Firma – og grupperejser
Ring til os 70 22 66 00

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Eventyr på Sydøen

Fra enestående hvalsafari i nord til verdenskendte fjorde i syd

15-dages kør-selv-ferie fra kr. 15.750

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Vil du opleve mere af Sydøen er denne tur et godt valg. Den går bl.a. til Fiordland National Park, der uden tvivl er et af New Zealands flotteste naturområder – hvis ikke det flotteste. Dybe fjorde skærer sig ind det bjergrige område, og det er da også fjordene, der gør det muligt at opleve nationalparken. En sejltur på Milford Sound er et must – og vi har inkluderet sejlturen i prisen.

Der er afsat en hel dag til oplevelser i Queenstown, der er kendt for sit kæmpe udvalg af udendørsaktiviteter. Byen byder på alt fra paragliding, bungy jumping, river rafting og mountain biking til fredfyldte vandreture.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Christchurch, New Zealand

  Ankomst til Christchurch, hvor du henter din lejebil og kører til hotellet i Christchurch.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ibis Christchurch

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Middag i unikke omgivelser

  Sæt dig til bords i en af Christchurchs stemningsfulde gamle sporvogne, der er flot restaureret, og få serveret en dejlig middag, mens du nyder byens centrum. Der er kun plads til 36 gæster, så det er en god ide at bestille bord inden afrejsen for at være sikker på denne

  600 kr. pr. person
 • Udsigt over Mount Cook - new Zealands højeste bjerg

  Turen går mod Mt. Cook, og du må bare gøre stop ved den idylliske Church of the Good Shepherd. I stedet for altertavle har kirken et stort panoramavindue, der giver frit udsyn til bjergene, der spejler sig i Lake Tekapo. Herfra kører du til Mount Cook National Park og se New Zealands højeste bjerg ( 3.764 m). Mount Cook er en del af bjergkæden Southern Alps, der følger Sydøens vestkyst, og ikke mindre 23 bjergtinder når over 3.000 m, og det var her Sir Edmund Hillary trænede, før han besteg Mount Everest.

  Dagens distance: 335 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aoraki Court Motel

  Læs om hotellet

 • Moeraki Boulders på stranden nær Dunedin

  Turen går sydpå til Dunedin, hvor du skal huske at stoppe ved Moeraki og se de kæmpestore og kuglerunde sten, der ligger spredt på stranden – og der er flere på vej ud ad klipperne. Dunedin er den mest skotske by i New Zealand og har naturligvis et whiskydistilleri! Da der blev fundet guld i området i 1861, blev Dunedin hurtigt en af landets rigeste byer, og her blev bl.a. New Zealands første universitet grundlagt i 1869. Den skotske indflydelse kan især ses i arkitekturen, og banegården er det bedste eksempel – gå en tur forbi, selv om du ikke skal med toget. Det er i øvrigt her i Dunedin, du kan se verdens stejleste gade – Baldwin Street.

  Dagens distance: 320 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kingsgate Hotel

  Læs om hotellet

 • Den sjældne guløjede pingvin holder til i området omkring Otago-halvøen

  Otago-halvøen øst for Dunedin er et eldorado for naturelskere og ornitologer – og hvorfor vil du opleve hvis du tager på sejltur til Taiaroa Head. Her ligger der en albatroskoloni, og det er et fantastisk syn at se den kæmpemæssige fugl med et vingefang på tre meter elegant komme glidende gennem luften. På sejlturen er der også chance for at se pelssæler, delfiner og sjældne havfugle. Tilbage i Dunedin sættes der kurs mod Te Anau, og ruten går gennem et typisk landsbrugsland med masser af får på markerne.

  Dagens distance: 300 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kingsgate Hotel Te Anau

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Albatrosser & pingviner

  Otago-halvøen er et eldorado for naturelskere. Ved Taiaro Head ligger der en koloni med kongealbatrosser – eneste sted, hvor de yngler på fastlandet – og albatroskolonien er målet for denne tur. På en sejltur er der rig mulighed for at se de svævende

  795 kr. pr. voksen    295 kr. pr. barn
 • Milford Sound, Fiordland National Park

  Fiordland National Park dækker et område på størrelse med Jylland og er uden tvivl New Zealands flotteste naturområde, og det kommer du til at opleve denne dag. Fra Te Anau går ruten går via Eglington Valley, forbi Lake Gunn, hvor de omkringliggende bjerge i stille vejr spejler sig i søen, og gennem den 1,2 km lange Homer Tunnel, som det tog næsten 20 år at bygge. Du når til den lille havn, hvor sejlturen på den berømte Milford Sound begynder, og vi kan godt love dig, at  det er dagens store oplevelse. Mitre Peak (1.962 m ) og vandfaldene Bowen og Stirling er blot et par af de mange flotte scenerier, du kan glæde dig til. Efter sejlturen køres der til Queenstown, som er kendt som New Zealands actionby.

  Dagens distance: 405 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kamana Lakehouse

  Læs om hotellet

 • Queenstown, New Zealand

  Queenstown ligger omgivet af bjergkæden The Remarkables og har alt, hvad hjertet begærer af aktivitetsmuligheder. Jetboating, river rafting, bungy jumping og paragliding er kun et lille udpluk af mulighederne. Bungy jumping er i øvrigt en newzealandsk “opfindelse”, og det første spring blev taget ved Kawarau Suspension Bridge uden for Queenstown. Her er der 43 m ned til den brusende flod, men ved Skippers Canyon kan du tage et højere spring på 72 m, og hvis det ikke tilfredsstiller eventyrlysten, så tag til Nevis River, hvor springet er på 134 m. Men du kan også nyde dagen i et roligere tempo og besøge en vingård, sejle på Lake Wakatipu eller vandre i bjergene.
  Quenstown har en naturskøn beliggenhed ved Lake Wakatipu, og du må ikke gå glip af en tur med svævebanen til toppen Bob’s Peak til en storslået udsigt over byen og bjergene. Og her i højderne er adskillige udsigtsplatforme og afmærkede vandrestier. Den nærliggende by Arrowtown kan fortælle historie fra guldfeberens dage. Der blev fundet guld i området i 1861, og selv om man forsøgte at holde det hemmeligt, havde 1.500 lykkeriddere slået sig ned et år senere, og byen begyndte at tage form. I dag kan man se mindst 50 autentiske bygninger fra guldgravertiden og også de ydmyge boliger, hvor de kinesiske minearbejdere boede indtil 1928.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur med TSS Earnslaw

  Tag med på en afslappende sejltur på Lake Wakatipu med det historiske dampskib TSS Earnslaw. Der sejles til søens vestlige side, forbi Cecil Peak og Walter Peak, og undervejs fortæller kaptajnen. På turen tilbage er der musikalsk underholdning og mulighed

  485 kr. pr. voksen    175 kr. pr. barn
  Vin & natur

  En tur for livsnydere med fokus på new zealandsk vin og gourmetoplevelser. Central Otago er verdens sydligste vinområde, og varme sommerdage og kølige nætter skaber Pinot Noir-rødvine, der berømmes langt uden for New Zealands grænser. Der er inkluderet

  980 kr. pr. voksen    685 kr. pr. barn
 • Fantastisk viewpoint i Mount Aspiring National Park

  Turen går via Mt Aspiring National Park – en af de nationalparker, newzealænderne selv ynder at gå på opdagelse i, da naturen er noget af det mest uspolerede, man kan forestille sig. Gletsjere, sneklædte bjerge, brusende floder og udsigter, der er tæt på at tage pusten fra en.  I fordums tid vandrede maorierne igennem området på deres vej til vestkysten efter pounamu (newzealandsk jade). Europæerne udforskede og kortlagde området, og bosættere fandt deres udkomme ved landbrug og minedrift. I dag er historien en anden, men omgivelserne er stadig lige så fascinerende som dengang. Der er mange afmærkede vandreruter i nationalparken, og de begynder ofte, hvor vejene slutter.

  Dagens distance: 330 km

 • Pancake Rocks ved Punakaiki

  Inden du sætter kursen helt mod Greymouth, må du ikke snyde dig selv for Okarito – helt afsides og forholdsvist isoleret ved kysten mod det Tasmanske Hav. Her kan du tage en sejltur i kajak gennem den stille lagune. Der er også mulighed for at tage på en jetboat-tur i Whataroa, hvor du kan se de sjældne hvide hejrer. Turen nordpå går langs Sydøens dramatiske men også naturskønne vestkyst. Du kommer frem til Hokitaka, som er centrum for newzealandsk jade – som bliver fundet her på Sydøens vestkyst, og flere steder i Hokitika kan man se, hvordan jaden forarbejdes og bliver til de skønneste figurer og smykker. Du kan også selv prøve kræfter med håndværket i en jade-workshop.

  I området ligger også Paparoa National Park med de særprægede klipper, Pancake Rocks.

  Dagens distance: 160 km.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Beachfront Hotel

  Læs om hotellet

 • Hokitika er kendt for sin jadekunst. Her ses et traditionelt jadesmykke, som forestiller en fiskekrog

  I Hokitika er der i det hele taget mange fristende butikker med kunsthåndværk , så der er rig mulighed for en unik souvenir. På ruten fra Hokitika anbefaler vi en afstikker til halvøen vest for Westport. Her ved Cape Foulwind ligger der en sælkoloni, og man kan iagttage sælerne fra en udsigtsplatform.

  Dagen slutter i Nelson, og da byen har tiltrukket mange kunsterne, er der mange gallerier og værksteder, som man kan besøge.

  Dagens distance: 340 km.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Hotel Nelson

  Læs om hotellet

 • Abel Tasman National Park - New Zealands mindste nationalpark

  Abel Tasman National Park er New Zealands mindste nationalpark, men naturoplevelserne hører til de største. Vi foreslår, du tager med på en guidet tur til nationalparken og oplever de gyldne på enten en kajak- eller vandretur. En anden mulighed er at køre en tur til Nelson Lakes Nationalpark, der især er kendt for de to søer – Rotoiti og Rotoroa – der ligger smukt mellem de skovklædte bjerge, og hvor du kan få en dejlig vandreoplevelse.

   

 • Udsigt over Kaikoura

  Dagens rute fører dig gennem Kahurangi National Park til byen Murchison, som befinder sig i den vestlige ende af ”the Four Rivers Plain”. Du kører mod syd gennem Nelson Lakes National Park via Lewis Pass og når Hanmer Springs. Her er der mulighed for at gå en tur, leje en mountainbike og udforske området eller de termiske pools.

  Dagens distance: 415 km.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The White Morph

  Læs om hotellet

 • Legesyg delfin - havet ud for Kaikoura vrimler med både hvaler og delfiner

  Byen Kaikoura er placeret lige ved havet med smukke, sneklædte bjergtoppe på Kaikorua Ranges i baggrunden. Kaikoura er det bedste sted at opleve hvaler – heriblandt kaskelothvaler og spækhuggere – i det dybblå hav. Her har du også mulighed for at svømme med delfiner og sæler og afslutte dagen med den lokale specialitet: krebs tilberedt direkte fra havet.

   

 • Sporvogn i Christchurch

  Efter en køretur langs kysten når du tilbage til Christchurch, hvor køreturen begyndte. Bilen afleveres og der er hjemrejse fra Christchurch.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Stopover i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på Cambridge Hotel med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney.

  Fra 4.195 kr. pr. person
  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere.

  Fra 1.315 kr. pr. person
  Ekstra dage i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

  Spørg efter pris.
  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til.

  Fra 1.370 kr. pr. person
  5-stjernet ophold på Fiji

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og der er tale om et fantastisk hotel i meget eksotiske omgivelser, og samtidig ligger resortet tæt på både hovedstaden Nadi og

  Fra 5.420 kr. pr. person
  Nyd livet på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali. Bo 5 nætter i Sanur på 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og transfer fra lufthavnen og.

  Fra 3.285 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Christchurch t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 13 dages leje af bil i kategorien Fullsize SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.

Overnatning

 • 12 overnatninger på udvalgte hoteller

Seværdigheder

 • Sejltur på Milford Sound
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program og GPS

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn
Fire voksne
Dobbeltværelse
01. oktober 2020 - 19. december 2020
15.750 kr.
21.250 kr.
23.395 kr.
20. december 2020 - 10. januar 2021
17.250 kr.
22.750 kr.
25.250 kr.
11. januar 2021 - 15. april 2021
15.750 kr.
21.250 kr.
23.395 kr.
2 voksne & 2 børn
Fire voksne
Dobbeltværelse
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Sydøen

10-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Toppen af Sydøen

6-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Marlborough Sounds i New Zealand
Se kort

Kør-selv-ferie

Stjernestunder på Sydøen

  Højdepunkter

  • Hvalbyen Kaikoura
  • Smukke grønne øer i Marlborough Sounds
  • Kajaktur i Abel Tasman National Park
  • Varme kilder i Hanmer Springs
  • Historiske Pelorus Bridge

9-dages kør-selv-ferie fra

25390 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke