Firma – og grupperejser

Spændende nyhed!

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

PARADISØEN MAURITIUS – MED OPLEVELSER I DUBAI

15 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 20.995

Forelsk dig i bountyøen Mauritius, der skyder op af Det Indiske Ocean som et sandt paradis. Tropeøen lever op til ægte livsnyderdrømme med svajende palmetræer og hvide sandstrande, der snor sig langs det azurblå hav. Her venter vidunderlig afslapning på det luksuriøse 4-stjernede resort ved Belle Mare, hvor fortryllende havudsigt, gyldne solnedgange og bløde strande sætter dagsordenen. Herfra tager vi på indholdsrige udflugter til landets største oplevelser. Vi stikker blandt andet til søs på en sejltur til postkortskønne Ile Aux Cerfs, ser frodigheden i Black River Gorges National Park, besøger en lokal sukkerfabrik og udforsker hovedstaden, Port Louis. Fra enestående koralrev med tropefisk i mageløse farver til brusende vandfald og changerende geologiske naturfænomener. Mauritius lader selvsagt ikke meget tilbage at ønske. På rejsen følger vi dog også i de skyggefulde spor på tropeparadisets forhistorie som både hollandsk, fransk og britisk koloni. En fortid, der har sat alsidige europæiske præg på alt fra religion til kulinariske delikatesser, men som også rummer dystre og gribende fortællinger fra tiden med slavearbejde.

På vores vej til Mauritius gør vi stop i Dubai, hvor vi oplever udviklingen fra lille ørkenstat til et kosmopolitisk centrum med himmelstræbende skyskrabere. Vi udforsker både det funklende nye og det autentiske gamle Dubai, kommer på aftenkrydstogt med middag og udsigt til Dubais imponerende skyline, besøger berømte Palm Islands og tager på et sansespækket markedsbesøg.

Rejsen kombinerer det bedste af to rejseverdener – livlig storbyatmosfære i en af verdens førende metropoler og badeferie i et eksotisk tropeparadis, alt sammen i veloplagt selskab af vores dygtige og vidende rejseleder.

Næste ledige afgange

05. mar. fra 20.995 kr.Bestil
15. okt. fra 20.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever kontrasterne mellem det gamle og nye Dubai
 • Du kommer på et aftenkrydstogt med middag og udsigt til Dubais skyline
 • Du besøger Dubais berømte palmeøer
 • Du får pirret dine sanser med et stemningsfuldt markedsbesøg i de lokale souk’er
 • Du bor på et 4-stjernet luksusresort direkte ud til Det Indiske Ocean
 • Du nyder en ægte bounty-badeferie i tropiske rammer
 • Du ser Chamarel vandfaldet og Black River Gorges National Park
 • Du kommer på sporet af kolonitiden med besøg på en tidligere sukkerfabrik
 • Du stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra København, Billund, Aalborg og Aarhus
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernet indkvartering på hele rejsen
Tallerken

Måltider

 • 13 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 11 x aftensmad

Det er en enestående kombination af overdådige Dubai og paradisøen Mauritius

Vi har inkluderet billetter til EXPO2020 i Dubai på afgangen i marts

Vi bor på Hilton i Dubai og det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

Det er en enestående kombination af overdådige Dubai og paradisøen Mauritius

Vi har inkluderet billetter til EXPO2020 i Dubai på afgangen i marts

Vi bor på Hilton i Dubai og det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

Dagsprogram

 • Solnedgang over Dubai Marina

  Vi flyver til Dubai, hvor skylinen af funklende skyskrabere og ingeniørmæssige bedrifter byder os velkommen til Mellemøstens moderne og gamle eventyr. Vi ser byens lys fra oven, når vi flyver ind til byen ved midnatstid.

  Hilton Garden Inn Al Mina Hotel

  Læs om hotellet
 • Farverige specialiteter i en souk i Dubai

  I dag sover vi længe, og ved middagstid tager vi hul på at udforske den nye og spændende storby, som vi er ankommet til. Dubai er i dag en af verdens førende metropoler, men har ikke altid været det. Byen har på kun få år udviklet sig fra at være en lille ørkenstat til nu at være en overdådig storby med kæmpemæssige luksushoteller og himmelstræbende skyskrabere, der skyder op i bybilledet og danner en skyline, som næsten er uden sammenligning.

  Vi skal opleve byens rivende udvikling på en byrundtur, der går gennem både den nye og gamle bydel. Turen starter ved Dubai Marina, hvor eksklusive yachter flyder gennem det imponerende havnemiljø. Vi fortsætter til Dubais Palm Islands, som er det største menneskeskabte ø-område i verden. Øerne ligger ud for Jumeirah-kysten og er anlagt i et fascinerende mønster, der danner en palme, som spreder sine 17 palmeblade ud i vandet.

  Herefter er der mulighed for at købe autentiske arabiske souvenirs med hjem fra souken Madinat Jumeirah. En souk er en moderne udgave af et arabisk marked, og på dette marked finder vi alt fra eksotiske krydderier til smukke lanterner.

  Turen rundt i den nyere bydel afsluttes med et fotostop ved verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Den imponerende skyskraber tårner op over byen med sine svimlende 162 etager fyldt med hoteller, lejligheder, kontorer og restauranter, der tilsammen danner den 828 meter høje bygning.

  Videre tager vi til den ældre bydel, hvor vi får indblik i byens historie, livet i ørkenen som beduin samt perlefiskeriet, der tidligere var byens primære beskæftigelse.

  Den ældste del af Dubai er delt af floden Dubai Creek. Vi tager en “Abra”, som er en traditionel vandtaxa, over på den anden side af floden og lader vores duftesans blive stimuleret af røgelse, mynte, kanel og spidskommen, som blot er et par af de eksotiske krydderier, der findes på det berømte krydderimarked, vi nu skal besøge.

  Turen fortsætter videre til Dubais guld-souk, hvor vi pludselig får en forståelse for, hvorfor byen også kaldes “The City of Gold”. Souken byder på en overflod af guld, smykkebutikker og dygtige smykkedesignere, der alle er klar til at gøre en god handel. Husk, at her er der ingen faste priser.

  Dagen afsluttes med et uforglemmeligt aftenkrydstogt. Ombord på Marina Dhow Cruise sejler vi forbi Dubais spektakulære skyline med alt, hvad den indebærer af fantastisk arkitektur, luksus og overdådighed. Undervejs nyder vi kokkens dejligt sammensatte menu bestående af forskellige retter fra det arabiske og internationale køkken.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • En traditionel arabisk gade og moske i den gamle bydel i Dubai

  Dagen er sat af til afslapning på hotellet eller til at gå på opdagelse i den oplevelsesspækkede storby, der byder på noget for enhver smag.

  Du kan for eksempel ose i butikker på en særegen shoppetur kombineret med en tur på ski i det store shoppingcenter Mall of the Emirates eller tage en elevatortur op i det 828 meter høje Burj Khalifa, hvorfra der er en mageløs udsigt over byen og det omgivende ørkenlandskab. En anderledes smuk udsigt kan du få ved at besøge den store glas- og metalkonstruktion Dubai Frame, der troner op i bybilledet og kuriøst indrammer byens seværdigheder og skyline som et enormt og ingeniørmæssigt mesterstykke.

  Særligt for vores afgang i marts 2022
  Dubai er værtsland for verdensudstillingen EXPO2020, som afholdes fra den 1. oktober 2021 til den 31. marts 2022. Denne enestående oplevelse skal du naturligvis også have chancen for at opleve. Vi har derfor inkluderet en entrébillet på vores rejse i marts 2022.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Panorama udsigt over Mauritius

  I dag siger vi farvel til overdådige Dubai og flyver mod det tropiske paradis Mauritius, hvor vi er fremme sidst på eftermiddagen. Vi bor på et lækkert 4-stjernet resort lige ud til en af Mauritius’ dejligste strande, Belle Mare, der med sine svajende palmer, azurblå hav og bløde, hvide sandstrand, danner den perfekte kulisse til at komme helt ned i gear.

  Solana Beach Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad

  Tilkøb flere oplevelser

  All Inclusive-pakke på Mauritius

  All Inclusive-pakken er gældende under opholdet på Solana Beach Resort (dag 4-14) og inkluderer:

  • Frokost i buffetrestauranten
  • Middag på buffetrestauranten Cinnamon eller a la carte-restauranten Pomelo
  • Ubegrænsede drikkevarer i tidsrummet 10:00 til 23:30

 • Sandstrand, palmer og liggestole med udsigt over havet

  Vi vågner til nye eventyr. Udsigten til himmelstræbende bygningsværker er nu skiftet ud med havudsigt, palmetræer og afslapning på ægte livsnyder-manéer. Vi har dermed god tid til at fordøje alle Dubais store indtryk og oplevelser. Du kan også svømme en tur i det krystalklare vand, læse en spændende roman under vajende palmeblade, eller udforske det mangfoldige liv, der gemmer sig i det kilometerlange koralrev, som ligger et par hundrede meter fra strandkanten. Hotellet tilbyder ture med glasbundsbåd, der giver mulighed for at opleve undervandsriget på magelig vis.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Havnefronten i Port Louis, hovedstaden på Mauritius

  Dagen byder på udflugt til den nordlige del af øen. Vi starter oplevelserne ved den verdensberømte botaniske have Sir Seewoosagur Ramgoolam, som ligger i byen Pamplemousses. Haven er opkaldt efter Mauritius’ første premierminister og blev grundlagt i det 18. århundrede af den franske landskabsarkitekt Pierre Poivre. Her gemmer sig en oase af eksotiske planter, buske og træer med alt fra muskatnøddetræer og ibenholt til 80 forskellige palmearter og havens store berømte vandliljer, hvis blade kan blive helt op til 3,5 meter i diameter.

  Efter havebesøget kører vi videre til den tidligere sukkerfabrik L’Aventure du Sucre, der nu er forvandlet til et spændende interaktivt museum, som fortæller historien om landets sukkerproduktion, dets rige handel med rom og den dystre slavetid. Vi får selvfølgelig også mulighed for at smage på den søde vare.

  Vi spiser frokost på museets restaurant, hvor der serveres forskellige mauritiske specialiteter.

  Efter frokost kører vi videre til hovedstaden, Port Louis. Her vil vi opleve, at gammel og nyt smelter sammen i en autentisk og livlig byatmosfære. I byen finder man smalle brostensbelagte gader og charmerende gamle huse side om side med brede boulevarder og moderne storcentre.

  Vi besøger også byens markedsplads med lokalt kunsthåndværk, farvestrålende frugt og grønt samt eksotiske krydderier, der får mundvandet til at løbe. Sidst på dagen gør vi et stop ved Caudan Waterfront, der er et af øens mest moderne indkøbscentre.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Tag en tur i kajak i det krystalklare vand

  Dagen er sat af til at slappe af på vores skønne resort og nyde de eksotiske omgivelser. Måske har du lyst til at tage på kajakture i det krystalklare havvand, undersøge livet under havoverfladen eller dase i en liggestol til udsigten af det smukke Indiske Ocean.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Katamaran tur på det smukke turkisblå hav

  Dagens udflugt foregår til vands. I byen Trou D’Eau Douce, der ligger i det østlige Mauritius, går vi ombord på en luksus-katamaran og tager hul på nye oplevelser. Du kan blot læne dig tilbage og nyde den varme tropeluft til udsigten af det vuggende turkise hav, mens katamaranen skyder gennem vandet. Undervejs tager vi med små speedbåde ud til de betagende Grand River-vandfald, der ligger i forlængelse af Grand River South East, som er den længste flod i Mauritius.

  Vi sejler ind til en lagune, hvor der er mulighed for en badetur i det lune vand, og du kan også tage snorkelmasken på og udforske det fantastiske undervandsliv, hvor smukke koralrev er hjem for fisk i alverdens farver, eller du kan beundre de smukke rammer med drink fra ad libitum-baren på katamaranen.

  Herefter nyder vi en skøn barbequebuffet, som serveres for os på enten stranden eller katamaranen.

  Sidste stop på sejlturen er tropeøen Ile aux Cerfs, hvor vi slapper af til udsigten af skyggefulde palmer og solkyssede sandstrande, der slanger sig langs det turkisblå hav. Der er også mulighed for at tage på en kajaktur.

  Sidst på eftermiddagen sætter vi kursen tilbage mod kajen i Trou D’Eau Douce og kører tilbage til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Spisested på Solana Beach Resort med udsigt over havet

  Dagen er på egen hånd med tid til at nyde de forførende bountyomgivelser ved hotellets dejlige pool, forkæle smagsløgene på en af restauranterne eller snuppe en kølig drink på altanen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Det kendte Chamarel-vandfald

  Dagens udflugt går til den sydlige del af øen, hvor vi først skal opleve den slumrende vulkan Trou aux Cerfs. Her ser vi det imponerende vulkankrater, der har en diameter på 350 meter og en dybde på 100 meter. Herfra betages vi af den storslåede panoramaudsigt over byen Curepipe og store dele af af øen. Turen går videre til modelskibsfabrikken Le Port, hvor vi skal opleve en umådeligt velassorteret samling af modelskibe i forskellige former og størrelser. Fabrikken har bygget modelskibe siden 1988 og har bygget tusinde af modeller blandt andet af det berømte HMS Victory, der er kendt for sin rolle som Lord Nelsons flagskib under slaget ved Trafalgar d. 21 oktober 1805. 

  Vi fortsætter mod sydvest til Ganga Talao, også kendt som “Grand Bassin”. Søen betragtes som hellig for hinduer, der mener, at kratersøens vand stammer fra Shiva-guden, som spildte dråber af vandet fra Ganges-floden i Indien. Søen er derfor omgivet af farverige hindutempler og statuer af hellige guder. 

  Kursen sættes nu mod Chamarel-vandfaldet, og på vejen kører vi gennem skovområdet Plaine Champagne og nationalparken Black River Gorges. Undervejs stopper vi for at spise frokost i de natursmukke omgivelser ved restauranten Varangue sur Morne. Fra restaurantens store veranda har vi udsigt til det omkringliggende bjergområde med det ikoniske Le Morne-bjerg og et natursceneri af grønne farvenuancer i alle dets afskygninger.

  Efter frokosten kører vi videre gennem nationalparken, der med sine fugtige bjergskove, sumpede hedelandskab og bjerget Black River Peak er et af de smukkeste områder på Mauritius. Her kan vi også være heldige at se rådyr, vildsvin samt makakaber, der adræt springer fra trætop til trætop. 

  Sidst på dagen når vi til Chamarel-vandfaldet, som kaster sig 83 meter ud over klippesiden i geoparken Chamarel Seven Coloured Earth. Parken er kendt for sit fascinerende geologiske fænomen med tørret mineralholdig lava, der får jorden til at bølge af sted i en syvfarvet pallette af brun, rød, violet, blå, grøn, lilla og gul.

  Efter besøget ved vandfaldet vender vi tilbage til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Farverigt tamilsk tempel på det multireligiøse Mauritius

  De næste to dage er på egen hånd, hvor du kan bruge tiden på det skønne resort eller begive dig ud på eventyr i nærområdet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Smuk sandstrand med liggestole og palmer

  I dag kan du slappe af og suge det sidste til dig af Mauritius’ fantastiske strande og varme tropeluft, inden vi flyver tilbage til Danmark sent om aftenen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Velkommen tilbage til Danmark efter to ugers ferie med kontrastfyldte oplevelser, der bringer rejseminder med hjem fra Dubais solglittede skyskrabere til Mauritius’ tropiske naturscenerier.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
05. marts
2022

15 dage

20.995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
15. oktober
2022

15 dage

20.995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan

Afgange

05. marts 2022
15 dage


20.995kr.
Billund
København
Aalborg

15. oktober 2022
15 dage


20.995kr.
Billund
København
Aalborg

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på håndplukkede 4-stjernede hoteller. 3 nætter på Hilton Garden Inn Al Mina i Dubai og 10 nætter på Solana Beach Resort på Mauritius
 • 13 x morgenmad, 3 x frokost, 11 x middage
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Udflugt med Palm Island, Burj Khalifa og arabiske markeder
 • Sejltur med en traditionel Abra-vandtaxa
 • Aftenkrydstogt ombord på Marina Dhow inkl. middag
 • Entrébillet til verdensudstillingen EXPO2020 på afgangen i marts
 • Udflugt til den botaniske have Sir Seewoosagur Ramgoolam
 • Besøg på den tidligere sukkerfabrik L'Aventure du Sucre
 • Byrundtur i Mauritius’ hovedstad, Port Louis
 • Sejltur med luksus-katamaran til tropeøen Ile Aux Cerfs
 • Heldagsudflugt til vulkankrateret Trou aux Cerfs, Black River Gorges National Park og Chamarel-vandfaldet
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Tillæg for All Inclusive på Solana Beach Resort kr. 3.100
 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.195
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Mulighed for afrejse fra Aalborg, Billund, Aarhus og København fra kr. 1.250

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det gamle Egypten – en fuldendt oplevelse

  • Fantastisk rundrejse med alle Egyptens største højdepunkter inkl. Alexandria – KUN med Risskov Rejser
  • 4 overnatninger på 5-stjernet Nilkrydstogt
  • Dansk ekspert-rejseleder, som kender Egypten indgående

11 dage

14.995 kr.

Næste afgang

11. mar

Se rejsen
Udsigt over Jerusalem i Israel
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Israel før & nu

  • Du får en omfangsrig rundrejse til en virkelig skarp pris – endda med halvpension og 4-stjernede hoteller inkluderet
  • Der er mulighed for en dukkert i Det Døde Hav
  • De dansktalende lokalguider er bosat i Israel og har en enorm viden om landet

8-dages rundrejse

12.995 kr.

Næste afgang

20. feb

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Jordan – et ørkeneventyr

  • Du får en indholdsrig rejse til Danmarks absolut bedste pris
  • Vi bruger en hel dag i Petra og overnatter ved Det Døde Hav
  • Hos os har du mulighed for at besøge den gamle hovedstad, Salt

8-dages rundrejse

9.995 kr.

Næste afgang

03. apr

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke