Firma – og grupperejser
Ring til os 70 22 66 00
Mountain Bike. På cykel gennem New Zealand med Risskov Rejser

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Bike & Drive - New Zealand på to hjul

Oplev landets vidunderlige natur helt tæt på

26-dages kør-selv-ferie fra kr. 40.995

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne kør-selv-ferie får du muligheden for at opleve naturskønne New Zealand via de mange spændende cykelstier, som landet byder på. I 2009 postede New Zealands regering en anseelig sum i anlægning og udvikling af et netværk af cykelstier til glæde og gavn for de mange rejsende, der hvert år oplever New Zealand på to hjul. Derfor er New Zealand nu et slaraffenland for dig, som gerne vil opleve landet og dets natur på helt tæt hold og opleve uberørte og ubeboede områder, hvor f.eks. biler ikke har adgang.

De fleste af cykelruterne stiller ingen særlige krav til fysisk form. Du behøver altså ikke anstrenge dig over evne, før du bliver belønnet med fantastiske landskabsscenerier. Nogle af ruterne er for øvede cyklister, som nyder adrenalinkicket ved at flyve over et bump i fuld fart lige så meget, som de nyder synet af den betagende natur. Der er dog altid et mere fredeligt cykelrute-alternativ til dig, som gerne vil nyde den friske newzealandske luft i cykelsadlen og i ro og mag.

Cykelturenes sværhedsgrad kan vurderes på en skala fra 1 til 6, og du kan i dagsprogrammet se, hvilken sværhedsgrad de enkelte ruter har.

Cykelruternes sværhedsgrad

 1. Flad, bred og plan rute – ingen særlige færdigheder kræves
 2. Let rute, som primært er flad med milde stigninger
 3. Lidt stejlere stigninger på løs overflade
 4. Blanding af stejle, løse overflader og forhindringer, som kræver god fysisk form
 5. Teknisk udfordrende, lange stigninger for øvede cyklister
 6. Meget stejle stigninger og fald med uundgåelige forhindringer for eksperter

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Auckland

  Ved ankomsten til Auckland bliver du budt velkommen i lufthavnen og kørt til dit hotel for natten.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hotel Grand Chancellor Auckland

  Læs om hotellet

 • Tairua, Coromandel

  Du henter din lejebil og lejecykel i Auckland og kører herefter langs Coromandel-halvøens vestlige kyst. I Coromandel by lokker små butikker og caféer med forfriskninger til turen. Overnat i Tairua, hvor du kan spille golf, sejle i kajak eller slappe af på stranden. Du kan også gå den korte tur op ad Mount Paku, som belønner dig med en flot udsigt.

  Dagens distance: 260 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Blue Water Motel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturoplevelser i kajak

  Næsten i paradis – det kommer du på denne tur, hvor du oplever området ved Hahei Beach og Cathedral Cove i kajak. Udforsk hemmelige huler, vær på udkig efter delfiner og nyd det azurblå vand, så langt øjet rækker. Ved Cathedral Cove kommer du i land til en

  Fra 645 kr. pr. voksen    435 kr. pr. barn
 • Maorier

  Du kører langs østkysten og gennem Te Puke, hvor kiwien – landets nationalfrugt – dyrkes i stort omfang. I Te Puke kan du på besøgscenteret lære alt om den lille grønne frugts historie – vidste du f.eks., at kiwien oprindeligt stammer fra Kina og kaldtes ”kinesisk stikkelsbær”?

  Senere på dagens køretur når du Rotorua, hvor maorikulturen står stærkt. Vi anbefaler at se en traditionel maoriforestilling med tilhørende ”hangi”-festmåltid.

  Dagens distance: 215 km

  Tilkøb flere oplevelser

  En aften i maori-kulturens tegn

  Gå ikke glip af en maori-festaften hos Te Puia i Whakarewarewa-dalen – en både interessant og underholdende oplevelse. Du bliver budt velkommen ”the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske

  615 kr. pr. voksen    335 kr. pr. barn
 • I Rotorua er der koncentreret termisk aktivitet

  I Rotorua er landskabet dramatisk. Her er koncentreret termisk aktivitet med gejsere, boblende mudderhuller og dampende søer i alle regnbuens stærke farver. Selv inde i Rotorua by kan man se dampen fra undergrunden stige op af kloakkerne.

  Du kan cykle langs Lake Rotorua eller til den historiske maorilandsby Whakarewarewa Village, som er den eneste geotermiske landsby i New Zealand, hvor der stadig bor maorier. I Whakarewarewa-skoven findes landets ældste cykelsti-netværk, som er et uovertruffet miks af udfordrende terræn og imponerende naturscenerier. Der er omkring 70 km sti, hvor sværhedsgraden varierer fra 1-6.

  Hvis du hellere vil vandre eller dyrke vandsport, er der også rig mulighed for det i de mange søer og skove omkring Rotorua. Efter dagens fysiske udfoldelser kan du hvile dig i de varme kilder i Rotoruas Polynesian Spa.

  Cykelrute: Sværhedsgrad 1-6

  Tilkøb flere oplevelser

  Hobbiton Movie Set Tour

  Er du fan af Ringenes Herre eller Hobbitten?

  Her har du muligheden for at opleve en del af det fantastiske univers fra de verdensberømte filmatiseringer af J.R.R. Tolkiens elskede bøger. Du kører selv hen til adressen The Shire’s Rest, 501 Buckland Road, Matamata, hvor du

  455 kr. pr. voksen    225 kr. pr. barn
  Rotorua Diamond Pass

  Med dette pas får du meget forskellige oplevelser i Rotorua. Du kan se det hele på en dag eller strække oplevelserne over flere dage. Du oplever TePuia, hvor gejseren Pohutu springer regelmæssigt, og det er også her, du kan se, hvordan maori-træskærerne arbejder på

  1.080 kr. pr. voksen    520 kr. pr. barn
 • Huka Falls

  Fra Rotorua kører du sydpå mod Wairakei Geothermal Power Station, som ved hjælp af damp fra undergrunden producerer strøm. Du kan på dagens køretur mod Okahune med fordel tage en afstikker til et udsigtspunkt, hvor du kan se – og høre – Huka Falls brølende vandmasser, som ender i Lake Taupo. Herfra kan du på en skyfri dag se til de imponerende vulkaner i Tongariro-nationalparken.

  Der er denne dag mulighed for at cykle på Huka Falls Trails. Stien begynder i Taupo ved byens Spa Thermal Park og fortsætter mod nord og bugter sig gennem slugter, snor sig omkring træer, løber langs åbne marker og krydser to vandløb via broer. På ruten er der smukke udsigter over Waikato-floden og åbne dale hele vejen tilbage mod Huka Falls.

  Cykelrute: Huka Falls Trails, 23 km. Sværhedsgrad 2

  Dagens distance: 215 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ohakune Court Motel

  Læs om hotellet

 • Udsigt i Tongariro National Park

  Udforsk det inspirerende og udfordrende landskab i Tongariro Nationalpark. De aktive vulkaner ændrer landskabet konstant og gør parken til en af de mest spektakulære og interessante i New Zealand. Naturglade cyklister har gode forhold her, fordi landskabet og dets topografi hele tiden forandres og byder på nye, spændende naturscenerier. Her i parken findes to af i alt syv New Zealand Cycle Trail Project-cykelruter i regionen. De to ruter er “Central North Island Rail Trail” og “Mountains to Sea Trails”.

  Cykelrute: Sværhedsgrad 2-4

 • Whanganui-floden

  Kør via Whanganui-floden til New Zealands hovedstad, Wellington. Byen er placeret på en bred kyst med en havn, hvorfra færgerne til og fra Sydøen sejler.

  Dagens distance: 320 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Park Hotel Lambton Quay

  Læs om hotellet

 • Wellington

  Wellington er verdens sydligst placerede hovedstad og hovedsæde for regeringen såvel som en kulturel forpost. Vi anbefaler at tage på en sightseeingtur og en gåtur langs havnefronten til nationalmuseet Te Papa Tongarewa, hvor du kan blive klogere på landets kultur og historie. Du kan også gå en tur op på Mount Victoria, hvor du får et bjergtagende 360-graders vue over Wellington by og havn.

  Tilkøb flere oplevelser

  Lord of the Rings

  Tag med på interessant halvdagstur i Wellington og ”genoplev” filmtrilogien Ringenes Herre. Turen går først til The Embassy Theatre, hvor verdenspremieren fandt sted i 2003, og efter at have nydt udsigten fra Mt Victoria kan du fordybe dig i Tolkiens univers. I

  545 kr. pr. voksen    275 kr. pr. barn
 • Wither Hills på Sydøen

  Færgeturen fra Nordøen giver dig en vidunderlig forsmag på, hvilken natur Sydøen har i vente til dig. Første overnatning på Sydøen foregår på en vingård, hvorfra det er oplagt at cykle en tur i området. For de mere erfarne ryttere foreslår vi at køre til Taylor Pass og cykle på Wither Hills Mountain Bike Farm.

  Cykelrute: Sværhedsgrad 2-3

  Færgetid: ca. 3,5 timer

  Dagens distance: 35 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Colonial Motel

  Læs om hotellet

 • Udsigt ved Queen Charlotte Drive

  Kør via Queen Charlotte Drive til Havelock – kendt som New Zealands “muslingehovedstad” – til Nelson, som har flest solskinstimer i hele landet. Nelson er også landets ældste by og kendt for at producere kvalitetsfrugt og -vine. Her er også et sprudlende kunstnermiljø med kunstgallerier på hvert gadehjørne.

  Dagens distance: 114 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Balmoral Motel

  Læs om hotellet

 • Abel Tasman National Park

  I dag har du mulighed for at cykle eller besøge Abel Tasman National Park. Her kan du f.eks. cykle på ”Great Taste Trail”, som fører dig fra Nelson til Wakefield via kysten. Herfra cykler du mod Richmond, hvor ruten deler sig i to, og videre gennem Brightwater, hvor ruten fletter sig ind og ud gennem en række gader og til Wakefield. Når du har fået et velfortjent hvil, kan du køre samme vej tilbage til Nelson.

  Du kan også cykle en rute, som bl.a. fører dig gennem det smukke azurblå vand ved Tasman Bay og Waimea-flodmundingen, som er hjem for en række fuglearter, inklusiv den truede newzealandske sølvhejre. 30 km vest for Nelson ligger Rabbit Island, hvorfra du kan tage den fladbundede færge til landsbyen Mapua, hvor en række små butikker byder på dagens frokost. Efter at have fyldt maven kan du tage færgen tilbage til Rabbit Island og cykle til Nelson.

  Måske har du lyst til at give cyklen en pause for i dag og vandre en tur i Abel Tasman National Park eller slappe helt af – i så fald foreslår vi at besøge Kaiteriteri Beach, som er kendt for sit gyldne strandsand.

  Cykelrute: Great Taste Trail, 31 km (envejs). Sværhedsgrad 2 eller Nelson to Mapua via Rabbit Island Ferry, 33 km (envejs). Sværhedsgrad 2

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender

  880 kr. pr. voksen    525 kr. pr. barn
 • Pororari-floden

  Kør langs den snoede slugt Buller Gorge langs den vilde West Coast og tag en afstikker til Cape Foulwind i Westport. Her kan du være heldig og se en koloni af sæler, der ligger og nyder solen. Vi anbefaler en gåtur langs Pororari-floden nær Punakaiki om aftenen, hvor solnedgangen over Pancake Rocks er et fortryllende syn.

  Dagens distance: 315 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Havenz Punakaiki

  Læs om hotellet

 • Limstensklipper i Paparoa National Park

  Du har hele dagen til at udforske West Coast. Cykel langs kystvejen og udnyt muligheden for at tage på opdagelse, når ruten forgrener sig ind i Paparoa National Park. De særprægede klippeformationer ved kysten og det subtropiske klima er skyld i parkens varierede og frodige fauna, og vi anbefaler at gå en tur på en af de mange vandreruter i denne fjerne del af landet. Du kan cykle ruten Tiropahi Tram Track eller til Cave Creek.

  Cykelrute: ca. 20 km (længere, hvis ønsket). Sværhedsgrad 2

 • Der venter en smuk køretur ved kysten ved Greymouth

  Fortsæt rejsen langs Sydøens vestkyst. Byerne Greymouth og Hokitika er kendt for sin jadekunst, og du kan her besøge et af de mange jadeværksteder – måske har du også lyst til selv at give kunsthåndværket et forsøg?

  Der er rig mulighed for at bruge kroppen i spændende fysiske aktiviteter i Westland-nationalparken. Her ligger gletsjere, regnskov og kyst tæt, så du skal ikke bevæge dig langt for at komme på jetboat-tur, sejle i kajak i kystbyen Okaritos stille lagune eller tage på helikoptertur og lande på Fox- eller Franz Joseph-gletjseren. Prøv også at cykle til en af gletsjerne og gå en tur på en af de mange vandrestier.

  Dagens distance: 225 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Glacier View Motel

  Læs om hotellet

 • Lake Matheson nær Westland National Park

  Begynd morgenen med en gåtur om Lake Matheson, mens vandet er stille, og de omkringliggende bjerge spejler sig i den spejlblanke sø. Kør langs kysten til Haast og benyt en af de mange muligheder for smukke vandreture i landskabet undervejs. Vi anbefaler et stop ved Monro Beach, hvor du mellem oktober og december kan være heldig at se flokke af legesyge Hectors delfiner boltre sig i vandet. Kør videre over Haast-passet til Wanaka, hvor du overnatter.

  Dagens distance: 290 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Bella Vista Wanaka

  Læs om hotellet

 • Det berømte træ i søen Lake Wanaka

  Udforsk de smukke strækninger ved søen Lake Wanaka. Du kan cykle langs søen og Clutha-floden. Hvis du har mod på cykelruter med en noget højere sværhedsgrad, kan du give dig i kast med stinetværket ved The Plantation og Hukiwai Reserve. Her kan du vælge mellem flere forskellige cykelstier med varierende sværhedsgrader. Hvis du hellere vil bruge dagen på en vandretur, kan vi anbefale turen til Rob Roy Glacier. Du vil sjældent komme så tæt på en gletsjer som her.

  Cykelrute: Wanaka Outlet Track og Millennium Track, ca. 18 km. Sværhedsgrad 1

 • Skippers Canyon i Queenstown

  Kør over Crown Range, som officielt er New Zealands højeste pas. Du kan køre en tur til historiske Arrowtown, som er en tidligere guldgraverby, inden du kører videre til Queenstown. Herfra kan du tage på et utal af cykel- og vandreture, guidede ture, helikopterture og spaoplevelser i alle afskygninger.

  Dagens distance: 70 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Blue Peaks Lodge

  Læs om hotellet

 • Udsigt over Queenstown og Wakatipu-søen

  Glæd dig til at komme på en guidet cykeltur til de afsidesliggende Mavora Lakes. Med dampskibet TSS Earnshaw sejler du over Wakatipu-søen til Walter Peak Station, hvor en tourguide med minibus og cykler venter på dig. Du cykler herefter gennem ubeskriveligt smuk ubeboet og uberørt natur til Mavora Lakes. Søerne blev brugt som location til indspillingen af Ringenens Herre-trilogien, og man forstår godt hvorfor: Det frodige landskab ligner virkelig scenerier fra en svunden tid.

  Guidet cykeltur: Lake Wakatipu – Mavora Lakes, 48 km. Sværhedsgrad 3

 • Cromwell ved Lake Dunstan

  Dagen byder på en spændende cykeltur på egen hånd. Kør i bil via Cromwell til Clyde, hvor du bliver udstyret med en cykel og kørt mod Ida Valley, hvor du begynder cykelturen. Glæd dig til at cykle gennem slugten Poolburn Gorge, hvor landskabet er goldt og råt og formet af Central Otagos tørre somre og kolde vintre. Et tyndt bånd af lysegrønne vækster titter frem helt nede ved flodbredden og står i skarp kontrast til det øvrige landskab. Du fortsætter turen gennem Chatto Creek og Alexandra tilbage til Clyde, hvor du tilbringer natten.

  Dagens distance: 90 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Olivers Central Otago

  Læs om hotellet

 • Mount Cook

  Kør tilbage til Cromwell og over Lindis-passet til Twizel. Her kan du bruge eftermiddagen på at udforske Pukaki Flats-området, som er en åben, vidtstrakt slette med flotte udsigter til Aoraki/Mount Cook. En afstikker fra Omarama til Clay Cliffs er mindst lige så spændende: De specielle klippeformationer ændrer farve afhængigt af dagslyset, og de er et spændende syn uanset tidspunkt.

  Dagens distance: 160 km

  Cykeltur: Sværhedsgrad 2

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  MacKenzie Country Hotel

  Læs om hotellet

 • Lake Pukaki

  Brug dagen på at udforske strækningen mellem Lake Pukaki og Lake Oahu i Ruataniwha Conservation Park eller cykl en del af stien til Lake Oahu.

  Cykeltur: Dusky Trail eller Alps2Ocean Trail, 22-38 km. Sværhedsgrad 2

 • The Church of the Good Shepherd ved Tekapo Lake

  I dag har du tid til at besøge Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg. Flere vandreruter af variende varighed og sværhedsgrad begynder i Mount Cook Village, hvor der også er mulighed for at komme på guidede gletsjer- og klatreture. Du kan denne dag vælge mellem tre spændende cykelruter: En tur langs Lake Tekapos østlige søbred, fra Tekapo til Lake Pukaki via en afspærret vej eller til Simons Hill Conservation Area.

  Dagens distance: 56 km

  Cykeltur: Tekapo Lilybank Road, mindst 30 km, Tekapo Hydro Canal, 27 km (envejs) eller Simons Hill Conservation Area. Sværhedsgrad 2

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Peppers Bluewater

  Læs om hotellet

 • Canterbury-sletten

  Kør langs det bakkede landskab og over de endeløst vide Canterbury Plains til Christchurch. Her kan du gå en tur i Hagley Park og langs Avon-floden, som snor sig gennem byen.

  Dagens distance: 125 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Christchurch City Park Motel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturskøn togtur med TranzAlpine

  Strækningen forbinder Christchurch med Greymouth på Sydøens vestkyst, og den 223 km lange strækning går igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneler og bjergpas og over viadukter. Vi kan sørge for, at der står en bil klar i Greymouth.<>

  1.260 kr. pr. voksen    890 kr. pr. barn
  Coastal Pacific

  Denne strækning forbinder Christchurch og Picton, og togplanen passer med færgens afgange/ankomster fra/til Picton. Glæd dig til en togtur, hvor du bl.a. kommer igennem vinområderne ved Blenheim og ser sæler og pingviner langs kysten. Kaikoura ligger på ruten, og her kan

  880 kr. pr. voksen    610 kr. pr. barn
  Middag i unikke omgivelser

  Sæt dig til bords i en af Christchurchs stemningsfulde gamle sporvogne, der er flot restaureret, og få serveret en dejlig middag, mens du nyder byens centrum. Der er kun plads til 36 gæster, så det er en god ide at bestille bord inden afrejsen for at være sikker på denne

  600 kr. pr. person
 • Farverige huse i Christchurch

  Det er tid til at tage afsked med New Zealand og vende hjem mod Danmark.

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer du om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Stopover i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på Cambridge Hotel med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney.

  Fra 4.195 kr. pr. person
  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere.

  Fra 1.315 kr. pr. person
  Ekstra dage i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

  Spørg efter pris.
  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til.

  Fra 1.370 kr. pr. person
  5-stjernet ophold på Fiji

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og der er tale om et fantastisk hotel i meget eksotiske omgivelser, og samtidig ligger resortet tæt på både hovedstaden Nadi og

  Fra 5.420 kr. pr. person
  Nyd livet på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali. Bo 5 nætter i Sanur på 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og transfer fra lufthavnen og.

  Fra 3.285 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Auckland/Christchurch - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • Modtagelse i lufthavnen i Auckland
 • 23 dages leje af bil i kategorien Intermediate 4x4
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0
 • Envejsleje
 • Færge mellem Nordøen og Sydøen
 • Mountainbike til alle i bilen samt cykelholder til bilen
 • Udstyr til cykel inkl. hjeml, lås, pumpe, lappegrej samt cykeltaske
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program, vejatlas og GPS

Overnatninger

 • 23 overnatninger i dobbeltværelse

Seværdigheder

 • Cykeltur på egen hånd på Otago Central Rail Trail inkl. snacks og frokost

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
To voksne
15. september 2020 - 10. april 2021
40.995 kr.
To voksne
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Nelson Lakes National Park - New Zealand - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Sydøen i 4WD

11-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke