Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

9 DAGE: NORDØENS TERMISKE VIDUNDERE

Oplev New Zealands mystiske og storslåede natur

9-dages autocamper-ferie kr. pr. person


70 22 66 00

Ferien i autocamper starter i Auckland, og undervejs kommer du forbi steder som vinområdet Hawkes Bay, New Zealands største sø Lake Taupo, Ruapehus fantastiske bjerglandskaber, Rotoruas termiske vidundere og til slut den underjordiske verden ved Waitomo. Regionen er et overflødighedshorn af naturlige vidundere, som med krystalklare kratersøer, naturlige spaoplevelser, Maori kultur og vinoplevelser i verdensklasse sætter New Zealand på verdenskortet som en af verdens bedste rejsedestinationer.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Auckland og det 328 m høje Sky Tower

  Når du har hentet din camper, går turen sydpå mod Hawkes Bay. Gør evt. et stop ved den hyggelige havnefront Mission Bay og tag en is eller en kop kaffe i strandkanten, inden køreturen for alvor starter.

  Dagens distance:  448 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Okay2Stay – campingpas

  Kunne du tænke dig at overnatte små lokale steder, hvor der helt eksklusivt kun er plads til en eller to autocampere? Så bør du overveje et Okay2Stay-campingpas, der giver adgang til overnatning ved mere end 100 små landbrug, vingårde og gourmetproducenter fordelt over

    

  Winery Havens-campingpas

  Når du lejer en autocamper fra Maui får du mulighed for at udskifte en almindelig campingplads til fordel for overnatning ved særligt udvalgte vingårde i nogle af de mest kendte vindistrikter. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i autocamperen, så det er

    

 • Se solopgangen fra toppen af Te Mata Peak

  Hawkes Bay er et sandt mekka for mad- og vinelskere. Det flade, frugtbare land med det lune og solrige klima er særligt kendt for dyrkning af bl.a. frugt og oliven – og ikke mindst for sin produktion af vin. Der har været dyrket vin her siden 1850’erne, og området kan bryste sig af mange prisvindende flasker.

  Får du nok af vinsmagning og andre kulinariske eventyr, kan du gå en tur på stranden, se sulerne bygge reder langs kysten, eller køre til toppen af Te Mata Peak og se alting lidt fra oven. Hawkes Bay er desuden berømt for sin atypiske arkitektur, som leder tankerne mod spanske kolonier og Miamis Art Deco-miljøer.

   

 • Ved Lake Taupo er der udskæringer lavet af maorierne

  Lake Taupo blev skabt ved et af de største vulkanudbrud man har kendskab til, men ligger i dag fredeligt hen som den største ferskvandssø i Oceanien. Søen, som er på størrelse med Singapore, er omkranset af vulkaner og den termiske aktivitet i området giver rig mulighed for et afslappende dyp i en af de mange varme kilder.

  Dagens distance: 177 km

 • Naturen i Tongariro ligner af og til noget fra en fremmed planet

  Kør på opdagelse i New Zealands ældste nationalpark Tongariro, og gør et stop for at udforske en af parkens mange vandreruter. Undervejs har du udsigt til den imponerende Mount Ruapehu, som med sine 2797 m er højeste punkt på Nordøen, og desuden den største vulkan på New Zealand. Vejret er meget omskifteligt i området, så husk at tjekke vejrudsigten inden du begiver dig ud – det er ikke usædvanligt at opleve alle fire årstider på én dag.

  Dagens distance: 110 km

 • Termisk område i Rotorua

  Boblende mudderhuller, spruttende gejsere og opvarmede strande er blot nogle af de oplevelser der venter i Rotorua, hvor der bliver rig mulighed for at forkæle dig selv i et af områdets naturlige spatilbud. Rotorua er desuden det spirituelle hjem for Maori-stammen Te Arawa og ligger smukt placeret midt imellem myriader af krystalklare kratersøer. I området kan du også opleve filmsettet ’Hobbitton’ som bl.a. blev benyttet under indspilningerne til ’Ringenes Herre’-trilogien.

  Dagens distance: 198 km

 • Waitomo Caves med lysende sankthansorme

  I dag forlader du forkælelsen i Rotorua og begiver dig mod de bakkede landskaber i Waitomo, som er hjem for de verdensberømte Waitomo Caves.  Ordet ’Waitomo’ stammer oprindeligt fra Maori-folket og kan oversættes til ’flod som flyder ind i hullet i jorden’. Her får du mulighed for at opleve en verden under jorden i områdets labyrintiske flodsystemer, som er særligt berømt for de millioner af sankthansorm, hvis lys oplyser kalkstensgrotterne som en stjernehimmel.

  Dagens distance: 148 km

 • Der lever stadig maoristammer i området

  Inden turen går retur til Auckland kan du bruge lidt af dagen omkring Waitomo, som også har meget at byde på i dagslyset uden for hulerne. Området er rigt på naturoplevelser og tilbyder en bred vifte af udendørsaktiviteter – hop f.eks. på cyklen og oplev landskabet på en af de mange spændende cykelruter rundt i landskabet.

  Dagens distance: 180 km

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du

    

Prisen inkluderer
Transport
 • Fly Danmark - Auckland t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 7 dages leje af Maui Ultima v. 2 personer og Maui Cascade v. 4 personer
 • Ubegrænset km, tablet m. GPS, udstyrspakke, personlige pakker og forsikring( selvrisiko NZD7.500)
Overnatning
 • Et års medlemsskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde

Lignende rejser

Bay of Islands, New Zealand
Se kort

autocamper-rejse

10 dage: Nordøen – hvor havene mødes

  Højdepunkter

  • Smukke kyststrækninger med et væld af aktiviteter
  • Bay of Islands
  • Cape Reinga og 90 Mile Beach
  • Waipoua Forest
  • Verdens største havgrotte Rikoriko Cave

10-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

24 dage: Fra Sydøen til Nordøen

  Højdepunkter

  • Rotorua og smukke Lake Taupo
  • Hovedstaden Wellington og hyggelige byer som Christchurch og Queenstown.
  • Marlborough Sound og landets mindste nationalpark Abel Tasman
  • Lake Tekapo og Mount Cook
  • Fiordlands National Park og Franz Josef Glacier

24-dages autocamper-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen
Nord og sydøen i bil og autocamper
Se kort

autocamper-rejse

Nord- og Sydøen i bil og autocamper

  Højdepunkter

  • De berømte gletsjere Franz Josef og Fox Glacier
  • Et af landets smukkeste omårder – Bay of Islands
  • De charmerende byer Queenstown og Christchurch
  • Landets mindste nationalpark Abel Tasman
  • New Zealands højeste bjerg Mount Cook

27-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke