Firma – og grupperejser
Petra, Jordan - Risskov Rejser
Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Rejser til Mellemøsten og Centralasien

På rundrejser til Mellemøsten og Centralasien venter der store oplevelser i Israel, hvor Bibelhistorien udfolder sig omkring dig, og i Jordan, der tager dig med tilbage til oldtiden og retur til den moderne verden.

Fra oldtid til nutid i Mellemøsten

I Mellemøsten kan du opleve jødedommens, kristendommens og Islams fængslende historier i Israel, flyde i det salte vand i Det Døde Hav, opleve 4 forskellige klimazoner og få et unikt indblik i de politiske og religiøse konflikter, der har fundet sted. Du kan også rejse fra oldtidsbyen Petra til det unge Jordan, der fik sin selvstændighed så sent som i 1946. Ad den tidligere foretrukne pilgrimsrute Kongevejen, der forbinder Amman med Aqaba, kan du tilbagelægge det tørre ørkenlandskab, mens du fortaber dig i mange historier fra Det Gamle Testamente.

Vores rejser til Mellemøsten & Centralasien

Sorter

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser her

Se alle rejser

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke