Firma – og grupperejser

10% RABAT PÅ MAUI, BRITZ OG APOLLO AUTOCAMPERE I AUSTRALIEN
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. november 2023 og 19. december 2023, 11. januar 2024 og 25. marts 2024 samt 9. april 2024 og 30. juni 2024. Gælder alle modeller fra alle lokationer. Envejsleje til Darwin, Alice Springs, Broome, Cairns og Hobart undtaget. Envejsleje fra Darwin, Alice Springs, Broome og Hobart undtaget. Bestilling senest 11. november 2023.

 

15% RABAT PÅ MAUI, BRITZ OG APOLLO AUTOCAMPERE I NEW ZEALAND
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 16. oktober 2023 og 20. december 2023 samt 5. april 2024 og 31. maj 2024. Gælder modellerne Cascade, Beach og River fra Maui, Discovery, Explorer og Frontier fra Britz samt Euro Camper og Euro Deluxe fra Apollo. Gælder alle lokationer. Envejsleje til Christchurch og Queenstown undtaget. Bestilling senest 15. november 2023.

NEW ZEALAND FRA NORD TIL SYD - 5 UGER I AUTOCAMPER

Smukke bjerge, pingviner, sandstrande, vulkaner og den spændende maorikultur

37-dages autocamper-ferie fra kr. 26.895


70 22 66 00

Her er vores allerbedste bud på fem ugers oplevelser i autocamper i New Zealand! Vi har pakket vulkaner, pingviner, strande, gejsere, gletsjere og alt det andet gode New Zealand kan byde på, ind i dette 4.070 km lange ruteforslag, der både tager hensyn til de største oplevelser og til at rejsen skal gennemføres i et behageligt tempo.

Turforslaget, der starter i Auckland på New Zealands nordø og slutter i Christchurch på Sydøen, gennemføres bedst i perioden fra oktober til april.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Auckland og det 328 m høje Sky Tower

  Velkommen til Auckland, New Zealands største by. Byen er blevet grundlagt på vulkaner, hvilket gør, at der er mange naturoplevelser i vente. De første dage vil blive nydt på hotel, hvor det er muligt at opleve hvad byen har at byde på i form af kultur, kunst og mad.

  Inden for en halv times kørsel fra Aucklands centrum, er det muligt at besøge solskinsøer, vandre i regnskoven, spise din frokost på en vulkan, tage på stranden eller besøg en vingård. Hvis du har mod på at opleve Auckland fra vandet eller luften, må du ikke snyde dig selv for en sejltur eller se udsigten over Hauraki-bugten fra Sky Tower, der er 328 meter højt.

  Auckland City Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Vintur til Waiheke Island

  På Waiheke Island i Hauraki-bugten er der i gennemsnit fem grader varmere end i Auckland, og der falder 30 % mindre regn, så klimaet er ideelt til vindyrkning. På denne spændende vintur er der besøg inkl. vinsmagning på tre forskellige vingårde –

  1097 kr. pr. person      

  Best of Both Worlds

  Du får det bedste af to verdener – storbyen Auckland og flot natur i Waitakere Ranges – på denne heldagstur. I løbet af formiddagen ser du mange highlights i Auckland, der ligger i et område med ikke mindre end 52 sovende vulkaner. En halv times tid – længere er der

  2341 kr. pr. person      

  Smagsprøver til fods

  På denne eftermiddagstur bevæger du dig rundt i byens centrum og besøger lokale madsteder, hvor du vil smage på ost, is, chokolade og forskellige små retter. Du besøger teatre, lokale parker, den gamle del af byen, The Auckland Art Gallery og slutter af ved den flotte

  1925 kr. pr. person      

 • Waewaetorea Island, Bay of Islands

  Efter et par dage i Auckland afhentes autocamperen om morgenen, inden turen går nordpå mod det smukke Bay of Islands. Bugten byder på 144 øer, klart vand og et subtropisk klima, som alt sammen gør, at denne skønne del af New Zealands top, er et paradis for oplevelser i eller ved vandet.

  Du kan for eksempel opleve legesyge delfiner, snorkle med farverige fisk og skildpadder, eller dykke på nogle af landets bedste dykkersteder. På land er der også mange oplevelser i vente – enten til fods eller på cykel.

  Udover at være et naturrigt paradis, så er Bay of Islands også historisk, da det var her, at den britiske regering og maori-befolkningen indgik fred i år 1840.

  Afstand fra Auckland til Paihia: 230 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Paihia TOP 10 Holiday Park
  Russell TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur ved Bay of Islands

  En sejltur er et must i et af New Zealands smukkeste områder, hvor du kan opleve de legesyge delfiner på tæt hold. Du kommer bl.a. til den naturskønne Otehei Bay og Hole in the Rock – en stor klippe med et stort hul, som der sejles igennem hvis vejret er.

  1356 kr. pr. person      

  Helikoptertur over Bay of Islands og Hole in the Rock

  Se Bay of Islands fra oven på en 20-minutters helikopter tur, der flyver fra Paihia over Russell, over spektakulære Bay of Islands og ud til det berømte Hole in the Rock ved Cape Brett.

   

  ;

  2112 kr. pr. person      

  Flyvetur til toppen af New Zealand

  Denne dag er fyldt med oplevelser der alle starter med en flyvetur langs vestkysten af Bay of Islands, og til Cape Reinga. Her lander du og går ombord i en komfortabel bil, der tager dig på en 2,5 timers guidet tur på toppen af New Zealand. Blandt andet til Cape Reinga’s

  3894 kr. pr. person      

  Gåtur i skoven i skumringen

  En afslappende guidet tur i Puketi skoven, om aftenen! På 3 timer kommer du ind i skoven og opleve skiftet fra dag til nat. Lyt til fuglenes sang, som de gør sig klar til natten, og hør Kiwien vågne. Guiden fortæller om flora og fauna, imens I bevæger jer igennem skoven.

  3027 kr. pr. person      

 • Kajaktur ved Coromandel-halvøen

  I Coromandel vil du opleve en af New Zealands mest populære feriedestinationer. Coromandel byder på en helt spektakulær kystlinje, uberørte strande, frodige regnskove og en fantastisk afslappende stemning.

  Den smukke halvø byder på et helt utroligt smukt syn ved Cathedral Cove, med de hvide klipper, både i vandet og på land. Du kan opleve bugten fra vandet, i enten kajak eller en båd med glasbund, så du kan se hvad der foregår under vandet. Der er heller ikke langt til Hot Water Beach, hvor det er muligt at grave din egen private pool, når der er lavvande. Skovle kan lejes ved den lokale strandbutik.

  Afstand fra Paihia til Whitianga: 420 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Hot Water Beach TOP 10 Holiday Park
  Coromandel TOP 10 Holiday Park
  Hahei Holiday Resort

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturoplevelser i kajak

  Næsten i paradis – det kommer du på denne tur, hvor du oplever området ved Hahei Beach og Cathedral Cove i kajak. Udforsk hemmelige huler, vær på udkig efter delfiner og nyd det azurblå vand, så langt øjet rækker. Ved Cathedral Cove kommer du i land til en

  1319 kr. pr. person      

  Sejltur i båd med glasbund

  På bådturen sejler du forbi store klippeformationer, grotter og pinnicals. Båden har glasbund så du kan se dyrelivet under havets overglade. Der er også mulighed for at komme en tur i vandet og snorkle. En rigtig god tur for dem der vil opleve fiskene tæt på, men

  1302 kr. pr. person      

 • Termisk aktivitet ved Rotorua

  Når du ankommer til Rotorua, lander du lige midt i Nordøens geotermiske bælte. Du bliver mødt af kogende mudderhuller, springende gejsere og smukke farverige søer, der overgår den vildeste fantasi. Den største gejser i området, Pohutu, springer 30 meter op i luften flere gange dagligt.

  I Rotorua er det nemt at komme tæt på Māori-befolkningen, som er den oprindelige New Zealandske befolkning. Her kan du opleve krigerenes Haka, hvor de opfordrer hinanden til krig med deres tydelige ansigtsmimik og vilde lyde. Du kan deltage i en Hangi middag, hvor maden bliver tilberedt på traditionel Māori vis i en jordovn.

  Afstand fra Whitianga til Rotorua: 230 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Cosy Cottage Thermal Holiday Park
  Rotorua TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En aften i maori-kulturens tegn

  Gå ikke glip af en maori-festaften hos Te Puia i Whakarewarewa-dalen – en både interessant og underholdende oplevelse. Du bliver budt velkommen ”the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske

  1191 kr. pr. person      

  Rafting i Rotorua

  Turen starter for foden af det spetakulære Aniwhenua vandfald. Du sejler afsted på floden, omgivet af flot natur med vandfald og skov. På denne tur kommer du ikke til rapids der er mere en grade 2, og gør det til en perfekt udflugt for familier og dem der ønsker en mere

  1455 kr. pr. person      

  Waitomo Caves med glowworms

  Tag en tur til Waitomo Caves syd for Otorohanga. Disse drypstenshulerne er en rigtig spændende oplevelse af flere grunde. Drypstenformationerne er helt fantastiske, og akustikken er eventyrlig, og så er der de lysende sankthansorme, der får hulerne til at ligne en lysende

  1126 kr. pr. person      

  Kajaktur med glow worms

  Nyd en tur i havkajak imellem new zealandsk skov, flotte klipper og hyggelige bugter. Opdag fuglelivet når du sejler på den rolige sø, inden du sejler ind i glow worm grotten.  Der er også tid til at slappe af i de varme.

  985 kr. pr. person      

  Oplev Kiwi fuglen

  Et besøg på National Kiwi Hatchery giver dig muligheden for at opleve den sky Kiwi fugl tæt på. Du hører alt om New Zealands national ikon, og får fortalt hvordan de sjældne æg udklækker, og hvis du er heldig får du lov at se en lille unge. En tur der især henvender

  972 kr. pr. person      

 • Smaragdgrønne søer, højt oppe i Tongariro National Park

  Dag 11-12 vil byde på Tongariro National Park, som udgøres af tre store vulkaner og denne park optræder også med noget af det mest dramatiske landskab, der findes i hele New Zealand. Du vil finde smaragdgrønne søer, afkølede gamle lavastrømme og rygende kratere.

  En af verdens mest berømte vandreruter findes også i nationalparken. Tongariro Alpine Crossing går igennem noget af det flotteste vulkanske landskab på den 19,5 kilometer lange vandrerute.

  Afstand fra Rotorua til Tongariro National Park: 170 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Tongariro Holiday Park
  Whakapapa Holiday Park
  Ohakune TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Tongariro Crossing

  De største naturoplevelser i Tongariro National Park er samlet på denne en-dags guidede vandretur på 19 km. Den begynder i Mangatepopo Valley i 1.000 meters højde og går til området mellem Mt. Tongariro og Mt. Ngauruhoe og videre til det berømte Red Crater med udsigt til

  1390 kr. pr. person      

  Mild rafting på Tongariro

  Du følger floden i 1,5 timer hvor det går stille og roligt fremad. Du oplever mindre rapids, men du har stadig mulighed for at padle, og du bliver ikke våd. Turen kan sagtens anbefales til børn og dem der vil have en roligere.

    

  Cykeltur langs historisk vej

  Tag en tur tilbage i tiden imens du cykler langs den historiske, brostensbelagte Coach Road, imellem bakkerne af Mount Ruapehu. Du vil se de flotte Rimu træer, høre falkene i luften, se Hapuawhenua viadukten og den gamle togtunnel. Turen er for alle aldre, og sværheden vil

  1097 kr. pr. person      

 • Veronica Sunbay i Napier blev rejst for at mindes redningsindsatsen under jordskælvet i 1931

  Napier er beliggende smukt ved Hawke’s Bay, i et mildt klima med frugtbare jorde, og er kendt for at være et af New Zealands bedste og mest kendte vinområder. 90% af landets Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah bliver produceret i dette område.

  Et besøg i byen kan også byde på den spændende fortælling om, hvordan den er blevet genopbygget efter et stort jordskælv i 1931, og det har ført til, at Napier er blevet den by i verden med flest bygninger i Art Deco stil.

  Afstand fra Tongariro National Park til Napier: 225 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Hawkes Bay Holiday Park
  Napier Beach Kiwi Holiday Park
  Kennedy Park Resort Napier

  Tilkøb flere oplevelser

  Vinoplevelser på cykel

  Oplev vinområdet ved Hawkes’s Bay på en cykeltur i dit eget tempo. Cyklen står klar i Hastings (Napiers naboby), og ruten er planlagt, så du kommer til syv forskelige vingårde. Ruten er på 14 km – 22 km – alt efter hvor mange vingårde du får lyst til at bes.

    

  Guidet gåtur i Art Deco kvarteret

  Tag en gåtur tilbage i tiden med en lokal guide igennem Napier’s facinerende Art Deco kvarter. Du vil høre historier om jordskælvet der ødelagde byen, de lokale der blev påvirket, og historien om hvordan de fik bygget byen op igen, på bare to år. En facinerende oplevelse

  163 kr. pr. person      

  Classic vintur

  Denne vinsmagnings tur hedder The Classic Wine Tour og har opereret i over 30 år. På turen smager du vine fra Hawke’s Bay fra 3-4 små boutique og kendte vingårde. På Gimblett Gravels vingår får du lov at se, hvad man laver i vinmarkerne på den årstid, du besøger dem.

  1941 kr. pr. person      

 • Der er en flot udsigt over Wellington fra byens kabelbane

  Verdens sydligst beliggende hovedstad findes på sydspidsen af New Zealands nordlige ø. Wellington ligger ved Cook Strædet, som er entréen til landets sydlige ø. Hovedstaden Wellington er kendt som New Zealands kulinariske centrum, og tilbyder små gemte barer, hyggelige caféer og et stort udvalg af restauranter.

  Få et kulturelt indblik i Māori-befolkningens og landets vulkanske historie på det nationale museum, Te Papa Tongarewa. I museet kan man blandt andet stå “sikkert” i et hus under et jordskælv, da det er interaktivt. I Wellington kan du også tage en tur i den berømte kabelbane, der går fra shoppinggaden Lambton Quay og ud til forstaden Kelburn. Når du står af, kan du nyde udsigten over byen og gå en tur i den botaniske have.

  Afstand fra Napier til Wellington: 320 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Wellington TOP 10 Holiday Park
  Wellington Holiday Parks
  Camp Wellington Campervan Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Te Papa Tongarewa

  Nationalmuseet Te Papa har for alvor gjort op med museernes støvede image. Her bliver alle aspekter af New Zealands historie præsenteret på en måde, der ligger lysår fra traditionelle museer. Te Papa er en af de ting, som du ikke må gå glip af i.

  1912 kr. pr. person      

  Lord of the Rings

  Tag med på interessant halvdagstur i Wellington og ”genoplev” filmtrilogien Ringenes Herre. Turen går først til The Embassy Theatre, hvor verdenspremieren fandt sted i 2003, og efter at have nydt udsigten fra Mt. Victoria kan du fordybe dig i Tolkiens univers. I

  1091 kr. pr. person      

 • Pictons nydelige havnefront er porten til Marlborough fjordene - og til New Zealand's nordø

  Smukke fjorde, det varme klima og mange vingårde kendetegner Marlborough-regionen, som Picton og Blenheim ligger i.

  Den imponerende havnefront i Picton er entréen til oplevelser i fjordene, der ligger i Marlborough. Du kan udforske fjordene i kajak eller båd, hvor det ofte er muligt at opleve delfiner. Hvis du også gerne vil have oplevelser til lands, er der mange vandreruter i mellem fjordene, og den kendte Queen Charlotte Track er bestemt anbefalelsesværdig.

  Centreret i New Zealands største vinområde ligger Blenheim. Dette område er specielt kendt for Sauvignon Blanc og Chardonnay, men Piont Noir trives ganske vist også på disse kanter.

  Afstand fra Wellington til Picton: 3 timers flot sejltur over Cook Strædet og gennem Marlborough fjordene

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Picton TOP 10 Holiday Park
  Picton Campervan Park
  Blenheim Bridges Holiday Park
  Spring Creek Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag på Queen Charlotte Track

  Vælger du denne 1-dags tur, kommer du til at vandre første etape af Queen Charlotte Track fra Ship Cove til Endeavour Inlet (14 km). Først går turen dog med vandtaxa fra Picton til vandreområdet, der har skrevet sig ind i historien. Captain Cook navngav

  2979 kr. pr. person      

  Kajaktur i Queen Charlotte Sound

  Oplev den smukke Queen Charlotte Sound ombord i din egen kajak. Du kan nyde stilheden og den flotte natur på denne tur, hvor der også serveres morgenkaffe eller te og.

    

  Hop on/hop off vintur

  Denne vintur er lidt anderledes end de fleste andre ture, der tager dig til vinsmagninger. Du bestemmer selv tempoet på denne tur, og hvor længe du vil blive på hver enkelt vingård og bryggeri. Du kører med en bus, der har en tidsplan, så du kan stå af, blive på ving

  328 kr. pr. person      

  Coastal Pacific

  Denne strækning forbinder Picton og Christchurch i New Zealand, og togplanen passer med færgens afgange/ankomster fra og til Picton. Glæd dig til en togtur, hvor du bl.a. kommer igennem vinområderne ved Blenheim, og ser sæler

    

 • Kaikoura ligger smukt mellem bjergene og Stillehavet

  På færgeturen fra Wellington til Picton, kommer du igennem smukke Marlborough Sounds, som giver den helt perfekte forsmag på, hvad Sydøen har at tilbyde af fantastiske landskaber. Efter ankomsten til Picton fortsætter turen sydpå til den idylliske kystby, Kaikoura. Byen ligger smukt placeret med bjergene på den ene side og Stillehavet på den anden.

  Hvis du er til fantastiske oplevelser, så er det her du skal opleve hvaler, delfiner og sæler – der er endda gode muligheder for at opleve spækhuggere fra december til marts.

  Afstand fra Picton til Kaikoura: 160 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Kaikoura TOP 10 Holiday Park
  Kaikoura Peketa Beach Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Kaikoura hvalsafari

  Kaikoura på Sydøens østkyst er stedet at opleve hvaler – eller rettere sagt se halen eller ryggen af kaskelothvaler og spækhuggere. At der findes mange hvaler netop ved Kaikoura skyldes, at havbunden dykker stejlt omkring 1.000 m og skaber særlige strømforhold, som

  844 kr. pr. person      

  Svøm med delfiner i Kaikoura

  I havet ud for Kaikoura kan du møde delfiner året rundt, og at svømme med de legesyge dyr kan meget vel blive en af rejsens største oplevelser. Der er tale om ”dusky dolphins”, der har ord for at have en meget interaktiv adfærd. Du bliver iført våddragt og får

  1402 kr. pr. person      

  Hvaler og delfiner set fra oven

  30 minutters hval- og delfinsafari fra Kaikoura. Du flyver i et fly oppe over de op til 18 meter lange kaskelothvaler, og de søde små delfiner. Alle ombord på flyet har en vindues plads, så du får mest muligt ud af.

  2575 kr. pr. person      

 • Abel Tasman National Park er tropisk regnskov, gyldent sand og turkis vand

  På trods af at det er New Zealands mindste nationalpark, så er Abel Tasman National Park bestemt et besøg værd. Parken tilbyder en lang række aktiviteter for enhver smag.

  Det er helt fantastisk at vandre imellem de mange bugter eller at sejle en tur i båd eller kajak langs kysten. Begge forslag indbyder øjnene til at nyde kontrasterne mellem de tropiske regnskove, det smukke gyldne sand og det turkisfarvede vand.

  Afstand fra Kaikoura til Kaiteriteri: 305 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Abel Tasman Marahau Beach Camp
  Bethany Park
  Kaiteriteri Recreation Reserve
  Totaranui Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender

  2775 kr. pr. person      

  Katamaran og vandretur i Abel Tasman National Park

  Denne tur byder på en sejltur med katamaran langs den buskklædte kystlinje. Nyd de gyldne strande og bugter, laguner, øer og fuglesang inden katamaranen ankommer til stranden Anchorage. På stranden går du af katamaranen og vandrer til Marahau. Langs denne vandretur kan du

  1467 kr. pr. person      

 • Punakaiki Pancake Rocks

  Ruteforslaget fortsætter sydover til Sydøens vestkyst, som af de lokale bliver kaldt “The Coast”. På vestsiden af de høje bjerge vil du opleve, at der er længere mellem bebyggelse og at landskabet er et stort vildnis af rindende floder, frodige regnskove, gletsjere og geologiske vidundere.

  Et af de vidundere er Punakaiki Pancake Rocks, som er blevet skabet for mere end 30 millioner år siden. Stakkene af limsten ligner mest af alt stablede pandekager, som navnet fortæller. Klipperne kommer bedst til sin ret, når det er højvande, da du her også vil opleve de kraftfulde “blowholes”, som skyder voldsomme og varierende vandsprøjt op.

  Afstand fra Kaiteriteri til Punakaiki: 280 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Punakaiki Beach Camp
  Greymouth Seaside TOP 10 Holiday Park

 • Franz Josef gletsjeren strækker sig fra det alpine landskab til regnskoven

  En anden helt fantastisk oplevelse, du kan blive beriget med i New Zealand, er gletsjere. Franz Josef og Fox, som begge går fra de høje alper og slutter ved foden af regnskoven, ligger 300 meter over havets overflade. Begge gletsjere er nogle af de lettest tilgængelige i verden, hvilket gør, at du kan tage på en guidet gletsjervandring eller opleve isen fra oven med enten fly eller helikopter. Hvis du er eventyrlysten, så kan du også lande på toppen.

  Afstand fra Punakaiki til Franz Josef: 225 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Franz Josef TOP 10 Holiday Park
  Rainforest Holiday Park, Franz Josef
  Fox Glacier TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur til gletsjerlandskabet

  Gletsjerne er i konstant bevægelse, og på en helikoptertur får du et godt indtryk af naturkræfterne, ser isskruninger, de uendelige sprækker og det skiftende farvespil med de blålige farver. Der landes på sneen, og der er et kort ophold i omgivelser, hvor

  2875 kr. pr. person      

  Vandring i gletsjerdalen

  På guidede ture er det muligt at komme tættere på gletsjeren, og på denne tur oplever du Franz Josef-gletsjeren på nærmeste hold. Først går turen gennem regnskoven. Snart er der udsyn til gletsjertungen i 300 meters højde, og vandreturen følger

    

  På ATV bike igennem regnskoven

  Få en oplevelse, der er værd at huske, på denne tur. Her kører du på en 2-personers ATV Quad bike igennem den vilde natur med bjerge, floder og gletsjere omkring dig. Du kører igennem regnskoven, sand, vand og mudder. Du kører i det unikke landskab, hvor gletsjer og

    

 • Queenstown med udsigt over Lake Wakatipu og Remarkables bjergkæden

  To af de smukkest beliggende byer i hele New Zealand, ligger blot én times kørsel fra hinanden.

  De to byer, Wanaka og Queenstown, står dog i stor kontrast til hinanden. Wanaka har en rolig og safslappende bymidte med hyggelige restauranter, caféer og butikker, hvorimod Queenstown har fået tilnavnet som verdens “adventure” hovedstad. Fælles for de to byer er dog, at de er omringet af helt fantastisk natur – turkisblå gletsjersøer, snedækkede bjergtoppe og helt betagende udsigter, uanset hvor du kigger hen.

  Området er et stort udendørs-paradis, hvad enten du er til vandreture, cykling på mountain bike eller en tur på hesteryg, så er det at finde her. De mere adrenalinsøgende kan kaste sig ud i enten jetboat, white-water-rafting, zip-lines eller faldskærmsudspring. Der er naturligvis også mulighed for at bungy jumpe, da Kawarau Bridge siges at være fødestedet for bungjy jump, som vi kender det i dag.

  Afstand fra Franz Josef til Queenstown: 355 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Wanaka TOP 10 Holiday Park
  Glendhu Bay Motor Camp
  Queenstown Lakeview Holiday Park
  12 mile Delta Campground, Queenstown

  Tilkøb flere oplevelser

  Ringenes Herre tur til Glenorchy

  Ringenes Herre fans skal tage med på denne tur, hvor du besøger filmlokationerne for Isengard, The Ithilien Camp, Lothlorien og Fanghorn skoven, slaget om Amon Hen og meget mere. Udover det har du bjergene og skoven som udsigt på k.

  1149 kr. pr. person      

  Milford Sound med fly, cruise og vandretur

  Fly fra Queenstown lufthavn over Wakatipu Basin og ind i Fiordland, hvor du kan se hele længden af Milford Sound. Efter landing sejler du en kort tur inden du kommer til starten af Milford Track, den kendte vandrerute. Du går 3,5 timer på turen frem til Giant Gate.

  4528 kr. pr. person      

  Sejltur til øen Mou Waho

  Mou Waho er den flotteste af de 5 øer der ligger i Lake Wanaka. Øen har små gemte strande, fugleliv, en kystlinje med klipper og en hemmelig sø (Arthusa pool). Du bliver sejlet 15 kilometer op ad søen, imens kaptajnen fortæller om området. Ved ankomst til øen har du 1,5

  4123 kr. pr. person      

  Familietur til lokal farm

  Kom på tur i 4-hjulstrækker og oplev naturen omkring Wanaka og Lake Wanaka, og få et indblik i hvordan man bor og arbejder på en gård her. På turen kører du op i bjergene og besøger West Wanaka station, en farm hvor der bor Alpaca, får, heste og kvæg. Farmen ligger

    

  Cykeltur langs floden

  En stille og rolig, men smuk cykeltur langs en af Wanakas flotte floder. Krystalklart blåt vand, snebeklædte bjergtoppe og tid til at nyde det, gør denne tur god for dig der vil have en afslappende oplevelse af naturen i Wanaka området. En god tur for jer som.

  997 kr. pr. person      

  Vintur med smagninger

  Besøg 4 boutique vingårde i området med smagning af de gode New Zealandske vine. Der er 4 smagninger og på den ene vingård serveres en eftermiddags platte med smagningen. Maks. 14.

  2099 kr. pr. person      

 • Det er en stor oplevelse at sejle på Milfod Sound

  Te Anau er kendt som entréen til de 14 fjorde, som Fiordland National Park er udgjort af. Hele området står smukt med majestætiske bjerge, der tårner op ad vandet, vandfald og et rigt dyreliv med blandt andet pingviner, delfiner og sæler.

  Du kan opleve det hele på en af verdens smukkeste sejlture på det populære Milford Sound. Det kan også opleves i det lidt roligere Doubtful Sound.

  Afstand fra Queenstown til Te Anau: 175 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Te Anau TOP 10 Holiday Park
  Te Anau Lakeview Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Milford Sound

  Milford Sound er den mest kendte fjord i Fiordland, med lodrette klippesider, der forsætter mere end 1.200 m under havoverfladen. Fjorden er 22 km lang og 2 km bred. Milford Sound bliver ofte betegnet som verdens ottende vidunder, og det skyldes ikke mindst Mitre Peak (1.962)

  2363 kr. pr. person      

  Vandring på Routeburn Track

  New Zealand er kendt for sine mange spektakulære vandreruter, og en af dem er Routeburn. Har du ikke tid til at gå hele ruten (32 km), kan du opleve 7-10 km af den på en dagstur fra Te Anau. Vandreturen går gennem frodig regnskov på en vedligeholdt sti. Det

  2293 kr. pr. person      

 • Det sydlige New Zealand er et råt landskab - men fantastisk flot

  En af verdens sydligst beliggende byer er Invercargill, som nærmest kun har Antarktis som nabo. I New Zealand er det her, hvor du finder de længste lyse sommeraftener, og fra april måned er der gode muligheder for at se sydlys – det er det samme som nordlys på den nordlige halvkugle.

  Syd for Invercargill ligger Bluff-havnen, som er indgangen til New Zealands tredje største ø, som er Stewart Island. Tag færgen 30 kilometer over Foveaux-strædet, og få en oplevelse i Oban, som er hovedbyen på øen. Der bor kun 400 mennesker i byen og der er næsten intet vejnet. Til gengæld kan du opleve en masse natur, fugle- og dyreliv samt helt specielle vandreruter.

  Du kan følge den flotte Southern Scenic Route hele vejen fra Te Anau via Invercargill og videre til Dunedin, som viser nogle af de smukkeste områder i det sydlige New Zealand. Ved at følge ruten kommer du blandt andet forbi Catlins Forest Park og det flotte fyrtårn på Nugget Point.

  Afstand fra Te Anau til Invercargill: 160 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Invercargill TOP 10 Holiday Park
  Beach Road Holiday Park
  Amble on Inn Holiday Park
  Lorneville Holiday Park

 • Otago-halvøen har flot natur og et rigt dyreliv

  De bølgende bakker og den smukke havneindsejling gør, at Dunedin bevarer sin skotske oprindelse på den bedste måde.

  Byen ligger ved Otago-halvøen, og denne byder på et rigt dyreliv med blandt andet guløjede pingviner, små blå pingviner, søløver og sæler. Derudover findes der desuden verdens eneste koloni af kongealbatrosser. Disse fugle har et vingespænd på op til 3 meter, som kan ses helt tæt på ved The Royal Albatross Centre.

  Afstand fra Invercargill til Dunedin: 205 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Aaron Lodge TOP 10 Holiday Park
  Dunedin Holiday Park & Motels

  Tilkøb flere oplevelser

  Albatrosser & pingviner

  Otago-halvøen er et eldorado for naturelskere. Ved Taiaro Head ligger der en koloni med kongealbatrosser – det eneste sted, hvor de yngler på fastlandet – og albatroskolonien er målet for denne tur. På en sejltur er der rig mulighed for at se de sv

  2001 kr. pr. person      

  Besøg hos pingvinerne

  Yellow Eyed pingviner finder du kun i New Zealand, og der er ikke mange af slagsen. På denne tur kommer du til et reservat hvor du får indblik i pingvinerne og hvordan de hjælper dem på reservatet. På turen ser du også andet dyreliv og guiden vil fortælle om den sp

  1271 kr. pr. person      

  Togtur til Taieri River Gorge

  Tag med Taieri Gorge Railway toget på en halvdags tur fra Dunedin og til Taieri River Gorge. Toget kører igennem tunneller, der er gravet for over 100 år siden og over store viadukter. Der er fotostop undervejs og toget sælger.

    

 • Mt. Cook for enden af Lake Pukaki

  Mount Cook National Park indeholder 23 bjergtoppe på over 3.000 meters højde, men på trods af dette, så er parken rimelig nemt at komme til.

  New Zealands højeste bjerg, Mount Cook, spejler sig smukt i det turkisfarvede gletsjervand i Lake Pukaki. I nationalparken er der uanede muligheder for smukke vandreruter og der er masser af plads. Når det bliver mørkt åbner der sig den smukkeste stjernehimmel, som ikke ses mange andre steder i verden.

  Afstand fra Dunedin til Glentanner: 300 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  White Horse Hill Campsite
  Glentanner Park Centre
  Lake Tekapo Motels & Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Stjernekiggeri

  Om aftenen kommer stjernerne frem på himlen, og dem kan man selvfølgelig se i New Zealand, ligesom i Danmark. Men da New Zealand ligger på den sydlige del af jordkloden ser stjernehimlen anderledes ud der. På denne aften tur vil guiden fortælle om stjernerne, planeterne og

  956 kr. pr. person      

  Vandretur i Mount Cook National Park

  En halvdags vandretur med en guide, der fortæller alt om områdets flora og fauna, og lokalhistorien, imens du går igennem det flotte landskab omringet af bjerge og over floder. Stien er pæn og vedligeholdt, så turen er for alle der kan gå 7 km. Maks. 14.

    

  Sejltur imellem isbjerge

  Turen starter med en køretur til den flotte Tasman dal. Her vil du gå ca. 20 minutter (1,5 km) frem til båden, der tager dig ud i det hvide gletsjer landskab med store isbjerge omkring dig. Nogen gange kommer du så tæt på, at du kan røre dem. Der er en masse gode foto

    

 • Sporvogn og café-liv på Regent Street i Christchurch

  Den største by på Sydøen er Christchurch, som bliver kaldt “The Garden City”. Dette tilnavn skyldes byens mange grønne parker, den smukke Avon-flod og sammen med byens hyggelige caféer og butikker, gør det at byens centrum er alt andet end en storby.

  På Avon-flod kan du sejle i små både, som styres kyndigt af en “punter”, som stående fører båden ved hjælp af en lang stang. Om aftenen er det meget populært at køre i sporvogn rundt i byen, hvor du imens kan nyde en middag, der serveres undervejs.

  Én times kørsel er der fra Christchurch til Akaroa, hvor du kan opleve delfinsvømning, hvalsafari, smukke strande og gode vinområder.

  I Christchurch bliver autocamperen afleveret og hjemrejsen mod Danmark begynder.

  Afstand fra Glentanner til Christchurch: 310 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Amber Kiwi Holiday Park
  Christchurch TOP 10 Holiday Park
  NorthSouth Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  På cykel igennem Christchurch

  Opdag Christchurch, der vokser og ændre sig. Der er meget at se og udforske i denne hyggelige by, og det er nemt gjort på cykel. Der er maks. 8 gæster på turen, og det gør, at den kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker. På cykel kommer du længere og hurtigere

    

  Naturskøn togtur med TranzAlpine

  Læn dig tilbage og nyd udsigten og turen over de sydlige alper. Strækningen forbinder Christchurch med Greymouth på Sydøens vestkyst, og den 223 km lange strækning går igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneller og bjergpas og over

    

  Svøm med delfiner ved Akaroa

  Dagen starter fra Christchurch, hvor du kører mod Akaroa. Undervejs gøres der stop ved en ostebutik i Barry’s Bay, hvor du kan smage på nogle lokale New Zealandske oste. I Akaroa starter dit cruise hvor du kan se delfiner, pingviner og sæler. Du får mulighed for at svømme

  2363 kr. pr. person      

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Så skræddersyr vi gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Doha

  Doha er hovedstaden i emiratet Qatar, der ligger på den arabiske halvø lige ud til Den Persiske Golf. Her finder du flotte strande langs kysten, og skyskabere i stål og glas i centrum af byen.  I Doha kan du både opleve det gamle og det nye. Der er markeder og basarer med

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Bangkok

  Bangkok er stor og hektisk, men med en masse seværdigheder. Det guldbelagte Grand Palace og det tilstødende tempel – Wat Po med sin 40 m lange Buddha-statue – er imponerende. En sejltur i en longtailboat på en af Bangkoks floder bør også prøves. Her svarer floderne

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Tokyo

  Tag et stop i fantastiske Tokyo, som er verdens mest befolkede by, fordelt på et område 2 gange sjællands størrelse. Tag dig tid til at besøge det gamle Tokyo med markeder, oplev de dyre shoppingdistrikter som Ginza, og gå forbi det hemmelige og lukkede Kejserpalads. Om

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Hawaii

  Tilføj en eksotisk bade- og oplevelsesferie til rejsen!

  Pakken inkluderer både Oahu og Maui, to af øerne i Ø-gruppen Hawaii. Oahu er mest kendt for sandstranden i byen Honolulu og så Pearl Harbour, men en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater

    

Vores samarbejdspartnere
MIGHTY
★★☆☆☆

Mighty tilbyder ældre brugte autocampere i New Zealand

 

 

– Vogne er minimum 5 år gamle

 

– Udtalt slitage og brug

 

– Seks vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Lav pris

BRITZ
★★★☆☆

Britz tilbyder autocampere af standard kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører op til 5 år

 

– Ofte tidligere Maui vogne

 

– Syv vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Gode campere til prisen

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører højst 2,5 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Mercedes/VW modeller

MIGHTY
★★☆☆☆

Mighty tilbyder ældre brugte autocampere i New Zealand

 

 

– Vogne er minimum 5 år gamle

 

– Udtalt slitage og brug

 

– Seks vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Lav pris

BRITZ
★★★☆☆

Britz tilbyder autocampere af standard kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører op til 5 år

 

– Ofte tidligere Maui vogne

 

– Syv vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Gode campere til prisen

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører højst 2,5 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Mercedes/VW modeller

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Auckland og Christchurch - Danmark inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 2 overnatninger på hotel i Auckland ved ankomst
 • Et års medlemskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatning med autocamper hos vingårde og landbrugsgårde på hele New Zealand
Autocamper
 • 33 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring
 • Selvrisiko på NZD 7.500
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkken- og udstyrspakke
 • 24 timers vejhjælp
 • Én fører
 • Transport begge veje mellem lufthavn og depot
Færge
 • Overfart fra Nordøen til Sydøen inkl. autocamper

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 15. oktober – 14. december
Jul, nytår og højsommer: 15. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar til 15. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår i New Zealand
41.795 kr.
26.895 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand
49.295 kr.
32.395 kr.
Sensommer i New Zealand
50.395 kr.
31.995 kr.
2 voksne
Forår i New Zealand
41.795 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand
49.295 kr.
Sensommer i New Zealand
50.395 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår i New Zealand
26.895 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand
32.395 kr.
Sensommer i New Zealand
31.995 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser