Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

29 DAGE: NEW ZEALAND FRA NORD TIL SYD I AUTOCAMPER

Vulkaner, storslåede bjerge, gejsere, rolige sandstrande og meget mere


70 22 66 00

70 22 66 00

Oplev både Sydøen og Nordøen på denne autocamper-ferie i New Zealand, hvor du får de bedste highlights i det naturskønne land. På ruten oplever du bl.a. Bay of Islands med den kendte Hole in the Rock og Rotorua, hvor maoriernes kultur trives. Her er der også koncentreret termisk aktivitet med springende gejsere, kogende vandhuller og søer i alle regnbuens skrappe farver. Du ser også de aktive vulkaner i Tongariro-nationalparken, som er en af de mest interessante i New Zealand, og den imponerende vulkan Mount Taranaki. Glæd dig også til at slappe af i det gyldne sand på Kaiteriteri Beach og i de termiske pools under åben himmel i Hanmer Springs.

 

Turen i ruteforslaget er ca. 4.350 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Aucklands skyline

  Du ankommer til Auckland Airport sent på eftermiddagen og tilbringer den første nat på et hotel i Auckland, inden køreturen begynder i morgen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Okay2Stay – campingpas

  Kunne du tænke dig at overnatte små lokale steder, hvor der helt eksklusivt kun er plads til en eller to autocampere? Så bør du overveje et Okay2Stay-campingpas, der giver adgang til overnatning ved mere end 100 små landbrug, vingårde og gourmetproducenter fordelt over

    

  Winery Havens-campingpas

  Når du lejer en autocamper fra Maui får du mulighed for at udskifte en almindelig campingplads til fordel for overnatning ved særligt udvalgte vingårde i nogle af de mest kendte vindistrikter. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i autocamperen, så det er

    

 • Waipoua Forest

  Om morgenen henter du din autocamper og rejsedokumenter og får en grundig introduktion til både autocamper og rute. Du kører fra Auckland mod nord. På vejen kan du f.eks. gøre stop på Kauri-museet i Matakohe, som giver dig en fin introduktion til de gigantiske kauri-træer i Waipoua Forest senere. Træerne blev engang brugt af de indfødte maorier til at bygge store kanoer af, men det var først, da de tidlige europæiske nybyggere kom til, at der skete et enormt indhug i kauri-bestanden. I dag er der kun få kauri-træreservater tilbage, hvoraf Waipoua er den største. Her findes verdens ældste og højeste kauri-træ, som er omkring 2000 år gammelt. På vejen mod Waipoua Forest kan du tage en forfriskende svømmetur i en af Kai Iwi-søerne nord for Dargaville. Søerne er kendte for deres hvide sandstrande og klare turkisblå ferskvand.

  Dagens distance: 225 km

 • Fyrtårnet på Cape Reinga

  I autocamperen krydser du Hokianga Harbour på en færge og kører videre til det subtropiske Far North District, som er New Zealands nordligste distrikt. Du kan herfra, hvis tidsplanen tillader det, tage en afstikker til Cape Reinga, som er New Zealands nordligste punkt. Her mødes det Tasmanske Hav og Stillehavet, og ifølge Maori-mytologi er det her sjælene rejser til, når maorierne dør.

  Du overnatter i Waipapakauri i den sydlige ende af Ninety Mile Beach, hvor udsigten er bjergtagende både på stille solrige dage, og når de høje bølger slår mod de forrevne klipper. Her er også mulighed for at se sæler og vilde heste i deres naturlige element. Stranden kan være svært fremkommelig med sine rå klippesten og drilske havstrømme, så overvej at tage på en guidet bustur for at få den optimale oplevelse.

  Dagens distance: 145 km

 • Frodige Bay of Islands

  På vejen til Bay of Islands kommer du forbi smukke sandstrande og små fiskerlandsbyer. Ved den historiske Stone Store i Kerikeri kan du gøre et stop og nyde den maleriske udsigt ved floden. Når du når til Opua, krydser du bugten med en lille bilfærge og kommer til Russell, hvor du skal bo to nætter. Byen er spækket med historie. Nyd f.eks. et måltid på restauranten The Gables 1847, som i tidens løb både har fungeret som bageri, bordel og tilflugtssted for deserterede sømænd. Eller besøg Pompallier Mission and Printery, hvor katolske missionærer forsøgte at gøre op med områdets ry som værende tilholdssted for ukristelige typer på afveje.

  Dagens distance: 140 km

 • "The Hole in the Rock"

  Rejsens femte dag bruges i Bay of Islands, hvor områdets skønhed virkelig udfolder sig på en sejltur. Tag derfor på en sejltur, hvor mulighederne for aktiviteter og oplevelser er mangfoldige. Prøv at svømme med delfiner eller spis den medbragte frokost på en af øerne. Der er også mulighed for at tage på en kajaktur eller opleve ’The Hole in the Rock’, som er en ø kendt for et 18 m højt hul i en klippeformation, som strækker sig op over havoverfladen. Prøv også at besøge det historiske Treaty House i Waitangi. Her blev ’The Treaty of Waitangi’-dokumentet – som deklarerede New Zealand for at være britisk koloni – underskrevet i 1840.

 • Vandfaldet Whangerei

  Du kører mod syd langs østkysten forbi smukke bugter og strande. På ferieresortet Mangawhai kan du nyde en kop kaffe, inden du kører ad de landlige veje til den ni km lange hvide sandstrand Pakiri Beach, hvor du overnatter.

  Dagens distance: 200 km

 • Coromandel-halvøens smukke kyst

  Rejs mod syd via Auckland og langs kysten af Coromandel-halvøen, indtil du kan dreje af mod Rapaura Water Gardens. Du kører her gennem regnskov og bush-landskab og når ferie-resortet Whitianga på østkysten. Herfra er der ikke langt til Hot Water Beach, hvor du overnatter. Prøv at grave din egen private varmtvandsspa i sandet, når der er ebbe – skovle kan lejes ved den lokale strandbutik.

  Dagens distance: 250 km

 • Termisk aktivitet i Rotorua

  Kør langs østkysten gennem Te Puke, hvor der dyrkes kiwi-frugter i stor stil. Gør f.eks. holdt ved besøgscentret her og lær alt, hvad der læres kan, om nationalfrugten. Kør videre til Rotorua, hvor Maori-kulturen trives. Her er der også koncentreret termisk aktivitet med kogende mudderhuller, springende gejsere og søer med farver, der overgår den vildeste fantasi. Områdets største gejser, Pohuto, springer villigt 30 m op i luften flere gange om dagen.

  Dagens distance: 235 km

 • I New Zealand kan du opleve Maorikulturen

  Rotorua er et område fyldt med bjergtagende landskaber. I Te Puia Thermal Reserve ligger Maori Arts & Crafts Institute, hvor man bl.a. kan se maori-træskærere arbejde. Rotorua er også kendt for sine mange mineralholdige bade, og efter en dag med mange indtryk kan vi anbefale et par timers afslapning i Polynesian Spa.

 • Tongariro National Park

  På turen mod Taupo passerer du Waiotapu Thermal Wonderland og kan besøge Waimangu Volcanic Valley på vejen. De aktive vulkaner i Tongariro-nationalparken ændrer konstant landskabet, og parken er en af de mest interessante i New Zealand.

  Dagens distance: 220 km

 • Udsigt til Mount Taranaki

  Kør mod indlandet og passér den historiske The Forgotten World Highway og videre til Taranaki National Park. Her ligger den imponerende vulkan Mount Taranaki og mere end 300 km gangstier, som fører forbi smukke udsigtspunkter i nationalparken. Den charmerende by New Plymouth befinder sig ved en stor bugt ved vestkysten, og her overnatter du med udsigt til naturen.

  Dagens distance: 270 km

 • New Plymouth er placeret med en enestående udsigt til Mount Taranaki

  New Plymouth er kendt for sit solrige klima, sine kunstgallerier og smukke parker. Byen er placeret med en enestående udsigt til Mount Taranaki, og byens strande og bugter er populære blandt surfere.

 • Udsigt over Wellington om aftenen

  Kør ad The Surf Highway og kom omkring Mount Taranaki til byen Wanganui, som er en af landets ældste bosættelser. Efter at have kørt langs Kapiti-kysten når du landets hovedstad, Wellington. Vi anbefaler at gå på opdagelse langs havnefronten og besøge nationalmuseet Te Papa, hvor du kan gå i dybden med landets historie og kultur.

  Dagens distance: 388 km

 • Queen Charlotte Drive

  Glæd dig til færgeturen gennem maleriske Marlborough Sounds. Det er den ideelle forsmag på, hvad Sydøen kan tilbyde af sceniske landskaber. Fra Picton kan du køre langs Queen Charlotte Drive med de mange bugter og strande. Du kommer også til byen Nelson, som er kendt for sit solrige klima og mange kunstgallerier. Fortsæt til nationalparken Abel Tasman, som er New Zealands mindste nationalpark – men bestemt besøgsværdig!

  Dagens distance: 190 km

  Sejltid med færge: ca. 3,5 time

 • Abel Tasman National Park

  Nationalparken tilbyder en række spændende aktiviteter og vandreruter for enhver smag og form. Gå f.eks. fra campingpladsen til den næste bugt og nyd naturen eller sejl med kajak langs kysten alene eller i en gruppe. Det er også muligt at slappe af på kysten i det gyldne sand på Kaiteriteri Beach.

 • Nelson Lakes National Park

  Dagens rute fører dig gennem Kahurangi National Park til byen Murchison, som befinder sig i den vestlige ende af ”the Four Rivers Plain”. Du kører mod syd gennem Nelson Lakes National Park via Lewis Pass og når Hanmer Springs. Her er der mulighed for at gå en tur, leje en mountainbike og udforske området eller bungeejumpe, inden du slapper af i de termiske pools under åben himmel.

  Dagens distance: 340 km

 • Sælunge i Kaikoura

  Byen Kaikoura er placeret lige ved havet med smukke, sneklædte bjergtoppe på Kaikorua Ranges i baggrunden. Kaikoura er det bedste sted at opleve hvaler – heriblandt kaskelothvaler og spækhuggere – i det dybblå hav. Her har du også mulighed for at svømme med delfiner og sæler og afslutte dagen med den lokale specialitet: krebs tilberedt direkte fra havet.

  Dagens distance: 135 km

 • Den botaniske have i Christchurch

  Efter en køretur langs kysten når du Christchurch, som med sine utallige botaniske haver ganske passende kaldes ”the Garden City”. Tag f.eks. den historiske sporvogn og se den indre bys seværdigheder, inden du kører videre over Canterbury Plains. Området er et kludetæppe af sletter og marker i alle nuancer af grøn og floder, der vikler sig ind og ud af dem. Kør videre til Southern Alps, hvor du overnatter i Methven, som er kendt for sine glimrende muligheder for lakse- og torskefiskeri.

  Dagens distance: 275 km

 • Mount Cook

  Lake Tekapos turkisblå vand er intet mindre end bjergtagende. Ved Lake Pukaki drejer du mod Glentanner ved foden af Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg og noget af en kolos. Der er talrige muligheder for smukke vandreruter, men vi anbefaler den nemme Easy Hooker Valley Track, hvor du får en spektakulær udsigt til Mount Cook.

  Dagens distance: 275 km

 • Clay Cliff

  Fra Mount Cook går rejsen mod Lindis Pass. På vejen kan det anbefales at tage en afstikker til Clay Cliff nær Omarama, hvor klipperne skifter farver i løbet af dagen. Via bjergpasset Lindis Pass kommer du gennem det enorme område Central Otago, som engang var centrum for landets guldfeber. I dag stammer områdets indtjening primært fra fåre- og hjorteavl og stenfrugt- og vinproduktion, men det ses stadig nogle steder i landskabet, at guldfeberen engang var på sit højeste her. Prøv selv at finde guld ved Kawarau Gorge inden du ankommer til Queenstown, hvor du bor i tre nætter.

  Dagens distance: 265 km

 • Udsigt over Queenstown

  Hvis der er noget, der kendetegner new zealænderne, så er det deres smag for udendørsoplevelser. Overalt i New Zealand kan man opleve naturen på en aktiv måde, men Queenstown har det absolut største udbud af aktiviteter. Her er der både mulighed for at få et rigtigt adrenalinkick i jetboat på Shotover River og at få en fredfyldt naturoplevelse på toppen af Rob’s Peak med udsigt over Queenstown og Lake Wakatipu.

 • Det berømte træ Wanaka

  Kør langs Lake Wanaka, Lake Hawea og over Haast-bjergpasset, som byder på et utal af vidunderlige udsigter over bjerge, søer og vandfald. Her er det nærliggende at gøre holdt og spise en medbragt madpakke – det største problem er at beslutte sig for, hvilken fantastisk udsigt man helst vil have til frokosten!

  Dagens distance: 215 km

 • Hectors delfiner

  Gletsjere, tæt regnskov og kyststrækninger ligger tæt i Westland National Park. Vi anbefaler at tage en afstikker til Monro Beach Walk og Ship Creek Walk. Fra oktober til december kan du være heldig at se pingviner og Hectors delfiner, som kun findes i New Zealand og er et nationalsymbol sammen med kiwifuglen.

  Dagens distance: 120 km

 • Hokitika

  Besøg Okarito, som ligger afsides og forholdsvist isoleret ved kysten mod det Tasmanske Hav. Her kan du tage en sejltur i kayak gennem den stille lagune. Der er også mulighed for at tage på en jetboat-tur i Whataroa, hvor du kan se de sjældne hvide hejrer. Hokitika og Greymouth er kendt for deres kunstfærdige jade-ornamentik, og du kan selv prøve kræfter med håndværket i en jade-workshop.

  Dagens distance: 203 km

 • Pancake Rocks

  Tag en afstikker til the Pancake Rocks i Punakaiki om morgenen – ved højvande kan du se de kraftfulde ”blowholes”, der skyder vand op i voldsomme og varierede sprøjt. Når du fortsætter turen mod Christchurch, kommer du forbi Lake Brunner og kører over bjergpasset Arthur’s Pass. Når du når Christchurch, kan du gå en tur gennem Hagley Park, som er den største grønne park i byen, og langs Avon-floden. Gør også brug af de mange caféer og restauranter i området og benyt muligheden for at shoppe de sidste souvenirs på rejsen.

  Dagens distance: 260 km

 • Farverige huse i Christchurch

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du

    

Vores samarbejdspartnere
BRITZ
Britz
Rejser du til New Zealand med børn er en campervan fra Britz et godt valg, hvis du og familien lægger vægt på et godt produkt til en fornuftig pris

Alle vogne er under 5 år - Mange størrelser - Kvalitet for pengene - Automat gear - Transfer på ankomst og afrejsedag

MAUI
Maui
Lejer du en Maui-autocamper, kan du forvente kvalitet fra a til z.

Alle vogne er under 2,5 år - Moderne design - Automat gear - Transfer på ankomst og afrejsedag

BRITZ
Britz
Rejser du til New Zealand med børn er en campervan fra Britz et godt valg, hvis du og familien lægger vægt på et godt produkt til en fornuftig pris

Alle vogne er under 5 år - Mange størrelser - Kvalitet for pengene - Automat gear - Transfer på ankomst og afrejsedag

MAUI
Maui
Lejer du en Maui-autocamper, kan du forvente kvalitet fra a til z.

Alle vogne er under 2,5 år - Moderne design - Automat gear - Transfer på ankomst og afrejsedag

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Auckland og Christchurch - Danmark inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Auckland ved ankomst
 • Et års medlemskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatning med autocamper hos vingårde og landbrugsgårde på hele New Zealand (værdi 400 kr.)
Autocamper
 • 26 dages autocamperleje
 • Transport begge veje mellem lufthavn og depot
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på NZD 7.500)
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkkenudstyr
 • Sengetøj, linned og håndklæder
 • Tablet med GPS og information om autocamperen
 • 24 timers kundeservice
 • Mappe med kort og rejseinformation
 • Rabathæfte til flere turistattraktioner
 • Rabatkort til supermarked
 • Tourism Radio Guide
Færge
 • Overfart fra Nordøen til Sydøen inkl. autocamper

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 15. oktober – 14. december
Jul, nytår og højsommer: 15. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar til 15. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår
21.595 kr.
16.995 kr.
Jul, nytår og højsommer
29.195 kr.
21.795 kr.
Sensommer
25.195 kr.
18.895 kr.
2 voksne
Forår
21.595 kr.
Jul, nytår og højsommer
29.195 kr.
Sensommer
25.195 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår
16.995 kr.
Jul, nytår og højsommer
21.795 kr.
Sensommer
18.895 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

24 dage: Fra Sydøen til Nordøen

  Højdepunkter

  • Rotorua og smukke Lake Taupo
  • Hovedstaden Wellington og hyggelige byer som Christchurch og Queenstown.
  • Marlborough Sound og landets mindste nationalpark Abel Tasman
  • Lake Tekapo og Mount Cook
  • Fiordlands National Park og Franz Josef Glacier

24-dages autocamper-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen
Fiordland National Park. Milford Sound, New Zealand - Risskov Rejser
Se kort

24 dage: Gejsere, gletsjere og endeløs natur

  Højdepunkter

  • Rotorua og smukke Lake Taupo
  • Hovedstaden Wellington og hyggelige byer som Christchurch og Queenstown.
  • Marlborough Sound og landets mindste nationalpark Abel Tasman
  • Lake Tekapo og Mount Cook
  • Fiordlands National Park og Franz Josef Glacier

24-dages autocamper-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen
Nord og sydøen i bil og autocamper
Se kort

autocamper-rejse

Nord- og Sydøen i bil og autocamper

  Højdepunkter

  • De berømte gletsjere Franz Josef og Fox Glacier
  • Et af landets smukkeste omårder – Bay of Islands
  • De charmerende byer Queenstown og Christchurch
  • Landets mindste nationalpark Abel Tasman
  • New Zealands højeste bjerg Mount Cook

27-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke