Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

22 DAGE: FRA AUCKLAND TIL CHRISTCHURCH

Kæmpe bjerge, hvaler, sandstrande, charmerende byer og den spændende maorikultur

22-dages autocamper-ferie fra kr. 15.595


70 22 66 00

Glæd dig til en 22-dages ferie i autocamper i New Zealand! Grav dit eget badekar på stranden ved Hot Water Beach, oplev maoriernes ældgamle traditioner og tag på hvalsafari ved idylliske Kaikoura. Bliv betaget af de gletsjerfyldte bjerglandskaber ved Fox Glacier og Franz Josef og smag på landets prisbelønnede vine undervejs.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Auckland og det 328 m høje Sky Tower

  Du ankommer til New Zealand sent på eftermiddagen og tilbringer den første nat på et hotel i Auckland, inden køreturen begynder i morgen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Okay2Stay – campingpas

  Kunne du tænke dig at overnatte små lokale steder, hvor der helt eksklusivt kun er plads til en eller to autocampere? Så bør du overveje et Okay2Stay-campingpas, der giver adgang til overnatning ved mere end 100 små landbrug, vingårde og gourmetproducenter fordelt over

    

  Winery Havens-campingpas

  Når du lejer en autocamper fra Maui får du mulighed for at udskifte en almindelig campingplads til fordel for overnatning ved særligt udvalgte vingårde i nogle af de mest kendte vindistrikter. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i autocamperen, så det er

    

 • Kajaktur ved Coromandel-halvøen

  Om morgenen henter du din autocamper og rejsedokumenter og får en grundig introduktion til både autocamper og rute. Fra Auckland rejser du mod syd langs kysten af Coromandel-halvøen, indtil du kan dreje af mod Rapaura Water Gardens. Du kører her gennem regnskov og bush-landskab og når ferie-resortet Whitianga på østkysten. Herfra er der ikke langt til Hot Water Beach, hvor du overnatter. Prøv at grave din egen private varmtvandsspa i sandet, når der er ebbe – skovle kan lejes ved den lokale strandbutik.

  Dagens distance: 206 km

 • Termisk aktivitet i Rotorua

  Kør langs østkysten gennem Te Puke, hvor der dyrkes kiwi-frugter i stor stil. Gør f.eks. holdt ved besøgscentret og lær alt, hvad der læres kan, om nationalfrugten. Kør videre til Rotorua, hvor Maori-kulturen trives. Her er der også koncentreret termisk aktivitet med kogende mudderhuller, springende gejsere og søer med farver, der overgår den vildeste fantasi. Områdets største gejser, Pohuto, springer 30 m op i luften flere gange om dagen.

  Dagens distance: 235 km

 • Maorier - de første bosatte i New Zealand

  Rotorua er et område fyldt med bjergtagende landskaber. I Te Puia Thermal Reserve ligger Maori Arts & Crafts Institute, hvor man bl.a. kan se maori-træskærere arbejde. Rotorua er også kendt for sine mange mineralholdige bade, og efter en dag med mange indtryk kan vi anbefale et par timers afslapning i Polynesian Spa.

 • Vidunderlige udsigter i Tongariro National Park

  På turen mod Taupo passerer du Waiotapu Thermal Wonderland og kan besøge Waimangu Volcanic Valley på vejen. De aktive vulkaner i Tongariro-nationalparken ændrer konstant landskabet, og parken er en af de mest interessante i New Zealand.

  Dagens distance: 220 km

 • Tongariro National Park

  Kør mod indlandet og passér den historiske The Forgotten World Highway og videre til Taranaki National Park. Her ligger den imponerende vulkan Mount Taranaki og mere end 300 km gangstier, som fører forbi smukke udsigtspunkter i nationalparken. Den charmerende by New Plymouth befinder sig ved en stor bugt ved vestkysten, og her overnatter du med udsigt til naturen.

  Dagens distance: 270 km

 • Fra Wellington Cable Car kan du nyde en flot udsigt over byen

  Kør ad The Surf Highway og kom omkring Mount Taranaki til byen Wanganui, som er en af landets ældste bosættelser. Efter at have kørt langs Kapiti-kysten når du landets hovedstad, Wellington. Vi anbefaler at gå på opdagelse langs havnefronten og besøge nationalmuseet Te Papa, hvor du kan gå i dybden med landets historie og kultur.

  Dagens distance: 388 km

 • Kayak i Abel Tasman National Park

  Glæd dig til færgeturen gennem maleriske Marlborough Sounds. Det er den ideelle forsmag på, hvad Sydøen kan tilbyde af sceniske landskaber. Fra Picton kan du køre langs Queen Charlotte Drive med de mange strande og bugte. Du kommer også til byen Nelson, som er kendt for sit solrige klima og mange kunstgallerier. Fortsæt til nationalparken Abel Tasman, som er New Zealands mindste nationalpark – men bestemt et besøg værd!

  Dagens distance: 190 km

 • Gyldent sandstrand på Kaiteriteri Beach i Abel Tasman National Park

  Nationalparken tilbyder en række spændende aktiviteter og vandreruter for enhver smag og form. Gå f.eks. fra campingpladsen til den næste bugt og nyd naturen eller sejl med kajak langs kysten alene eller i en gruppe. Det er også muligt at slappe af på kysten i det gyldne sand på Kaiteriteri Beach.

 • Hanmer Springs

  Dagens rute fører dig gennem Kahurangi National Park til byen Murchison, som befinder sig i den vestlige ende af ”The Four Rivers Plain”. Du kører mod syd gennem Nelson Lakes National Park via Lewis Pass og når Hanmer Springs. Her er der mulighed for at gå en tur, leje en mountainbike og udforske området eller bungeejumpe, inden du slapper af i de termiske pools under åben himmel.

  Dagens distance: 340 km

 • Hectors delfiner lever kun i New Zealand

  Byen Kaikoura er placeret lige ved havet med smukke, sneklædte bjergtoppe på Kaikoura Ranges i baggrunden. Kaikoura er det bedste sted at opleve hvaler – heriblandt kaskelothvaler og spækhuggere – i det dybblå hav. Her har du også mulighed for at svømme med delfiner og sæler og afslutte dagen med den lokale specialitet: krebs tilberedt direkte fra havet.

  Dagens distance: 135 km

 • Christchurch er omgivet af smuk natur

  Efter en køretur langs kysten når du Christchurch, som med sine utallige botaniske haver ganske passende kaldes ”the Garden City”. Området er et kludetæppe af sletter og marker i alle nuancer af grøn med floder, der vikler sig ind og ud af dem. Kør videre til Southern Alps, hvor du overnatter i Methven, som er kendt for sine glimrende muligheder for lakse- og torskefiskeri.

  Dagens distance: 275 km

 • Mount Cook og Lake Pukaki

  Lake Tekapos turkisblå vand er intet mindre end bjergtagende. Ved Lake Pukaki drejer du mod Glentanner ved foden af Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg og noget af en kolos. Der er talrige muligheder for smukke vandreruter, men vi anbefaler den lette Easy Hooker Valley Track, hvor du får en spektakulær udsigt til Mount Cook.

  Dagens distance: 275 km

 • Farveskiftende Clay Cliff

  Fra Mount Cook går rejsen mod Lindis Pass. På vejen kan det anbefales at tage en afstikker til Clay Cliff nær Omarama, hvor klipperne skifter farver i løbet af dagen. Via bjergpasset Lindis Pass kommer du gennem det enorme område Central Otago, som engang var centrum for landets guldfeber. I dag stammer områdets indtjening primært fra fåre- og hjorteavl og stenfrugt- og vinproduktion, men det ses stadig nogle steder i landskabet, at guldfeberen engang var på sit højeste her. Prøv selv at finde guld ved Kawarau Gorge inden du ankommer til Queenstown.

  Dagens distance: 265 km

 • Mountainbike ved Queenstown

  Hvis der er noget, der kendetegner newzealænderne, så er det deres smag for udendørsoplevelser. Overalt i New Zealand kan man opleve naturen på en aktiv måde, men Queenstown har det absolut største udbud af aktiviteter. Her er der både mulighed for at få et rigtigt adrenalinkick i jetboat på Shotover River og at få en fredfyldt naturoplevelse på toppen af Rob’s Peak med udsigt over Queenstown og Lake Wakatipu.

 • Det berømte Wanaka-træ

  Kør langs Lake Wanaka, Lake Hawea og over Haast-bjergpasset, som byder på et utal af vidunderlige udsigter over bjerge, søer og vandfald. Her er det nærliggende at gøre holdt og spise en medbragt madpakke – det største problem er at beslutte sig for, hvilken fantastisk udsigt man helst vil have til frokosten!

  Dagens distance: 215 km

 • Smukke Fox Glacier

  Gletsjere, tæt regnskov og kyststrækninger ligger tæt i Westland National Park. Vi anbefaler at tage en afstikker til Monro Beach Walk og Ship Creek Walk. Fra oktober til december kan du være heldig at se pingviner og Hectors delfiner, som kun findes i New Zealand og er et nationalsymbol sammen med kiwifuglen.

  Dagens distance: 120 km

 • Hokitika

  Besøg Okarito, som ligger afsides og forholdsvis isoleret ved kysten mod det Tasmanske Hav. Her kan du tage en sejltur i kajak gennem den stille lagune. Der er også mulighed for at tage på en jetboat-tur i Whataroa, hvor du kan se de sjældne hvide hejrer. Hokitika og Greymouth er kendt for kunstfærdig jade-ornamentik, og du kan selv prøve kræfter med håndværket i en jade-workshop.

  Dagens distance: 203 km

 • Bjerge i Arthur’s Pass

  Tag en afstikker til the Pancake Rocks i Punakaiki om morgenen – ved højvande kan du se de kraftfulde ”blowholes”, der skyder vand op i voldsomme og varierede sprøjt. Når du fortsætter turen mod Christchurch, kommer du forbi Lake Brunner og kører over bjergpasset Arthur’s Pass. Når du når Christchurch, kan du gå en tur gennem Hagley Park, som er den største grønne park i byen, og langs Avon-floden. Gør også brug af de mange caféer og restauranter i området og benyt muligheden for at shoppe de sidste souvenirs på rejsen.

  Dagens distance: 260 km

 • Farverige husfacader på New Regent Street i Christchurch

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du

    

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Auckland og Christchurch - Danmark inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Auckland ved ankomst
 • Et års medlemskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatning med autocamper hos vingårde og landbrugsgårde på hele New Zealand (værdi 400 kr.)
Autocamper
 • 19 dages autocamperleje
 • Transport begge veje mellem lufthavn og depot
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på NZD 7.500)
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkkenudstyr
 • Sengetøj, linned og håndklæder
 • Tablet med GPS og information om autocamperen
 • 24 timers kundeservice
 • Mappe med kort og rejseinformation
 • Rabathæfte til flere turistattraktioner
 • Rabatkort til supermarked
 • Tourism Radio Guide
Færge
 • Overfart fra Nordøen til Sydøen inkl. autocamper

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 15. oktober – 14. december
Jul, nytår og højsommer: 15. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar til 15. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår
19.495 kr.
15.595 kr.
Jul, nytår og højsommer
25.595 kr.
19.595 kr.
Sensommer
22.095 kr.
16.995 kr.
2 voksne
Forår
19.495 kr.
Jul, nytår og højsommer
25.595 kr.
Sensommer
22.095 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår
15.595 kr.
Jul, nytår og højsommer
19.595 kr.
Sensommer
16.995 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

24 dage: Fra Sydøen til Nordøen

  Højdepunkter

  • Rotorua og smukke Lake Taupo
  • Hovedstaden Wellington og hyggelige byer som Christchurch og Queenstown.
  • Marlborough Sound og landets mindste nationalpark Abel Tasman
  • Lake Tekapo og Mount Cook
  • Fiordlands National Park og Franz Josef Glacier

24-dages autocamper-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke