Firma – og grupperejser

10% RABAT PÅ MAUI, BRITZ OG APOLLO AUTOCAMPERE I AUSTRALIEN
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. november 2023 og 19. december 2023, 11. januar 2024 og 25. marts 2024 samt 9. april 2024 og 30. juni 2024. Gælder alle modeller fra alle lokationer. Envejsleje til Darwin, Alice Springs, Broome, Cairns og Hobart undtaget. Envejsleje fra Darwin, Alice Springs, Broome og Hobart undtaget. Bestilling senest 11. november 2023.

 

15% RABAT PÅ MAUI, BRITZ OG APOLLO AUTOCAMPERE I NEW ZEALAND
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 16. oktober 2023 og 20. december 2023 samt 5. april 2024 og 31. maj 2024. Gælder modellerne Cascade, Beach og River fra Maui, Discovery, Explorer og Frontier fra Britz samt Euro Camper og Euro Deluxe fra Apollo. Gælder alle lokationer. Envejsleje til Christchurch og Queenstown undtaget. Bestilling senest 15. november 2023.

NEW ZEALAND FRA SYD TIL NORD – 4 UGER I AUTOCAMPER

Smukke bjerge, pingviner, sandstrande, vulkaner og den spændende maorikultur

30-dages autocamper-ferie fra kr. 24.695


70 22 66 00

Her er vores allerbedste bud på fire ugers oplevelser i autocamper i New Zealand! Vi har pakket vulkaner, pingviner, strande, gejsere, gletsjere og meget mere sammen i et 3.735 km langt ruteforslag, der både tager hensyn til de største oplevelser og til at rejsen skal gennemføres i et behageligt tempo.

Turforslaget, der starter i Christchurch på New Zealands sydø og slutter i Auckland på nordøen, gennemføres bedst i perioden fra oktober til april. At starte rejsen på sydøen er især en god idé, ved rejser der starter i februar, marts og april.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Dagsprogram
 • Sporvogn og café-liv på Regent Street i Christchurch

  Du ankommer til Christchurch, som er den største by på New Zealands sydlige ø. Byen bliver kaldt ”The Garden City”, da den har mange grønne parker, som sammen med den smukke Avon-flod og hyggelige by, gør centrum til alt andet end en storby.

  På Avon-floden kan du sejle i små både, som styres kyndigt af en såkaldt “punter”, der stående fører båden ved hjælp af en lang stang. Om aftenen er det populært at køre sporvogn rundt i byen, hvor middagen serveres og nydes undervejs.

  Fra byen er der én times kørsel til Akaroa, som byder på mange forskellige oplevelser. Det kan for eksempel være delfinsvømning, hvalsafari, strande og vinområder.

  Den første nat nydes på hotel, inden New Zealand skal opleves i autocamper.

  Breakfree on Cashel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  På cykel igennem Christchurch

  Opdag Christchurch, der vokser og ændre sig. Der er meget at se og udforske i denne hyggelige by, og det er nemt gjort på cykel. Der er maks. 8 gæster på turen, og det gør, at den kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker. På cykel kommer du længere og hurtigere

    

  Naturskøn togtur med TranzAlpine

  Læn dig tilbage og nyd udsigten og turen over de sydlige alper. Strækningen forbinder Christchurch med Greymouth på Sydøens vestkyst, og den 223 km lange strækning går igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneller og bjergpas og over

    

  Svøm med delfiner ved Akaroa

  Dagen starter fra Christchurch, hvor du kører mod Akaroa. Undervejs gøres der stop ved en ostebutik i Barry’s Bay, hvor du kan smage på nogle lokale New Zealandske oste. I Akaroa starter dit cruise hvor du kan se delfiner, pingviner og sæler. Du får mulighed for at svømme

  2363 kr. pr. person      

 • Mt. Cook for enden af Lake Pukaki

  Om morgenen vil du afhente autocamperen, inden turen byder på New Zealands sydlige ø, som består af fantastisk natur og højeste bjerge.

  Mount Cook National Park indeholder 23 bjergtoppe over 3.000 meters højde, men parken er dog rimelig nem at komme til i autocamper.

  Ved det turkisfarvede gletsjervand i Lake Pukaki, spejler New Zealands højeste bjerg, Mount Cook, sig. Der er adskillige muligheder for smukke vandreruter og rigeligt med plads. Når mørket falder på åbner der sig en stjernehimmel, som ikke ses mange andre steder i verden.

  Distance fra Christchurch til Glentanner: 310 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  White Horse Hill Campsite
  Glentanner Park Centre
  Lake Tekapo Motels & Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Stjernekiggeri

  Om aftenen kommer stjernerne frem på himlen, og dem kan man selvfølgelig se i New Zealand, ligesom i Danmark. Men da New Zealand ligger på den sydlige del af jordkloden ser stjernehimlen anderledes ud der. På denne aften tur vil guiden fortælle om stjernerne, planeterne og

  3319 kr. pr. person      

  Vandretur i Mount Cook National Park

  En halvdags vandretur med en guide, der fortæller alt om områdets flora og fauna, og lokalhistorien, imens du går igennem det flotte landskab omringet af bjerge og over floder. Stien er pæn og vedligeholdt, så turen er for alle der kan gå 7 km. Maks. 14.

    

  Sejltur imellem isbjerge

  Turen starter med en køretur til den flotte Tasman dal. Her vil du gå ca. 20 minutter (1,5 km) frem til båden, der tager dig ud i det hvide gletsjer landskab med store isbjerge omkring dig. Nogen gange kommer du så tæt på, at du kan røre dem. Der er en masse gode foto

    

 • Otago-halvøen har flot natur og et rigt dyreliv

  Dunedin bevarer sin skotske arv på bedste måde, omringet af bølgende bakker og en smuk havneindsejling.

  Otago-halvøen, som ligger ud for byen, byder på et rigt dyreliv med blandt andet guløjede pingviner, små blå pingvinger, søløver og sæler. Som det eneste sted i verden, finder du her en koloni af Royal albatrosser. Fuglene, der har et vingespænd på op til 3 meter, kan du komme tæt på ved et besøg hos The Royal Albatross Centre.

  Distance fra Glentanner til Dunedin: 300 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Aaron Lodge TOP 10 Holiday Park
  Dunedin Holiday Park & Motels

  Tilkøb flere oplevelser

  Albatrosser & pingviner

  Otago-halvøen er et eldorado for naturelskere. Ved Taiaro Head ligger der en koloni med kongealbatrosser – det eneste sted, hvor de yngler på fastlandet – og albatroskolonien er målet for denne tur. På en sejltur er der rig mulighed for at se de sv

  979 kr. pr. person      

  Besøg hos pingvinerne

  Yellow Eyed pingviner finder du kun i New Zealand, og der er ikke mange af slagsen. På denne tur kommer du til et reservat hvor du får indblik i pingvinerne og hvordan de hjælper dem på reservatet. På turen ser du også andet dyreliv og guiden vil fortælle om den sp

  1271 kr. pr. person      

  Togtur til Taieri River Gorge

  Tag med Taieri Gorge Railway toget på en halvdags tur fra Dunedin og til Taieri River Gorge. Toget kører igennem tunneller, der er gravet for over 100 år siden og over store viadukter. Der er fotostop undervejs og toget sælger.

    

 • Det er en stor oplevelse at sejle på Milfod Sound

  Te Anau er kendt som indgangen til de 14 fjorde, der tilsammen udgør Fiordland National Park. Området udfolder sig med majestætiske bjerge, der står lige op ad vandet, masser af vandfald og et rigt dyreliv med blandt andet pingviner, delfiner og sæler.

  Oplev dette på en af verdens flotteste sejlture på det populære Milford Sound eller det lidt roligere Doubtful Sound.

  Distance fra Dunedin til Te Anau: 285 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Te Anau TOP 10 Holiday Park
  Te Anau Lakeview Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Milford Sound

  Milford Sound er den mest kendte fjord i Fiordland, med lodrette klippesider, der forsætter mere end 1.200 m under havoverfladen. Fjorden er 22 km lang og 2 km bred. Milford Sound bliver ofte betegnet som verdens ottende vidunder, og det skyldes ikke mindst Mitre Peak (1.962)

  1261 kr. pr. person      

  Vandring på Routeburn Track

  New Zealand er kendt for sine mange spektakulære vandreruter, og en af dem er Routeburn. Har du ikke tid til at gå hele ruten (32 km), kan du opleve 7-10 km af den på en dagstur fra Te Anau. Vandreturen går gennem frodig regnskov på en vedligeholdt sti. Det

  2293 kr. pr. person      

 • Queenstown med udsigt over Lake Wakatipu og Remarkables bjergkæden

  Én times kørsel adskiller to af de byer, der har den flotteste beliggenhed i New Zealand.

  Wanakas aflappende bymidte med hyggelige restauranter, caféer og butikker står i kontrast til Queenstowns livlige tilnavn som verdens “adventure” hovedstad. Byerne har dog det til fælles, at de begge har turkise gletsjersøer, snedækkede bjergtoppe og beundringsværdige udsigter, uanset hvor du kigger hen.

  Hele området er et paradis for udendørs entusiaster og hvad enten du er til vandreture, mountain bike eller hesteryg, så finder du det her. For dem der er mere adrenalinsøgende, så er der mulighed for jetboat, white-water-rafting, zip-lines og skydiving. Kawarau Bridge ved Queenstown er hjembyen for det moderne bungy jump.

  Distance fra Te Anau til Queenstown: 175 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Wanaka TOP 10 Holiday Park
  Glendhu Bay Motor Camp
  Queenstown Lakeview Holiday Park
  12 mile Delta Campground, Queenstown

  Tilkøb flere oplevelser

  Ringenes Herre tur til Glenorchy

  Ringenes Herre fans skal tage med på denne tur, hvor du besøger filmlokationerne for Isengard, The Ithilien Camp, Lothlorien og Fanghorn skoven, slaget om Amon Hen og meget mere. Udover det har du bjergene og skoven som udsigt på k.

  2171 kr. pr. person      

  Milford Sound med fly, cruise og vandretur

  Fly fra Queenstown lufthavn over Wakatipu Basin og ind i Fiordland, hvor du kan se hele længden af Milford Sound. Efter landing sejler du en kort tur inden du kommer til starten af Milford Track, den kendte vandrerute. Du går 3,5 timer på turen frem til Giant Gate.

  4528 kr. pr. person      

  Sejltur til øen Mou Waho

  Mou Waho er den flotteste af de 5 øer der ligger i Lake Wanaka. Øen har små gemte strande, fugleliv, en kystlinje med klipper og en hemmelig sø (Arthusa pool). Du bliver sejlet 15 kilometer op ad søen, imens kaptajnen fortæller om området. Ved ankomst til øen har du 1,5

  4123 kr. pr. person      

  Familietur til lokal farm

  Kom på tur i 4-hjulstrækker og oplev naturen omkring Wanaka og Lake Wanaka, og få et indblik i hvordan man bor og arbejder på en gård her. På turen kører du op i bjergene og besøger West Wanaka station, en farm hvor der bor Alpaca, får, heste og kvæg. Farmen ligger

    

  Cykeltur langs floden

  En stille og rolig, men smuk cykeltur langs en af Wanakas flotte floder. Krystalklart blåt vand, snebeklædte bjergtoppe og tid til at nyde det, gør denne tur god for dig der vil have en afslappende oplevelse af naturen i Wanaka området. En god tur for jer som.

  997 kr. pr. person      

  Vintur med smagninger

  Besøg 4 boutique vingårde i området med smagning af de gode New Zealandske vine. Der er 4 smagninger og på den ene vingård serveres en eftermiddags platte med smagningen. Maks. 14.

  2099 kr. pr. person      

 • Franz Josef gletsjeren strækker sig fra det alpine landskab til regnskoven

  Franz Josef og Fox gletjserne går begge fra toppen af de høje alper og slutter ved kanten af regnskoven, som ligger 300 meter over havets overflade. Gletsjerne er nogle af de lettest tilgængelige i hele verden. Tag på en guidet gletsjervandring eller se isen fra luften med fly eller helikopter. De eventyrlystne kan lande på toppen af gletsjeren.

  Distance fra Queenstown til Franz Josef: 355 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Franz Josef TOP 10 Holiday Park
  Rainforest Holiday Park, Franz Josef
  Fox Glacier TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur til gletsjerlandskabet

  Gletsjerne er i konstant bevægelse, og på en helikoptertur får du et godt indtryk af naturkræfterne, ser isskruninger, de uendelige sprækker og det skiftende farvespil med de blålige farver. Der landes på sneen, og der er et kort ophold i omgivelser, hvor

  3273 kr. pr. person      

  Vandring i gletsjerdalen

  På guidede ture er det muligt at komme tættere på gletsjeren, og på denne tur oplever du Franz Josef-gletsjeren på nærmeste hold. Først går turen gennem regnskoven. Snart er der udsyn til gletsjertungen i 300 meters højde, og vandreturen følger

    

  På ATV bike igennem regnskoven

  Få en oplevelse, der er værd at huske, på denne tur. Her kører du på en 2-personers ATV Quad bike igennem den vilde natur med bjerge, floder og gletsjere omkring dig. Du kører igennem regnskoven, sand, vand og mudder. Du kører i det unikke landskab, hvor gletsjer og

    

 • Punakaiki Pancake Rocks

  Turen fortsætter nordover ad sydøens vestkyst, som bliver kaldt ‘The Coast’ af de lokale. På vestsiden af de høje bjerge er der længere mellem bebyggelse og landskabet er en jungle af floder, regnskove, gletsjere og geologiske fænomener.

  Et af de geologiske vidundere er Punakaiki Pancake Rocks, som blev skabt for mere end 30 millioner år siden. Disse dynger af limsten ligner, som navnet antyder, mest af alt stablede pandekager. Klipperne opleves bedst ved højvande, hvor du også kan se de kraftfulde ”blowholes”, der skyder vand op i voldsomme og varierede sprøjt.

  Distance fra Franz Josef til Punakaiki: 225 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Punakaiki Beach Camp
  Greymouth Seaside TOP 10 Holiday Park

 • Abel Tasman National Park er tropisk regnskov, gyldent sand og turkis vand

  Abel Tasman National Park er den mindste nationalpark i New Zealand, men bestemt et besøg værd. Parken tilbyder en lang række spændende aktiviteter, så der er noget for enhver smag.

  Det er helt fantastisk at vandre mellem de mange bugter, og sejle med båd eller kajak langs kysten, mens du nyder udsigten over de tropiske regnskove, det gyldne sand og det turkisblå vand.

  Distance fra Punakaiki til Kaiteriteri:  280 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Abel Tasman Marahau Beach Camp
  Bethany Park
  Kaiteriteri Recreation Reserve
  Totaranui Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender

  768 kr. pr. person      

  Katamaran og vandretur i Abel Tasman National Park

  Denne tur byder på en sejltur med katamaran langs den buskklædte kystlinje. Nyd de gyldne strande og bugter, laguner, øer og fuglesang inden katamaranen ankommer til stranden Anchorage. På stranden går du af katamaranen og vandrer til Marahau. Langs denne vandretur kan du

  1467 kr. pr. person      

 • Kaikoura ligger smukt mellem bjergene og Stillehavet

  Den maleriske kystby Kaikoura ligger flot mellem bjergene og Stillehavet.

  Byen er det perfekte sted at opleve hvaler, delfiner og sæler, som alle lever permanent i området. Fra december til marts er der desuden gode muligheder for at opleve spækhuggere

  Kaikoura er sidste stop på sydøen inden færgeturen til nordøen. Sejladsen fra Picton til Wellington, gennem de postkort skønne Marlborough fjorde og over Cook-strædet er det flotteste farvel til sydøen man kan ønske sig.

  Distance fra Kaiteriteri til Kaikoura: 305 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Kaikoura TOP 10 Holiday Park
  Kaikoura Peketa Beach Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Kaikoura hvalsafari

  Kaikoura på Sydøens østkyst er stedet at opleve hvaler – eller rettere sagt se halen eller ryggen af kaskelothvaler og spækhuggere. At der findes mange hvaler netop ved Kaikoura skyldes, at havbunden dykker stejlt omkring 1.000 m og skaber særlige strømforhold, som

  1548 kr. pr. person      

  Svøm med delfiner i Kaikoura

  I havet ud for Kaikoura kan du møde delfiner året rundt, og at svømme med de legesyge dyr kan meget vel blive en af rejsens største oplevelser. Der er tale om ”dusky dolphins”, der har ord for at have en meget interaktiv adfærd. Du bliver iført våddragt og får

  1402 kr. pr. person      

  Hvaler og delfiner set fra oven

  30 minutters hval- og delfinsafari fra Kaikoura. Du flyver i et fly oppe over de op til 18 meter lange kaskelothvaler, og de søde små delfiner. Alle ombord på flyet har en vindues plads, så du får mest muligt ud af.

  2575 kr. pr. person      

 • Der er en flot udsigt over Wellington fra byens kabelbane

  Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på sydspidsen af nordøen. Byen byder på små gemte barer, hyggelige caféer og flere restauranter per indbygger end New York og så er byen kendt som det kulinariske centrum i New Zealand. Cook-strædet ved Wellington er porten til New Zealands sydlige ø.

  Oplev det nationale museum, Te Papa Tongarewa, som giver et utroligt indblik i maoriernes og landets vulkanske historie. Tag en tur på Wellingtons berømte kabelbane fra shoppinggaden Lambton Quay til forstaden Kelburn. Her kan du nyde udsigten over byen og gå en tur i den botaniske have.

  Distance fra Kaikoura til Wellington: 160 km samt 3 timers flot sejltur

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Wellington TOP 10 Holiday Park
  Wellington Holiday Parks
  Camp Wellington Campervan Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Te Papa Tongarewa

  Nationalmuseet Te Papa har for alvor gjort op med museernes støvede image. Her bliver alle aspekter af New Zealands historie præsenteret på en måde, der ligger lysår fra traditionelle museer. Te Papa er en af de ting, som du ikke må gå glip af i.

  2141 kr. pr. person      

  Lord of the Rings

  Tag med på interessant halvdagstur i Wellington og ”genoplev” filmtrilogien Ringenes Herre. Turen går først til The Embassy Theatre, hvor verdenspremieren fandt sted i 2003, og efter at have nydt udsigten fra Mt. Victoria kan du fordybe dig i Tolkiens univers. I

  1091 kr. pr. person      

 • Smaragdgrønne søer, højt oppe i Tongariro National Park

  Tongariro National Park består af tre store vulkaner og byder på noget af det mest dramatiske landskab på New Zealand. Her er der smaragdgrønne søer, afkølede gamle lavastrømme og rygende kratere.

  Tongariro Alpine Crossing er en af verdens mest berømte vandreruter. De 19,5km bringer jer gennem noget af det flotteste vulkanske landskab i verden.

  Distance fra Wellington til Tongariro National Park : 290 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Tongariro Holiday Park
  Whakapapa Holiday Park
  Ohakune TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Tongariro Crossing

  De største naturoplevelser i Tongariro National Park er samlet på denne en-dags guidede vandretur på 19 km. Den begynder i Mangatepopo Valley i 1.000 meters højde og går til området mellem Mt. Tongariro og Mt. Ngauruhoe og videre til det berømte Red Crater med udsigt til

  2352 kr. pr. person      

  Mild rafting på Tongariro

  Du følger floden i 1,5 timer hvor det går stille og roligt fremad. Du oplever mindre rapids, men du har stadig mulighed for at padle, og du bliver ikke våd. Turen kan sagtens anbefales til børn og dem der vil have en roligere.

    

  Cykeltur langs historisk vej

  Tag en tur tilbage i tiden imens du cykler langs den historiske, brostensbelagte Coach Road, imellem bakkerne af Mount Ruapehu. Du vil se de flotte Rimu træer, høre falkene i luften, se Hapuawhenua viadukten og den gamle togtunnel. Turen er for alle aldre, og sværheden vil

  1097 kr. pr. person      

 • Termisk aktivitet ved Rotorua

  Rotorua ligger lige midt i nordøens geotermiske bælte. Her finder du kogende mudderhuller, springende gejsere og søer med smukke farver, der overgår selv den vildeste fantasi. Områdets største gejser, Pohutu, springer 30 meter op i luften mange gange om dagen.

  I Rotorua er det nemt at komme tæt på den oprindelige New Zealandske befolkning, der hedder Maori. Oplev krigernes Haka, hvor de opfordrer hinanden til krig med deres vilde ansigtsmimik og lyde. Deltag i en Hangi-dinner, hvor maden bliver lavet på traditionel Maori-vis i en jordovn.

  Distance fra Tongariro National Park til Rotorua: 170 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Cosy Cottage Thermal Holiday Park
  Rotorua TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En aften i maori-kulturens tegn

  Gå ikke glip af en maori-festaften hos Te Puia i Whakarewarewa-dalen – en både interessant og underholdende oplevelse. Du bliver budt velkommen ”the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske

  1725 kr. pr. person      

  Rafting i Rotorua

  Turen starter for foden af det spetakulære Aniwhenua vandfald. Du sejler afsted på floden, omgivet af flot natur med vandfald og skov. På denne tur kommer du ikke til rapids der er mere en grade 2, og gør det til en perfekt udflugt for familier og dem der ønsker en mere

  1455 kr. pr. person      

  Waitomo Caves med glowworms

  Tag en tur til Waitomo Caves syd for Otorohanga. Disse drypstenshulerne er en rigtig spændende oplevelse af flere grunde. Drypstenformationerne er helt fantastiske, og akustikken er eventyrlig, og så er der de lysende sankthansorme, der får hulerne til at ligne en lysende

  1126 kr. pr. person      

  Kajaktur med glow worms

  Nyd en tur i havkajak imellem new zealandsk skov, flotte klipper og hyggelige bugter. Opdag fuglelivet når du sejler på den rolige sø, inden du sejler ind i glow worm grotten.  Der er også tid til at slappe af i de varme.

  985 kr. pr. person      

  Oplev Kiwi fuglen

  Et besøg på National Kiwi Hatchery giver dig muligheden for at opleve den sky Kiwi fugl tæt på. Du hører alt om New Zealands national ikon, og får fortalt hvordan de sjældne æg udklækker, og hvis du er heldig får du lov at se en lille unge. En tur der især henvender

  972 kr. pr. person      

 • Kajaktur ved Coromandel-halvøen

  Coromandel er kendt for sin spektakulære kystlinie, uberørte strande, regnskove og afslappede stemning og er derfor en af New Zealands mest populære feriedestinationer.

  På halvøen finder du blandt andet Cathedral Cove, som med de smukke hvide klipper er et helt fantastisk syn. Bugten kan du opleve fra både land- og havsiden. Sidstnævnte kan opleves i kajak eller i en båd med glasbund. Herfra er der heller ikke langt til Hot Water Beach, hvor du, når der er lavvande, kan grave din egen private pool – skovle kan lejes ved den lokale strandbutik.

  Distance fra Rotorua til Whitianga: 230 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Hot Water Beach TOP 10 Holiday Park
  Coromandel TOP 10 Holiday Park
  Hahei Holiday Resort

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturoplevelser i kajak

  Næsten i paradis – det kommer du på denne tur, hvor du oplever området ved Hahei Beach og Cathedral Cove i kajak. Udforsk hemmelige huler, vær på udkig efter delfiner og nyd det azurblå vand, så langt øjet rækker. Ved Cathedral Cove kommer du i land til en

  744 kr. pr. person      

  Sejltur i båd med glasbund

  På bådturen sejler du forbi store klippeformationer, grotter og pinnicals. Båden har glasbund så du kan se dyrelivet under havets overglade. Der er også mulighed for at komme en tur i vandet og snorkle. En rigtig god tur for dem der vil opleve fiskene tæt på, men

  1302 kr. pr. person      

 • Waewaetorea Island, Bay of Islands

  Bay of Islands 144 øer, det klare vand og det subtropiske klima gør, at denne del af New Zealands top er et paradis for oplevelser på eller ved vandet.

  Oplev legesyge delfiner på en sejltur, snorkelling med smukke fisk og skildpadder, samt nogle af landets bedste dykkersteder. På land er der et væld af oplevelser til fods eller på cykel.

  Bay of Islands er historisk, da det var her at den britiske regering og maorierne indgik fred i 1840.

  Distance fra Whitianga til Paihia: 420 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Paihia TOP 10 Holiday Park
  Russell TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur ved Bay of Islands

  En sejltur er et must i et af New Zealands smukkeste områder, hvor du kan opleve de legesyge delfiner på tæt hold. Du kommer bl.a. til den naturskønne Otehei Bay og Hole in the Rock – en stor klippe med et stort hul, som der sejles igennem hvis vejret er.

  1243 kr. pr. person      

  Helikoptertur over Bay of Islands og Hole in the Rock

  Se Bay of Islands fra oven på en 20-minutters helikopter tur, der flyver fra Paihia over Russell, over spektakulære Bay of Islands og ud til det berømte Hole in the Rock ved Cape Brett.

   

  ;

  2112 kr. pr. person      

  Flyvetur til toppen af New Zealand

  Denne dag er fyldt med oplevelser der alle starter med en flyvetur langs vestkysten af Bay of Islands, og til Cape Reinga. Her lander du og går ombord i en komfortabel bil, der tager dig på en 2,5 timers guidet tur på toppen af New Zealand. Blandt andet til Cape Reinga’s

  3894 kr. pr. person      

  Gåtur i skoven i skumringen

  En afslappende guidet tur i Puketi skoven, om aftenen! På 3 timer kommer du ind i skoven og opleve skiftet fra dag til nat. Lyt til fuglenes sang, som de gør sig klar til natten, og hør Kiwien vågne. Guiden fortæller om flora og fauna, imens I bevæger jer igennem skoven.

  3027 kr. pr. person      

 • Auckland og det 328 m høje Sky Tower

  Auckland er grundlagt på en række vulkaner, og er en fantastisk destination af naturoplevelser, mad, kunst og kultur.

  Inden for en halv time fra byens centrum er det muligt at besøge solskins øer, vandring i regnskoven, spise frokost på en vulkan, besøge en vingård eller tage en tur på stranden. Du må heller ikke snyde dig selv for en sejltur eller at se udsigten over Hauraki-bugten fra det 328 meter høje Sky Tower.

  Autocamperen afleveres i Auckland og derefter begynder hjemrejsen mod Danmark.

  Distance fra Paihia til Auckland: 230 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Muriwai Beach Campground
  Takapuna Beach Holiday Park
  Orere Point TOP 10 Holiday Park
  Red Beach TOP 10 Holiday Park

  Auckland City Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Vintur til Waiheke Island

  På Waiheke Island i Hauraki-bugten er der i gennemsnit fem grader varmere end i Auckland, og der falder 30 % mindre regn, så klimaet er ideelt til vindyrkning. På denne spændende vintur er der besøg inkl. vinsmagning på tre forskellige vingårde –

  1672 kr. pr. person      

  Best of Both Worlds

  Du får det bedste af to verdener – storbyen Auckland og flot natur i Waitakere Ranges – på denne heldagstur. I løbet af formiddagen ser du mange highlights i Auckland, der ligger i et område med ikke mindre end 52 sovende vulkaner. En halv times tid – længere er der

  2341 kr. pr. person      

  Smagsprøver til fods

  På denne eftermiddagstur bevæger du dig rundt i byens centrum og besøger lokale madsteder, hvor du vil smage på ost, is, chokolade og forskellige små retter. Du besøger teatre, lokale parker, den gamle del af byen, The Auckland Art Gallery og slutter af ved den flotte

  1925 kr. pr. person      

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Doha

  Doha er hovedstaden i emiratet Qatar, der ligger på den arabiske halvø lige ud til Den Persiske Golf. Her finder du flotte strande langs kysten, og skyskabere i stål og glas i centrum af byen.  I Doha kan du både opleve det gamle og det nye. Der er markeder og basarer med

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Bangkok

  Bangkok er stor og hektisk, men med en masse seværdigheder. Det guldbelagte Grand Palace og det tilstødende tempel – Wat Po med sin 40 m lange Buddha-statue – er imponerende. En sejltur i en longtailboat på en af Bangkoks floder bør også prøves. Her svarer floderne

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Tokyo

  Tag et stop i fantastiske Tokyo, som er verdens mest befolkede by, fordelt på et område 2 gange sjællands størrelse. Tag dig tid til at besøge det gamle Tokyo med markeder, oplev de dyre shoppingdistrikter som Ginza, og gå forbi det hemmelige og lukkede Kejserpalads. Om

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Hawaii

  Tilføj en eksotisk bade- og oplevelsesferie til rejsen!

  Pakken inkluderer både Oahu og Maui, to af øerne i Ø-gruppen Hawaii. Oahu er mest kendt for sandstranden i byen Honolulu og så Pearl Harbour, men en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater

    

Vores samarbejdspartnere
MIGHTY
★★☆☆☆

Mighty tilbyder ældre brugte autocampere i New Zealand

 

 

– Vogne er minimum 5 år gamle

 

– Udtalt slitage og brug

 

– Seks vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Lav pris

BRITZ
★★★☆☆

Britz tilbyder autocampere af standard kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører op til 5 år

 

– Ofte tidligere Maui vogne

 

– Syv vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Gode campere til prisen

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører højst 2,5 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Mercedes/VW modeller

MIGHTY
★★☆☆☆

Mighty tilbyder ældre brugte autocampere i New Zealand

 

 

– Vogne er minimum 5 år gamle

 

– Udtalt slitage og brug

 

– Seks vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Lav pris

BRITZ
★★★☆☆

Britz tilbyder autocampere af standard kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører op til 5 år

 

– Ofte tidligere Maui vogne

 

– Syv vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Gode campere til prisen

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører højst 2,5 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Mercedes/VW modeller

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Christchurch og Auckland - Danmark inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Christchurch ved ankomst
 • Et års medlemskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatning med autocamper hos vingårde og landbrugsgårde på hele New Zealand
Autocamper
 • 27 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring
 • Selvrisiko på NZD 7.500
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkken- og udstyrspakke
 • 24 timers vejhjælp
 • Én fører
 • Transport begge veje mellem lufthavn og depot
Færge
 • Overfart fra Sydøen til Nordøen inkl. autocamper

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 15. oktober – 14. december
Jul, nytår og højsommer: 15. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar til 15. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår i New Zealand
37.395 kr.
24.695 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand
43.395 kr.
29.295 kr.
Sensommer i New Zealand
43.795 kr.
28.495 kr.
2 voksne
Forår i New Zealand
37.395 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand
43.395 kr.
Sensommer i New Zealand
43.795 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår i New Zealand
24.695 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand
29.295 kr.
Sensommer i New Zealand
28.495 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser