Firma – og grupperejser
Franz josef glacier - Risskov Rejser

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Bestil din autocamper-ferie Down Under nu og spar 15 % på autocamper-lejen. Tilbuddet gælder ved bestilling inden 29. jan og gælder for ferier med afrejse i perioden november 2021 – marts 2022.

Nord- og Sydøen i bil og autocamper

De største highlights på både Nord- og Sydøen

27 dage i bil og autocamper kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Du oplever de største highlights på Nord- og Sydøen i bil og autocamper på dette ruteforslag på 27 dage. Kombinationen af autocamper og bil gør kun oplevelsen i New Zealand endnu rigere, da du både får mulighed for at sove på campingpladser og hoteller.

Første del af kør-selv-turen foregår i autocamper på Sydøen fra Christchurch gennem Southern Alps til New Zealands højeste bjerg, Mount Cook. Hvis der er noget der kendetegner newzealænderne, så er det deres smag for udendørsoplevelser, og i Queenstown er der er god tid til at prøve kræfter med alt fra cykelture og rafting til skydiving. Naturoplevelserne står i kø i Westland National Park, hvor du kan opleve de enorme gletsjere Fox og Franz Josef, der slynger sig hele vejen ned gennem den skovklædte dal – et helt fantastisk syn! Når du kører langs kysten ved Det Tasmanske Hav føles alt helt afsides og isoleret, og her må du ikke snyde dig selv for at lægge vejen forbi The Pancake Rocks – kraftfulde “blowholes”, der skyder vand op i voldsomme sprøjt. Inden du når tilbage til Christchurch, venter der også oplevelser i New Zealands mindste nationalpark Abel Tasman, og i Kaikoura, der er det bedste sted at opleve hvaler.

Velkommen til Nordøen og Wellington, New Zealands hovedstad, hvor anden del af kør-selv-turen begynder denne gang i bil. I Napier, der er et af de varmeste og mest solrige områder i New Zealand, finder du utallige små eksklusive vingårde, der satser på kvalitet. Kogende mudderhuller, damp fra sprækker i fortorvet, springende gejsere og varme kilder – den termiske aktivitet i Rotorua-området er meget synlig. Her kan du se Pohutu-gejeren, der sender kaskader af vand 30 m op i luften, og få et interessant indblik i maorikulturen. Dernæst venter oplevelser på halvøen Coromandel, der er kendt for sin uberørte natur og kilometervis af fredfyldte strande, og Bay of Islands – et af New Zealands smukkeste områder med et væld af grønne øer omgivet af himmelblåt hav. Turen slutter i Auckland ved Hauraki-bugten, hvor der er tid til sightseeing i byen, der er bygget på udslukte vulkaner.

Husk at vi hjælper dig med at skræddersy din kør-selv-ferie i New Zealand.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til New Zealand

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Christchurch

  Velkommen til Christchurch der er den største by på Sydøen og har en overraskende engelsk atmosfære. Det kommer til udtryk i arkitekturen og i gadenavnene –  floden, der snor sig gennem byen, hedder eksempelvis Avon, ligesom floden der blandt andet snor sig gennem Shakespeares fødeby Stratford i England. Men Christchurch bliver også kaldt The Garden City på grund af de mange grønne områder og smukke parker. Gå en tur gennem Den Botaniske Have til centrum og se bl.a., hvordan jordskælvet i 2011 forandrede byen. Man har brugt flere år på at fjerne de beskadigede bygninger, og man er så småt begyndt at opføre nye.

  Besøg også New Zealands smukkeste gade, New Regent Street, som med sine små, farverige huse beliggende skulder ved skulder er utroligt yndig – byens kabelvogn kører også igennem gaden, som giver gode fotomuligheder. Læg også vejen forbi den midlertidigt opførte Cardboard Cathedral. Den gamle katedral blev voldsomt beskadiget under jordskælvet, så man har opført en jordskælvsikret og miljøvenlig katedral i stedet, en anderledes og specielt formet bygning, som absolut er et besøg værd.

 • Southern Alps, New Zealand

  Autocamperen hentes i Christchurch og turen går vestpå til Methven. På grund af sin beliggenhed ved The Southern Alps er byen et attraktivt skisportssted i vinterperioden. Det foregår alt sammen ved Mt Hutt Ski Area. Andre tidspunkter på året er Methven hjemsted for alle typer af udendørsaktiviteter. Her kan du bl.a. stå på jetski, flyve i luftballon, cykle på mountainbike, ride på heste, gå på jagt, fiske eller tage et spil golf. Så tag sportstøjet på og kom ud i naturen.

  Dagens distance: 97 km

 • Mount Cook National Park

  Turen går i dag vestpå til Aoraki/Mount Cook National Park. På vejen dertil anbefaler vi et stop ved Lake Tekapo, som med sit turkisblå vand er intet mindre end bjergtagende. Ved Lake Pukaki drejer du af og ankommer ved foden af Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg og noget af en kolos.

  En tredjedel af nationalparkens areal er dækket af evig is og sne. Den newzealandske folkehelt Sir Edmund Hil besteg Mt Everest i 1953, og forud for den bedrift trænede han i nationalparken Mt Cook og blev fortrolig med bjergbestigning.

  Hvis vejret er klart, vil det være en god idé at tage med på en helikoptertur og se Tasman-gletsjeren. Der er talrige muligheder for smukke vandreruter, men vi anbefaler den nemme Easy Hooker Valley Track, hvor du får en spektakulær udsigt til Mount Cook.

  Dagens distance: 253 km

 • Lindis Pass klædt i gyldne efterårsfarver

  Fra Mount Cook går rejsen mod Lindis Pass. På vejen kan det anbefales at tage en afstikker til Clay Cliff nær Omarama, hvor klipperne skifter farver i løbet af dagen afhængigt af solens bane over himlen.

  Via bjergpasset Lindis Pass kommer du gennem det enorme område Central Otago, som engang var centrum for landets guldfeber. I dag stammer områdets indtjening primært fra fåre- og hjorteavl og stenfrugt- og vinproduktion, men det ses stadig nogle steder i landskabet, at guldfeberen engang var på sit højeste her. Prøv selv at finde guld ved Kawarau Gorge inden du ankommer til Queenstown, hvor du bor i tre nætter.

  Dagens distance: 266 km

 • Udsigt over Queenstown

  Hvert år tiltrækkes 2 millioner besøgende til Queenstown. Her er der alt, hvad hjertet kan begære, i kategorierne unikke naturscenerier og action-prægede aktiviteter. Regionen er hjemsted for en overflod af vandre- og cykelstier, guidede ture, familieaktiviteter og spa- og wellness-centre.

  For adrenalin-junkierne er der også rigeligt at tage sig til: Her er der white water rafting, ziplining, off road-køreture, paragliding og skydiving. Det kan også foregå lidt mere stille og roligt og nede på jorden f.eks. på en sejltur eller med et besøg på vingårde.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur med TSS Earnslaw

  Tag med på en afslappende sejltur på Lake Wakatipu med det historiske dampskib TSS Earnslaw. Der sejles til søens vestlige side, forbi Cecil Peak og Walter Peak, og undervejs fortæller kaptajnen. På turen tilbage er der musikalsk underholdning og mulighed

  Vin & natur

  En tur for livsnydere med fokus på new zealandsk vin og gourmetoplevelser. Central Otago er verdens sydligste vinområde, og varme sommerdage og kølige nætter skaber Pinot Noir-rødvine, der berømmes langt uden for New Zealands grænser. Der er inkluderet

 • Udsigt over Lake Wakatipu

  Hvis der er noget, der kendetegner newzealænderne, så er det deres smag for udendørsoplevelser. Overalt i New Zealand kan man opleve naturen på en aktiv måde, men Queenstown har det absolut største udbud af aktiviteter. Her er der både mulighed for at få et rigtigt adrenalinkick i jetboat på Shotover River og at få en fredfyldt naturoplevelse på toppen af Rob’s Peak med udsigt over Queenstown og Lake Wakatipu.

 • Det berømte Wanaka-træ i Wanaka Lake

  Kør den korte strækning til Wanaka, hvor fly- og bilnørder besøge Warbirds & Wheels Museum og se militærfly og klassiske biler, der vil røre enhver med forkærlighed for motorer og maskiner. Byen, og ikke mindst søen, tilbyder et væld af aktiviteter lige fra vandreture til jetboating, men du kan også bare nyde stemningen i en af de hyggelige caféer eller slappe af ved søbredden.

  Wanaka er desuden et sandt paradis for mad- og vinelskeren. Byens vingårde høster jævnligt priser for deres vine, og markederne bugner af spændende lokale produkter – så sørg for at få camperen fyldt op, inden du kører herfra.

  Dagens distance: 67 km

 • Franz Josef-gletsjeren

  Kør langs Lake Wanaka, Lake Hawea og over Haast-bjergpasset, som byder på et utal af vidunderlige udsigter over bjerge, søer og vandfald. Gletsjere, tæt regnskov og kyststrækninger ligger tæt i Westland National Park. Vi anbefaler at tage en afstikker til Monro Beach Walk og Ship Creek Walk. Fra oktober til december kan du være heldig at se pingviner og Hectors delfiner, som kun findes i New Zealand og som sammen med kiwifuglen er et nationalsymbol.

  Naturoplevelserne står kort sagt i kø på ruten til Westland National Park, hvor du kan opleve gletsjerne Fox og Franz Josef.

  Dagens distance: 293 km

 • Fox Glacier

  Fox Glacier er både er navnet på en lille by og en berømt gletsjer. Normalt er gletsjere ikke så tilgængelige som Fox-gletsjeren i Westland National Park. Den 14 km lange Fox-gletsjer kommer nemlig helt ned til den tempererede regnskov i kun 250 meters højde og synet af gletsjeren, der kommer fra bjergene og slynger sig gennem den skovklædte dal er et fantastisk syn. Denne dag foreslår vi en ”glacier walk” på Fox-gletsjeren med en lokal guide. Du kan også se gletsjerlandskabet fra oven på en helikoptertur.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur til gletsjerlandskabet

  Gletsjerne er i konstant bevægelse, og på en helikoptertur får du et godt indtryk af naturkræfterne, ser isskruninger, de uendelige sprækker og det skiftende farvespil med de blålige farver. Der landes på sneen, og der er et kort ophold i omgivelser, hvor

  Vandring i gletsjerdalen

  På guidede ture er det muligt at komme tættere på gletsjeren, og på denne tur oplever du Franz Josef-gletsjeren på nærmeste hold. Først går turen gennem regnskoven. Snart er der udsyn til gletsjertungen i 300 meters højde, og vandreturen følger

 • Klassisk forarbejdet jadesmykke fra New Zealand

  Inden du sætter kursen helt mod Greymouth, må du ikke snyde dig selv for at opleve Westland National Parks anden gletsjer, Franz Josef. Tag evt. på en guidet vandretur hvor du kan opleve gletsjeren og det spektakulære naturfænomen på nærmeste hold.

  Ikke langt derfra ligger Okarito – helt afsides og forholdsvist isoleret ved kysten mod det Tasmanske Hav. Her kan du tage en sejltur i kajak gennem den stille lagune. Der er også mulighed for at tage på en jetboat-tur i Whataroa, hvor du kan se de sjældne hvide hejrer.

  Turen nordpå går langs Sydøens dramatiske men også naturskønne vestkyst. Undervejs anbefaler vi et stop i Hokitaka, som er centrum for newzealandsk jade – som bliver fundet her på Sydøens vestkyst, og flere steder i Hokitika kan man se, hvordan jaden forarbejdes og bliver til de skønneste figurer og smykker. Du kan også selv prøve kræfter med håndværket i en jade-workshop. Læg også vejen forbi Shantytown, hvor man har genskabt en typisk guldgraverby fra 1880’erne. Senere ankommer du til Greymouth.

  Dagens distance: 217 km

 • The Pancake Rocks. Her kan du ved højvande se de kraftfulde ”blowholes”, der skyder havvand højt op i luften

  På vejen mod Abel Tasman National Park i den nordligste del af Sydøen anbefaler vi, at du tager ruten forbi Punakaiki, hvor du kan se The Pancake Rocks. Her kan du ved højvande se de kraftfulde ”blowholes”, der skyder vand op i voldsomme og varierede sprøjt.

  Inden turen går østpå kan du tage en lille afstikker til Cape Foulwind i Westport, hvor du kan se en koloni af sæler, der ligger og varmer deres kroppe i solen. Herefter går køreturen langs den snoede slugt Buller Gorge til Abel Tasman National Park, der selvom den er New Zealands mindste nationalpark, bestemt er et besøg værd!

  Dagens distance: 341 km

 • Kajak i Abel Tasman National Park, New Zealand

  Nationalparken tilbyder en række spændende aktiviteter og vandreruter for enhver smag og form. Gå f.eks. fra campingpladsen til den næste bugt og nyd naturen eller sejl med kajak langs kysten alene eller i en gruppe. Det er også muligt at slappe af på kysten i det gyldne sand på Kaiteriteri Beach.

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Abel Tasman National Park

  Næste stop må være paradis! Den tanke vil helt naturligt dukke op, når du i havkajak udforsker de smukke kyststrækninger i nationalparken. Har du ikke sejlet i havkajak tidligere, får du en grundig instruktion, og nybegyndere sejler i øvrigt i dobbeltkajak. Guiden kender

 • Termisk pool under åben himmel i Hanmer Springs

  Dagens rute fører dig gennem Kahurangi National Park til byen Murchison, som befinder sig i den vestlige ende af ”the Four Rivers Plain”. Du kører mod syd gennem Nelson Lakes National Park via Lewis Pass og når Hanmer Springs. Her er der mulighed for at gå en tur, leje en mountainbike og udforske området eller bungeejumpe, inden du slapper af i de termiske pools under åben himmel.

  Dagens distance: 318 km

 • Kaskelothval ved Kaikoura

  Byen Kaikoura er placeret lige ved havet med smukke, sneklædte bjergtoppe på Kaikorua Ranges i baggrunden. Kaikoura er det bedste sted at opleve hvaler – heriblandt kaskelothvaler og spækhuggere – i det dybblå hav. Her har du også mulighed for at svømme med delfiner og sæler og afslutte dagen med den lokale specialitet: krebs tilberedt direkte fra havet.

  Dagens distance: 130 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Kaikoura hvalsafari

  Kaikoura på Sydøens østkyst er stedet at opleve hvaler – eller rettere sagt se halen eller ryggen af kaskelothvaler og spækhuggere. At der findes mange hvaler netop ved Kaikoura skyldes, at havbunden dykker stejlt omkring 1.000 m og skaber særlige strømforhold, som

  Svøm med delfiner i Kaikoura

  I havet ud for Kaikoura kan du møde delfiner året rundt, og at svømme med de legesyge dyr kan meget vel blive en af rejsens største oplevelser. Der er tale om ”dusky dolphins”, der har ord for at have en meget interaktiv adfærd. Du bliver iført våddragt og får

 • Fra Wellington Cable Car kan du nyde en flot udsigt over byen

  Efter en køretur langs kysten når du tilbage til Christchurch, hvor køreturen begyndte. Autocamperen afleveres og du flyver videre til Wellington på Nordøen, hvor der venter nye eventyr.

  Wellington har været New Zealands hovedstad siden 1865, og at valget faldt på netop Wellington skyldtes den strategiske placering midt i landet. Nyd eftermiddagen i byen og gå endelig ikke glip af et besøg på nationalmuseet Te Papa, som mere er et oplevelsescenter end et museum, da avanceret computerteknologi er taget i anvendelse for at fortælle historien på en yderst spændende måde. Du kan f.eks. komme med på en rejse ud i fremtiden. Mærke rystelserne fra et jordskælv. Træde ind i en marskandiserbutik og i bogstaveligste forstand se 100 års historie blive levende. Forhåbentlig bliver der også tid til en tur med kabelbanen til Mount Victoria, der byder på en formidabel udsigt over Wellington.

  Flyvetid: ca. 50 min

 • Udsigt over Napier, der bl.a. er et kæmpe vinområde

  Bilen afhentes i Wellington, og kør-selv-turen på Nordøen kan begynde. Du kan vælge at køre via Martinborough, der er centrum for vinproduktionen i Wairarapa-distriktet. Vindistriktet har mange små eksklusive vingårde, der satser på kvalitet fremfor volumen, og det belønnes med et utal af priser. Her dyrkes der overvejende Pinot Noir og Cabernet Sauvignon. Turen går videre nordpå til Dannevirke, hvor mange skandinaviske immigranter bosatte sig i 1870’erne, inden du når Napier, som er et af de varmeste og mest solrige områder i New Zealand.

  Naturkræfterne har også været på spil i Napier, der i 1931 blev ramt af et voldsomt jordskælv, som lagde en stor del af byen øde. Det er baggrunden for, at der i dag er en stor koncentration af bygninger i art déco stil. Det blev nemlig besluttet, at Napier hurtigst muligt skulle genopbygges, og da art déco var arkitektur-trenden i 1930’erne, kan man i dag se mange pastelfarvede bygninger med geometriske mønstre, som er typisk for stilen.

  Dagens distance: 352 km

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Vinoplevelser på cykel

  Oplev vinområdet ved Hawkes’s Bay på en cykeltur i dit eget tempo. Cyklen står klar i Hastings (Napiers naboby), og ruten er planlagt, så du kommer til syv forskelige vingårde. Ruten er på 14 km – 22 km – alt efter hvor mange vingårde du får lyst til at bes.

 • Huka Falls ved Waikato-floden

  På vejen til Rotorua anbefaler vi et stop ved Huka Falls. Den 100 m brede Waikato River bliver med stor kraft presset gennem en smal kløft, og ikke mindre end 220.000 l vand passerer kløften i sekundet, men også vandets meget flotte turkise farve imponerer.

  Ikke langt derfra kommer du forbi et spændende termisk område – Waimangu Volcanic Valley – og det er tankevækkende, at dette område kun har eksisteret siden 1886, hvor vulkanen Mt Tarawera var i udbrud. Et stop her kan anbefales, og en af oplevelserne kunne være en sejltur på søen Rotomahana.

  Dagens distance: 227 km

 • Pohutu-gejseren, Rotorua

  Kogende mudderhuller og damp fra sprækker i fortovet. Springende gejsere og varme kilder. Den termiske aktivitet i Rotorua-området er meget synlig. En dag til at opleve Rotorua som er en by med mange seværdigheder. Begynd f.eks. ved Te Puia, der er både et termisk område og et interessant center om maorikulturen, hvor du også kan se Pohutu-gejseren, der 20 gange om dagen sender kaskader af vand 30 m op i luften.

  I Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park kan du stifte bekendtskab med det newzealandske dyreliv, hvor man også kan se et underholdende show, hvor fårehunde og fåreklippere viser deres færdigheder. Hvis du har lyst til at opleve maori-kulturen, kan du tilkøbe en maori-festaften. Du får serveret en hangi, som er et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn, og bliver underholdt med sang, musik og dans.

  Tilkøb flere oplevelser

  Rotorua Diamond Pass

  Med dette pas får du meget forskellige oplevelser i Rotorua. Du kan se det hele på en dag eller strække oplevelserne over flere dage. Du oplever TePuia, hvor gejseren Pohutu springer regelmæssigt, og det er også her, du kan se, hvordan maori-træskærerne arbejder på

  En aften i maori-kulturens tegn

  Gå ikke glip af en maori-festaften hos Te Puia i Whakarewarewa-dalen – en både interessant og underholdende oplevelse. Du bliver budt velkommen ”the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske

 • Fredfyldt bugt på Coromandel-halvøen

  Der er mange naturskønne steder i New Zealand, og halvøen Coromandel, der er kendt for sin uberørte natur og kilometervis af fredfyldte strande, er absolut et af dem. Du kan vælge imellem flere forskellige ruter til halvøen, men vi anbefaler den der går via Katikati.

  Dagens distance: 180 km

 • Cathedral Cove, Coromandel

  En dag til at nyde naturen på Coromandel. Fra Pauanui kan du køre nordpå til Hot Water Beach med de varme kilder lige under sandet. Lidt længere nordpå ligger Cathedral Cove med de hvide klipper, der er et utroligt syn, ikke mindst når pohutukawa-træerne (landets nationaltræ) står i fuldt flor med røde blomster. Fra udsigtsplatformen ved P-pladsen kan man følge en vandresti gennem skoven ned til stranden – et godt sted at nyde en medbragt frokost. Hahei er en af de skønneste strande på Coromandel, og når det er lavvande kan man gå herfra til Cathedral Cove.

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturoplevelser i kajak

  Næsten i paradis – det kommer du på denne tur, hvor du oplever området ved Hahei Beach og Cathedral Cove i kajak. Udforsk hemmelige huler, vær på udkig efter delfiner og nyd det azurblå vand, så langt øjet rækker. Ved Cathedral Cove kommer du i land til en

  Fra

 • Bay of Islands i det nordligste New Zealand

  I dag går turen nordpå til Bay of Islands – et af New Zealands smukkeste områder med mennesketomme sandstrande og et væld af grønne øer omgivet af et himmelblåt hav. Læg hertil et dejligt subtropisk klima og et stort udbud af aktiviteter og oplevelser. Ruten nordpå går gennem et afvekslende landskab med små hyggelige byer, og der er mange muligheder for afstikkere undervejs.

  De næste to nætter overnattes der i Paihia, og herfra er der kun 20 min. til fods til Waitangi Treaty House, hvor den historiske aftale mellem maorierne og briterne blev underskrevet i 1840. Den lille by Russell, som man kan sejle til fra Paihia, var i øvrigt New Zealands første hovedstad.

  Dagens distance: 376 km

 • Urgamle kauritræer får et kram af en mand i New Zealand

  Bay of Islands skal opleves på en sejltur, f.eks. en tur til Hole in the Rock eller en tur, hvor man oplever delfiner. Kauritræerne, der når imponerende højder og alder, vokser kun på den nordlige del af Nordøen, og en udflugtsmulighed denne dag kunne være Waipoua Kauri Forest Sanctuary (ca. 60 km vest for Paihia), hvor man kan se New Zealands ældste og største kauritræer.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur ved Bay of Islands

  En sejltur er et must i et af New Zealands smukkeste områder, hvor du kan opleve de legesyge delfiner på tæt hold. Du kommer bl.a. til den naturskønne Otehei Bay og Hole in the Rock – en stor klippe med et stort hul, som der sejles igennem hvis vejret er.

 • Auckland og det 328 m høje Sky Tower

  Turen går igen sydpå til Auckland, som du kørte igennem på vejen til Bay of Islands. Efter bilen er afleveret kan du nyde resten af dagen i byen og tag evt. en tur op i det 328 m høje Sky Tower og nyd udsigten over Hauraki-bugten.

  Dagens distance: 228 km

 • Vulkankrateret Mount Eden ved Auckland

  En dag med sightseeing i Auckland. Byen er bygget på udslukte vulkaner, og en af dem, der stadig er synlig, er den 196 m høje Mt Eden, hvorfra man kan nyde den flotte udsigt 360 grader rundt. Tag på en dejlig sejltur og se Auckland fra søsiden.

  Hovedgaden Queen Street begynder ved havnefronten og er et godt sted at begynde, hvis du vil shoppe. Gå en tur i bydelen Parnell med de hyggelige gader med viktorianske huse og til Auckland Domain, som er Aucklands grønne åndehul. Gør et stop ved Auckland Museum, der ligger i parken, og se museets omfattende samling af maori-genstande og kunstskatte fra Polynesien. Besøg også Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter and Underwater World. Gennemsigtige tunneller fører gennem akvarier og Stillehavets maritime verden, og du kommer helt tæt på hajer, gigantiske rokker, elektriske ål og myriader af søheste og farvestrålende fisk. En anden spændende oplevelse her er det arktiske landskab befolket med kongepingviner.

  Tilkøb flere oplevelser

  Vintur til Waiheke Island

  På Waiheke Island i Hauraki-bugten er der i gennemsnit fem grader varmere end i Auckland, og der falder 30 % mindre regn, så klimaet er ideelt til vindyrkning. På denne spændende vintur er der besøg inkl. vinsmagning på tre forskellige vingårde –

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København - Christchurch/Auckland - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • Indenrigsfly Christchurch - Wellington, inkl. skatter og afgifter
 • 8 dages billeje inkl. forsikringer og 0 kr. i selvrisiko
 • 14 dages leje af autocamper model Maui Ultima inkl. forsikring (selvrisiko NZ$ 7.500), køkkenudstyr, sengetøj, håndklæder, GPS

Overnatning

 • 11 overnatninger på udvalgte hoteller
 • Et års medlemsskab af Okay2Stay, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne
OBS
Børn er 11 år og under

lad os skraeddersy drommerejsen til dig

Lignende rejser

Det mægtige Great Barrier Reef i Australien
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Barrier Reef & New Zealand

23-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med engelsk rejseleder

Complete New Zealand

22-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Marlborough Sounds, New Zealand.
Se kort

Rejseforslag

Sydney & krydstogt til New Zealand

18-dages rejse fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke