Firma – og grupperejser
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Coromandel, New Zealand - Risskov Rejser

Complete New Zealand

Aktiv ferie med engelsk rejseleder

22 dage med engelsk rejseleder kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Hører du til dem, der gerne vil være aktiv, når du holder ferie, så tag på busturen Complete New Zealand arrangeret i samarbejde med Real Kiwi Adventures. Dette er en rejse med engelsk rejseleder.

Turen henvender sig til dig, der er ”young at heart”, og som har lyst til at opleve naturen på en aktiv måde, f.eks. på vandreture. Guiderne ved Real Kiwi Adventures er et kapitel for sig, og for dem er det at være guide ikke et job, men en livsstil, og de sætter en ære i at give dig oplevelser, du sent vil glemme.

Der er maks. 24 deltagere på turene.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Bay of Islands

  Fra Auckland går turen først nordpå til Bay of Islands. Undervejs til Paihia bliver der mulighed for se de kæmpemæssige kauri-træer, der kun vokser her på den nordligste del af Nordøen, der venter en fin vandretur til et vandfald og en dukkert ved Waipu Cove. Lige nord for Paihia ligger Waitangi Treaty Grounds, hvor den historiske aftale mellem briterne og maorierne blev underskrevet i 1840.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Aftensmad
 • Sejltur ved Bay of Islands

  Bay of Islands er et meget naturskønt område med 144 små og store øer. Om morgenen venter en skøn sejltur, hvor det er muligt bl.a. at se delfiner. Nyd livet på de dejlige strande, svøm i det krystalklare vand og udforsk kysten i kajak.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad
 • Urgamle kauritræer får et kram af en mand i New Zealand

  Efter morgenmaden sejles der tilbage til fastlandet, hvor bussen venter. Inden kursen sættes sydpå, er der tid til at prøve “sand boarding”, hvor man kurer/surfer ned ad de massive sandklitter, der findes i området (afhænger af vejret).

  På turen tilbage til Auckland stoppes i den mægtige Waipoua Forest, hvor du ser flere af de imponerende kauritræer og får muligheden for at svømme i krystalklart vand ved Kai Iwi Lakes, der er omkranset af hvide sandstrande.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Cathedral Cove på Coromandel-halvøen

  Fra Auckland køres der via Waikato-regionen til halvøen Coromandel, der er en ren naturperle. Du får vandreoplevelser ved Cathedral Cove med de særprægede hvide klipper på halvøens østkyst.

  Om eftermiddagen står den på en “Kaimoana”-kokkelektion. Kaimoana kan løst oversættes til ‘alt godt fra havet’, og kokkelektionen viser dig, hvordan du tilbereder lækre små-retter med friskfangede ingredienser. Det hele nydes til aftensmaden.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Aftensmad
 • På Hot Water Beach kan du grave din egen termiske spa ved lavvande

  Dagen starter Ved Hot Water Beach, hvor der er varme kilder lige under sandet, og ved lavvande kan du med et par spadestik få din egen lille pool. Inden ankomst til Rotorua er der et lille stop, hvor man kan strække benene på en lille vandretur hen til Kaituna-floden. Herefter fortsætter ruten videre til Rotorua.

  Rotorua ligger i et område med stor termisk aktivitet – dampen står op fra sprækker i fortovet, og der er boblende mudderhuller i vejkanten. Det er også i Rotorua, du kan opleve maori-kulturen, når du får serveret en ”hangi”, som er et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn og ser et maori-show.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmaden og aftensmad
 • Termisk aktivitet i Rotorua

  Du har dagen til at tage på opdagelse i Rotorua. Du kan bl.a. besøge stedet, hvor scenerne der foregår i Hobbitrup er optaget til Ringenes Herre-filmene og Hobbitten-filmene. Du kan snøre vandreskoene og udforske området til fods, du kan også leje en cykel eller prøve kræfter det fossende vand på en white water rafting-tur. Er du mere til selvforkælelse kan du også tilbringe tid i de varme kilder ved den luksuriøse Polynesian Spa.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Udsigt i Tongariro National Park

  Der køres direkte til den UNESCO-fredede Tongariro National Park, hvor der er mulighed for at gå den kendte vandrerute Tongariro Alpine Crossing, der fører forbi dramatiske landskaber med vulkaner, kratere og turkisblå søer.

  Synes du, at de ca. 18 km er for langt at gå, har guiden mange spændende alternativer med kortere vandreruter eller du kan besøge Volcanic Centre Museum.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Udsigt over området ved Blue Duck Station, Whakahoro

  Efter gårsdagens vandring er der tid til at sove lidt længere end normalt, og omkring formiddagen går turen til Blue Duck Station, der ligger i Whakahoro, et af de mest øde steder på Nordøen. Blue Duck Station ligger i højlandet omgivet af en fantastisk natur og er en økologisk farm, der ud over at opdrætte får og kvæg, går meget op i naturbeskyttelse.

  Eftermiddagen byder på en 4WD Bush Safari, hvor du får indblik i det smukke bush-område og hører mere om den lokale historie.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad
 • Fra Wellington Cable Car kan du nyde en flot udsigt over byen

  Fra naturen til storbyen. New Zealand hovedstaden Wellington er af Lonely Planet døbt som “the coolest little capital in the world”. Og du får chancen for at opdage hvorfor, når du tager på opdagelse på egen hånd i byen. Der er et væld af gode shoppingmuligheder, livlig cafékultur og en del små bryggerier, hvis du er til lokalt bryggede øl. Derudover er det oplagt at tilbringe en god del tid i nationalmuseet Te Papa, der har et væld af interessante udstillinger.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Marlborough Sound mellem Nord- og Sydøen

  Fra Nordøen til Sydøen – og specielt den del af færgeturen, der går gennem Marlborough Sound er en flot naturoplevelse. Færgen lægger til i Picton, og på turen til Abel Tasman National Park bliver der tid til vinsmagning på en vingård i den kendte Marlborough vinregion. Om aftenen står den på en lækker BBQ-middag.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad
 • Kajak i Abel Tasman National Park

  En hel dag til at opleve Abel Tasman National Park – landets mindste, men bestemt en af de smukkeste med gyldne strande og perfekte omgivelser til oplevelser i kajak og til fods. Du får bl.a. mulighed for at vandre den kendte ”Coastal Track”.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Gletsjerdal ved Franz Josef-gletsjeren

  Vi tager afsked med Abel Tasman Nationalpark om morgenen, og der venter en smuk køretur langs vestkysten. Undervejs gøres der flere stop, da der omkring hvert hjørne venter en malerisk kulisse, som fortjener at blive foreviget på et billede. Der er bl.a. besøg ved Cape Foulwind, hvor der lever en sælkoloni, før vi når til den lille kystby Franz Josef – hjemsted for Franz Josef Glacier.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt over Franz Josef-gletsjeren

  Det er sjældent, at gletsjere kommer så langt ned til det tempererede område, som det er tilfældet med gletsjerne Fox og Franz Josef i Westland National Park. Dagen er afsat til at udforske Franz Josef-gletsjeren, og du får en unik oplevelse, hvis du tager med på en gletsjervandring i selskab med en guide, der er ekspert i gletsjere.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Lake Matheson - New Zealands måske mest fotograferede sø

  Dagens første vandreoplevelse får du ved New Zealands mest fotograferede sø, Lake Matheson. Hvis vejret er klart, spejler Mt Cook sin sneklædte top i søen. Der fortsættes gennem Mt Aspiring National Park til Makarora. Området ved Makaroa er en kæmpe naturoplevelse, som ikke mange har opdaget endnu, og her tilbringes resten af dagen, hvor du bl.a. kommer tættere på nogle af landskaberne på en sejltur med jetboat.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.
 • Seljtur i den UNESCO-fredede Fiordland National Park

  Den UNESCO-fredede Fiordland National Park er en af New Zealands smukkeste steder med betagende fjorde, dale, søer og et imponerende bjerglandskab. I Fiordland skal vi på en sejltur til Doubtful Sound, der er den dybeste af alle fjorde, og som er omgivet af tårnhøje tinder og store vandfald. Om bord på skibet nyder vi at sejle forbi pelssæler, pingviner og delfiner, og det er muligt at udforske fjorden i havkajak. Der overnattes på skibet.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt over Queenstown

  Du vågner op til den smukke udsigt over Doubtful Sound. Ved middagstid går vi fra borde og kører videre til actionsbyen Queenstown, som er hjemsted for den newzealandske opfindelse bungy jumping.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Hængebroen ved Kawarau-kløften, hvorfra der bungy jumpes

  To dage i dette aktivitetsmekka er ikke spor for meget. Guiden hjælper med at arrangere de to dage, så hver enkelt får udfordringer og oplevelser efter temperament. Du kan bl.a. bungyjumpe, zipline, sejle i kano og gå på et utal af naturskønne vandreruter, hvor du kan nyde udsigten og omgivelserne.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad
 • Mount Cook National Park

  Dagens første oplevelse får du ved Wanaka-søen, hvor der venter en fantastisk cykeltur rundt på nogle af verdens smukkest beliggende cykelstier. Herefter går det over Lindis-passet gennem den naturskønne Mackenzie-region til bussen er fremme ved foden af Aoraki/Mt Cook. Her er der tid til en vandretur gennem Hooker Valley, hvorfra udsigten til Mt Cook er helt spektakulær. Sørg også for at have energi til at kigge opad, når mørket har sænket sig, da dette er et af de bedste steder at fordrive tiden med stjernekiggeri!


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.
 • Udsigt over Lake Tekapo

  I dag forkæles du med de smukkeste landskaber, når bussen bevæger sig mod Christchurch, mange af dem gjort berømte i Ringenes Herre-filmene. Undervejs til Christchurch bliver der tid til at gøre et stop ved Lake Tekapo og den lille stenkirke, der findes der. Church of the Good Shepherd blev bygget i 1935, og indvendigt findes den skønneste ”altertavle”, nemlig udsigten til søen og de sneklædte bjerge i baggrunden.

  Sidst på eftermiddagen er der ankomst til Christchurch.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København - Auckland/Christchurch - Danmark, inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 18 overnatninger i dobbeltværelse og 1 overnatning i flersengsværelse på Blue Duck Station

Måltider

 • 18 x morgenmad, 1 x frokost og 11 x aftensmad

Oplevelser

 • Alle entréer og udflugter jf. program
 • Newzealandsk guide

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
To voksne
En voksen
To voksne
En voksen
OBS
Børn er 11 år og under

lad os skraeddersy drommerejsen til dig

Lignende rejser

Franz josef glacier - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag i bil og autocamper

Nord- og Sydøen i bil og autocamper

27 dage i bil og autocamper fra

Se rejsen
Det mægtige Great Barrier Reef i Australien
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Barrier Reef & New Zealand

23-dages rejse fra

Se rejsen
Marlborough Sounds, New Zealand.
Se kort

Rejseforslag

Sydney & krydstogt til New Zealand

18-dages rejse fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke