Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

24 DAGE: FRA SYDØEN TIL NORDØEN

Oplev New Zealands charmerende byer og forskelligartede natur

24-dages autocamper-ferie fra kr. 15.995


70 22 66 00

På denne ferie i autocamper i New Zealand oplever du i løbet af bare 24 dage det bedste af både Nord- og Sydøen. Rejsen begynder i Christchurch på Sydøen og tager dig hele vejen op til Auckland på Nordøen. Ruten giver bl.a. mulighed for oplevelser som kalkstensgrotterne i Waitomo, sejlads ved Milford Sound, hvalsafari i Kaikoura og ikke mindst en masse uforglemmelige naturoplevelser undervejs.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Den botaniske have i Christchurch

  Velkommen til New Zealand! Du ankommer til Christchurch, som er den største by på Sydøen og den næststørste i landet. De mange velholdte private haver og grønne parker har givet byen navnet ”The Garden City”, og de mange bygninger i klassisk britisk stil står i stærk kontrast til det øvrige New Zealand.

 • Pancake Rocks ved Punakaiki

  Fra Christchurch kører du over bjergpasset Arthur’s Pass, som af mange kaldes Sydøens ”rygrad”. Arthur’s Pass blev erklæret nationalpark i 1929, men vejen gennem bjergpasset blev anlagt allerede i 1865 på mindre end et år. Her knoklede tusind mænd med økser, hakker, skovle og trillebøre for at anlægge en vej, der førte til nyfundet guld på vestkysten.

  Fortsæt videre til The Pancake Rocks i Punakaiki om morgenen – ved højvande kan du se de kraftfulde ”blowholes”, der skyder vand op i voldsomme og varierede sprøjt.

  Du ankommer til Greymouth, som er den største by på vestkysten af New Zealands sydlige ø, og overnatter. Både Greymouth og den mindre, nærliggende by Hokitika er kendt for deres kunstfærdige jade-ornamentik, og du kan selv prøve kræfter med håndværket i en jade-workshop.

  Dagens distance: 260 km

 • Franz Josef-gletsjeren

  Besøg Okarito som ligger afsides og forholdsvist isoleret ved kysten mod det Tasmanske Hav. Her kan du tage en sejltur i kajak gennem den stille lagune. Der er også mulighed for at tage på en jetboat-tur i Whataroa, hvor du kan se de sjældne hvide hejrer.

  Fortsæt til Franz Joseph, hvor der er overnatning.

  Dagens distance: 173 km

 • Hectors delfiner findes kun i New Zealand

  Gletsjere, tæt regnskov og kyststrækninger ligger tæt i Westland National Park. Vi anbefaler at tage en afstikker til Monro Beach Walk og Ship Creek Walk. Fra oktober til december kan du være heldig at se pingviner og Hectors delfiner, som kun findes i New Zealand og som sammen med kiwifuglen er et nationalsymbol.

  Kør over Haast-bjergpasset, Lake Hawea og Lake Wanaka og glæd dig til et utal af vidunderlige udsigter over bjerge, søer og vandfald.

  Wanaka er et sandt paradis for mad- og vinelskeren. Byens vingårde høster jævnligt priser for deres vine, og markederne bugner af spændende lokale produkter – så sørg for at få camperen fyldt op, inden du kører herfra. Byen, og ikke mindst søen, tilbyder et væld af aktiviteter lige fra vandreture til jetboating, men du kan også bare nyde stemningen i en af de hyggelige caféer eller slappe af ved søbredden.

  Dagens distance: 286 km

 • Det berømte Wanaka-træ

  En lille times kørsel fra Wanaka finder du flodkløften Kawarau Gorge, hvor en berømt hængebro fra 1880’erne engang var vital for guldgravere i området. I dag bruges broen primært til bungeejumping, hvor vovehalse får fornøjelsen af at kaste sig ud fra 43 m højde.

  Fortsæt videre til Arrowtown, som blomstrede op under guldgravertiden. Mærker du en lille sult, kan vi anbefale et stop ved The Arrowtown Bakery, som er kendt for deres små indbagte kødtærter.

  Dagens distance: 227 km

 • Sejltur på Milford Sound

  Byerne Te Anau og Manapouri er udgangspunkt for sejlture på henholdsvis Milford Sound og Doubtful Sound, og denne dag er oplagt til at prøve den spektakulære oplevelse.

 • Fiordlands pingviner - også kendt som tawaki'er

  Fiordland National Park dækker et område på størrelse med Jylland og er nok et af de flotteste naturområder på New Zealand. Der falder 8.000 mm regn om året, og bjergsiderne er en symfoni af grønt. En sand frodighed med mos, bregner og gigantiske træer dækker bjergene, og de store regnmængder giver kraft til vandfaldene, der vælter ud over bjergsiderne. Dybe fjorde skærer sig ind i det bjergrige område, og det er da også netop fjordene, der gør det muligt at opleve nationalparken, som mange mener er “verdens 8. vidunder”.

  Dagens distance: 173 km

 • Mountainbike ved Queenstown

  Queenstown har status som New Zealands førende actionby, men selv hvis man ikke er til river rafting og jetboating, er byen et godt bekendtskab. Der ligger adskillige vingårde i nærheden af Queenstown, og vil du vandre, er der mange afmærkede ruter. Du kan også tage kabelvognene op på toppen af Bob’s Peak, hvorfra man har en eminent udsigt over Queenstown, søen og de smukke bjerge – og husk så i øvrigt at besøge den legendariske burgerbar FERG-burger, som er berømt på hele New Zealand.

 • Central Otagos indtjening stammer blandt andet fra fåreavl

  Via bjergpasset Lindis Pass kommer du gennem det enorme område Central Otago, som engang var centrum for landets guldfeber. I dag stammer områdets indtjening primært fra fåre- og hjorteavl og stenfrugt- og vinproduktion, men det ses stadig nogle steder i landskabet, at guldfeberen engang var på sit højeste her. Prøv selv at finde guld ved Kawarau Gorge, inden du ankommer til Aoraki/Mount Cook National Park. Der er talrige muligheder for smukke vandreture, men vi anbefaler den lette Easy Hooker Valley Track, hvor du får en spektakulær udsigt til Mount Cook.

  Dagens distance: 264 km

 • The Church of the Good Shepherd ved Lake Tekapo, der har et stort panoramavindue i stedet for en altertavle

  Lake Tekapo er med sin placering i hjertet af Sydøen ikke bare kendt for sine dramatiske landskaber og imponerende nattehimmel, men også for sine vine. Nyd de varme kilder ved Tekapo Springs, og husk også at besøge Church of the Good Shepherd, som med sin maleriske placering ved Lake Tekapo er landets nok mest fotograferede kirke.

  Dagens distance: 105 km

 • Farverige huse i Christchurch

  Turen går igen mod Christchurch. Byen blev hårdt ramt af jordskælvet, som i 2011 skabte store materielle skader på de gamle bygninger. Heldigvis har byens optimistiske indbyggere formået at bringe byen til live igen, og der er mulighed for en livlig byoplevelse. Besøg f.eks. et af de mange markeder, gå en tur på Brighton Pier eller læg vejen forbi The Animal House og få en overdosis nuttethed.

  Dagens distance: 227 km

 • Der er mulighed for at opleve hvaler ved Kaikoura

  Byen Kaikoura er placeret lige ved havet med de smukke, sneklædte bjergtoppe Kaikorua Ranges i baggrunden. Kaikoura er det bedste sted at opleve hvaler – heriblandt kaskelothvaler og spækhuggere. Du har også mulighed for at svømme med delfiner eller sæler og afslutte dagen med den lokale specialitet: krebs tilberedt direkte fra havet.

  Dagens distance: 203 km

 • Varme kilder i Hanmer Springs

  I dag går turen til Hanmer Springs. Her er der mulighed for at gå en tur, leje en mountainbike eller måske udforske området til hest, inden du slapper af i de termiske pools under åben himmel.

  Dagens distance: 130 km

 • Nelson Lake

  St Arnaud er en hyggelig lille bjerglandsby beliggende ved grænsen til Nelson Lakes National Park. Parkens to gletsjerformede søer Rotoiti og Rotoroa er omkranset af bøgeskov og skaldede bjergtinder. Det dramatiske landskab opleves bedst til fods på en af områdets mange naturstier.

  Dagens distance: 219 km

 • Smukke Queen Charlotte Drive

  Du kommer i dag igennem byen Nelson, som er kendt for sit solrige klima og mange kunstgallerier. Fortsæt videre langs Queen Charlotte Drive med de mange vige og strande, inden du når til nationalparken Abel Tasman, som er New Zealands mindste nationalpark – men bestemt et besøg værd! En af de mest kendte vandreruter er Abel Tasman Coast Track, som begynder i den idylliske landsby Marahau og går gennem frodig urskov og langs gyldne sandstrande.

  Dagens distance: 183 km

 • Kayak i Abel Tasman National Park

  Glæd dig til færgeturen gennem maleriske Marlborough Sound, som er den perfekte afslutning på besøget på Sydøen. Du ankommer på Nordøen til landets hovedstad, Wellington. Vi anbefaler at gå på opdagelse langs havnefronten og besøge nationalmuseet Te Papa, hvor du kan gå i dybden med landets historie og kultur.

  Dagens distance: 190 km

 • Vidunderlige udsigter i Tongariro National Park

  Vi anbefaler at stå tidligt op, så der er tid til et besøg i New Zealands ældste nationalpark, Tongariro, senere på dagen. Her kan du gøre holdt og udforske en af parkens mange vandreruter. Undervejs har du udsigt til den imponerende Mount Ruapehu, som med sine 2797 m er højeste punkt på Nordøen, og desuden den største vulkan på New Zealand. Vejret er meget omskifteligt i området, så husk at tjekke vejrudsigten inden du begiver dig ud – det er ikke usædvanligt at opleve alle fire årstider på én dag.

  Dagens distance: 350 km

 • Solnedgang ved Lake Taupo

  Lake Taupo blev skabt ved et af de største vulkanudbrud, man har kendskab til, men ligger i dag fredeligt hen som den største ferskvandssø i Oceanien. Søen, som er på størrelse med Singapore, er omkranset af vulkaner, og den termiske aktivitet i området giver rig mulighed for et afslappende dyp i en af de mange varme kilder.

  Dagens distance: 100 km

 • Termisk aktivitet i Rotorua

  Boblende mudderhuller, spruttende gejsere og opvarmede strande er blot nogle af de oplevelser der venter i Rotorua, hvor der bliver rig mulighed for at forkæle sig selv i et af områdets naturlige spatilbud. Rotorua er desuden det spirituelle hjem for Maori-stammen Te Arawa og ligger smukt placeret midt imellem myriader af krystalklare kratersøer. I området kan du også opleve filmsettet ’Hobbitton’ som bl.a. blev benyttet under indspilningerne til ’Ringenes Herre’-trilogien.

  Dagens distance: 90 km

 • Waitomo Caves med lysende sankthansorme

  Waitomo er hjem for de verdensberømte Waitomo Caves.  Ordet ’Waitomo’ stammer oprindeligt fra Maori-folket og kan oversættes til ’flod som flyder ind i hullet i jorden’. Her får du mulighed for at opleve en underjordisk verden i områdets labyrintiske flodsystemer, som er særligt berømt for de millioner af sankthansorm, hvis lys oplyser kalkstensgrotterne som en stjernehimmel.

  De bakkede landskaber er også rige på naturoplevelser over jorden og tilbyder en bred vifte af udendørsaktiviteter – hop f.eks. på cyklen og oplev en af de mange spændende cykelruter rundt i landskabet.

  Dagens distance: 148 km

 • En af Aucklands parker

  Tid til turens sidste lange køre-stræk. På vejen mod Auckland kan du gøre holdt ved den hyggelige havnefront Mission Bay og tage en is eller en kop kaffe i strandkanten.

  Dagens distance: 180 km

 • Auckland og det 328 m høje Sky Tower

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du

    

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark - Christchurch og Auckland - Danmark inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Christchurch ved ankomst
 • Et års medlemskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatning med autocamper hos vingårde og landbrugsgårde på hele New Zealand (værdi 400 kr.)
Autocamper
 • 21 dages autocamperleje
 • Transport begge veje mellem lufthavn og depot
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på NZD 7.500)
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkkenudstyr
 • Sengetøj, linned og håndklæder
 • Tablet med GPS og information om autocamperen
 • 24 timers kundeservice
 • Mappe med kort og rejseinformation
 • Rabathæfte til flere turistattraktioner
 • Rabatkort til supermarked
 • Tourism Radio Guide
Færge
 • Overfart fra Sydøen til Nordøen inkl. autocamper

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 15. oktober – 14. december
Jul, nytår og højsommer: 15. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar til 15. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår
20.095 kr.
15.995 kr.
Jul, nytår og højsommer
28.695 kr.
21.995 kr.
Sensommer
22.995 kr.
17.495 kr.
2 voksne
Forår
20.095 kr.
Jul, nytår og højsommer
28.695 kr.
Sensommer
22.995 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår
15.995 kr.
Jul, nytår og højsommer
21.995 kr.
Sensommer
17.495 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

9 dage: Nordøens termiske vidundere

  Højdepunkter

  • Kratersøen Lake Taupo
  • Tongariro Nationalpark og Mt Ruapehu
  • Gejsere i Rotorua
  • Vinområdet Hawkes Bay
  • Mulighed for sejlads på de underjordiske floder ved Waitomo

9-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Bay of Islands, New Zealand
Se kort

autocamper-rejse

10 dage: Nordøen – hvor havene mødes

  Højdepunkter

  • Smukke kyststrækninger med et væld af aktiviteter
  • Bay of Islands
  • Cape Reinga og 90 Mile Beach
  • Waipoua Forest
  • Verdens største havgrotte Rikoriko Cave

10-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Se rejsen
Se kort

Se rejsen
Nord og sydøen i bil og autocamper
Se kort

autocamper-rejse

Nord- og Sydøen i bil og autocamper

  Højdepunkter

  • De berømte gletsjere Franz Josef og Fox Glacier
  • Et af landets smukkeste omårder – Bay of Islands
  • De charmerende byer Queenstown og Christchurch
  • Landets mindste nationalpark Abel Tasman
  • New Zealands højeste bjerg Mount Cook

27-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

9 dage: Nordøens termiske vidundere

  Højdepunkter

  • Kratersøen Lake Taupo
  • Tongariro Nationalpark og Mt Ruapehu
  • Gejsere i Rotorua
  • Vinområdet Hawkes Bay
  • Mulighed for sejlads på de underjordiske floder ved Waitomo

9-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Bay of Islands, New Zealand
Se kort

autocamper-rejse

10 dage: Nordøen – hvor havene mødes

  Højdepunkter

  • Smukke kyststrækninger med et væld af aktiviteter
  • Bay of Islands
  • Cape Reinga og 90 Mile Beach
  • Waipoua Forest
  • Verdens største havgrotte Rikoriko Cave

10-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

15.995 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

15.995 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke