Firma – og grupperejser

Meget inkluderet til en skarp pris!

LANGTIDSFERIE PÅ MALTA – SOL & KULTUR

22-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 12.995

Brug vinterhalvåret på en langtidsferie på Malta – den solrige Middelhavsø. Malta består af 7 øer, hvoraf kun de tre af dem er beboede: Malta, Gozo og Comino. Med en fantastisk beliggenhed midt i Middelhavet indbyder Malta til dejligt vejr med mere end 300 solskinsdage om året. Middelhavsøen er desuden et kæmpemæssigt kulturhistorisk skatkammer, og øens historie strækker sig helt tilbage til oldtiden.

På denne 22-dages langtidsferie på Malta får du et lunt efterårs- eller forårsvejr (alt efter hvornår, du rejser), socialt samvær med en gruppe, og du bor på et dejligt hotel i et skønt område, der inviterer til afslapning og gåture. Alt sammen i selskab med vores danske rejseleder, der kender Malta ud og ind. Vi bor på Maltas nordøstlige kyst, og hotellet ligger midt på en dejlig strandpromenade med masser af liv og tæt på de hyggelige byer Bugibba, Qawra og St. Paul’s Bay.

Der er god tid til at opleve Malta på spændende udflugter med rejselederen, samtidig med at der er rig mulighed for at udforske området og øen på egen hånd.

Næste ledige afgange

14. mar. fra 12.995 kr.Bestil
24. okt. fra 12.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Det 4-stjernede hotel ved havet indbyder til ren afslapning
 • Til aftensmaden er der inkluderet husets vin, sodavand, mineralvand, juice og kaffe
 • Rejsen indeholder et stort og spændende udflugtsprogram
 • Du ser det bedste af øerne Malta og Gozo
 • Du mærker historiens vingesus i hovedstaden Valletta og fæstningsbyen Mdina
 • Der er besøg i katakomberne under romerbyen Rabat
 • Du oplever flere betydningsfulde UNESCO-lokaliteter
 • Du smager maltesiske lækkerier i landsbyen Dingli

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 21 x morgenmad
 • 21 x aftensmad

Basen er et lækkert 4-stjernet hotel, der ligger med udsigt over Middelhavet i St. Pauls Bay!

Du får Danmarks mest indholdsrige udflugtsprogram til en knivskarp pris!

Der er inkluderet halvpension samt øl, vin og vand til alle middage!

Basen er et lækkert 4-stjernet hotel, der ligger med udsigt over Middelhavet i St. Pauls Bay!

Du får Danmarks mest indholdsrige udflugtsprogram til en knivskarp pris!

Der er inkluderet halvpension samt øl, vin og vand til alle middage!

Hør rejselederen fortælle om rejsen


Dagsprogram

 • Udsigt over St. Pauls Bay på Malta

  Vi ankommer til Malta, hvor vi de næste tre uger har udsigt til sol, afslapning på et dejligt 4-stjernet hotel, samvær og en række spændende udflugter.

  Fra lufthavnen kører vi til hotellet på den nordøstlige del af øen. Efter ankomst til hotellet har du resten af dagen til at lære det hyggelige område omkring hotellet at kende.

  Fra hotellet er der ikke langt til de nærmeste byer Bugibba, hvor du kan finde mange forskellige butikker, og St. Paul’s Bay, der har udviklet sig fra en lille fiskerby til et pulserende centrum.

  Feriebyen Qawra har i løbet af de sidste år udviklet sig til en populær destination, og fra hotellet er der rig mulighed for at udforske det hyggelige område til fods.

  Vores rejseleder på turen har et stort kendskab til Malta. Ud over de inkluderede udflugter vil rejselederen arrangere gåture, ekstra udflugter og sociale arrangementer efter ønske og behov.

  San Antonio Hotel & Spa

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Nyd stemningen langs den dylliske havnepromenade

  Efter morgenmaden går vi fra hotellet langs med vandet til den hyggelige by Bugibba, hvor der er et fint udvalg af butikker, caféer og restauranter.

  Der er særligt hyggeligt på byens ovale torv Pjazza tal-Bajja, der ligger lige bag den idylliske havnepromenade. Her mødes både lokale og turister på bænkene under palmerne.

  Tilbage på hotellet er resten af dagen fri til afslapning eller udforskning af området på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Maltas hovedstad Valletta, der er på UNESCOs verdensarvsliste

  Denne dag tager vi på opdagelse i Maltas hovedstad Valletta. Hele byen er i dag på UNESCOs verdensarvsliste, og det skyldes ikke mindst, at byen har den højeste koncentration af seværdigheder i verden og er et overflødighedshorn af barokarkitektur, der omfatter både kirker og paladser.

  Stormesterens Palads har været Maltas administrative centrum, siden det blev bygget og fungerer i dag som parlamentsbygning og præsidentbolig.

  Paladset undergår i øjeblikket en omfattende renovering og er derfor lukket for besøgende. I stedet besøger vi det nærliggende Tøjhusmuseum, som huser en imponerende samling af bl.a. våben og rustninger fra riddertiden.

  Vi besøger også Johannitterordenens overdådige katedral, der ligger midt i byen. Den er opført i perioden 1573-78 og er en af de prægtigste barok-katedraler i verden.

  Vi slutter rundturen i Valleta i Upper Barraka Gardens og nyder omgivelserne og den flotte udsigt.

  Da der er tale om en halvdagstur, er der om eftermiddagen tid til oplevelser på egen hånd tilbage ved hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Malta byder på et væld af spændende oplevelser, som kan udforskes på egen hånd

  Dagene er fri til at slappe af ved hotellet eller til at udforske området på egen hånd.

  Rejselederen vil arrangere forskellige sociale aktiviteter og ekstra ture. Det kan være en sejltur eller en tur til nogle af de områder, der ikke er med i udflugtsprogrammet.

  Desuden vil rejselederen være til rådighed hele tiden og være behjælpelig med tips til aktiviteter eller hjælpe med praktiske spørgsmål, f.eks. om hvordan man kommer rundt på øen.


  Inkluderede måltider

  3 x morgenmad og 3 x aftensmad
 • Den sagnomspundne Blå Grotte, hvor sollyset får koraller og mineraler til at oplyse det mørke vand

  Halvdagsudflugten går i dag til det sydlige Malta, og ved kysten skal vi opleve Maltas mest spektakulære naturfænomen – Den Blå Grotte.

  Vi sejler ud til grotterne, hvor sollyset, der siver ned i grotterne, får koraler og mineraler til at oplyse det mørke vand i alle nuancer af blåt. Det fortælles, at man her ved grotterne kunne høre sirenerne synge så skønt, at søfolk sejlede på grund.

  Næste oplevelse er de to stenaldertempler Hagar Qim og Mnajdra, der ligger med 500 meters afstand. De er 4.500 år gamle og er ikke overraskende på UNESCOs verdensarvsliste.

  I forbindelse med udgravningerne er der fundet alternicher, altre med ornamenter og høje kultiske figurer, der nu befinder sig på Nationalmuseet i Valletta.

  Selve templerne består af store sten, og den største måler syv gange tre meter og vejer 20 tons!  Der ligger et nyt informationscenter i området, som giver en interessant introduktion til oplevelsen.

  Vi tager til den charmerende fiskerby Marsaxlokk, der emmer af typisk maltesisk atmosfære.

  Halvdelen af landets fiskerflåde holder til her, og havnefronten er et farveorgie af “luzzuer”, som er de karakteristiske, farvestrålende både, hvor der i stævnen findes et mytisk, beskyttende øje – et motiv, som allerede fønikerne brugte.

  Byen er et skønt sted at gå en tur, sidde på en café eller besøge en af byens kirker.

  Der vil være tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Gå på opdagelse langs kysten og den lille havn i Qawra

  De næste dage er på egen hånd.

  Dog står rejselederen til rådighed, hvis du har spørgsmål til, hvad der er værd at se i området, og hvis der er stemning for det, arrangerer rejselederen også gerne en fællestur.

  Du kan f.eks. gå en tur langs kysten forbi Qawra Tower og om på den anden side af tangen til den hyggelige gamle by Xemxija, der ligger i en skøn bugt – en dejlig gåtur på ca. 1-1,5 time.

  Qawra er kendt for sine mange tårne bygget af riddere tilbage i 1637. Ved Qawra Point ligger et lille vagttårn, som i dag er en restaurant med autentisk indretning og stemning.

  På gåturen kommer du også forbi Wignacourt Tower, der i dag er et museum. Da det blev opført i 1609, blev det brugt som signaltårn på grund af sin strategiske beliggenhed, så man kunne varsle angreb til Valletta i løbet af kort tid.


  Inkluderede måltider

  3 x morgenmad og 3 x aftensmad
 • Bymuren til den gamle fæstningsby Mdina

  Denne dag går halvdagsudflugten til hjertet af Malta, hvor den befæstede middelalderby Mdina ligger.

  Den tidligere hovedstads historie strækker sig mere end 4.000 år tilbage i tiden. Det var her, apostlen Paulus ifølge overleveringen boede efter, at skibet, han var om bord på, forliste i år 60, og efter at have drevet rundt på åbent hav i 14 dage.

  Byen ligger på toppen af en klippe, og herfra har man udsigt over store dele af Malta.

  Inden for bymuren hersker en stilhed, der har givet byen tilnavnet ”Stilhedens by”. Små brolagte stræder og aristokratiske og elegante pladser gør byen til en fascinerende oplevelse.

  Helt op til nutiden har Mdina været byen, der tiltrak adelige familier, og det kan tydelig ses, når man står ansigt til ansigt med de imponerende paladser, der ligger side om side i de skyggefulde gader.

  Husene i den skønne middelalderby ligger usædvanligt tæt og skaber herlig skygge, og da biler normalt ikke har adgang til byens historiske centrum, kan man gå rundt i ro og mag og beundre noget af den flotteste barokarkitektur på Malta.

  Vi ser bl.a. St. Paul’s Cathedral bygget i perioden fra 1697 til 1702.

  Vi kører den korte tur til Rabat, og her skal vi opleve St. Pauls Katakomber – en underjordisk labyrint af kristne begravelsespladser, der sammen med St. Agathes Katakomber dækker et område på 2.000 kvadratmeter.

  Det er muligt at komme ned i to af de 24 katakomber, der udgør St. Paul-afsnittet. Der knytter sig i øvrigt en interessant historie til St. Agathes Katakomber.

  Her holdt den hellige Agathe sig skjult efter at være flygtet fra kristenforfølgelserne på Sicilien, men hun vendte imidlertid tilbage og led martyrdøden.

  Efter besøget i katakomberne kører vi tilbage til hotellet ved St. Paul’s Bay, hvor resten af dagen er til fri disposition.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Bad i den berømte Blå Lagune på øen Comino

  St. Paul’s Bay, hvor vi bor, er en af de skønneste bugter på Malta. De næste to dage er afsat til at nyde solen, omgivelserne og livet på det dejlige resort.

  En idé kunne også være en tur til øen Comino. Øens store attraktion er Den Blå Lagune – en usædvanlig billedskøn bugt omgivet af det flotteste klippelandskab og med krystalklart vand.

  Der afgår færge fra Bugibba til øen, og rejselederen hjælper naturligvis med at arrangere det praktiske – også hvis der er noget andet, du gerne vil opleve.


  Inkluderede måltider

  2 x morgenmad og 2 x aftensmad
 • Glæd dig til at opleve Ggantija-templerne i Gozo, der stammer fra ca. år 4.000 f. Kr. og er ældre end pyramiderne i Egypten

  I dag er der en heldagstur på programmet til halvøen Cirkewwa, der ligger på Maltas nordkyst. Herfra skal vi med færgen til øen Gozo.

  Selv om strædet, der adskiller Gozo fra Malta, kun er på fem km, oplever man en markant forskel. Gozo er en grøn og frugtbar ø og mere uspoleret end Malta, og mentaliteten er også anderledes end på hovedøen. Faktisk laver gozitanerne morsomme sange om folk fra Malta, mens gozitanerne bliver hængt ud i vittigheder.

  Sejlturen til Gozo tager ca. 25 min., og første oplevelse på øen er citadellet i Victoria, der ligger på en bakketop med en fantastisk udsigt over Gozo.

  Citadellet stammer fra den sene middelalder og er anlagt af Johanitterne, men bakketoppen har været befæstet siden stenalderen. Vi går på opdagelse i citadellet og får et indtryk af, hvad der har udspillet sig bag de beskyttende mure.

  Ggantija-templerne er en af landets store attraktioner. Templerne dateres til ca. år 4.000 f. Kr. og er altså ældre end pyramiderne i Egypten og Stonehenge i England.

  De UNESCO-fredede templer blev genopdaget i begyndelsen af 1900-tallet. Ggantija betyder “kæmpe”, da de lokale troede, at templerne var blevet bygget af kæmper, eftersom flere af stenene vejer næsten 20 tons.

  Vi når sikkert også at gå en tur og drikke en kop kaffe i den charmerende lille by Xxlendi.

  Mætte af indtryk sejler vi tilbage til Malta og nyder resten af dagen i hotellets dejlige omgivelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • "Mirakelkirken" i Mosta, der er Europas tredjestørste kuppelkirke

  De næste dage er frie til at slappe af på hotellet og nyde det dejlige område.

  Rejselederen står til rådighed og kommer gerne med idéer til, hvad du kan opleve på den dejlige ø.

  Der er kun 16 km til Valletta, hvis du ønsker at udforske hovedstaden på egen hånd.

  “Mirakelkirken” i Mosta er bestemt også et besøg værd. Kirken er Europas tredjestørste kuppelkirke og en af Maltas mest populære seværdigheder på grund af den særlige historie.

  Under 2. verdenskrig røg en tysk bombe ned gennem kirkens kuppel midt under en gudstjeneste. Men den eksploderede ikke, og deraf fik kirken navnet “Mirakelkirken”.


  Inkluderede måltider

  5 x morgenmad og 5 x aftensmad
 • Dingli-klipperne – det højeste punkt på Malta

  Glæd dig til en halvdagstur med smuk natur, grøn frodighed og maltesisk frokost på landet.

  Vi kører først til Dingli Cliffs, der er det højeste punkt på øen (250 m), og vi nyder den smukke udsigt over Middelhavet.

  Dernæst kører vi til området, Buskett Gardens, i den frodige dal Wied Il-Luq. Her er vi omgivet af duftende citron- og appelsintræer, oliventræer, kaktus, pinjer, cypresser og en overdådighed af blomster.

  Buskett Gardens blev anlagt af malteserridderne, så de havde et sted at gå på jagt, og det er i dag et af de grønneste områder på Malta.

  I landsbyen Dingli besøger vi et lille familiedrevet spisested, der specialiserer sig i maltesiske retter.

  Til frokost får vi blandt andet fornøjelsen af at smage bønnedippen “bigilla”, maltesisk “bruschetta”, den maltesiske kiks “galletti”, oliven dyppet i hvidløg og persille, oste- og bønnetærte, soltørrede tomater, oliventapenade, gedeost rullet i peber og hjemmelavet ravioli.

  Tilbage ved hotellet i St. Paul’s Bay er resten af dagen fri på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Nyd de skønne omgivelser ved Seashells Resort at Suncrest

  Nyd den sidste dag ved hotellet og gå en tur langs strandpromenaden i det skønne område.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Efter 22 skønne dage på Malta kører vi til lufthavnen og flyver hjem til Danmark.

  Grundet den tidlige afrejse for gæster der skal rejse til Billund, vil der denne morgen ikke være en decideret morgenmadsbuffet, men derimod en morgenmadspakke, som man kan tage med i bussen til lufthavnen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
25. oktober
2021

22 dage

Lone Schembri

12.995 kr.

Billund
København

UDSOLGT

14. marts
2022

22 dage

Lone Schembri

12.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
24. oktober
2022

22 dage

Lone Schembri

12.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

25. oktober 2021
22 dage

Lone Schembri
12.995kr.
Billund
København

UDSOLGT

14. marts 2022
22 dage

Lone Schembri
12.995kr.
Billund
København

24. oktober 2022
22 dage

Lone Schembri
12.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel
 • Halvpension på hotellet: 21 x morgenmad og 21 x aftensmad
 • Husets vin, sodavand, mineralvand, juice og kaffe inkluderet til aftensmaden
 • Frokost med maltesiske specialiteter (dag 20)
 • Al transport og udflugter inkl. entreer jf. program (værdi af entréer kr. 475)
 • Halvdagsudflugt til Rabat og Mdina inkl. byvandring og besøg i St. Paul-katakomberne
 • Heldagsudflugt til øen Gozo inkl. Citadellet i Victoria, Ggantija-templerne, Kalypso-grotten og pilgrimskirken Ta'Pinu
 • Heldagsudflugt til Valletta inkl. besøg på Tøjhusmuseet ved Stormesterens Palads, St. Johs Co-Cathedral og Upper Barraka Gardens
 • Halvdagsudflugt til det vestlige Malta inkl. Dingli Cliffs, Buskett Gardens og frokost hos en lokal familie
 • Halvdagsudflugt til fiskerbyen Marsaxlokk inkl. sejltur i Den Blå Grotte, templerne ved Hagar Qim
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.995
 • Værelse med havudsigt på San Antonio Hotel & Spa kr. 1.995 (Bemærk: Vi har kun et begrænset antal værelser, hvorfor bestillingen først er godkendt ved endelig ordrebekræftelse)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt 4-stjernet hotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13.995 kr.

Næste afgang

03. mar

Se rejsen
Tyrkiets varme sandstrande
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie i Tyrkiet

  • Du får 23 dage med all inclusive på 5-stjernet luksushotel direkte ud til stranden
  • Det er muligt at flyve fra både Billund og København
  • Der er inkluderet spændende udflugter og god tid til egne oplevelser

23 dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Malta

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke