Firma – og grupperejser

Rejser til Mauritius

En rejse til Mauritius er intet mindre end et paradis af gyldne sandstrande, svajende palmer og azurblåt hav, der smukt omkranser østaten. Udover et helt fantastisk subtropisk klima og frodig natur, bærer Mauritius også på en gribende historie.

Østaten har igennem tiden været koloniseret af både Holland, Frankrig og til sidst Storbritannien, inden Mauritius opnåede selvstyre i 1961 og blev erklæret uafhængige i 1968. Det var hollænderne, der i 1598 gav Mauritius sit navn efter en hollandsk prins, der hed Maurits. Franskmændene satte deres præg på øen ved at udbygge en plantageøkonomi med sukker som det vigtigste produkt. Storbritannien besatte Mauritius tilbage i 1810, og Mauritius beholdt den britiske monark som overhoved, indtil østaten blev til en republik i 1992. De forskellige europæiske herredømmer har indskrevet dystre kapitler med slavearbejde i landet historie, men har også sat sine spor i alt fra religion og arkitektur til kulinariske mundfulde. 

På en rundrejse med dansk rejseleder til Mauritius vil du opleve det nordlige Mauritius, som byder på den smukkeste botaniske have, en sukkerfabrik, som er et levn fra den franske kolonitid, og hovedstaden, Port Louis. På den sydlige del af øen møder du et fantastisk kuperet landskab med den frodige nationalpark Black River Gorge, den changerende geopark Chamarel Seven Coloured Earth og et imponerende vulkankrater ved den slumrende vulkan Trou aux Cerfs, der betager med den mest spektakulære udsigt over store dele af den tropiske østat.

Herunder kan du se vores rejser til Mauritius.

Oplev paradisøen Mauritius

Se mere

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke