eftermiddag.

  Et af byens andre must-sees er den flotte Senganen-have, der pynter med åer, bambusskov og diverse helligdomme. Haven blev grundlagt af samurai-klanen Shimazu i 1658, og inde i midten af haven kan vi se Iso Residence, der står bevaret, så det ser ud, som var det i 1890erne.

  Dagens sidste oplevelse er en tur op ad den stejle bakke til Shiroyama Viewpoint. Oppe fra toppen er der den flotteste udsigt over de små, søde huse, der ligger med bjergene i baggrunden.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Nyd livet om bord på det luksuriøse krydstogtskib Celebrity Millennium

  I dag er der mulighed for at slappe af og gå på opdagelse om bord på skibet.

  Gør for eksempel brug af Celebrity Millenniums spa-muligheder eller aflæg et besøg hos biblioteket eller en af de mange butikker. Du kan også tage en svømmetur i poolen eller nyde den friske havluft på dækket.

  Oplevelserne står simpelthen i kø, og det er nærmest umuligt at kede sig om bord.


  Inkluderede måltider

  All Inclusive.
 • Det buddhistiske tempel Haedong Yonggungsa i Busan

  Tidlig morgen ankommer vi til Sydkoreas andenstørste by, Busan, som har ca. 3,6 mio. indbyggere og et energisk storbyliv.

  Her besøger vi det buddhistiske tempel Haedong Yonggungsa, som er placeret med en bjergtagende udsigt over havet. Templet er lidt af en sjældenhed, da den ligger ved kysten og ikke i bjergene, som de fleste buddhistiske templer gør i Korea.

  Templet blev bygget i 1376 under Goryeo-dynastiet, og undergik i 1970 en nænsom restaurering, der har bragt templet tilbage til sin farvestrålende pragt. Templet er velbesøgt, og koreanerne ynder især at besøge templet nytårsdagsmorgen for at ønske, imens solen går op, samt højtiden i den periode, der markerer Buddhas fødsel.

  Vi besøger også kulturlandsbyen Gamcheon, der er kendt for sine stejle trapper, snoede stræder og små, søde huse. De mange pastelfarvede huse, den kreative atmosfære og utallige caféer gør Gamcheon til et af de mest fascinerende steder i Sydkorea.

  Der bliver også tid til en tur på Jagalchi-fiskemarkedet, hvor ”ajumma” – lokale midaldrende, gifte kvinder – falbyder makrel, hvalkød og alverdens farverige skal- og bløddyr til interesserede forbipasserende.

  Og på byens største marked, Gukje, går vi på opdagelse blandt de mange boder, der kan tilfredsstille nærmest ethvert behov, uanset om man er sulten, har brug for ny elektronik eller vil have en sjov souvenir med hjem. Her vil der også være mulighed for at købe frokost og smage på de lokale specialiteter.

  Vi kører tilbage til skibet sidst på eftermiddagen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Der er et hav af muligheder for underholdning på krydstogtskibet Celebrity Millennium

  Slap af eller gå på opdagelse om bord på skibet. Gør for eksempel brug af Celebrity Millenniums spa-muligheder eller aflæg et besøg hos biblioteket eller en af de mange butikker. Du kan også tage en svømmetur i poolen eller nyde den friske havluft på dækket.

  Skibet sætter igen kursen mod sydspidsen af den japanske ø, Hokkaido.


  Inkluderede måltider

  All Inclusive.
 • Den hyggelige havneby Hakodate i Hokkaido

  Vi ankommer til den hyggelige havneby Hakodate, der ligger på sydspidsen af den nordlige ø Hokkaido. Selv om det er Hokkaidos tredjestørste by, er den forholdsvist ukendt blandt udenlandske turister. Det er en skam, for byen har nogle af Japans smukkeste udsigter.

  Ved JR Hakodate Station ligger byens Morning Market (Asaichi), som vi naturligvis skal udforske denne morgen. Her finder vi nemlig noget af det lækre, friske fisk og skaldyr, som byen er særligt kendt for.

  Vi fortsætter til byens gamle fort i den naturskønne park Goryokaku, der til forveksling ligner Kastellet i København.

  Et af dagens højdepunkter er Mt. Hakodate – et 334 meter højt bjerg, som man både kan køre eller tage svævebanen op til. Udsigten fra toppen af bjerget er helt fænomenal og officielt en af Japans smukkeste.

  Turen går herefter videre til Kanemori Red Brick Warehouse, der består af hele syv lagerhaller med mere end 50 forskellige restauranter og souvenirbutikker. Her sælges der alt fra japanske godter til tøj og diverse nipsting.

  Om aftenen sejler vi videre mod Aomori.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Den smukke Mutsu-bugt i efterårsfarver

  Byen Aomori ligger i den smukke Mutsu-bugt og byder på et væld af spændende oplevelser med alt fra flot natur til festivaler og håndlavet kunst.

  Lidt syd for byen troner Hakkoda-bjergene, der egentlig er ét stort vulkansk kompleks, som består af mere end 12 vulkaner.

  I 1902, hvor spændingerne mellem Rusland og Japan var enorme, gik 210 japanske soldater gennem Hakkoda-bjergene for at sikre en passage fra kysten i tilfælde af, at de russiske soldater skulle ødelægge vej- og jernbanenettet i området. Med dette in mente tager vi svævebanen op til toppen og nyder den spektakulære udsigt.

  Vi tager herefter hen til det store og meget kendte fiskemarked Gyosai Center, hvor der er mulighed for at spise frokost.

  Næste stop er Wa Rasse Nebuta-museet, hvor vi bliver klogere på historien bag Aomori Nebuta-festivalen, der hvert år finder sted i byen og tiltrækker massevis af besøgende. På museet får vi en ægte festivaloplevelse med dans og musik.

  Vi ser også årets unikke ”nebutaer” – flåder af krigsfigurer – der hvert år bæres gennem byen, imens lokale borgere optræder i farverige kostumer.

  I nærheden finder vi markedet A-factory, der ligger smukt ved havnen. Her sælges der forskellige lokale specialiteter, og det er muligt at se, hvordan den lokale æble- og pærecider bliver produceret.

  Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på skibet, og der er tid til afslapning inden aftensmaden.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Sejl med krydstogtskibet Celebrity Millennium til Tokyo

  I dag sætter vi kursen tilbage mod Tokyo, hvilket betyder, at vi får en dag på havet til at slappe af eller gå på opdagelse om bord på skibet.

  Gør for eksempel brug af Celebrity Millenniums spa-muligheder eller aflæg et besøg hos biblioteket eller en af de mange butikker. Du kan også tage en svømmetur i poolen eller nyde den friske havluft på dækket.


  Inkluderede måltider

  All Inclusive.
 • Kejserpaladset med den smukke natur i Tokyo

  Dagen byder på et besøg i den kejserlige residens, også kaldet Kejserpaladset, hvor den japanske kejserfamilie stadig bor den dag i dag. Paladset dækker et enormt område på mere end tre km2 og er omgivet af voldgrave og flotte haver, som ikke er åbne for offentligheden.

  Vi ser også Tokyos største underholdningsområde Odaiba, der ligger på en kunstig ø ude midt i Tokyo Bay. Øen kan nås via Rainbow Bridge, og her er et væld af butikker, museer, restauranter og skønne strande, man kan slå sig ned på.

  Vi tager videre til Shibuya, hvor vi ser verdens mest berømte lyskryds, Shibuya Crossing, der optræder i mange film med de ikoniske krydsende fodgængerfelter. Her går ca. 5 millioner mennesker hver dag frem og tilbage over gaden, der ligger i et stort og farverigt shoppingområde. Lige uden for Shibuya Station finder man en statue af hunden Hachiko, som mange måske kender fra filmen Hachiko – En ven for livet. For japanerne er denne hund blevet en nationalhelt og symbolet på loyalitet.

  Om aftenen holder vi en fælles afskedsmiddag på skibet, hvor vi siger farvel til Japan og ser tilbage på en række skønne oplevelser i de to lande.

  Vi overnatter på krydstogtskibet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Vi tager til lufthavnen og starter hjemrejsen mod Danmark, hvor vi ankommer sidst på aftenen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange.

Ikke flere afgange

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på verden@risskov.com eller 70 22 66 00.
De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god idé at melde dig til her.
Er du interesseret i at opleve en af vores andre rundrejser,  så se mere her.

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • 13 overnatninger i indvendig kahyt på luksuskrydstogtskibet Celebrity Cruises Millennium
 • 16 x morgenmad, 11 x frokost og 14 x aftensmad
 • 1 overnatning på godt, centralt beliggende 4-stjernet hotel i Tokyo inkl. morgenmad
 • Drikkepenge om bord på skibet og havneskatter (værdi ca. kr. 2.395)
 • Al transport samt 11 private udflugter inkl. entréer jf. program
 • Dagsudflugt til Busan i Sydkorea
 • 11 udflugter i Japan inkl. 4 x frokost, 2 x aftensmad
 • Tre dage i Tokyo, hvor vi bl.a. besøger Edo Tokyo-museet, Meiji templet, får lektion i sushi og oplever den japanske version af nutid og fremtid på Odaiba
 • En dag i Kyoto, hvor vi bl.a. besøger Den Gyldne Pavillon, oplever en te-ceremoni opført af en Maiko, og går tur i Gion-distriktet
 • Sejltur på Ashi-søen med udsigt til Mt. Fuji
 • Dagsudflugt til Hiroshima, bl.a. med besøg på krigsmuseum og i mindeparken
 • Udflugt til vulkan-øen Sakurajima
 • Besøg i Goryokaku-parken
 • Kabelbane ved Hakkado-bjerget i Aomori
 • Dagsudflugt i Busan, bl.a. med besøg i Gamcheon og på fiskemarked
 • Engelsktalende lokalguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Tillæg for enkeltværelse og indvendig enkeltkahyt kr. 17.495
 • Opgradering til udvendig kahyt m. balkon (inkl. drikkevare-pakke) kr. 10.475
 • Opgradering til udvendig kahyt (inkl. drikkevare-pakke) kr. 3.495
 • Tillæg for enkeltværelse og opgradering til udvendig enkeltkahyt (inkl. drikkevare-pakke) kr. 20.945
 • Tillæg for enkeltværelse og opgradering til udvendig enkeltkahyt m. balkon (inkl. drikkevare-pakke) kr. 40.245
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Når rejsen går til Japan og Sydkorea på et efterårskrydstogt

Spændende artikler om Japan og krydstogt

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke