Firma – og grupperejser
Bay of Islands i New Zealand

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Det bedste af Nordøen

Oplev noget af landets smukkeste natur og få indblik i maori-kulturen

12-dages kør selv tur fra kr. 13.795

Vi sidder klar på

70 22 66 00

En kør-selv-tur i New Zealand fra landets største by, Auckland, til hovedstaden Wellington. Der er afsat en hel dag til at opleve maori-kulturen og den termiske aktivitet i Rotorua-området og en hel dag til at gå på opdagelse i art déco-byen Napier. På turen kan du desuden opleve vinområdet ved Hawke’s Bay, der er et af de varmeste og solrigeste i New Zealand, og vinområdet Wairarapa, der er kendetegnet ved høj kvalitet og ved at have mange mindre producenter, der overvejende dyrker Pinot Noir og Cabernet Sauvignon.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Auckland og det 328 meter høje Sky Tower

  Ankomst til lufthavnen i Auckland, hvor du henter bilen. Første overnatning er i Auckland.
  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Auckland City Hotel

  Læs om hotellet

 • Klipper i vandet ved Bay of Islands

  Turen går nordpå til Bay of Islands, der ligger på den nordlige del af Nordøen. Det er et af New Zealands smukkeste områder med lange hvide sandstrande og omkring 150 små og grønne øer i et himmelblåt hav, og det subtropiske klima gør området endnu mere indbydende. Ruten nordpå går gennem et afvekslende landskab med små hyggelige byer, og der er mange muligheder for afstikkere undervejs. De næste to nætter overnattes der i Paihia, der er den største by i Bay of Islands. Her ligger Kingsgate Hotel Autolodge næsten i vandkanten med udsigt over Bay of Islands til Russell på den anden side af vandet. Hotellet har både restaurant og bar, og ud over udendørs pool er her også spa, sauna og indendørs hot tub. Du kan gratis leje cykler.

  Dagens distance: 220 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kingsgate Hotel Autolodge Paihia

  Læs om hotellet

 • Rødmalede træudskæringer

  Hele området ved Bay of Islands har spillet en vigtig rolle i New Zealands historie, og i Waitangi lige nord for Paihia kan du besøge The Waitangi Treaty Grounds, hvor maorierne i 1840 underskrev en skelsættende aftale med Storbritannien. Her kan du bl.a. se en marae – et typisk mødehus med de karakteristiske rødmalede træudskæringer. Det blev bygget i 1940 for at markere 100-årsdagen for traktaten, og om aftenen kan man her se ”Culture North Night Show”, som er en 2-timers dramatisering af maoriernes historie med ” moderne” virkemidler. På området kan du også se en kopi af en af de kanoer, som man mener bragte de første maorier til landet. Der er tale om en næsten 36 m lang kano med plads til 150 krigere. Der er desuden mulighed for at se et kulturelt show, der indledes med velkomstceremonien – powhiri – og bagefter får du på underholdende vis med dans og musik indblik i maori-kulturen.
  Der er mange andre muligheder for en spændende dag. Du kan f.eks. besøge den lille by Russell, der var New Zealands første hovedstad – der går færge dertil fra Paihia. Er du interesseret i at fiske, er der rigtig gode muligheder for at få en Marlin eller en Yellowtail Kingfish på krogen i farvandet ved Bay of Islands. Bay of Islands opleves bedst på en sejltur, og du kan også tage på en sejltur til Hole in the Rock.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur ved Bay of Islands

  En sejltur er et must i et af New Zealands smukkeste områder, hvor du kan opleve de legesyge delfiner på tæt hold. Du kommer bl.a. til den naturskønne Otehei Bay og Hole in the Rock – en stor klippe med et stort hul, som der sejles igennem hvis vejret er.

  560 kr. pr. voksen    280 kr. pr. barn
 • Waipoua Kauri Forest

  Det er kun på Nordøen, man kan opleve de kæmpemæssige kauritræer, så i stedet for at køre den direkte vej tilbage til Auckland, foreslår vi ruten via Waipoua Kauri Forest Sanctuary. Her kan du se kæmpen blandt kauritræerne – ”Tane Mahuta”, der er 52 m højt og 13 m i omkreds, men aldersmæssigt bliver træet overgået af ”Te Matua Ngahera”, som menes at være 2.000 år gammelt. Du skal også forbi Waitomo Caves med de fantastiske drypstensformationer og lysende sankthansorme, der får hulerne til minde om en funklende stjernehimmel. Her har vi inkluderet entré til grotterne.

  Inkluderet: Entré til Waitomo Caves.

  Dagens distance: 450 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Hobbiton Movie Set Tour

  Er du fan af Ringenes Herre eller Hobbitten?

  Her har du muligheden for at opleve en del af det fantastiske univers fra de verdensberømte filmatiseringer af J.R.R. Tolkiens elskede bøger. Du kører selv hen til adressen The Shire’s Rest, 501 Buckland Road, Matamata, hvor du

  455 kr. pr. voksen    225 kr. pr. barn
  Udflugt til Waitomo Caves

  Turen går fra Auckland til Waitomo Caves syd for Otorohanga, og drypstenshulerne er en rigtig spændende oplevelse af flere grunde. Drypstenformationerne er helt fantastiske, og akustikken er eventyrlig, og så er der de lysende sankthansorme, der får hulerne til at ligne en

  1.330 kr. pr. voksen    665 kr. pr. barn
 • Maorier i Rotorua

  En dag til at opleve Rotorua som er en by med mange seværdigheder. Begynd f.eks. ved Te Puia, der er både et termisk område og et interessant center om maorikulturen. I Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park kan du stifte bekendtskab med det newzealandske dyreliv, hvor man også kan se et underholdende show, hvor fårehunde og fåreklippere viser deres færdigheder. Vi har inkluderet en aften hvor du får indsigt i maori-kulturen. Du får serveret en hangi, som er et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn, og bliver underholdt med sang, musik og dans.

  Inkluderet: Hangi middag og koncert.

  Tilkøb flere oplevelser

  Rotorua Diamond Pass

  Med dette pas får du meget forskellige oplevelser i Rotorua. Du kan se det hele på en dag eller strække oplevelserne over flere dage. Du oplever TePuia, hvor gejseren Pohutu springer regelmæssigt, og det er også her, du kan se, hvordan maori-træskærerne arbejder på

  1.080 kr. pr. voksen    520 kr. pr. barn
 • Waimangu Volcanic Valley

  På vejen til Napier kommer du forbi endnu et spændende termisk område – Waimangu Volcanic Valley – og det er tankevækkende, at dette område kun har eksisteret siden 1886, hvor vulkanen Mt Tarawera var i udbrud. Et stop her kan anbefales, og en af oplevelserne kunne være en sejltur på søen Rotomahana. I 1931 blev Napier ramt af et voldsomt jordskælv, der lagde en stor del af byen øde. Det er baggrunden for, at der i dag er en stor koncentration af bygninger i art deco-stil. Det blev nemlig besluttet, at Napier hurtigst muligt skulle genopbygges, og da art deco var arkitektur-trenden i 1930’erne, kan man i dag se mange pastelfarvede bygninger med geometriske mønstre, som er typisk for stilen.

  Dagens distance: 219 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Vinoplevelser på cykel

  Oplev vinområdet ved Hawkes’s Bay på en cykeltur i dit eget tempo. Cyklen står klar i Hastings (Napiers naboby), og ruten er planlagt, så du kommer til syv forskelige vingårde. Ruten er på 14 km – 22 km – alt efter hvor mange vingårde du får lyst til at bes.

  285 kr. pr. voksen    155 kr. pr. barn
 • Det smukke landskab omkring Napier

  I dag kan du dykke ned i Napiers mange tilbud og evt. tage på en guidet tur med fokus på art deco-bygningerne, og hvor man også kommer indenfor i flere af dem. Du kan også besøge Hawke’s Bay Museum, der har en interessant udstilling om jordskælvet, bl.a. med øjenvidneberetninger. Området omkring Napier og Hastings er et af de varmeste og mest solrige i New Zealand, og der har været dyrket vin her siden 1850’erne. Der er ca. 40 vingårde i området, og mange er åbne for vinsmagning – tilkøb bl.a. en tur rundt i området på cykel med inkluderede vinsmagninger. Tag også en tur til Bluff Hill Lookout og nyd den flotte udsigt over byen og Stillehavet.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Vinoplevelser på cykel

  Oplev vinområdet ved Hawkes’s Bay på en cykeltur i dit eget tempo. Cyklen står klar i Hastings (Napiers naboby), og ruten er planlagt, så du kommer til syv forskelige vingårde. Ruten er på 14 km – 22 km – alt efter hvor mange vingårde du får lyst til at bes.

  285 kr. pr. voksen    155 kr. pr. barn
 • Parlamentbygningen i Wellington

  Vinområdet Wairarapa er kendetegnet ved høj kvalitet og ved at have mange mindre producenter, der overvejende dyrker Pinot Noir og Cabernet Sauvignon, og mange nationale og internationale priser går hver år til regionen. Denne dag kan du evt. udforske vinområdet Wairarapa på vej til Wellington.

  Wellington har været New Zealands hovedstad siden 1865, og det er ingen tilfældighed, at man valgte en placering stort set midt i landet, da de tidligere hovedstæder var byerne Russell og Auckland.

  Dagens distance: 350 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ibis Wellington

  Læs om hotellet

 • Kabelbanen i Wellington

  Dagen er afsat til oplevelser i Wellington. Et besøg på nationalmuseet Te Papa Tongarewa er et must – og det kan nemt tage en stor del af dagen. Men der skulle også gerne blive tid til at se byens vartegn, The Beehive, og en tur med kabelbanen op til den botaniske have og den fantastiske udsigt. Havnefronten i Wellington har undergået en stor forandring i de senere år, og et af de markante kunstværker på den nye havnefront er træbroen City to Sea, der symboliserer maoriernes og europæernes ankomst til New Zealand.

   

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Lord of the Rings

  Tag med på interessant halvdagstur i Wellington og ”genoplev” filmtrilogien Ringenes Herre. Turen går først til The Embassy Theatre, hvor verdenspremieren fandt sted i 2003, og efter at have nydt udsigten fra Mt Victoria kan du fordybe dig i Tolkiens univers. I

  545 kr. pr. voksen    275 kr. pr. barn
 • Wellington

  Kør-selv-turen slutter her i Wellington. Bilen afleveres i lufthavnen i Wellington eller ved færgeterminalen.

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Stopover i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på Cambridge Hotel med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney.

  Fra 4.195 kr. pr. person
  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere.

  Fra 1.315 kr. pr. person
  Ekstra dage i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

  Spørg efter pris.
  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til.

  Fra 1.370 kr. pr. person
  5-stjernet ophold på Fiji

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og der er tale om et fantastisk hotel i meget eksotiske omgivelser, og samtidig ligger resortet tæt på både hovedstaden Nadi og

  Fra 5.420 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Auckland/Wellington - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • 10 dages leje af bil i kategorien Intermediate 4x4
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program og GPS

Overnatning

 • 9 overnatninger på udvalgte hoteller

Seværdigheder

 • Entré til Waitomo Glowworns Cave
 • Tamaki Maori Village Hangi & Concert
 • Entré til Te Puia
 • Entré til Agrodome Leisuer Park og Farm tour

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn
4 voksne
Dobbeltværelse
01. oktober 2020 - 19. december 2020
13.795 kr.
17.595 kr.
19.295 kr.
20. december 2020 - 10. januar 2021
15.850 kr.
19.150 kr.
20.995 kr.
11. januar 2021 - 15. april 2020
13.795 kr.
17.595 kr.
19.295 kr.
2 voksne & 2 børn
4 voksne
Dobbeltværelse
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Nordøens highlights

5-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Fortryllende Bay of Islands

4-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Tongariro National Park, New Zealand
Se kort

Kør-selv-ferie

Aktiv ferie i naturen

11 dages kør-selv-ferie fra

18.845 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Nordøen i 4WD

11-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Nordøens highlights

5-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Fortryllende Bay of Islands

4-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Tongariro National Park, New Zealand
Se kort

Kør-selv-ferie

Aktiv ferie i naturen

11 dages kør-selv-ferie fra

18.845 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Nordøen i 4WD

11-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke