Firma – og grupperejser

SYDØEN RUNDT – 3 UGER I AUTOCAMPER I NEW ZEALAND

Smukke bjerge, pingviner, sandstrande, vulkaner og den spændende maorikultur

22-dages autocamper-ferie fra kr. 22.495


70 22 66 00

Her er vores allerbedste bud på tre ugers oplevelser i autocamper på New Zealand sydlige ø! Vi har pakket pingviner, delfiner, gletsjere, regnskov, strande, vinmarker og alt det andet gode New Zealands sydø kan byde på. Dette 2.545 km lange ruteforslag, tager både hensyn til de største oplevelser og til at rejsen skal gennemføres i et behageligt tempo.

Turforslaget, der starter og slutter i Christchurch på New Zealands sydø, gennemføres bedst i perioden fra oktober til april.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Dagsprogram
 • Sporvogn og café-liv på Regent Street i Christchurch

  Den største by på New Zealands sydlige ø er Christchurch, og her starter rejsens første dag. Byen har kaldenavnet “The Garden City”, da du her finder mange grønne parker og den smukke Avon-flod. Disse attraktioner og byens hyggelige caféer og butikker gør, at Christchurch føles som alt andet end en storby.

  På Avon-floden kan du tage en sejltur i små både, der kyndigt bliver dirigeret af en såkaldt “punter”, der stående fører båden ved hjælp af en lang stang. I Christchurch er det populært at tage en tur i sporvognen om aftenen, imens middagens nydes undervejs.

  Hvis du har lyst til at opleve delfiner, hvalsafari, strande og vinområder, så kan dette findes i Akaroa – blot én times kørsel fra Christchurch.

  Feriens første nat vil blive nydt på hotel.

  Breakfree on Cashel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  På cykel igennem Christchurch

  Opdag Christchurch, der vokser og ændre sig. Der er meget at se og udforske i denne hyggelige by, og det er nemt gjort på cykel. Der er maks. 8 gæster på turen, og det gør, at den kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker. På cykel kommer du længere og hurtigere

    

  Naturskøn togtur med TranzAlpine

  Læn dig tilbage og nyd udsigten og turen over de sydlige alper. Strækningen forbinder Christchurch med Greymouth på Sydøens vestkyst, og den 223 km lange strækning går igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneller og bjergpas og over

    

  Svøm med delfiner ved Akaroa

  Dagen starter fra Christchurch, hvor du kører mod Akaroa. Undervejs gøres der stop ved en ostebutik i Barry’s Bay, hvor du kan smage på nogle lokale New Zealandske oste. I Akaroa starter dit cruise hvor du kan se delfiner, pingviner og sæler. Du får mulighed for at svømme

  2385 kr. pr. person      

 • Mt. Cook for enden af Lake Pukaki

  Morgenen efter vil autocamperen blive afhentet, hvorefter turen går videre mod den fantastiske natur og høje bjerge, som New Zealands sydø har at byde på.

  Mount Cook National Park er nem at komme til, trods parken indeholder 23 bjergtoppe på over 3.000 meters højde. I Lake Pukakis turkisblå gletsjervand spejler New Zealands højste bjerg, Mount Cook, sig. I nationalparken er der uanede muligheder for smukke vandreture og masser af plads. Du vil opleve, når mørket falder på, at himlen bliver åbenbaret af en helt fantastisk stjernehimmel, der ikke ses mange andre steder i verden.

  Distance fra Christchurch til Glentanner: 310 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  White Horse Hill Campsite
  Glentanner Park Centre
  Lake Tekapo Motels & Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Stjernekiggeri

  Om aftenen kommer stjernerne frem på himlen, og dem kan man selvfølgelig se i New Zealand, ligesom i Danmark. Men da New Zealand ligger på den sydlige del af jordkloden ser stjernehimlen anderledes ud der. På denne aften tur vil guiden fortælle om stjernerne, planeterne og

  3352 kr. pr. person      

  Vandretur i Mount Cook National Park

  En halvdags vandretur med en guide, der fortæller alt om områdets flora og fauna, og lokalhistorien, imens du går igennem det flotte landskab omringet af bjerge og over floder. Stien er pæn og vedligeholdt, så turen er for alle der kan gå 7 km. Maks. 14.

    

  Sejltur imellem isbjerge

  Turen starter med en køretur til den flotte Tasman dal. Her vil du gå ca. 20 minutter (1,5 km) frem til båden, der tager dig ud i det hvide gletsjer landskab med store isbjerge omkring dig. Nogen gange kommer du så tæt på, at du kan røre dem. Der er en masse gode foto

    

 • Otago-halvøen har flot natur og et rigt dyreliv

  Når du ankommer til Dunedin, vil du se, at byen bærer sin skotse arv med stolthed. Omringet af bølgende bakker og en smuk havneindsejling, vil du få fornemmelsen af at være landet i Skotland.

  Ud fra byen ligger Otago-halvøen, som byder på et helt fantastisk dyreliv med blandt andet guløjede pingviner, små blå pingviner, søløver og sæler. På denne halvø finder du verdens eneste koloni af kongealbatrosser – disse fugle har et vingespænd på op til 3 meter. Du kan opleve dem og komme tæt på ved The Royal Albatross Centre.

  Distance fra Glentanner til Dunedin: 300 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Aaron Lodge TOP 10 Holiday Park
  Dunedin Holiday Park & Motels

  Tilkøb flere oplevelser

  Albatrosser & pingviner

  Otago-halvøen er et eldorado for naturelskere. Ved Taiaro Head ligger der en koloni med kongealbatrosser – det eneste sted, hvor de yngler på fastlandet – og albatroskolonien er målet for denne tur. På en sejltur er der rig mulighed for at se de sv

  985 kr. pr. person      

  Besøg hos pingvinerne

  Yellow Eyed pingviner finder du kun i New Zealand, og der er ikke mange af slagsen. På denne tur kommer du til et reservat hvor du får indblik i pingvinerne og hvordan de hjælper dem på reservatet. På turen ser du også andet dyreliv og guiden vil fortælle om den sp

  1285 kr. pr. person      

  Togtur til Taieri River Gorge

  Tag med Taieri Gorge Railway toget på en halvdags tur fra Dunedin og til Taieri River Gorge. Toget kører igennem tunneller, der er gravet for over 100 år siden og over store viadukter. Der er fotostop undervejs og toget sælger.

    

 • DET SYDLIGE NEW ZEALAND ER ET RÅT LANDSKAB - MEN FANTASTISK FLOT

  Invercargill er en af de byer i verden, der er sydligst beliggende og har næsten kun Antarktis som nabo mod syd. De længste lyse sommeraftener i New Zealand finder du her i byen, og fra april måned er der gode muligheder for at se sydlys. Dette fænomen er det samme som nordlys – bare på den sydlige halvkugle.

  Syd for Invercargill findes Bluff havnen, som er porten til New Zealands tredje største ø, Stewart Island. Ved at tage færge 30 km over Foveaux-strædet, kan man opleve Oban, som er øens største by. Der bor dog kun 400 mennesker, og der er næsten intet vejnet. Men hvis du til gengæld har lyst til at opleve masser af natur, fugle og dyreliv samt vandreruter i verdensklasse, så finder du det her.

  Du kan følge den flotte Southern Scenic Route hele vejen fra Dunedin via Invercargill til Te Anau, som viser de smukkeste områder af det sydlige New Zealand. Ved at følge denne rute kommer du blandt andet forbi Catlins Forest Park og det smukke fyrtårn på Nugget Point.

  Distance fra Dundin til Invercargill: 205 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Invercargill TOP 10 Holiday Park
  Beach Road Holiday Park
  Amble on Inn Holiday Park
  Lorneville Holiday Park

 • Det er en stor oplevelse at sejle på Milfod Sound

  Byen Te Anau er kendt som indgangen til de 14 fjorde, der tilsammen udgør Fiordland National Park. Du vil blive mødt af et område, der udfolder sig med majestætiske bjerge, som smukt står lige op ad vandet, vandfald og et rigt dyreliv med blandt andet delfiner, sæler og pingviner.

  Disse smykke syn kan opleves på en af verdens smukkeste sejlture på det populære Milford Sound eller det lidt roligere Doubtful Sound.

  Distance fra Invercargill til Te Anau: 160 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Te Anau TOP 10 Holiday Park
  Te Anau Lakeview Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Milford Sound

  Milford Sound er den mest kendte fjord i Fiordland, med lodrette klippesider, der forsætter mere end 1.200 m under havoverfladen. Fjorden er 22 km lang og 2 km bred. Milford Sound bliver ofte betegnet som verdens ottende vidunder, og det skyldes ikke mindst Mitre Peak (1.962)

  1276 kr. pr. person      

  Vandring på Routeburn Track

  New Zealand er kendt for sine mange spektakulære vandreruter, og en af dem er Routeburn. Har du ikke tid til at gå hele ruten (32 km), kan du opleve 7-10 km af den på en dagstur fra Te Anau. Vandreturen går gennem frodig regnskov på en vedligeholdt sti. Det

  2319 kr. pr. person      

 • Queenstown med udsigt over Lake Wakatipu og Remarkables bjergkæden

  Én times kørsel er der imellem to af de flottest beliggende byer i hele New Zealand.

  Wanakas rolige og aflappende bymidte med hyggelige restauranter, caféer og butikker står i høj kontrast til Queenstowns livlige tilnavn som verdens “adventure” hovedstad. Fælles for byerne er de turkisfarvede gletsjersøer, bjerge med sne på toppen og de bjergtagende udsigter, uanset hvor man kigger hen.

  Hele området er et stort outdoor-paradis og hvad enten du er til vandreture, cykling på mountain bike eller en tur på hesteryg, så finder du det her. For de, der er mere adrenalinsøgende, er der mulighed for en tur på jetboat, white-water-rafting, zip-lines og faldskærmsudspring. Kawarau Bridge ved Queenstown er det sted, hvor moderne bungy jump blev født.

  Distance fra Te Anau til Queenstown: 175 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Wanaka TOP 10 Holiday Park
  Glendhu Bay Motor Camp
  Queenstown Lakeview Holiday Park
  12 mile Delta Campground, Queenstown

  Tilkøb flere oplevelser

  Ringenes Herre tur til Glenorchy

  Ringenes Herre fans skal tage med på denne tur, hvor du besøger filmlokationerne for Isengard, The Ithilien Camp, Lothlorien og Fanghorn skoven, slaget om Amon Hen og meget mere. Udover det har du bjergene og skoven som udsigt på k.

  2195 kr. pr. person      

  Milford Sound med fly, cruise og vandretur

  Fly fra Queenstown lufthavn over Wakatipu Basin og ind i Fiordland, hvor du kan se hele længden af Milford Sound. Efter landing sejler du en kort tur inden du kommer til starten af Milford Track, den kendte vandrerute. Du går 3,5 timer på turen frem til Giant Gate.

  4575 kr. pr. person      

  Sejltur til øen Mou Waho

  Mou Waho er den flotteste af de 5 øer der ligger i Lake Wanaka. Øen har små gemte strande, fugleliv, en kystlinje med klipper og en hemmelig sø (Arthusa pool). Du bliver sejlet 15 kilometer op ad søen, imens kaptajnen fortæller om området. Ved ankomst til øen har du 1,5

  4166 kr. pr. person      

  Familietur til lokal farm

  Kom på tur i 4-hjulstrækker og oplev naturen omkring Wanaka og Lake Wanaka, og få et indblik i hvordan man bor og arbejder på en gård her. På turen kører du op i bjergene og besøger West Wanaka station, en farm hvor der bor Alpaca, får, heste og kvæg. Farmen ligger

    

  Cykeltur langs floden

  En stille og rolig, men smuk cykeltur langs en af Wanakas flotte floder. Krystalklart blåt vand, snebeklædte bjergtoppe og tid til at nyde det, gør denne tur god for dig der vil have en afslappende oplevelse af naturen i Wanaka området. En god tur for jer som.

  1014 kr. pr. person      

  Vintur med smagninger

  Besøg 4 boutique vingårde i området med smagning af de gode New Zealandske vine. Der er 4 smagninger og på den ene vingård serveres en eftermiddags platte med smagningen. Maks. 14.

  2124 kr. pr. person      

 • Franz Josef gletsjeren strækker sig fra det alpine landskab til regnskoven

  Gletsjerne Franz Josef og Fox starter begge ved toppen af de høje alper og ender ved kanten kanten af regnskoven, som ligger 300 meter over havets overflade. De to gletsjere er nogle af de lettest tilgængelige i hele verden. Oplev gletsjerne ved at tage på en guidet gletsjervandring eller oplev isen fra oven med enten fly eller helikopter. De eventyrlystne kan lande på toppen.

  Distance fra Queenstown til Franz Josef: 355 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Franz Josef TOP 10 Holiday Park
  Rainforest Holiday Park, Franz Josef
  Fox Glacier TOP 10 Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur til gletsjerlandskabet

  Gletsjerne er i konstant bevægelse, og på en helikoptertur får du et godt indtryk af naturkræfterne, ser isskruninger, de uendelige sprækker og det skiftende farvespil med de blålige farver. Der landes på sneen, og der er et kort ophold i omgivelser, hvor

  3305 kr. pr. person      

  Vandring i gletsjerdalen

  På guidede ture er det muligt at komme tættere på gletsjeren, og på denne tur oplever du Franz Josef-gletsjeren på nærmeste hold. Først går turen gennem regnskoven. Snart er der udsyn til gletsjertungen i 300 meters højde, og vandreturen følger

    

  På ATV bike igennem regnskoven

  Få en oplevelse, der er værd at huske, på denne tur. Her kører du på en 2-personers ATV Quad bike igennem den vilde natur med bjerge, floder og gletsjere omkring dig. Du kører igennem regnskoven, sand, vand og mudder. Du kører i det unikke landskab, hvor gletsjer og

    

 • Punakaiki Pancake Rocks

  Efter gletsjerne fortsætter turen ad Sydøens vestkyst, eller “The Coast”, som den bliver kaldt af de lokale. På den vestlige side af de høje bjerge er der længere mellem bebyggelserne, og landskabet er et stort vildnis af gletsjere, floder, regnskove og geologiske fænomener.

  Et af de geologiske vidundere er Punakaiki Pancake Rocks, som er skabt for mere end 30 millioner år siden. Som navnet antyder, ligner de stakkede limsten mest af alt stablede pandekager. Disse klipper opleves allerbedst, når der er højvande, hvor du kan se de kraftfulde “blowholes”, som sprøjter vand op i voldsomme og varierende stråler.

  Distance fra Franz Josef til Punakaiki: 225 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Punakaiki Beach Camp
  Greymouth Seaside TOP 10 Holiday Park

 • Abel Tasman National Park er tropisk regnskov, gyldent sand og turkis vand

  New Zealands mindste nationalpark er Abel Tasman National Park, men på trods af størrelsen er den bestemt et besøg værd. Nationalparken byder på en række spændende aktiviteter for enhver smag.

  Det er helt fantastisk at vandre imellem de mange bugter og sejle i enten båd eller kajak langs kysten, alt imens dine øjne nyder kontrasterne mellem de tropiske regnskove, det smukke gyldne sand og det turkisblå vand.

  Distance fra Punakaiki til Kaiteriteri: 280 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Abel Tasman Marahau Beach Camp
  Bethany Park
  Kaiteriteri Recreation Reserve
  Totaranui Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender

  771 kr. pr. person      

  Katamaran og vandretur i Abel Tasman National Park

  Denne tur byder på en sejltur med katamaran langs den buskklædte kystlinje. Nyd de gyldne strande og bugter, laguner, øer og fuglesang inden katamaranen ankommer til stranden Anchorage. På stranden går du af katamaranen og vandrer til Marahau. Langs denne vandretur kan du

  1488 kr. pr. person      

 • PICTONS NYDELIGE HAVNEFRONT ER PORTEN TIL MARLBOROUGH FJORDENE - OG TIL NEW ZEALAND'S NORDØ

  Picton og Blenheim finder du i Marlborough regionen, som er kendt for sine smukke fjorde, det varme klima og mange vingårde.

  I Picton finder du en imponerende havnefront, som er indgangen til oplevelser i Marlborough fjordene. I fjordene er der store oplevelser i vente i enten kajak eller båd, og det er ofte muligt at opleve delfiner. På land finder du mange vandreruter mellem fjordene, især Queen Charlotte Track er anbefalelsesværdig.

  Blenheim er ligger lige midt i New Zealands største vinområde. Dette område er især kendt for Sauvignon Blanc og Chardonnay, men Piont Noir trives også godt på disse kanter.

  Distance fra Kaiteriteri til Picton: 195 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Picton TOP 10 Holiday Park
  Picton Campervan Park
  Blenheim Bridges Holiday Park
  Spring Creek Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag på Queen Charlotte Track

  Vælger du denne 1-dags tur, kommer du til at vandre første etape af Queen Charlotte Track fra Ship Cove til Endeavour Inlet (14 km). Først går turen dog med vandtaxa fra Picton til vandreområdet, der har skrevet sig ind i historien. Captain Cook navngav

  2747 kr. pr. person      

  Kajaktur i Queen Charlotte Sound

  Oplev den smukke Queen Charlotte Sound ombord i din egen kajak. Du kan nyde stilheden og den flotte natur på denne tur, hvor der også serveres morgenkaffe eller te og.

    

  Hop on/hop off vintur

  Denne vintur er lidt anderledes end de fleste andre ture, der tager dig til vinsmagninger. Du bestemmer selv tempoet på denne tur, og hvor længe du vil blive på hver enkelt vingård og bryggeri. Du kører med en bus, der har en tidsplan, så du kan stå af, blive på ving

  326 kr. pr. person      

  Coastal Pacific

  Denne strækning forbinder Picton og Christchurch i New Zealand, og togplanen passer med færgens afgange/ankomster fra og til Picton. Glæd dig til en togtur, hvor du bl.a. kommer igennem vinområderne ved Blenheim, og ser sæler

    

 • Kaikoura ligger smukt mellem bjergene og Stillehavet

  Den idylliske kystby, Kaikoura, ligger smukt placeret mellem bjergene og Stillehavet.

  I Kaikoura findes det helt perfekte sted at opleve hvaler, delfiner og sæler, da de alle lever permanent i dette område. Fra december til marts har du også gode muligheder for at opleve spækhuggere.

  Distance fra Picton til Kaikoura: 160 km

  Fra Kaikoura køres der direkte til Christchurch, hvor autocamperen bliver afleveret og hjemrejsen mod Danmark begynder.

  Distance fra Kaikoura til Christchurch: 180 km

  OVERNATNINGSFORSLAG
  Kaikoura TOP 10 Holiday Park
  Kaikoura Peketa Beach Holiday Park

  Tilkøb flere oplevelser

  Kaikoura hvalsafari

  Kaikoura på Sydøens østkyst er stedet at opleve hvaler – eller rettere sagt se halen eller ryggen af kaskelothvaler og spækhuggere. At der findes mange hvaler netop ved Kaikoura skyldes, at havbunden dykker stejlt omkring 1.000 m og skaber særlige strømforhold, som

  853 kr. pr. person      

  Svøm med delfiner i Kaikoura

  I havet ud for Kaikoura kan du møde delfiner året rundt, og at svømme med de legesyge dyr kan meget vel blive en af rejsens største oplevelser. Der er tale om ”dusky dolphins”, der har ord for at have en meget interaktiv adfærd. Du bliver iført våddragt og får

  1423 kr. pr. person      

  Hvaler og delfiner set fra oven

  30 minutters hval- og delfinsafari fra Kaikoura. Du flyver i et fly oppe over de op til 18 meter lange kaskelothvaler, og de søde små delfiner. Alle ombord på flyet har en vindues plads, så du får mest muligt ud af.

  2605 kr. pr. person      

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Doha

  Doha er hovedstaden i emiratet Qatar, der ligger på den arabiske halvø lige ud til Den Persiske Golf. Her finder du flotte strande langs kysten, og skyskabere i stål og glas i centrum af byen.  I Doha kan du både opleve det gamle og det nye. Der er markeder og basarer med

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Bangkok

  Bangkok er stor og hektisk, men med en masse seværdigheder. Det guldbelagte Grand Palace og det tilstødende tempel – Wat Po med sin 40 m lange Buddha-statue – er imponerende. En sejltur i en longtailboat på en af Bangkoks floder bør også prøves. Her svarer floderne

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Tokyo

  Tag et stop i fantastiske Tokyo, som er verdens mest befolkede by, fordelt på et område 2 gange sjællands størrelse. Tag dig tid til at besøge det gamle Tokyo med markeder, oplev de dyre shoppingdistrikter som Ginza, og gå forbi det hemmelige og lukkede Kejserpalads. Om

    

  Forlæng rejsen med et ophold på Hawaii

  Tilføj en eksotisk bade- og oplevelsesferie til rejsen!

  Pakken inkluderer både Oahu og Maui, to af øerne i Ø-gruppen Hawaii. Oahu er mest kendt for sandstranden i byen Honolulu og så Pearl Harbour, men en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater

    

Vores samarbejdspartnere
MIGHTY
★★☆☆☆

Mighty tilbyder ældre brugte autocampere i New Zealand

 

 

– Vogne er minimum 5 år gamle

 

– Udtalt slitage og brug

 

– Seks vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Lav pris

BRITZ
★★★☆☆

Britz tilbyder autocampere af standard kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører op til 5 år

 

– Ofte tidligere Maui vogne

 

– Syv vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Gode campere til prisen

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører højst 2,5 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Mercedes/VW modeller

MIGHTY
★★☆☆☆

Mighty tilbyder ældre brugte autocampere i New Zealand

 

 

– Vogne er minimum 5 år gamle

 

– Udtalt slitage og brug

 

– Seks vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Lav pris

BRITZ
★★★☆☆

Britz tilbyder autocampere af standard kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører op til 5 år

 

– Ofte tidligere Maui vogne

 

– Syv vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Gode campere til prisen

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i New Zealand

 

 

– Vogne kører højst 2,5 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Freedom camping

 

– Mercedes/VW modeller

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Christchurch t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Christchurch ved ankomst
 • Et års medlemskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatning med autocamper hos vingårde og landbrugsgårde på hele New Zealand
Autocamper
 • 19 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring
 • Selvrisiko på NZD 7.500
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkken- og udstyrspakke
 • 24 timers vejhjælp
 • Én fører
 • Transport begge veje mellem lufthavn og depot

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 15. oktober – 14. december
Jul, nytår og højsommer: 15. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar til 15. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Jul, nytår og højsommer i New Zealand 2023/24
39.495 kr.
27.695 kr.
Sensommer i New Zealand 2024
36.995 kr.
24.795 kr.
Forår i New Zealand 2024
31.495 kr.
22.495 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand 2024/25
35.995 kr.
25.795 kr.
Sensommer i New Zealand 2025
32.195 kr.
23.095 kr.
2 voksne
Jul, nytår og højsommer i New Zealand 2023/24
39.495 kr.
Sensommer i New Zealand 2024
36.995 kr.
Forår i New Zealand 2024
31.495 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand 2024/25
35.995 kr.
Sensommer i New Zealand 2025
32.195 kr.
2 voksne / 2 børn
Jul, nytår og højsommer i New Zealand 2023/24
27.695 kr.
Sensommer i New Zealand 2024
24.795 kr.
Forår i New Zealand 2024
22.495 kr.
Jul, nytår og højsommer i New Zealand 2024/25
25.795 kr.
Sensommer i New Zealand 2025
23.095 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser