Firma – og grupperejser
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Marlborough-vindistriktet i New Zealand

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

New Zealand for livsnydere

Vinsmagning, gondolture og naturskønne vulkanområder

11-dags kør selv tur fra kr. 27880

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Eksklusive lodges og gourmetoplevelser er essensen af denne kør-selv-tur i New Zealand. Glæd dig til forkælelse på de ypperste lodges, hvor alt drejer sig om at give dig et helstøbt New Zealand-eventyr. På flere af de indbydende lodges er det ambitiøse kokke, der står i køkkenet og tryller friske, lokale råvarer til en sublim smagsoplevelse. New Zealand er et af verdens førende vinlande, og på denne kør-selv-tur får du mulighed for at opleve flere vinsdistrikter, bl.a. vinområdet ved Hawke’s Bay på Nordøen. Her får du en meget autentisk oplevelse, da du kommer til at bo på vingården Craggy Range, hvor der produceres prisbelønnede vine. Turen går også til Marlborough-distriktet på Sydøen, der især er kendt for sine prisbelønnede Sauvignon Blanc-vine.

 

 

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Auckland ved aftentid

  Du ankommer til Auckland og der er transfer til hotellet. Den første nat tilbringes i Auckland – og det bliver i luksuriøse omgivelser på Hotel DeBrett. Der har ligget hotel på adressen i det centrale Auckland siden 1841. Den nuværende bygning er fra 1925, men er i dag transformeret til et stilfuldt boutique-hotel. Auckland er bygget på udslukte vulkaner, og fra udsigtstårnet Skytower er der flot udsigt til keglevulkanen Rangitoto, der seneste var i udbrud for ca. 600 år siden, da den dukkede op fra havet og fik sin egen ø.

   

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hotel Grand Windsor

  Læs om hotellet

 • Det termiske område Whakarewarewa ved Rotorua

  Stå op til et lækkert og indbydende morgenbord – noget du i øvrigt kan glæde dig til hver dag på denne kør-selv-tur. Bilen hentes i byen. Rotorua ligger i et område med stor termisk aktivitet, og du kan opleve det i Whakarewarewa-dalen i udkanten af Rotorua, som både er et termisk område og et spændende center om maori-kulturen. Om eftermiddagen er der arrangeret vinsmagning, hvor du fra toppen af Mt Ngongotaha kan nyde den flotte udsigt sammen med vine fra vingården Volcanic Hills. Vi foreslår, at du deltager i en maori-festaften, hvor menuen står på “hangi” – et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn, og du bliver underholdt med sang og musik og de karakteristiske, udtryksfulde danse. I Rotorua skal du bo på det 5-stjernede Black Swan Lakeside Boutique Hotel med den dejlige beliggenhed ved bredden af Lake Rotorua. Indenfor er der tænkt på alle detaljer, og fra de otte værelser er der enten udsigt over søen eller til den skønne have, der er lige så gennemført som alt andet her på stedet. Det kan være svært at løsrive sig fra denne naturskønne plet, så heldigvis er det muligt at spise på Black Swan Lakeside.

  Inkluderet: Tur med gondol, vinsmagning og frokost i Rotorua og morgenmad.

  Dagens distance: 235 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Springs B&B

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad, frokost og vinsmagning

  Tilkøb flere oplevelser

  En aften i maori-kulturens tegn

  Gå ikke glip af en maori-festaften hos Te Puia i Whakarewarewa-dalen – en både interessant og underholdende oplevelse. Du bliver budt velkommen ”the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske

  615 kr. pr. voksen    335 kr. pr. barn
 • Waimangu Volcanic Valley

  På vejen til Napier kommer du forbi det termiske område Waimangu Volcanic Valley, som bestemt er et stop værd. Det termiske område er af “nyere dato”, da det først opstod i forbindelse med vulkanen Mt Taraweras voldsomme udbrud i 1865, som totalt ændrede det omkringliggende landskab. En af måderne at opleve området på er en sejltur på søen Rotomahana. Naturkræfterne har også været på spil i Napier, der i 1931 blev ramt af et voldsomt jordskælv, som lagde en stor del af byen øde. Det er baggrunden for, at der i dag er en stor koncentration af bygninger i art deco-stil. Det blev nemlig besluttet, at Napier hurtigst muligt skulle genopbygges, og da art deco var arkitektur-trenden i 1930’erne, kan man i dag se mange pastelfarvede bygninger med geometriske mønstre, som er typisk for stilen. Området omkring byerne Napier og Hastings er et af de varmeste og mest solrige i New Zealand, og der har været dyrket vin her siden 1850’erne. De næste to nætter overnattes der på vingården Craggy Range, der ligger ca. 25 km fra Napier.

   

  Dagens distance: 219 km


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Smukke Napier

  En dag med oplevelser i vindistriktet ved Hawke’s Bay. Der ligger omkring 80 vingårde i området, og på grund af den meget varierede jordbund er forholdene ideelle for mange forskellige druetyper. De newzealandske vingårde er ofte en totaloplevelse, forstået på den måde, at vin, gastronomi, arkitektur, kultur og natur går op i en højere enhed, og det kommer du til at opleve på den guidede tur, der er inkluderet denne dag, og som går til Church Road Winery. Filosofien på vingården er, at “winemaking” er lige del kunst, videnskab og håndværk, og der satses primært på druerne Chardonay, Cabernet Sauvignon og Merlot. Vingårdens første vinstokke blev plantet i 1897, og Church Road Winery er dermed en af områdets ældste vingårde. Turen inkluderer vinsmagning og rundvisning, og du får serveret en usædvanligt lækker frokostplatte. Der overnattes endnu en nat på Craggy Range.

  Inkludere: Guidet tur til flere vingårde ved Hawke’s Bay og frokost-platte på Church Road Winery samt morgenmad.

 • Vindruer i Martinborough

  Turen går sydpå via byen Dannevirke, hvor mange skandinaviske immigranter bosatte sig i 1870’erne, og til Martinborough, der er centrum for vinproduktionen i Wairarapa-distriktet. Vindistriktet har mange små eksklusive vingårde, der satser på kvalitet fremfor volumen, og det belønnes med et utal af priser.

   

  Dagens distance: 270  km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Martinborough Hotel

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Marlborough-vindistriktet

  Der er kun omkring 80 km til New Zealands hovestad, Wellington, der ligger i grønne bakkede omgivelser. Wellington er kendt for sit store udbud af caféer og restauranter, og det er ikke uden grund, at byen har fået tilnavnet “New Zealands kulinariske hovedstad”. Bilen afleveres ved færgen i Wellington, og en ny udleveres i Picton på Sydøen. Ruten fra Picton går gennem Marlborough-vindistriktet, der især er kendt for sin Sauvignon Blanc – og det er tankevækkende, at der indtil 1972 ikke voksede en eneste vinstok i området. Nu er det New Zealands største vindistrikt, som i øvrigt også er kendt for sine prisvindende restauranter. Dagens mål er Blenheim, som gennemsnitligt får godt 2.400 solskinstimer om året, og her skal du overnatte to nætter på The Peppertree. Du bliver du budt velkommen af værtsparret Heidi & Werner Pluss for hvem en drøm gik i opfyldelse, da de flyttede permanent fra Schweiz til New Zealand. Den 5-stjernede lodge er præget af tidløs elegance og er omgivet af det flotteste landskab.

  Inkluderet: færge mellem nord- og sydøen og morgenmad.

   

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Peppertree

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Lord of the Rings

  Tag med på interessant halvdagstur i Wellington og ”genoplev” filmtrilogien Ringenes Herre. Turen går først til The Embassy Theatre, hvor verdenspremieren fandt sted i 2003, og efter at have nydt udsigten fra Mt Victoria kan du fordybe dig i Tolkiens univers. I

  545 kr. pr. voksen    275 kr. pr. barn
 • Udsigt over Marlborough Sounds

  Denne dag får du mulighed for at opleve mere af Marlborough Sounds med de maleriske landskaber i grønt og blåt. Vi har inkluderet en sejltur, hvor du får både en naturoplevelse og en gourmetoplevelse. Du kommer til en muslingefarm, hvor man opdrætter den grønne læbemusling og får serveret friskdampede muslinger og hvidvin fra Marlborough-distriktet. Nyd resten af dagen i de skønne omgivelser ved The Peppertree.

  Inkluderet: Tur i selskab med en lokal guide og med fokus på vin, besøg på muslingefarm og sejltur og morgenmad.

 • Hval tæt ved kysten i Kaikoura

  Ruten til Christchurch går via Kaikoura og følger en stor del af vejen kysten, hvor du kan spotte sæler og delfiner. Den lille by Kaikoura er blevet kendt verden over, fordi hvalerne kommer tæt på kysten, så overvej at sætte whale watching på programmet denne dag. Selv om man ikke kan give garantier, når det gælder naturen, er der store chancer for at se de enorme kaskelothvaler og sikkert også andre hvalarter. Du kan også vælge at køre direkte til Christchurch, der er den største by på Sydøen og overrasker med en engelsk atmosfære. Det kommer bl.a. til udtryk i arkitekturen og i gadenavnene – og floden, der snor sig gennem byen, hedder selvfølgelig Avon! Den sidste overnatning på turen er naturligvis også en underskøn 5-stjernet oplevelse – og den får du på The Classic Villa i hjertet af Christchurch.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Classic Villa

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturskøn togtur med TranzAlpine

  Strækningen forbinder Christchurch med Greymouth på Sydøens vestkyst, og den 223 km lange strækning går igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneler og bjergpas og over viadukter. Vi kan sørge for, at der står en bil klar i Greymouth.<>

  1.260 kr. pr. voksen    890 kr. pr. barn
  Coastal Pacific

  Denne strækning forbinder Christchurch og Picton, og togplanen passer med færgens afgange/ankomster fra/til Picton. Glæd dig til en togtur, hvor du bl.a. kommer igennem vinområderne ved Blenheim og ser sæler og pingviner langs kysten. Kaikoura ligger på ruten, og her kan

  880 kr. pr. voksen    610 kr. pr. barn
  Middag i unikke omgivelser

  Sæt dig til bords i en af Christchurchs stemningsfulde gamle sporvogne, der er flot restaureret, og få serveret en dejlig middag, mens du nyder byens centrum. Der er kun plads til 36 gæster, så det er en god ide at bestille bord inden afrejsen for at være sikker på denne

  600 kr. pr. person
 • Christchurch

  Bilen afleveres i lufthavnen i Christchurch.

   

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Stopover i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på Cambridge Hotel med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney.

  Fra 4.195 kr. pr. person
  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere.

  Fra 1.315 kr. pr. person
  Ekstra dage i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

  Spørg efter pris.
  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til.

  Fra 1.370 kr. pr. person
  5-stjernet ophold på Fiji

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og der er tale om et fantastisk hotel i meget eksotiske omgivelser, og samtidig ligger resortet tæt på både hovedstaden Nadi og

  Fra 5.420 kr. pr. person
  Nyd livet på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali. Bo 5 nætter i Sanur på 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og transfer fra lufthavnen og.

  Fra 3.285 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Auckland/Christchurch - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • Modtagelse i lufthavnen i Auckland
 • 8 dages leje af bil i kategorien Fullsize
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.
 • Færge mellem Nordøen og Sydøen
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program og GPS

Overnatning

 • 8 overnatninger i dobbeltværelse på eksklusive resorts og lodges

Måltider

 • 8 x morgenmad
 • 2 x frokost

Seværdigheder

 • Skyline Gondola, Volcanic Wine Hills vinsmagning med buffet frokost i Rotorua
 • Guided tur med fokus på vin i Napier-området
 • Guided tur med vinsmagning, sejltur og besøg på muslingefarm

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
To voksne
01. oktober 2020 - 31. marts 2021
27880 kr.
To voksne
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

På eventyr i 4WD i New Zealand
Se kort

Kør-selv-ferie

På eventyr i 4WD

  Højdepunkter

  • Det termiske område omkring Rotorua
  • “Off the beaten track” i de to nationalparker Te Urewera og Nelson Lakes
  • Queen Charlotte Drive på Sydøen
  • Den historiske guldmineby St. Bathans
  • Den interessante maori-kultur

   

17-dages kør-selv-ferie fra

23.350 kr.

Se rejsen
Oplev Hobbiton på vores reje
Se kort

Kør-selv-ferie

På sporet af Tolkiens Midgård

  Højdepunkter

  • Hobbit-området Herredet og landsbyen Hobbitstrup
  • Maori-kulturen
  • Jetboating-tur i Wanaka
  • Halvdagsturen Safari of the Scenes
  • Naturskønne Pukaki

20-dages kør-selv-tur fra

40145 kr.

Se rejsen
Oplev Hobbiton på vores reje
Se kort

Kør-selv-ferie

På sporet af Tolkiens Midgård

  Højdepunkter

  • Hobbit-området Herredet og landsbyen Hobbitstrup
  • Maori-kulturen
  • Jetboating-tur i Wanaka
  • Halvdagsturen Safari of the Scenes
  • Naturskønne Pukaki

20-dages kør-selv-tur fra

40145 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke