Firma – og grupperejser
Oplev Hobbiton på vores reje

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

På sporet af Tolkiens Midgård

Oplev den forskelligartede og formidable natur fra Ringenes Herre-filmene

20-dages kør-selv-tur fra kr. 40465

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Den røde tråd i denne kør-selv-tur er locations fra filmtrilogien Ringenes Herre. Det er en tur med storslåede naturscenerier, hvor fantasien kan få frit løb. Samtidig er det en tur, der indeholder stort set alle aspekter af den new zealandske natur. Det, der gør denne tur ekstra spændende, er de fem guidede ture, der er inkluderet. Du kommer til “locations off the beaten track”  – og det er i selskab med guider, der er lige så passionerede Tolkien-fans som dig.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Auckland og det 328 meter høje Sky Tower

  Ankomst til Auckland, og der er transfer til hotellet. Den første nat i New Zealand skal du bo på Hotel DeBrett – et stilfuldt boutique-hotel i luksusklassen beliggende i Aucklands centrum. Nyd evt. resten af dage ved havnefronten, der i 00’erne undergik en stor forandring, tag en slentretur på Queen Street, der er byens hovedstrøg, eller tag til Kelly Tarlton’s Underwater World og hils på pingvinerne i det arktiske landskab. En god afslutning på dagen kunne være hotellets hyggelige “Cornerbar” – kendt som stedet, hvor mennesker mødets.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hotel Grand Windsor

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Landsbyen Matamata er kendt fra Ringenes Herre

  Bilen hentes, og turen fra Auckland går gennem frodigt landbrugsland til de bølgende bakker ved landsbyen Matamata. Her kan du opleve stedet, hvor den fredeligste del af Midgård blev filmet, nemlig hobbit-området Herredet og landsbyen Hobbitrup, hvor Frodo og Bilbo Sækker boede i filmatiseringen af Ringenes Herre-trilogien og Hobitten. Imens du går rundt i det grønne og idylliske område, vil guiden berette om fascinerende detaljer i skabelsen af Hobbitrup-kulissen, og det er endda muligt at få sig en forfriskning på kroen Den Grønne Drage. De næste to nætter skal du bo på The Springs i Rotorua – et usædvanligt dejligt B&B i blomstrende omgivelser.

  Inkluderet: Hobbiton Movie Set tur i Matamata.

  Dagens distance: 227 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Springs B&B

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Det termiske område Whakarewarewa-dalen

  Der er meget at opleve i Rotorua, og vi foreslår en tur til Te Puia i Whakarewarewa-dalen, som er både et termisk område og et spændende center om maori-kulturen. Rotorua er også kendt for sine mineralholdige bade, som er en lise for krop og sjæl, så afsæt tid til et par timer i Polynesian Spa.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Hobbiton Movie Set Tour

  Er du fan af Ringenes Herre eller Hobbitten?

  Her har du muligheden for at opleve en del af det fantastiske univers fra de verdensberømte filmatiseringer af J.R.R. Tolkiens elskede bøger. Du kører selv hen til adressen The Shire’s Rest, 501 Buckland Road, Matamata, hvor du

  455 kr. pr. voksen    225 kr. pr. barn
 • Tongariro National Park

  Turen går sydpå til Tongariro National Park – de vulkanske og golde landskaber udgør Mordor, der i filmene er enemærkerne for mørkets fyrste, Sauron. Her finder man New Zealands største bjerg, Mt Ruapehu, der straks genkendes som Dommedagsbjerget. Det var her, Sauron smedede Herskerringen, og er det eneste sted, hvor ringen kan tilintetgøres. Der overnattes på Chateau Tongariro Hotel, hvor Peter Jacksons ”crew” også boede.

  Dagens distance: 151 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ruapehu Country Lodge

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Kapiti Coast

  I dag kører du via Waitarere Forest og Kapiti Coast, hvor det ikke bliver svært at forestille sig at være i oplandet til ruinbyen Osgiliath og Trollshaw Forest, hvor de rejsende bl.a. støder på tre forstenede trolde. Det var også her, elveren Arwen finder den lille rejsende gruppe med den sårede Frodo, der er blevet stukket af lederen af de ni ringånder, de frygtindgydende Nazgûl. Du kan nyde at se landskabet skifte karakter ved Otaki Gorge, der repræsenterede de ydre områder af Herredet i filmene, hvor hobitterne siger farvel til kendt land og går ind i det ukendte. Hvis du har lyst til mere Ringenes Herre-stemning, kan du besøge Queen Elizabeth Park, hvor nogle af scenerne fra det store slag ved Pelennor-sletten er optaget. Herefter er du fremme i hovedstaden Wellington, der er base for Peter Jacksons filmstudie og Weta Workshop, der lavede special effects og rekvisitter til filmene. Her i Wellington bor du på Booklovers B&B, der er ejet og bliver drevet af forfatteren Jane Toleron.

  Dagens distance: 333 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Booklovers B&B

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Kabelbanen i Wellington

  Her i Wellington kan du vælge at tilkøbe en halvdagsudflugt, der går til nogle af de mange steder, hvor Peter Jackson indspillede sine film. Med en ekspertguide kommer du bl.a. forbi elverfyrstens tilholdssted Kløvedal, hvor Frodo kom sig efter sit knivsår, Anduin-floden, som Ringens broderskab sejler på mod bakken Amon Hen, og Isengards haver, hvor Saruman og hans orker fælder tusindvis af træer. Ved Buckland Forest kan du løbe i fodsporene på de fire hobitter, der spæner af sted med de ni Nazgûl i hælene for at nå færgen, der fører dem i sikkerhed over Brændevinsfloden. Derudover kommer du forbi stenbruddet, der dannede ramme for Rohan-fæstningen i Helms kløft og Den Hvide By, Minas Tirith.

  Inkluderet: Middle Earth Film lokations tur.

  Tilkøb flere oplevelser

  Lord of the Rings

  Tag med på interessant halvdagstur i Wellington og ”genoplev” filmtrilogien Ringenes Herre. Turen går først til The Embassy Theatre, hvor verdenspremieren fandt sted i 2003, og efter at have nydt udsigten fra Mt Victoria kan du fordybe dig i Tolkiens univers. I

  545 kr. pr. voksen    275 kr. pr. barn
 • Pelorus Bridge

  Bilen afleveres, og du tager med færgen til Picton på Sydøen, hvor du får en ny udleveret. Når du når til den historiske Pelorus Bridge er det oplagt at stoppe og få en vandreoplevelse, hvor der blev optaget scener til filmen Hobitten. I Nelson ligger den danskfødte guldsmed Jens Hansens smykkeforretning, og det var ham, der designede Herskerringen. I samarbejde med sin søn Thorkild Hansen, der også er guldsmed, skabte de mere end 40 varianter af ringen, da den skulle kunne bruges i forskellige scener, hvor størrelsesforholdet skulle stemme overens. De næste to nætter bor du på Kershaw House – et hyggeligt boutique-hotel indrettet i en historisk bygning.

  Inkluderet: færge mellem nord- og sydøen.

  Dagens distance: 130 km + 3 times færgesejlads.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Cambria House

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Mt Olympus

  En idé denne dag kunne være en helikoptertur til det uvejsomme område ved Mt Olympus. Dette forrevne landskab er i filmene området syd for Kløvedal, hvor de rejsende i broderskabet gør holdt for at spise, men hvor Saurons udsendte krager kommer flyvende og ser dem på trods af, at de ni søger tilflugt bag de mange søjleformede kalkstensformationer, som området består af i virkeligheden.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender

  880 kr. pr. voksen    525 kr. pr. barn
 • Nær Hokitika

  Byen Hokitika er centrum for ”greenstone”, som er newzealandsk jade, og som bliver fundet her på Sydøens vestkyst, og flere steder i byen kan du se, hvordan jaden bliver forarbejdet. Der overnattes på Rimu Lodge midt i naturen.

  Dagens distance: 340 km


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Fox-gletsjeren

  Til Westland National Park med de to gletsjere Franz Josef og Fox, der næsten kommer ned til den tempererede regnskov ikke langt fra havet. Glæd dig til en uovertruffen naturoplevelse på Misty Peaks, hvor der overnattes.

  Dagens distance: 157 km


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Mt Aspiring National Park

  Gennem Mt Aspiring National Park til Wanaka, hvor du kan besøge Stuart Landsborough’s Puzzling World og blive lidt klogere på de optiske effekter, filmene blev indspillet med. Ved at bruge en bestemt illusionsteknik var det muligt at filme, så det så realistisk ud med eksempelvis Gandalf og Frodo i samme scene med størrelsesforholdene intakt.

  Dagens distance: 262 km


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Wanaka Lake

  Du er nu i et område med et kæmpe udbud af udendørsaktiviteter. Du kommer på jetboating-tur og se en række vandfald, der også var kulisse i filmene.

  Inkluderet: Jetboating-tur.

 • Queenstown

  I Queenstown kan du vælge at tage med på en flyvetur og se nogle af områderne fra filmene, bl.a. Lothlorien-skoven, hvor de rejsende møder elverdronningen Galadriel, sletten hvor Gandalf rider på vejen mod Isengard og området, der udgør søen Nen Hithoel og den nordlige passage til søen, der bevogtes af de kæmpemæssige kongestatuer ved Argonath. Browns Boutique Hotel er basen de to nætter i Queenstown.

  Dagens distance: 113 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Queenstown Park Boutique Hotel

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Shotover River

  Denne dag kommer du med på en guidet tur i 4WD til områderne omkring Shotover River og Skippers Canyon, hvor civilisationen ikke har sat mange spor, og hvor der er optaget flere scener til filmtrilogien. Der blev fundet guld i området i 1860’erne, og Shotover River var eneste adgangsvej, indtil man anlagde Skippers Road i 1880’erne. Det kræver et øje på hver finger at køre på Skippers Road, hvor der ikke er meget at give af i siderne, hvor klippesider falder lodret ned. Ud over store naturoplevelser ser du også flere af de historiske bygninger fra guldgravertiden.

  Inkluderet: Halvdagstur Safari of the Scenes.

 • Lake Pukaki

  Turen går til Tekapo – en fascinerende turkisfarvet gletsjersø. Her bor du Matuka Lodge, der ligger i et område med mange gletsjersøer, så der er mange steder at nyde naturen.

  Dagens distance: 211 km


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Turen via Canterbury-sletten

  Turen går via Canterbury-sletten til Christchurch, hvor du skal bo to nætter på det 5-stjernede boutique-hotel The Classic Villa.

  Dagens distance: 291 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Classic Villa

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturskøn togtur med TranzAlpine

  Strækningen forbinder Christchurch med Greymouth på Sydøens vestkyst, og den 223 km lange strækning går igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneler og bjergpas og over viadukter. Vi kan sørge for, at der står en bil klar i Greymouth.<>

  1.260 kr. pr. voksen    890 kr. pr. barn
  Coastal Pacific

  Denne strækning forbinder Christchurch og Picton, og togplanen passer med færgens afgange/ankomster fra/til Picton. Glæd dig til en togtur, hvor du bl.a. kommer igennem vinområderne ved Blenheim og ser sæler og pingviner langs kysten. Kaikoura ligger på ruten, og her kan

  880 kr. pr. voksen    610 kr. pr. barn
  Middag i unikke omgivelser

  Sæt dig til bords i en af Christchurchs stemningsfulde gamle sporvogne, der er flot restaureret, og få serveret en dejlig middag, mens du nyder byens centrum. Der er kun plads til 36 gæster, så det er en god ide at bestille bord inden afrejsen for at være sikker på denne

  600 kr. pr. person
 • Mt Sunday ved Christchurch

  På en heldagstur i 4WD kommer du til Mt Sunday, som var Edoras i filmen, og til Mt Potts Station, som var base for de næsten 1.000 mennesker, der var involveret i opbygning af kulisserne.

  Inkluderet: Lord of the Rings Edoras Tour.

 • Farverige huse i Christchurch

  Kør-selv-turen slutter og bilen afleveres i lufthavnen.

   

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Stopover i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på Cambridge Hotel med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney.

  Fra 4.195 kr. pr. person
  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere.

  Fra 1.315 kr. pr. person
  Ekstra dage i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

  Spørg efter pris.
  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til.

  Fra 1.370 kr. pr. person
  5-stjernet ophold på Fiji

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og der er tale om et fantastisk hotel i meget eksotiske omgivelser, og samtidig ligger resortet tæt på både hovedstaden Nadi og

  Fra 5.420 kr. pr. person
  Nyd livet på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali. Bo 5 nætter i Sanur på 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og transfer fra lufthavnen og.

  Fra 3.285 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Auckland/Christchurch - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • Modtagelse i lufthavnen i Auckland
 • 17 dages leje af bil i kategorien Fullsize
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.
 • Færge mellem Nordøen og Sydøen
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program og GPS

Overnatning

 • 17 overnatninger i dobbeltværelse på eksklusive resorts, lodges og B&B

Måltider

 • Morgenmad hver dag

Seværdigheder

 • 4 Guidede ture med fokus på Ringenes Herre
 • Jetboating ved Wanaka

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
To voksne
01. oktober 2020 - 31. marts 2021
40465 kr.
To voksne
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

På eventyr i 4WD i New Zealand
Se kort

Kør-selv-ferie

På eventyr i 4WD

  Højdepunkter

  • Det termiske område omkring Rotorua
  • “Off the beaten track” i de to nationalparker Te Urewera og Nelson Lakes
  • Queen Charlotte Drive på Sydøen
  • Den historiske guldmineby St. Bathans
  • Den interessante maori-kultur

   

17-dages kør-selv-ferie fra

23.350 kr.

Se rejsen
Marlborough-vindistriktet i New Zealand
Se kort

Kør-selv-ferie

New Zealand for livsnydere

  Højdepunkter

  • Vinsmagning på toppen af Mt Ngongotaha
  • Delfiner og sæler ved byen Kaikoura
  • Det termiske område ved Rotorua
  • Guidet tur til flere vingårde ved Hawke’s Bay
  • Vulkanområdet Waimangu Volcanic Valley

11-dags kør selv tur fra

28060 kr.

Se rejsen
Marlborough-vindistriktet i New Zealand
Se kort

Kør-selv-ferie

New Zealand for livsnydere

  Højdepunkter

  • Vinsmagning på toppen af Mt Ngongotaha
  • Delfiner og sæler ved byen Kaikoura
  • Det termiske område ved Rotorua
  • Guidet tur til flere vingårde ved Hawke’s Bay
  • Vulkanområdet Waimangu Volcanic Valley

11-dags kør selv tur fra

28060 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke