Firma – og grupperejser

Nyhed!
Storslåede naturoplevelser og historiske kulturperler.

MALAYSIA – DET ÆGTE ASIEN

16 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 27495

Bliv tryllebundet af Asiens mange facetter, når vi rejser på opdagelse blandt kultur, natur, historie og gastronomi fra adskillige kroge af det asiatiske kontinent, alt sammen afspejlet i den tropiske perle Malaysia. 

Vi starter rejsen i den pulserende hovedstad, Kuala Lumpur, hvor vi bevæger os gennem det kontrastfyldte bybillede med historiske kolonitidsbygninger og nye, himmelstræbende skyskrabere, der ligger side om side. Her er det ikke til at overse den rivende udvikling, som millionbyen har gennemgået på de blot 150 år, hvor den har udviklet sig fra central tinmine-industri til en af verdens mest moderne metropoler. 

Den asiatiske mangfoldighed har sat dybe aftryk på det folkerige land, der i dag består af hovedsageligt malaysiere, indere og kinesere samt det oprindelige folkefærd Orang Asli. Diversiteten udfolder sig fra sin bedste side, når vi skal opleve hinduistiske templer, buddhistiske statuer og islamiske moskéer, der ligger side om side og vidner om den fredelige kulturelle sameksistens, der hersker i landet. 

Naturen er heller ingen undtagelse, når det kommer til diversitet. I landet venter der et skatkammer af enestående oplevelser, når vi oplever alt fra Gunung Brinchangs tætte mosskov og den gamle Taman Negara regnskov til Langkawis kridhvide sandstrande og Cameron Highlands bølgende bakkelandskaber drysset med traditionelle britiske huse. På Orang Utang Island besøger vi desuden “skovens menneske”, det malaysiske ord for vores orange fætter – orangutangen. 

Ligesom naturen og befolkningen er bredt sammensat med rødder fra hele verden, så er det malaysiske køkken det også. Glæd dig til et overdådigt madmekka i landets madhovedstad, George Town, hvor du kan forkæle sanserne med kulinariske oplevelser, der henter inspiration fra blandt andet det kinesiske, indiske og thailandske køkken. Det er altså ikke uden grund, at det fortryllende land fremstiller sig som “Truly Asia” – for her oplever du essensen af det ægte Asien. 

Næste ledige afgange

11. nov. fra 27495 kr.Bestil
20. jan. fra 27995 kr.Bestil
24. feb. fra 27995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Rejsen byder på en fantastisk kombination af storslåede naturoplevelser og historiske kulturperler
 • Du oplever Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, på bedste vis
 • Du oplever fascinerende landskaber lige fra Cameron Highlands grønne teplantager til Belums grønne regnskov og Langkawis UNESCO-fredet geopark
 • Du får indsigt i de malaysiske religioner, ser hinduistiske templer og muslimske moskéer
 • Du besøger stammelandsbyer, hører deres historie og lærer om deres traditioner og skikke
 • Du kommer til den charmerende og historisk vigtige havneby Melaka
 • Du kommer tæt på de truede orangutanger, når vi besøger Orang Utan Island, hvor de rehabiliteres
 • Undervejs på rejsen er der et par dage med afslappende badeferie på Langkawi
 • Du bor centralt i den UNESCO-fredet koloniby George Town

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra København, Billund og Aalborg
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede indkvartering på hele rejsen
Tallerken

Måltider

 • 13 x morgenmad
 • 9 x frokost
 • 8 x aftensmad

Du bliver bjergtaget af den fantastiske natur og oplever det ægte Asien

Du bor tre nætter på paradisiske Langkawi og tre nætter på naturrige Penang.

Vi har inkluderet mange måltider og skønne smagsoplevelser i rejsen

Du bliver bjergtaget af den fantastiske natur og oplever det ægte Asien

Du bor tre nætter på paradisiske Langkawi og tre nætter på naturrige Penang.

Vi har inkluderet mange måltider og skønne smagsoplevelser i rejsen

Mød din rejseleder

LILIAN STEENHOLT

Lillian Steenholt har altid rejst, når muligheden har været der – både med familie, børn, venner eller alene. Det har resulteret i mange års erfaring som både rejsende og rejseleder i en stor del af verdens lande bl.a. Borneo, Indien, Thailand, Cuba Nepal og Malaysia.

Læs mere om Lilian
HENRIK BJØRN

Henrik besøgte Malaysia for første gang i 1986 og har siden været der adskillige gange både på Malyahalvøen og på den malaysiske del af Borneo. Som antropolog med speciale i Kina, er han b.la. dybt fascineret af det multikulturelle Malaysia.

Læs mere om Henrik

Mød din rejseleder

LILIAN STEENHOLT

Lillian Steenholt har altid rejst, når muligheden har været der – både med familie, børn, venner eller alene. Det har resulteret i mange års erfaring som både rejsende og rejseleder i en stor del af verdens lande bl.a. Borneo, Indien, Thailand, Cuba Nepal og Malaysia.

Læs mere om Lilian
HENRIK BJØRN

Henrik besøgte Malaysia for første gang i 1986 og har siden været der adskillige gange både på Malyahalvøen og på den malaysiske del af Borneo. Som antropolog med speciale i Kina, er han b.la. dybt fascineret af det multikulturelle Malaysia.

Læs mere om Henrik

Dagsprogram

 • Rejsen mod Malaysia begynder.

 • Udsigt over Kuala lumpur

  Vi ankommer til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, hvor vi efter ankomst kører direkte til hotellet og slapper af efter flyveturen. De næste ugers oplevelser skydes i gang med en velkomstmiddag på hotellet.

  Impiana Hotel KLCC Kuala Lumpur

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Petronas Twin Towers i tusmørke

  Dagens oplevelser finder sted i Malaysias største by og hovedstad, Kuala Lumpur, hvor vi skal udforske alt det bedste, som byen kan byde på.

  Kuala Lumpur blev grundlagt i 1857 som tinmine-industri, men har på blot 150 år vokset sig til en af Asiens mest moderne metropoler. Vi starter dagens rundtur ved et eksempel på byens rivende udvikling, nemlig Petrona tvillingetårnene, der er verdens højeste tvillingetårne. Tårnenes 88 etager skyder op i en imponerende højde på 451,9 meter og danner hovedkvarter for olie- og gasvirksomheden Petronas. Tårnene kunne engang kalde sig verdens højeste bygninger, men den titel er i dag videregivet til et af Dubais overdådige bygningsværker.

  Oplevelserne fortsætter rundt i Kuala Lumpurs livlige byatmosfære, hvor vi også kommer forbi monarkens palads, Istana Negara og de hellige Batu-huletempler. Ved huletemplerne passerer vi knap 300 regnbuefarvede trappetrin samt en 42,7 meter guldfarvet statue af hindu-guddommen Murugan, før vi når ind til de overdådige huler.

  På byrundturen bliver vi flere steder mindet om den malaysiske uafhængighedskamp. Det gør vi blandt andet ved det malaysiske nationalmonument, der står til minde om de tusindvis af civile og soldater, der døde i kampen for landets uafhængighed under den japanske besættelse i 2. verdenskrig. Også landets nationalmoské, Masjid Negara, er blevet opført for at mindes den malaysiske uafhængighed. Moskéen står som et symbol på landets multikulturelle sameksistens og er desuden opført i taknemmelighed til Allah for den fredelige uafhængighed, som landet opnåede fra England i 1957. Moskéens blå, stjerneformede kuppel udfolder sig med 18 takker, der repræsenterer Malaysias 13 stater og islams 5 søjler. Moskéen er en af de største, du kan finde i Sydøstasien med plads til helt op mod 15.000 mennesker.

  Byrundturen går nu videre til endnu en af byens imponerende moskéer, nemlig Jamek moskéen. Inden vi når hertil, tager vi forbi uafhængighedspladsen, der er omgivet af fine bygninger fra kolonitiden, en af verdens højeste flagstænger på 95 meter og den spektakulære Sultan Abdul Samad-bygning, hvor landets højeste domstole før i tiden havde til huse.

  Den smukke Jamek moské med murstensarkitektur og hvide kupler blev bygget i 1907 og er dermed blandt byens ældste moskéer. Moskéen er opført samme sted, som floderne Gombak og Klang løber sammen, lige der hvor byen blev grundlagt i 1857. Det var her, at Kuala Lumpur fik sit navn, der fra malaysisk kan oversættes til “mudret sammenløb”.

  Dagens næstsidste stop er ved Pasar Seni markedet. Her kan du gå på jagt efter souvenirs blandt mere end 300 små shops, hvor du finder alt fra tekstiler og lokalt håndværk til souvenirs og restauranter. Markedet startede oprindelig som et dyremarked i 1888, men har i dag vokset sig til en populær destination for turister og kunstelskere, der kommer for at få et indblik i den malaysiske kultur, kunst og håndværk.

  Efter frokost afsluttes turen ved Sydøstasiens højeste tv- og kommunikationstårn, KL Tower, hvor vi fra 421 meters højde vil nyde den panoramiske udsigt over pulserende Kuala Lumpur og dens overdådige skyskraberlandskab – en udsigt, der tager pusten fra de fleste.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Red Square i Melaka

  I dag tager vi sydpå på til den UNESCO-fredede by Melaka, der ligger placeret på begge sider af Malacca-floden. Her skal vi besøge en traditionel malaysisk landsby og opleve, hvordan tapningen af gummitræer og oliepalmer foregår samt høre om anvendelsen af den udvundne olie. På turen rundt i landsbyen passerer vi grønne rismarker og de karakteristiske malay kampong-huse, der er bygget på pæle. Her får vi et indblik i de lokale indbyggeres simple livsstil, og vi vil opleve en demonstration af silat – en bestemt form for malaysisk selvforsvar.

  Efter frokost fortsætter vi til Melaka city, der er den ældste malayisiske by på Malacca-strædet, hvor vi skal se den portugisiske fæstning Porta De Santiago, der har rødder tilbage til 1511, hvor portugiserne ankom til Melaka. Fæstningen er i dag et af Asiens ældste eksempler på europæisk arkitektur. Vi gør også stop ved ruinerne af St. Paul’s Church, hvor vi kan se hollandske gravsten fra det 17. århundrede.

  Turen fortsætter til Det hollandske torv, som er omgivet af charmerende, røde bygninger, der har fungeret som hollandske administrationsbygninger, men i dag huser et museum og regeringskontorer.

  Rundturen afsluttes i hjertet af Melaka, hvor vi skal en tur forbi den berømte Jonker gade, der er Melakas China Town. Her finder du stribevis af små butikker, hvor du kan købe dig fattig i kinesiske og malaysiske varer eller smage på lokale delikatesser fra gadens mange cafeer og restauranter. Efter byrundturen tager vi tilbage til Kuala Lumpur, hvor resten af dagen er fri til egne oplevelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Sejltur på Tembeling floden, der flyder gennem regnskoven

  I dag fortsættes rejsen videre mod nationalparken Taman Negara. Vi kører til en bådstation, hvorfra vi sætter kursen mod den frodige jungle. Når vi flyder ned ad Tembeling-flodens rustbrune vand, kan vi nyde udsigten til regnskovens tropiske flora og små landsbyer, der gemmer sig mellem den grønne vegetation. Har du et vakst øje, kan du være heldig at spotte isfugle, næsehornsfugle, aber eller måske vandbøfler, der er på vej ned til floden efter vand. Efter to timers sejlads når vi til vores hotel, der ligger midt i de grønne omgivelser. Her tjekker vi ind og lader op til aftenens begivenheder.

  Om aftenen, når mørket falder på, tager vi på jagt efter junglens dyr. I skovens mørke skjul lytter vi til frøernes kvækkende lyde og den uforstyrrede summen fra andre vågne væsner, mens vi følges med vores guide, der gør os klogere på regnskovens planter og dyr.

  Mutiara Taman Negara Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Gangbroer som du passerer på vandretur gennem junglen

  I dag tager vi på opdagelse i nationalparken. Efter morgenmad begiver vi os ud på 1,5 times gåtur op til Teresek-bakken, alt imens vi passerer små gangbroer og gigantiske træer dækket af slyngplanter. Fra toppen af bakken nyder vi den forblændende udsigt af regnskovens grønne tæppe, der breder sig, så langt øjet rækker. På en klar dag kan vi være heldige at få udsyn til Tahan-bjergets frodige tinde, der med sine 2.187 meter er det højeste på Malacca-halvøen. Herfra fortsætter vi jungleeventyret med en tur over en 530 meter lang hængebro, hvor vi i 40 meters højde bevæger os langs de høje trækroner og oplever regnskoven fra et helt nyt perspektiv. (Husk at medbringe gode sko, myggespray og praktisk tøj til jungleturen)

  Om eftermiddagen tager vi på bådtur langs floden Sungai Tembeling, hvor vi har udsigt til den vilde natur, der flankerer flodbredderne. Kursen er sat mod Kuala Trenggan, hvor vi oplever det moderne liv i hovedbyen i sultanatet Terengganu. Byens moderne liv står i stor kontrast til dagens næste oplevelser, der venter, når vi skal besøge en lokal Orang Asli-stamme. Her nyder vi et særegent møde med Malaysias oprindelige folkefærd, der giver os indsigt i deres simple og fredfulde liv og deres unikke kultur – blandet andet når de gør os klogere på jagt med pusterør.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Udsigt over den smukke teplantage Cameron Highlands

  Vi tjekker ud af hotellet og kører til det naturskønne område Cameron Highlands. På vejen gør vi stop ved en malaysisk landsby og Lata Iskandar-vandfaldet, der skyller ned ad bakkede granitskrænter. Vi fortsætter ad små snørklede veje, indtil vi når maleriske landskabsmotiver af fugtige tågeskove, langstrakte tæpper af jordbærplantager, bølgende bakkelandskaber og grønne dale tapetseret med teplantager. Her befinder vi os i et område 1.542 meter over havoverfladen, som blev opdaget af landmåler William Cameron i 1885. Områdets køligere temperaturer var attraktive for de britiske kolonister og blev derfor yderst populært. Det har sat sine spor i det grønne højland, som i dag er prydet af huse bygget i britisk cottage-stil med hvælvede døråbninger, hyggelige tagkviste og småsprossede vinduer.

  Det er heller ingen undtagelse ved dagens næste stop. På ægte britisk vis nyder vi en let frokost med afternoon tea og scones med udsigt til den prisvindende have ved The Smokehouse. En restaurant, der med sin britiske byggestil, er som taget ud fra en scene i tv-serien Downtown Abbey.

  Vi slutter dagen af med at indkvartere os på det hotel, der skal være vores hjem de næste to nætter. Herefter er dagen fri til egne oplevelser.

  Strawberry Park Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Den farverige Storkbilled Kingfisher

  Dagens oplevelser udfolder sig i Cameron Highlands sceniske kulisser. Vi tager en Land Rover gennem de rullende teplantager, indtil vi kan dufte bjergluften ved områdets højeste bjerg, Gunung Brinchang, der troner 2.000 meter op over havoverfladen. Her nyder vi den imponerende udsigt over de omkringliggende grønne bakketoppe og bølgende dale. I dette område skal vi vandre gennem den tætte mosskov, som menes at være omkring 190 millioner år gammel, alt imens vi lytter til vores lokale guides spændende fortællinger om området og dets teproduktion.

  På turen gennem mosskoven kan du ikke undgå at føle dig hensat til en eventyrlig film, når vi vandrer mellem de krogede, mosindsvøbte træer og bliver guidet gennem et skatkammer af eksotiske flora med blandt andet vilde ingefærplanter, grønne bregner, medicinske planter, farvestrålende orkidéer og kødædende planter.

  Efter formiddagens eventyr spiser vi frokost på hotellet, hvorefter dagen er fri til at slappe af eller udforske hotellets smukke omgivelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Træhuse langs floden i Ipoh

  I dag spiser vi morgenmad tidligt og tjekker ud af hotellet, hvorefter kursen sættes mod byen Ipoh. Byen kan dateres tilbage til starten af 1800-tallet, hvor de britiske kolonister rykkede tinmine-selskaberne hertil. Sidenhen har byen vokset sig så stor, at den har spredt sig henover Kinta-floden, der nu har opdelt Ipoh i to – en gammel og en ny bydel.

  Vi skal opleve den gamle bydel, der med sine kolonibygninger bærer tydelig præg af sin forhistorie. På vejen rundt i Ipohs gader slentrer vi forbi farverig gadekunst, bydelen Little India med indiske caféer, farverige sari-butikker og eksotiske krydderier samt den attraktive smalle gade Concubine Lane, der er rig på både historie og kultur. Gaden var engang boligområde for kinesiske stormænd og britiske officerer, der efter sigende boede her sammen med deres konkubiner. I dag er gaden forvandlet til en hyggelig strækning med boder, der sælger alt fra souvenirs til snacks og antikviteter.

  Oplevelserne fortsætter ved byen Bukit Merah, hvor vi sejler ud til et orangutang-reservat. Øen fungerer som et rehabiliteringscenter for orangutanger, der skal tilbage i naturen igen. På centeret forskes og undervises der i den truede dyreart, som deler 97 % af det samme DNA som mennesket. Vi skal opleve orangutangerne helt tæt på, men bag et stort indhegnet areal, hvor de kan bevæge sig frit.

  Vi siger farvel til fastlandet og sætter kursen mod øen Penang, hvor vi skal bo i George Town de næste tre nætter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Cykeltaxa foran Cheong Fatt Tze, også kaldet "det blå palæ"

  Dagens oplevelser udfolder sig i centrum af George Town. Her skal vi på rundtur i byen, som har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 2008.

  Vi starter ved den 33 meter liggende, guldfarvede buddhafigur, der i lokale munde går under navnet “Sleeping Buddha”. Buddhaen ligger i Wat Chayamangkalaram-templet, der er fint udsmykket med farvestrålende dekorationer, spektakulære drage- og slangefigurer samt adskillige buddhastatuer.

  Endnu mere imponerende bliver det, når vi fortsætter til Malaysias største buddhistiske tempel, Kek Lok Si. Uanset hvor du kigger hen i det overdådige tempelkompleks, vil du blive forblændet af de farverige templer med sirlige, kunstfærdige udsmykninger. Komplekset rummer hundredvis af buddhafigurer i forskellige farver og former samt en 30 meter høj pagode, hvis arkitektur er en blanding af både kinesiske, burmesiske og thailandske stilarter.

  Efter tempelbesøget skal vi se både Malaysias største fort, Fort Cornwallis, det smukke kinesiske klanhus Khoo Kongsi og Clan Jetties. Sidstnævnte er en samling af små landsbyer, der er bygget på pæle ude i vandet med en gangbro af træbrædder, der forbinder dem med fastlandet. De charmerende landsbyer blev bygget i det 19. århundrede af kinesiske immigranter, og hver gangbro er derfor opkaldt efter en kinesisk klan. En populær landsby blandt besøgende er Chew Jetty, hvor der findes flest pælehuse, den længste gangbro og et kinesisk tempel.

  Vi fortsætter til dagens sidste stop med cykeltaxa, en såkaldt “trishaw”, der er et populært transportmiddel i George Town. Cykeltaxaen sætter os af ved hotellet Cheong Fatt Tze, også kaldet “Det blå palæ”, der som navnet antyder, er malet i en smuk indigoblå farve. Her skal vi nyde vores frokost og blive klogere på hotellets historie og arkitektur.

  George Town er kendt for sin gode mad og går under navnet “The food capital of Malaysia”. Vi undersøger, om byen lever op til sit navn, når vi om aftenen nyder en lokal middag. Middagen foregår i den såkaldte “hawker-style”, hvor man finder en hel hal af madboder, der på hver deres måde repræsenterer det malaysiske køkken. Her kan du blandt andet finde lokale specialiteter som Penang Laksa, en stærk nudelsuppe med grøntsager og fisk, eller Pasembur, en salat med fisk og skaldyr serveret med en stærk nøddesauce. Under middagen er der altså rig mulighed for at stifte bekendtskab med det malaysiske køkkens mange fristelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Penang Hills' 130 millioner år gamle regnskov

  Dagens oplevelser foregår 800 meter over havoverfladen i Penang Hills. Vi træder ind i den 130 millioner år gamle regnskov, der gemmer på naturoplevelser og dyreliv i særklasse. Her ser vi regnskoven udfolde sig for øjnene af os, når vi vandrer ad junglens naturstier og bevæger os ud på den 230 meter lange hængebro. Vi oplever også regnskoven i fugleperspektiv fra den ikoniske cirkulære udsigtsplatform, der fortryller med 360 graders panoramaudsigt over regnskoven og George Town.

  Efter regnskovsoplevelserne nyder vi vores frokost, hvorefter resten af dagen er sat af til oplevelser på egen hand og måske afslapning ved hotellets pool.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Strandbredden på Langkawi

  Vi tjekker ud af hotellet og fortsætter til lufthavnen, hvorfra vi flyver til paradisøen Langkawi. Øen med de kridhvide sandstrande og azurblåt hav. Her skal vi overnatte de næste tre dage.

  Resten af dagen er til fri disposition. Du kan nyde en lækker drink ved hotellets skønne pool eller slentre en tur langs de svajende palmer, der star som perler på en snor ned ad strandbredden.

  Berjaya Resort Langkawi

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Langkawi er fyldt med smukke klippeformationer

  Efter morgenmaden skal vi på opdagelse i Langkawis fascinerende mangrove, som er UNESCO-fredet som geopark på grund af sine spektakulære klippefremspring og kalkstensformationer udformet af naturens egne kræfter.

  I mangroven findes et helt unikt økosystem med et mangfoldigt dyreliv både til lands, til vands og i luften. På bådturen langs mangroven skal vi derfor holde øjnene åbne, hvis vi skal være heldige at spotte oddere, varaner, farverige guldsmede og langhalede makakaber, der springer lystigt rundt mellem trækronerne.

  På turen gør vi stop ved en flagermushule, hvor vi kan gå en tur ned langs den 100 meter lange gangbro, mens vi betragter de sovende dyr, der hænger ned fra hulens loft. Vi kommer også forbi krokodillehulen, hvis navn kommer fra hulens indgang, der er udformet som en krokodille, og det siges, at der engang opholdt sig krokodiller herinde.

  Vi slår også vejen forbi en lokal fiskefarm, hvor vi bliver klogere på fiskeopdræt, som spiller en vigtig rolle for øens industri. Her kan vi være med til at fodre fiskene, der er så tamme, at de kan håndfodres.

  Dagen afsluttes med frokost på en lokal restaurant, der serverer lækker seafood.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Mat Cincang-bjergets tinde klædt i skyer

  Der serveres morgenmad på hotellet, hvorefter dagen er sat af til at opleve de paradisiske omgivelser på egen hånd.

  Du kan gå en tur op til Seven Wells-vandfaldet, der ligger et par kilometer fra vores hotel. Her kan du opleve vandet strømme ned langs Mat Cincang-bjerget og se de syv naturlige pools, som vandmasserne har skabt, og som har været med til at navngive vandfaldet.

  Kan du slet ikke få nok af Langkawis skønne natur, kan du i nærheden af hotellet tage en kabelbane op til toppen af Langkawis andet højeste bjerg, Mat Chincang, og nyde adskillige nuancer fra den grønne farvepalette, så langt øjet rækker.

  Er du vild med havets univers, skal du ikke længere end 20 minutters taxa-kørsel væk fra hotellet, før du når Langkawi Underwater World, der er et af landets største akvarier. Akvariet er hjem for mere end 4.000 vandlevende dyr og heraf hele 200 forskellige arter af salt- og ferskvandsfisk. Undervandsriget byder også på et læringscenter, pingvinakvarium og en 15 meter lang glastunnel, hvor du kan stå ansigt til ansigt med skildpadder, hajer og rokker.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Farvel til eksotiske Langkawi

  Efter to begivenhedsrige uger og en bagage fyldt med gode rejseminder sætter vi nu kursen tilbage mod Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Efter en fantastisk rejse igennem Asiens mange facetter i Malaysia, ankommer vi til Danmark – fyldt med store rejseminder. 

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
11. november
2023

16 dage

Lillian Steenholt

27495 kr.

København
Aalborg

Se rejseplan
20. januar
2024

16 dage

Henrik Bjørn

27995 kr.

København
Aalborg

Se rejseplan
24. februar
2024

16 dage

Lillian Steenholt

27995 kr.

København
Aalborg

Se rejseplan

Afgange

11. november 2023
16 dage

Lillian Steenholt
27495kr.
København
Aalborg

20. januar 2024
16 dage

Henrik Bjørn
27995kr.
København
Aalborg

24. februar 2024
16 dage

Lillian Steenholt
27995kr.
København
Aalborg

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Indenrigsflyvning fra Langkawi til Penang
 • Færge fra Kuala Kedah til Langkawi
 • Overnatning i dobbeltværelse på dejlige 3- og 4-stjernede hoteller, boutique hoteller og resorts inkl. turistskatter
 • 13 x morgenmad, 9 x frokost og 8 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Byrundtur i Kuala Lumpur og panoramaudsigt over byen fra Petronas tvillingetårne
 • Besøg i de hinduistiske pilgrimstempler Batu hulerne
 • Tur til den gamle charmerede UNESCO-fredede havneby Melaka
 • Sejl- og vandreture i Cameron Highlands
 • Let frokost med afternoon tea og scones på ægte britisk kolonistil ved The Smokehouse
 • Byrundtur i Ipohs gamle bydel
 • Sejltur med besøg hos stammefolkene Orang Asli i Belum-dalen
 • Tur til rehabiliteringscenter af orangutanger på Orang Utan Island ved Bukit Merah, hvor orangutangerne lever i deres naturlige habitat
 • Tid til at opleve Langkawis UNESCO-fredede geopark, der er kendt for sin helt særlige flora og fauna
 • Vi oplever regnskoven fra trætoppene på en fortryllende "Canopy Walk"
 • Tre nætter på dejligt 4-stjernet resort med privat strand på Langkawi
 • Tre nætter på centralt beliggende boutique hotel i Orientens perle George Town
 • Dejlig tur med den lokale transportform "trishaw" rundt i George Towns gader
 • Byrundtur i den smukke, gamle koloniby George Town, der er på UNESCOs verdensarvsliste for sine unikke historiske bygninger og arkitektur
 • Med kabelbane til toppen af Penang Hill, hvor en panoramaudsigt over George Town venter
 • Fantastisk gåtur over regnskovens trætoppe via Langur Way Canopy Walk
 • Engelsktalende lokal- og naturguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.950
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

08. okt

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

08. okt

Se rejsen

Når rejsen går til Malaysia

Spændende artikler