Firma – og grupperejser

Rundrejse som indkapsler essensen af Mexico; arkæologiske fund, overvældende natur og kulinariske oplevelser.

KLASSISKE MEXICO

16 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 21995

Denne fantastiske 16-dages rundrejse indkapsler essensen af Mexico, som er et overvældende og farvestrålende bekendtskab med sin rige kulturhistorie og enestående natur.

I mere end 10 år har vi arrangeret rundrejser til Mexico, og denne rejse er et pragtstykke udi alt det, der gør Mexico til en uforglemmelig fornøjelse – både de helt store og kendte seværdigheder og alle de finurlige, lokale overraskelser.

Inden spanierne ankom til Mexico i begyndelsen af 1500-tallet, var området en broget mosaik af højtstående kulturer, som skabte store velfungerende samfund med fantastiske bygningsværker. Du kommer på sporet af zapotekerne, mayaerne og aztekerne og tiden dengang, hvor præster ofrede mennesker til den guddommelige sol.

Rundrejsen går til imponerende pyramider og templer på højsletter og i regnskoven, hvor fortidens mystik bliver levende. Det er samtidig en rejse, hvor nutiden er meget nærværende, og i de kølige bjerge oplever du små indianerlandsbyer, hvor mayakulturen stadig er forrygende fremtrædende, og du får desuden fornøjelsen af at besøge en kaffefarm og smage de lokale bønner.

Glæd dig til at opleve Mexicos verdensberømte arkæologiske fund: ældgammel kulturarv, overvældende natur, rige traditioner og kulinariske oplevelser, der gør ganen glad. Du kommer til at opleve den mexicanske kultur på tætteste hold, når rejsen går gennem gamle landsbyer og atmosfærefyldte kolonitidsbyer formet af hundredårige kunsthåndværkertraditioner. Vi besøger bl.a. sølvbyen Taxco og Puebla, der er kendt for sine kakkelklædte facader og charmerende pladser, og i Oaxaca smager vi nogle af landets specialiteter, når vi handler ind på det lokale marked.

Næste ledige afgange

13. okt. fra 21995 kr.Bestil
19. jan. fra 21995 kr.Bestil
02. feb. fra 21995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får Mexicos største arkæologiske fund at se
 • Du kommer tæt på livet omkring kunstnerparret Frida Kahlo og Diego Rivera
 • Du oplever de aztekiske Teotihuacán-pyramider og maya-templer i junglen
 • Der er besøg på en kaffefarm, hvor du oplever processen fra bønne til velsmagende bryg
 • Der er mange kulturelle oplevelser, der både byder på gode madoplevelser og lokalt kunsthåndværk
 • Du besøger sølvbyen Taxco og de smukke kolonitidsbyer Puebla og Oaxaca
 • Der er inkluderet en skøn sejltur i Sumidero-kløften
 • Du er i selskab med kyndig dansktalende rejseleder, der selv bor i Mexico

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København, Billund og Aalborg
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller, flere af dem i charmerende, mexicansk kolonitidsstil
Tallerken

Måltider

 • 14 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 1 x aftensmad

Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!

Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba

Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!

Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba

Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

Mød din rejseleder

KARIN SCHüTTE

Karin har boet 35 år i Oaxaca med sin mexicanske mand og har arbejdet som rejseleder siden 1998. Hun elsker at give sine gæster lokale oplevelser og vise dem den kulturelle smeltedigel, der findes i Mexico.

Læs mere om Karin

Mød din rejseleder

KARIN SCHüTTE

Karin har boet 35 år i Oaxaca med sin mexicanske mand og har arbejdet som rejseleder siden 1998. Hun elsker at give sine gæster lokale oplevelser og vise dem den kulturelle smeltedigel, der findes i Mexico.

Læs mere om Karin

Dagsprogram

 • Mexico City med Guadalupe-basilikaen i forgrunden

  Afrejse fra Danmark og ankomst til Mexico City. Vi lander i et af verdens største bysamfund, hvor der bor omkring 25 mio. indbyggere, og det er samtidig det ældste bysamfund på den vestlige halvkugle. Aztekerne grundlagde byen Tenochtitlan i 1325 her, hvor Mexico City i dag ligger. Blot 100 år efter grundlæggelsen var den en blomstrende handelsby, og da spanierne ankom i 1519, var storbyen centrum i et mægtigt imperium. Vi bor de næste tre nætter i Mexico City.

  Hotel Casa Blanca

  Læs om hotellet
 • Zócalo-pladsen i Mexico City, der er en af de største offentlige pladser i verden.

  I dag udforsker vi Mexico City, der er bygget oven på ruinerne af Tenochtitlan, aztekernes gamle hovedstad. Første stop er den centrale plads Zócalo, der er en af de største offentlige pladser i verden. På pladsens nordside ligger Katedral Metropolitana, som er opført 1573-1813 og er den største kirkebygning i Latinamerika.

  Vi fortsætter til Palacio Nacional, hvor man finder Diego Riveras berømte murmalerier. De stammer fra 1930’erne og er en god introduktion til Mexicos historie og det, vi skal opleve senere på rejsen. Dernæst følger vi den berømte boulevard Paseo de la Reforma. Boulevarden blev anlagt med europæiske boulevarder som forbillede under Maximillians korte regeringstid for at forbinde det gamle bytorv med kejserslottet ved Chapultepec.

  Dernæst venter et spændende besøg på Frida Kahlo-museet, “Det blå hus”. Frida Kahlo boede hele sit liv i dette hus, og det står stort set, som da hun døde i 1954. Hun blev født her, trådte sine barnesko her, boede her med sin mand, Diego Rivera, og døde også i huset. Ud over Frida Kahlos kunst og personlige ejendele indeholder museet en stor samling af mexicansk folkekunst og antikviteter. Sidste stop på byturen bliver ved Antropologisk Museum. Det er et af verdens absolut bedste museer – både på grund af de imponerende samlinger og på grund af den enestående indretning. Der bliver god tid at udforske museet, inden vi vender tilbage til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Den aztekiske by Teotihuacan, som sandsynligvis på det tidspunkt har været den største by i verden

  Vi kører ud af storbyen og starter med at se Plaza de Tlatelolco eller ”De tre kulturers plads”. Pladsens navn skyldes, at her mødes tre kulturer: Der ligger aztekiske ruiner, en spansk kirke fra kolonitiden og et moderne højhus.

  Næste interessante oplevelse er Basilica de Guadalupe, som millioner af pilgrimme valfarter til. Basilikaen ligger for foden af Tepeyac-bjerget, hvor der tidligere lå en aztekisk helligdom, og ifølge den katolske kirkes overlevering var det her, at Jomfruen af Guadalupe viste sig for den indianske hyrde Juan Diego i 1531, hvorefter et portræt af hende mirakuløst blev afbilledet på Juan Diegos kappe. I dag ligger her også en ny basilika, da den gamle synker faretruende.

  Vi kører derefter videre til højsletten med den aztekiske by Teotihuacan, og her skal vi studere de mange prægtige templer og pyramider. Byen havde sin storhedstid mellem år 450-650 e.Kr., og det er tankevækkende, at byen sandsynligvis på det tidspunkt har været den største i verden. Dengang ofrede præsterne til den mægtige solgud, og Solens Pyramide, som vi ser her, er verdens tredjestørste. Herfra er der en berusende udsigt over pyramider, templer, sletter og bjerge. Efter en oplevelsesrig dag kører vi tilbage til Mexico City.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Sølvminebyen Taxco, som er en af Mexicos bedst bevarede kolonibyer

  I dag venter byen, der er kendt for sit glitrende sølv – Taxco! For blot 70 år siden tilbagelagde man vejen til byen på hesteryg, men der er siden blevet anlagt moderne veje, som gør vores tur både hurtigere og mere bekvem. På turen nyder vi de smukke bjergfyldte landskaber, inden vi møder synet af kirkespir og hvidkalkede huse med røde tage.

  Sølvminebyen Taxco er erklæret nationalhistorisk monument og er en af Mexicos bedst bevarede kolonibyer. Her oplever vi de tidlige sølvbaroners overdådige villaer, og vi kommer selvfølgelig forbi de mange smykkeforretninger, der sælger sølvsmykker i både traditionelt og moderne design.

  Hotel Montetaxco

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • I byen Fortin de las Florez besøger vi en kaffefarm, hvor nogle af Mexicos bedste kaffebønner dyrkes.

  Vi tager afsked med Taxco og kører mod Córdoba, der ligger i staten Veracruz, som bl.a. er kendt for sin dyrkning af kaffe. Undervejs bliver der rig lejlighed til at nyde det mexicanske landskab. Vi passerer de to store vulkaner Popocatepetl, som på aztekisk betyder ”det rygende bjerg”, og som med sine 5.452 m er Mexicos højeste og stadig aktive vulkan, og Iztacchihuatl, der betyder ”den sovende kvinde” og er 5.286 m høj. De to vulkaner står i klart vejr majestætiske med de sneklædte toppe.

  I 1.200 meters højde nær den smukke by Fortin delas Florez besøger vi en kaffefarm, hvor der dyrkes nogle af Mexicos bedste kaffebønner. Her får vi indblik i de forskellige processer fra bønne på busk til velsmagende bryg. Vi prøver selv at plukke kaffebønner, og vi hører om livet på en mexicansk kaffefarm. Efter en spændende rundvisning inviteres vi også på frokost i de smukke omgivelser.

  Om eftermiddagen fortsætter vi til den hyggelige og historierige by Córdoba, hvor vi overnatter. Byen blev grundlagt i 1618 af det spanske kolonistyre som forpost mellem Mexico City og kysten ved Den Mexicanske Golf.

  Comfort Inn Cordoba

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Byen Catemaco ligger fredeligt placeret i landlige omgivelser ved en smuk sø

  I dag sætter vi kursen mod Den Mexicanske Golf og byen Catemaco, som i 1970’erne blev voldsomt populær på grund af Gonzalo Aguirre, en kendt troldmand, som boede og praktiserede sin magi i området. Gennem sin levetid forestod han utallige ceremonier og ritualer for kendte politikere, skuespillere og forretningsmænd, og i dag er byen fyldt med mere eller mindre tvivlsomme troldmænd, der udbyder deres magiske evner for tilrejsende.

  Ud over at være et samlingspunkt for magi, ritualer og overtro, er Catemaco også et virkelig smukt syn. Byen ligger i fredelige og landlige omgivelser ved en smuk sø, som vi også skal ud og sejle på. Med båd går turen forbi abe-øen, hvor man har forskellige videnskabelige projekter i gang. Mange lokale tror på, at området er beboet af alverdens magiske væsner. Rygterne svirrer, blandt andet om ”naguales”, som er kraftfulde hekse, der er i stand til at forvandle sig til jaguarer og pumaer og hyle igennem natten, og om ”chaneques”, som er små skov-ånder, som vogter skoven og skræmmer uvedkommende væk. Og man forstår godt, at disse ”chaneques” vogter om deres skov, for det er et fantastisk flot område. Undervejs gør vi et stop for at tage en lille vandretur i et naturreservat for at opleve den eksotiske flora og fauna.

  Hotel La Finca

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Markedet i Palenque bugner af farverige madvarer - bl.a. chili!

  Vi siger farvel til Catemaco og kører videre mod Palenque, der er nabo til de storslåede ruiner af mayabyen af samme navn. Den første del af strækningen går gennem Tabasco-provinsen, som bærer præg af de mange erhverv, der er fulgt med i forbindelse med olieeventyret i Den Mexicanske Golf.

  Midt på dagen når vi Tabascos hovedstad Villahermosa, og efter frokost besøger vi Parque Museo La Venta. Det er et fint, lille frilandsmuseum, hvor man har genskabt jungleomgivelserne fra det gamle olmekiske center La Venta, som ligger godt 130 km vest for Villahermosa. 32 kolossale olmekiske bygnings- og kunstværker er bragt fra La Venta til dette lille åndehul midt i Tabascos hovedstad.

  Vi fortsætter rejsen videre til Palenque. Denne gamle by havde sin storhedstid mellem år 500 og 700, hvor den dominerede et stort område ved Usumacinta-floden. Det var sandsynligvis det frugtbare lavland ved Usumacinta-floden, der gav indbyggerne i Palenque de resurser, der gjorde det muligt at konstruere denne ekstraordinære by. Vi får selv chancen for at se resultaterne af den frugtbare jord, når vi besøger et lokalt marked, der er fyldt med chilier, bønner, frugt og majs i forskellige farver.

  Hotel Misión Palenque

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Den antikke maya-by Palenque midt i den tropiske regnskov

  I dag skal vi på opdagelse i den antikke mayaby Palenque, der regnes for højdepunktet i den senklassiske mayakultur. Når man ser ruinerne midt i den tropiske regnskov fornemmes det tydeligt, at de er skabt af en kultur med store evner inden for astronomi og arkitektur. I området ligger der mere end 500 bygninger, og kun få er udgravet.

  Vi ser Inskriptionernes Tempel med de mange relieffer og hieroglyfindskrifter, hvorfra en forseglet gang fører til et gravkammer 20 m under jorden i centrum af pyramiden. Her ligger Kong Pakals skelet i en sarkofag med ansigtet dækket af en maske af jademosaik. Gravmælet, der ligner dem i de egyptiske pyramider, har affødt spekulation om en sammenhæng mellem kulturerne.

  Vi oplever også Soltemplet og Paladset og får et interessant indblik i den fascinerende mayakultur. I regnskoven ved byen vokser der mahogni- og cedertræer, og der er et rigt dyreliv med bl.a. tukaner og sjældne aber.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Agua Azul-vandfaldet nær Palenque

  Vi forlader Palenque efter morgenmaden og kører gennem delstaten Chiapas, der overrasker med flot natur, interessante fortidsminder og indiansk kultur. På vejen stopper vi ved Misol Há- og Agua Azul-vandfaldene, som spreder sig horisontalt og lavt hen over klipperne.

  Vi kører til en af de mest spændende byer i det sydlige Mexico – San Cristóbal. San Cristóbal er den ældste spanske by i Chiapas, og kun én vej fører hertil, og den går fra Tuxtia Gutierrez – først gennem et tropisk område, og derefter i højderne til kølig bjergluft og gennem fyrreskovene, der omgiver San Cristóbal. Her er varme og sol om dagen, men køligt om natten. Området er kendt for sine ravfund, og dygtige kunstnere skaber fine smykker med sølv og lokale træsorter.

  Hotel Diego de Mazariegos

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Byvandring i San Cristobals hyggelige gader

  Vi bruger formiddagen i San Cristóbal og ser bl.a. katedralen på byens centrale plads og Templo de Santo Domingo med den lyserøde facade og det flotte barokinteriør. Foran kirken er der et brugskunstmarked, hvor de lokale indianere kommer for at sælge deres varer. Vi besøger også huset, hvor den danske arkæolog Frans Blom sammen med sin kone forskede i mayakulturen. De navngav det røde og gule hus Na Bolom, der oversat betyder Jaguarens Hus, men er samtidig også et lille ordspil, da Bloms efternavn ligner Bolom, altså ordet for jaguar.

  Efter besøget kører vi op i højlandet til tzotzil-indianernes landsbyer San Juan Chamula og Zinacantán. Indianerne nedstammer fra maya-folket og har bibeholdt nogle af deres skikke. Vi ser den smukke hvide kirke i San Juan Chamula, hvor katolske og ældgamle mayaritualer mødes – og med sine levende lys, røgelse og bedende kirkegængere gør den et stort indtryk.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Sejltur gennem den 14 km lange Sumidero-kløft i nærheden af San Cristobal

  Vi sætter kursen mod Tehuantepec og får nogle spændende oplevelser undervejs. Vi stopper blandt andet for at sejle gennem den imponerende 14 km lange Sumidero-kløft, som Grijalva-floden har formet gennem millioner af år. Sumidero-kløften anses for at være et af Mellemamerikas mest fascinerende naturfænomener. På de stejle klippevægge ses klippehuler, og der er et spændende dyreliv med aber, krokodiller og mange fugle.

  Vi når til Tehuantepec sidst på dagen, hvor vi overnatter.

  Hotel Best Western Calli

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Montezuma-cypressen, der måler 54 m i diameter og menes at være 2-3.000 år gammelt.

  I dag kører vi videre sydpå til den charmerende koloniby Oaxaca, der ligger i 1.545 m højde. Byen er omkranset af Madre de Sul-bjergene og har et behageligt klima. Oaxaca var en overgang centrum for mixtekernes og zapotekernes civilisation, og der er i dag mange etniske grupper i byen, hvilket giver den en helt særlig atmosfære. Efter den spanske erobring af Oaxaca i år 1533 skiftede byens arkitektur, og der er mange velbevarede huse i spansk kolonistil. På trods af den spanske indflydelse har byen alligevel formået at bevare sin indianske charme.

  Vi stopper og ser verdens mest omfangsrige træ i Santa Maria del Tule ved navn Montezuma-cypressen, der måler 54 m i diameter og menes at være 2-3.000 år gammelt. Vi besøger også ruinbyen Mitla i Tlacolula-dalen. Mitla var som Monte Albán en af zapotekernes vigtige byer, men den har også været under mixtetisk dominans. Patio de los Mosaicos med et stort mosaikrelief er en af oplevelserne her.

  Vi bor her de næste to nætter.

  Hostal de La Noria

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over zapotekernes hellige tempelbjerg Monte Albán lidt uden for Oaxaca

  Efter morgenmaden tager vi på en rejse tilbage i tiden og kører til zapotekernes hellige tempelbjerg Monte Albán lidt uden for byen. Det var her, de tidlige zapotekere udviklede en stor civilisation flere århundreder før vores tidsregning, og vi ser det betydningsfulde arkæologiske område, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Ruinerne ligger på et langstrakt højdedrag 400 m over Oaxaca-dalen på et plateau, der er planeret ved menneskekraft. Man mener, at plateauet blev skabt år 500-200 før vores tidsregning, og at zapoteker-kulturen var på sit højeste i årene 300-700. Vi går på opdagelse i området og ser bl.a. den centrale pyramide, observatoriet, boldbanen og Dansernes Tempel med dansefrisen, som består af en række stenrelieffer.

  Om eftermiddagen koncentrerer vi os om oplevelser i Oaxaca. Vi spadserer gennem byens gamle koloniområde og kommer bl.a. til kirken Santo Domingo, som er et meget fint eksempel på barokarkitektur. Vi besøger også det spændende kulturhistoriske museum, der er beliggende i et velbevaret kloster fra 1500-tallet. Her kan man blive klogere på områdets og byens historie og især blive imponeret af den smukke gravskat fundet i Monte Albán, der bl.a. består af et kranie belagt med turkis og juvelbelagte guldsmykker. Der vil også være tid til at se det travle, lokale marked og opleve atmosfæren på pladsen i byens hjerte.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Mexicos fjerdestørste by, Puebla, der er en af landets mest charmerende kolonitidsbyer

  I dag kører vi videre til Mexicos fjerdestørste by, Puebla, der er en af landets mest charmerende. Puebla er en kolonitidsby, der er særligt kendt for sine smukke kakkelklædte facader og stemningsfulde pladser.

  På en byvandring nyder vi at slentre rundt i de smukke UNESCO-fredede gader, hvor kirker, villaer, restauranter og pladser udgør kulissen for vores oplevelser. Vi besøger bl.a. Mexicos andenstørste katedral, museet Casa del Alfeñique samt Mercado El Parián, der er et marked med lokalt kunsthåndværk. Derudover lægger vi vejen forbi Templo de San Francisco, hvor San Sebastián de Aparicio blev stedt til hvile. San Sebastián var en spanier, der ankom til Mexico i 1533, og som stod for etableringen af mange af landets veje, inden han begyndte sit liv som munk.

  Endelig går vi til bakketoppen med de historiske fæstninger Loreto og Guadalupe, og vi slår et smut ned ad Avenue 6 Oriente, der er kendt for sine mange forskellige butikker, der sælger alskens søde sager, især kandiseret frugt. Mexicanerne kan godt lide chili, så husk at holde øje med, om du køber noget slik, der er strøet med chilipulver, hvis ikke du vil have en stærk overraskelse!

  Vi besøger bl.a. katedralen, der har landets højeste kirketårne på hele 69 m. Kirken er bygget i 1700-tallet efter barokkens og renæssancens forskrifter. Turen går videre til kapellet Iglesia de Santo Domingo, der er blandt de smukkest dekorerede i hele Mexico. Vores sidste stop er ved kunstmuseet Museo de Santa Mónica, der huser religiøs kunst. Bygningen blev oprindeligt brugt til at skjule de bosiddende nonner under den kristne forfølgelse i årene efter 1857.

  Senere kører vi ca. 10 kilometer mod vest til den lille koloniby Cholula. Cholula byder både på yndige kirker og ruinerne af den berømte Tepanapa-pyramide, også kendt som The Great Pyramid of Cholula, og det er ikke uden grund. Pyramiden strækker sig nemlig hele 65 meter mod himlen og intet mindre end 450 meter i bredden. Med sin enorme størrelse overgår Tepanapa-pyramiden selv de ægyptiske pyramider i omfang. Pyramiden er i dag tilgroet, og på toppen af det arkæologiske vidunder er kirken Santuario de Nuestra Señora de los Remedios bygget.

  Hotel Señoral

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Farvel og tak for denne gang, Mexico

  En række skønne kulinariske, kulturelle og historiske oplevelser i Mexico er ved vejs ende. Vi forlader hotellet og begiver os mod lufthavnen i Mexico City, hvor flyet hjem venter. Det er rigtig rart, at vi ikke skal køre særligt langt inden hjemrejsen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • På rejsens 16. dag lander vi igen i Danmark – med kufferten fuld af skønne rejseminder.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
13. oktober
2023

16 dage

Karin Schütte

21995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
19. januar
2024

16 dage

21995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
02. februar
2024

16 dage

21995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan

Afgange

13. oktober 2023
16 dage

Karin Schütte
21995kr.
Billund
København
Aalborg

19. januar 2024
16 dage


21995kr.
Billund
København
Aalborg

02. februar 2024
16 dage


21995kr.
Billund
København
Aalborg

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller, flere af dem i charmerende, mexicansk kolonitidsstil
 • 14 x morgenmad, 1 x frokost og 1 x aftensmad
 • Al transport og udflugter jf. program
 • Alle entréer (værdi ca. 700 kr.)
 • Antropologisk Museum i Mexico City og Frida Kahlo-museet i Mexico City
 • Besøg ved de berømte pyramider ved Teotihuacán
 • Byrundtur i sølvbyen Taxco
 • Oplev kaffefarm nær Cordoba
 • Udflugt til det arkæologiske område ved Monte Albán (Oaxaca)
 • Sejltur ad Grijalva-floden gennem den smukke Sumidero-kløft
 • Frilandsmuseet Parque Museo La Venta
 • Besøg ved det berømte arkæologiske tempelområde i Palenque (junglen)
 • Byrundtur i San Cristóbal og udflugt til lokale indianerlandsbyer
 • Erfaren og dygtig dansktalende rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg 3.990 kr.
 • Administrationsgebyr 125 kr.

Lignende rejser

Når rejsen går til Mexico