Firma – og grupperejser

En smagsprøve af New Zealand

Highlights i New Zealand

17-dages kør selv tur fra kr. 18.095

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne korte kør-selv-ferie giver dig mulighed for at opleve New Zealand, også selvom du ikke har så meget tid. Da du både når at opleve nord- og sydøen på denne to ugers tur, flyver du med indenrigsfly for at spare nogle dage med kørsel. Du får de store højdepunkter at se på turen, så som geysere, gletsjere, storbyer og natur. Der er også tid til oplevelser undervejs, da du de fleste steder overnatter to nætter.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a. Merlion Park med en

  Fra 1.040 kr. pr voksen
 • Auckland, New Zealand

  Du ankommer til Auckland, og henter din lejebil. Nyd resten af dagen i byen, tag evt. en tur op i det 328 m høje Sky Tower og nyd udsigten over Hauraki-bugten.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Auckland City Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Vintur til Waiheke Island

  På Waiheke Island i Hauraki-bugten er der i gennemsnit fem grader varmere end i Auckland, og der falder 30 % mindre regn, så klimaet er ideelt til vindyrkning. På denne spændende vintur er der besøg inkl. vinsmagning på tre forskellige vingårde – Stonyridge, Wild on

  Fra =1.110 kr. pr. person    A
  Smagsprøver til fods

  På denne eftermiddagstur bevæger du dig rundt i byens centrum og besøger lokale madsteder, hvor du vil smage på ost, is, chokolade og forskellige små retter. Du besøger teatre, lokale parker, den gamle del af byen, The Auckland Art Gallery og slutter af ved den flotte.

  Fra =1.803 kr. pr. person    A
  Best of Both Worlds

  Du får det bedste af to verdener – storbyen Auckland og flot natur i Waitakere Ranges – på denne heldagstur. I løbet af formiddagen ser du mange highlights i Auckland, der ligger i et område med ikke mindre end 52 sovende vulkaner. En halv times tid – længere er der ikke til

  Fra =1.946 kr. pr. person    A
 • Kajakker i det klare vand ved Coromandel-halvøen

  Der er mange naturskønne steder i New Zealand, og halvøen Coromandel, der er kendt for sin uberørte natur og kilometervis af fredfyldte strande, er absolut et af dem. En stor del af dagens rute følger Thames-bugten, og måske bliver der tid til at besøge Pukorokoro Miranda Shorebird Centre, der ligger i et område, hvor mange vadefugle yngler. I Tapu nord for Thames kan du besøge Rapaura Watergardens – en privat have, hvor kreativiteten har fået frit løb, og hvor du bl.a. kan opleve newzealandsk flora.

  Dagens distance: 160 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Pauanui Pines Motor Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Waitomo Caves med glowworms

  Tag en tur til Waitomo Caves syd for Otorohanga. Disse drypstenshulerne er en rigtig spændende oplevelse af flere grunde. Drypstenformationerne er helt fantastiske, og akustikken er eventyrlig, og så er der de lysende sankthansorme, der får hulerne til at ligne en lysende stjernehimmel.

  Fra =1.561 kr. pr. person    A
  Hobbiton Movie Set Tour

  Er du fan af Ringenes Herre eller Hobbitten?

  Her har du muligheden for at opleve en del af det fantastiske univers fra de verdensberømte filmatiseringer af J.R.R. Tolkiens elskede bøger. Du kører selv hen til adressen The Shire’s Rest, 501 Buckland Road, Matamata, hvor du parkerer bilen og

  Fra =760 kr. pr. person    A
 • Maorimaske udskåret i træ

  Af alle de termiske områder, der findes i verden, ligger de mest farverige og spektakulære omkring Rotorua. Første møde med den termiske aktivitet er lugten fra de svovlholdige kilder, der bliver kraftigere og kraftigere, jo nærmere du kommer. Og selv om man ikke skulle tro det, så vænner man sig forbavsende hurtigt til denne mindre behagelige del af oplevelsen. Det er lidt overraskende at se kogende mudderhuller og varme kilder i vejkanten og se dampen stige op fra sprækker i fortovet i Rotorua.

  Om eftermiddagen kan du evt. besøge Waimangu Volcanic Valley eller Wai-o-Tapu syd for Rotorua. Begge områder er meget farverige og utroligt spændende. Om aftenen har du mulighed for at tilkøbe en maori-festaften. Her vil du opleve de karakteristiske danse og sange, der tager udgangspunkt i maori-legender, og få serveret en hangi – et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn.

  Dagens distance: 145 km

  Tilkøb flere oplevelser

  En aften i maori-kulturens tegn

  Gå ikke glip af en maori-festaften hos Te Puia i Whakarewarewa-dalen – en både interessant og underholdende oplevelse. Du bliver budt velkommen ”the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske danse og sange, der

  Fra =1.092 kr. pr. person    A
  Oplev Kiwi fuglen

  Et besøg på National Kiwi Hatchery giver dig muligheden for at opleve den sky Kiwi fugl tæt på. Du hører alt om New Zealands national ikon, og får fortalt hvordan de sjældne æg udklækker, og hvis du er heldig får du lov at se en lille unge. En tur der især henvender sig til børn.

  Fra =929 kr. pr. person        Fra 90 kr. pr barn
 • Pohutu-gejseren i det termiske område Rotorua

  Denne dag i Rotorua kan du tilkøbe et Rotorua Pass, som giver dig en guidet tur i Te Puia Thermal Reserve, hvor du f.eks. kan opleve Pohutu-gejseren, der 20 gange om dagen sender kaskader af vand 30 m i luften. I Te Puia Thermal Reserve ligger også Maori Arts & Craft Institute, hvor man bl.a. kan se maori-træskærere arbejde. Besøget i Rainbow Springs giver et spændende indblik i newzealandsk flora og fauna, og i The Agrodome kan du blive tilskuer til et underholdende fåreshow. Rotorua er også kendt for sine mange mineralholdige bade, og efter en dag med mange indtryk kan vi anbefale et par timers afslapning i Polynesian Spa.

   

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Rafting i Rotorua

  Turen starter for foden af det spetakulære Aniwhenua vandfald. Du sejler afsted på floden, omgivet af flot natur med vandfald og skov. På denne tur kommer du ikke til rapids der er mere en grade 2, og gør det til en perfekt udflugt for familier og dem der ønsker en mere afslappet.

  Fra =837 kr. pr. person    A
 • Queenstown gågade

  I dag forlader du ikke kun Rotorua, men også nordøen. Det er tid til at flyve til sydøen med alle dens fantastiske natur oplevelser. Du starter i Queenstown, hvor du har hele tre nætter, så du både kan nå at opleve byen som er fyldt med aktion oplevelser, og som også har en utrolig flot beliggenhed, du kan tage på en af de mange vingårde uden for byen eller på en dagstur til Milford Sound, hvor du sejler på fjorden.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Skotel Alpine Resort

  Læs om hotellet

 • Bungy jump

  Queenstown har alt, hvad hjertet begærer af aktivitetsmuligheder – jetboating, river rafting, bungy jumping og paragliding er kun et lille udpluk. Senere kan du vandre i bjergene, besøge en vingård – eller hvorfor ikke prøve bungy jumping, der er en newzealandsk opfindelse. Det første spring blev taget fra Kawarau Suspension Bridge, hvor der er 43 m ned til den brusende flod, men skal springet være “højere”, skal du tage til Skippers Canyon (72 m) eller Nevis River, hvor der er 137 m ned til floden.

  Byen ligger smukt ud til en kæmpe sø, så tag en rolig spadsertur langs bredden af søen, og se byen fra forskellige vinkler. Eller tage svævebanen op ad bjerget, og se byen fra oven. Queenstown har også mange gode restauranter, hyggelige cafeer og barer, så der er også noget at opleve om aftenen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Beachfront Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Ringenes Herre tur til Glenorchy

  Ringenes Herre fans skal tage med på denne tur, hvor du besøger filmlokationerne for Isengard, The Ithilien Camp, Lothlorien og Fanghorn skoven, slaget om Amon Hen og meget mere. Udover det har du bjergene og skoven som udsigt på k.

  Fra =1.999 kr. pr. person    A
  Milford Sound med fly, cruise og vandretur

  Fly fra Queenstown lufthavn over Wakatipu Basin og ind i Fiordland, hvor du kan se hele længden af Milford Sound. Efter landing sejler du en kort tur inden du kommer til starten af Milford Track, den kendte vandrerute. Du går 3,5 timer på turen frem til Giant Gate vandfaldet. Efter vandreturen

  Fra =4.575 kr. pr. person    A
 • Vingård udenfor Queenstown

  Området omkring Queenstown har også meget at byde på, så brug dagen på en tur ud i vinområdet, blot 10 minutters kørsel fra byen. Besøg en af de mange små hyggelige vingårde og få smagsprøver. Enkelte af dem har også en restaurant så du kan smage på den lokale mad. Eller tag en tur til Milford Sound, hvor du sejler på den flotte fjord.

 • Franz Josef-gletsjeren i Westland National Park

  Naturoplevelserne står i kø på ruten til Westland National Park. I nationalparken kan du opleve gletsjerne Franz Josef og Fox, og det specielle er, at de to gletsjere næsten ”rører” den tempererede regnskov. Den 14 km lange Fox-gletsjer kommer helt ned i 250 meters højde, og synet af gletsjeren, der kommer fra bjergene og slynger sig gennem den skovklædte dal er et fantastisk syn. Der findes forskellige slags ture hen til og på gletsjeren, alt fra en gåtur hen til gletsjeren til en helikoptertur med landing og vandring på den.

  Dagens distance: 320 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Bella Vista Motel Franz Josef

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur til gletsjerlandskabet

  Gletsjerne er i konstant bevægelse, og på en helikoptertur får du et godt indtryk af naturkræfterne, ser isskruninger, de uendelige sprækker og det skiftende farvespil med de blålige farver. Der landes på sneen, og der er et kort ophold i omgivelser, hvor kun få har sat

  Fra =5.618 kr. pr. person    A
  Vandring i gletsjerdalen

  På guidede ture er det muligt at komme tættere på gletsjeren, og på denne tur oplever du Franz Josef-gletsjeren på nærmeste hold. Først går turen gennem regnskoven. Snart er der udsyn til gletsjertungen i 300 meters højde, og vandreturen følger gletsjertungen et stykke.

  Fra 435 kr. pr voksen     Fra 355 kr. pr barn
  På ATV bike igennem regnskoven

  Få en oplevelse, der er værd at huske, på denne tur. Her kører du på en 2-personers ATV Quad bike igennem den vilde natur med bjerge, floder og gletsjere omkring dig. Du kører igennem regnskoven, sand, vand og mudder. Du kører i det unikke landskab, hvor gletsjer og regnskov mødes, som det

  Fra 925 kr. pr voksen
 • Nær Hokitika

  Inden du sætter kursen helt mod Greymouth, må du ikke snyde dig selv for Okarito – helt afsides og forholdsvist isoleret ved kysten mod det Tasmanske Hav. Her kan du tage en sejltur i kajak gennem den stille lagune. Der er også mulighed for at tage på en jetboat-tur i Whataroa, hvor du kan se de sjældne hvide hejrer. Turen nordpå går langs Sydøens dramatiske men også naturskønne vestkyst. Du kommer frem til Hokitaka, som er centrum for newzealandsk jade – som bliver fundet her på Sydøens vestkyst, og flere steder i Hokitika kan man se, hvordan jaden forarbejdes og bliver til de skønneste figurer og smykker. Du kan også selv prøve kræfter med håndværket i en jade-workshop. Du kører det sidste stykke til Paparoa National Park med de særprægede klipper, Pancake Rocks, hvor du overnatter.

  Dagens distance: 240 km

 • På ruten fra Punakaki anbefaler vi en afstikker til halvøen vest for Westport. Her ved Cape Foulwind ligger der en sælkoloni, og man kan iagttage sælerne fra en udsigtsplatform.

  Dagen slutter i Nelson, og da byen har tiltrukket mange kunsterne, er der mange gallerier og værksteder, som man kan besøge.

  Dagens distance: 260 km.

 • Abel Tasman i kajak

  Abel Tasman National Park er New Zealands mindste nationalpark, men naturoplevelserne hører til de største. Vi foreslår, du tager med på en guidet tur til nationalparken og oplever de gyldne på enten en kajak- eller vandretur. En anden mulighed er at køre en tur til Nelson Lakes Nationalpark, der især er kendt for de to søer – Rotoiti og Rotoroa – der ligger smukt mellem de skovklædte bjerge, og hvor du kan få en dejlig vandreoplevelse.

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender alle

  Fra =771 kr. pr. person    A
  Katamaran og vandretur i Abel Tasman National Park

  Denne tur byder på en sejltur med katamaran langs den buskklædte kystlinje. Nyd de gyldne strande og bugter, laguner, øer og fuglesang inden katamaranen ankommer til stranden Anchorage. På stranden går du af katamaranen og vandrer til Marahau. Langs denne vandretur kan du nyde den oprindelige

  Fra =1.488 kr. pr. person    A
 • Hvaler i Kaikoura

  Dagens rute fører dig gennem Kahurangi National Park til byen Murchison, som befinder sig i den vestlige ende af ”the Four Rivers Plain”. Du kører mod syd gennem Nelson Lakes National Park via Lewis Pass og når Hanmer Springs. Her er der mulighed for at gå en tur, leje en mountainbike og udforske området eller de termiske pools.

  Dagens distance: 415 km

 • Sæler

  Byen Kaikoura er placeret lige ved havet med smukke, sneklædte bjergtoppe på Kaikorua Ranges i baggrunden. Kaikoura er det bedste sted at opleve hvaler – heriblandt kaskelothvaler og spækhuggere – i det dybblå hav. Her har du også mulighed for at svømme med delfiner og sæler og afslutte dagen med den lokale specialitet: krebs tilberedt direkte fra havet.

  Tilkøb flere oplevelser

  Kaikoura hvalsafari

  Kaikoura på Sydøens østkyst er stedet at opleve hvaler – eller rettere sagt se halen eller ryggen af kaskelothvaler og spækhuggere. At der findes mange hvaler netop ved Kaikoura skyldes, at havbunden dykker stejlt omkring 1.000 m og skaber særlige strømforhold, som hvirvler alle hvalernes

  Fra =1.560 kr. pr. person    A
  Svøm med delfiner i Kaikoura

  I havet ud for Kaikoura kan du møde delfiner året rundt, og at svømme med de legesyge dyr kan meget vel blive en af rejsens største oplevelser. Der er tale om ”dusky dolphins”, der har ord for at have en meget interaktiv adfærd. Du bliver iført våddragt og får instruktion i at snorkle,

  Fra =1.423 kr. pr. person    A
  Hvaler og delfiner set fra oven

  30 minutters hval- og delfinsafari fra Kaikoura. Du flyver i et fly oppe over de op til 18 meter lange kaskelothvaler, og de søde små delfiner. Alle ombord på flyet har en vindues plads, så du får mest muligt ud af.

  Fra =2.605 kr. pr. person    A
 • Efter en køretur langs kysten når du frem til Christchurch.Byen er især kendt for sin engelske arkitektur og atmosfære, og som bliver kaldt ”The Garden City” på grund af de mange grønne områder og parker. I 2011 blev Christchurch ramt af et alvorligt jordskælv, som gik hårdt ud over de historiske bygninger i centrum. Byen har skiftet ansigt, og et eksempel er Cardboard Church i nærheden af Cathedral Square.

  Dagens distance: 180 km

  Tilkøb flere oplevelser

  På cykel igennem Christchurch

  Opdag Christchurch, der vokser og ændre sig. Der er meget at se og udforske i denne hyggelige by, og det er nemt gjort på cykel. Der er maks. 8 gæster på turen, og det gør, at den kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker. På cykel kommer du længere og hurtigere omkring, men der er god

  Fra 535 kr. pr voksen
  Svøm med delfiner ved Akaroa

  Dagen starter fra Christchurch, hvor du kører mod Akaroa. Undervejs gøres der stop ved en ostebutik i Barry’s Bay, hvor du kan smage på nogle lokale New Zealandske oste. I Akaroa starter dit cruise hvor du kan se delfiner, pingviner og sæler. Du får mulighed for at svømme med Hectors,

  Fra =2.385 kr. pr. person    A
 • Christchurch, New Zealand

  Kør-selv-turen slutter her i Christchurch, og bilen afleveres.

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturskøn togtur med TranzAlpine

  Læn dig tilbage og nyd udsigten og turen over de sydlige alper. Strækningen forbinder Christchurch med Greymouth på Sydøens vestkyst, og den 223 km lange strækning går igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneller og bjergpas og over viadukter. Hav dit kamera

  Fra 1.275 kr. pr voksen     Fra 900 kr. pr barn
  Coastal Pacific

  Denne strækning forbinder Christchurch og Picton. Glæd dig til en togtur, hvor du kommer forbi Kaikoura og kan gøre et stop en dag eller to for at se på hvaler eller svømme med delfiner. Toget slutter i Picton, hvor du kan tage en nat eller tage færgen videre til nordøen.

  ;

  Fra 880 kr. pr voksen     Fra 610 kr. pr barn
 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Sydney

  Sydney er en fantastisk flot storby, og kan sagtens kombineres med en rejse til New Zealand. Man kan bruge mange dage på at udforske byen, men med 3 overnatninger kan du sagtens nå at se Operahuset, Bridge Climb på Sydney Harbour Bridge, en tur i Botanisk have for at se på de fredlige papeg

  Fra 2.595 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a. Merlion Park med en

  Fra 1.040 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger af om du vil bo ved

  Fra 2.595 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Doha

  Doha er hovedstaden i emiratet Qatar, der ligger på den arabiske halvø lige ud til Den Persiske Golf. Her finder du flotte strande langs kysten, og skyskabere i stål og glas i centrum af byen.  I Doha kan du både opleve det gamle og det nye. Der er markeder og basarer med krydderier og andre

  Fra 995 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Bangkok

  Bangkok er stor og hektisk, men med en masse seværdigheder. Det guldbelagte Grand Palace og det tilstødende tempel – Wat Po med sin 40 m lange Buddha-statue – er imponerende. En sejltur i en longtailboat på en af Bangkoks floder bør også prøves. Her svarer floderne bogstaveligt talt til

  Fra 2.595 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Tokyo

  Tag et stop i fantastiske Tokyo, som er verdens mest befolkede by, fordelt på et område 2 gange sjællands størrelse. Tag dig tid til at besøge det gamle Tokyo med markeder, oplev de dyre shoppingdistrikter som Ginza, og gå forbi det hemmelige og lukkede Kejserpalads. Om aftenene lyser byen

  Fra 3.895 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske

  Fra 1.595 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold på Hawaii

  Tilføj en eksotisk bade- og oplevelsesferie til rejsen!

  Pakken inkluderer både Oahu og Maui, to af øerne i Ø-gruppen Hawaii. Oahu er mest kendt for sandstranden i byen Honolulu og så Pearl Harbour, men en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater man kan vandre op til

  Fra 5.495 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali, hvor du ikke kan andet end komme ned i gear. Her er utrolig smukt, og du kan slappe af på de fine strande, ved poolen, du kan tage på tur i rismarkerne, få massage, dyrke yoga, og selvfølgelig nyde en masse dejlig mad.

  Fra 3.895 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Fiji

  Bountystrande er det første man tænker på når der bliver sagt Fiji, og det kan man også roligt gøre, for det er præcis hvad man bliver mødt af.

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og

  Fra 5.420 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize Sedan

Toyota Camry eller lign.

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Mitsubishi ASX eller lign.

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Toyota Rav4 eller lign.

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag.

Fullsize 4WD

Toyota Prado eller lign.

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Hyundai iMax eller lign.

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Auckland - Rotorua - Queenstown - Christchurch - Danmark inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 15 dages billeje i kategorien Fullsize SUV
 • Fri kilometer
 • Kasko- og ansvarsforsikring NZD $350

Hotel

 • 13 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Forår: 1. november – 15. december
Sommer: 16. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar – 31. marts
Vinter: 1. april – 30. oktober

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
1. november - 15. december
25.195 kr.
18.095 kr.
16. december - 31. januar
26.895 kr.
19.295 kr.
1. februar - 31. marts
25.195 kr.
18.095 kr.
1. april - 30. oktober
25.195 kr.
18.095 kr.
2 voksne
1. november - 15. december
25.195 kr.
16. december - 31. januar
26.895 kr.
1. februar - 31. marts
25.195 kr.
1. april - 30. oktober
25.195 kr.
2 voksne / 2 børn
1. november - 15. december
18.095 kr.
16. december - 31. januar
19.295 kr.
1. februar - 31. marts
18.095 kr.
1. april - 30. oktober
18.095 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

New Zealand i bil og tog

  Højdepunkter

  • Coromandels flotte sandstrande
  • Togturen langs sydøens østkyst
  • Togturen med TranzAlpine tværs over Sydøen
  • Te Anau og Fiordland National Park
  • Picton – toppen af sydøen

15-dages kør-selv-ferie fra

21.495 kr.

Se rejsen