Firma – og grupperejser
Havana, Cuba

Rejser til Mellem- & Sydamerika

Mellem- og Sydamerika har alt, du kan ønske dig til en indholdsrig ferie. På vores rundrejser med dansk rejseleder tager vi dig med til en række skønne rejsemål i Mellem- og Sydamerika. Imponerende naturoplevelser, fascinerende dyreliv, stemningsfuldt byliv, spændende historie og kultur samt skønne badestrande.

Et skatkammer af oplevelser

Glæd dig til at udforske Brasiliens muntre folkeliv i ikoniske Rio de Janeiro og mærk sandet mellem tæerne på landets verdensberømte strande. Dans tango i Argentina. Oplev den mageløse natur, unikke økosystemer og imponerende dyreliv på Galapagos-øerne. Mærk historiens sus ved templerne fra Mayaernes og Aztekernes tid i Mexico eller ved Inkariget Machu Picchu i Peru. Eller nyd Costa Ricas fortryllende smukke natur og das i en hængekøje.

Rejs med dansk rejseleder

Kort sagt, Mellem- og Sydamerika er et skatkammer af fabelagtige oplevelser og seværdigheder. Så tag med på rundrejse og overlad alt det praktiske besvær til din rejseleder, så du kan kaste din fulde opmærksomhed på seværdighederne og give dig helt hen til den skønne feriestemning.

Drømmer du om at udforske Mellem- og Sydamerika, så lad dig inspirere af vores mange rundrejser nedenfor.

Vores rejser til Mellem- og Sydamerika

Vores rejser til Mellem- og Sydamerika

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser her

Se alle rejser

Spændende artikler om Mellem– og sydamerika