Firma – og grupperejser
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Marlborough Sounds i New Zealand

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Stjernestunder på Sydøen

Varme kilder, kæmpe hvaler, fantastiske madoplevelser og meget mere

9-dages kør-selv-ferie fra kr. 25390

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Stjernestunder – det kan vi godt love dig, at du får på denne kør-selv-tur, der går til Sydøens solrigeste område. Men det er samtidig en tur for alle sanser. Du kan glæde dig til gastronomi kreeret af stjernekokke, prisvindende vine og billedskønne landskaber i grønt og blåt, der inviterer til oplevelser i det fri.

Læg hertil charmerende resorts og lodges, hvor der venter intet mindre end et eventyr. Du kommer f.eks. til at bo på resortet Bay of Many Coves,  der har en hel eventyrlig beliggenhed i Marlborough Sounds – fjorden på toppen af Sydøen, der er helt skærgårdsagtig med de mange små og store grønne øer. På turen oplever du også en anden af side af Sydøen, da du kommer til Hanmer Springs, der er kendt for sine mineralholdige kilder.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Sporvogn i Christchurch

  Du ankommer og der er transfer til hotellet. I Christchurch får du en af byens 5-stjernede oplevelser på The Classic Villa, hvor der overnattes.

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Classic Villa

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Middag i unikke omgivelser

  Sæt dig til bords i en af Christchurchs stemningsfulde gamle sporvogne, der er flot restaureret, og få serveret en dejlig middag, mens du nyder byens centrum. Der er kun plads til 36 gæster, så det er en god ide at bestille bord inden afrejsen for at være sikker på denne

  600 kr. pr. person
 • Sæler i Kaikoura

  Fra Christchurch går turen via Kaikoura nordpå. Den lille by er kendt verden over, fordi hvalerne her kommer tæt på kysten, og Kaikoura er derfor et af de bedste steder, når det gælder hvalsafari (husk at bestille inden afrejsen). Du når til Picton og er nu i en helt anden verden – i Marlborough Sounds, hvor grønne øer ligger spredt med rund hånd i den solbeskinnede fjord. Bilen parkeres i Piction, og du går om bord på den ventende vandtaxa, der sejler dig til det 5-stjernede resort Bay of Many Coves. Du kan glæde dig til at nyde livet i paradisiske omgivelser de næste dage.

  Inkluderet: Morgenmad og vandtaxa fra Picton til Bay of Many Coves.

  Dagens distance: 344 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Bay of Many Coves

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Nyd naturen ved Marlborough Sounds

  En dag i naturen – du kan sejle i havkajak, tage på en vandre- eller cykeltur og lystfiskere kan få deres livs oplevelse. Du kan også vælge at slappe ved pool’en, forkæle dig selv med massage og bare glæde dig til aftenens middag, der bliver serveret næsten i vandkanten.
 • Udsigt over Picton

  Turen med vandtaxa tilbage til Picton er en dejlig start på dagen, og du kan glæde dig til, at det kun er begyndelsen på dagens naturoplevelser. Når du når til den historiske Pelorus Bridge, er det oplagt at stoppe og måske få en forfriskende dukkert i floden eller en vandreoplevelse, hvor der blev optaget scener til filmen Hobbitten. I Nelson byder Karel & David Wallace velkommen til Cambria House og til et par afslappende dage i deres paradis. Cambria House ligger i et roligt kvarter ikke langt fra centrum, og efter en oplevelsesrig dag, er det dejligt at slappe af i den blomstrende have.

  Inkluderet: morgenmad og vandtaxa fra Bay of Many Coves til Picton.

  Dagens distance: 130 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Cambria House

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Kajaktur i Abel Tasman National Park

  Abel Tasman National Park er New Zealands mindste nationalpark, men naturoplevelserne hører til de største. Vi foreslår, du tager med på en guidet tur til nationalparken og oplever de gyldne på enten en kajak- eller vandretur. En anden mulighed er at køre en tur til Nelson Lakes Nationalpark, der især er kendt for de to søer – Rotoiti og Rotoroa – der ligger smukt mellem de skovklædte bjerge, og hvor du kan få en dejlig vandreoplevelse.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender

  880 kr. pr. voksen    525 kr. pr. barn
 • Bro ved kurbyen Hanmer Springs

  Turen går til Hanmer Springs, der har været kurby, siden man opdagede de varme, mineralholdige kilder i 1860’erne. Nyd livet i et par timer i Hanmer Springs Thermal Pools and Spa. Cheltenham House er turens sidste hyggelige overnatningssted.

  Inkluderet: Entré til Hanmer Springs Thermal Pools & Spa og morgenmad.

  Dagens distance: 300 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Cheltenham House

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Farverige huse i Christchurch

  Turen går tilbage til Christchurch. Bilen afleveres i lufthavnen.

  Dagens distance: 134 km

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Stopover i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på Cambridge Hotel med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney.

  Fra 4.195 kr. pr. person
  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere.

  Fra 1.315 kr. pr. person
  Ekstra dage i Dubai

  Tag et stop i det moderne Dubai, hvor du på en og samme dag kan besøge det lokale marked, sole dig på de flotte sandstrande, tage en tur i verdens højeste bygning eller jeep-safari i ørkenen.

  Der findes mange forskellige hoteller i Dubai, og hvor man skal bo afhænger

  Spørg efter pris.
  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til.

  Fra 1.370 kr. pr. person
  Nyd livet på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali. Bo 5 nætter i Sanur på 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og transfer fra lufthavnen og.

  Fra 3.285 kr. pr. person
  5-stjernet ophold på Fiji

  Glæd dig til en 5-stjernet “bounty-oplevelse” på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og der er tale om et fantastisk hotel i meget eksotiske omgivelser, og samtidig ligger resortet tæt på både hovedstaden Nadi og

  Fra 5.420 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Christchurch t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Modtagelse i lufthavnen i Christchurch
 • 7 dages leje af bil i kategorien Fullsize
 • Fri km og alle forsikringer med selrisiko på 0 kr.
 • Transport med vandtaxa
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program og GPS

Overnatning

 • 6 overnatninger i dobbeltværelse på eksklusive resorts og lodges

Måltider

 • 6 x morgenmad

Seværdigheder

 • Entré til Hanmer Springs Thermal Pools & Spa

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
To voksne
01. oktober 2020 - 31. marts 2021
25390 kr.
To voksne
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Sydøen

10-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Toppen af Sydøen

6-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Eventyr på Sydøen

  Højdepunkter

  • Sejltur på Milford Sound
  • Den charmerende nationalpark Abel Tasman
  • Mulighed for at spotte hvaler og delfiner i Kaikoura
  • Actionmekkaet Queenstown
  • Gletsjere og sneklædte bjerge i Mount Aspiring National Park

15-dages kør-selv-ferie fra

15.750 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke