Firma – og grupperejser

Rejser til Bay of Islands

Når du rejser til Bay of Islands vil du opleve uberørte strande, et smukt kuperet landskab, og der er endda mulighed for at se hvaler og legesyge delfiner, der svømmer omkring i det smukkeste blå hav. 

Bay of Islands bliver kaldt intet mindre end New Zealands fødested. Du kan besøge “The Waitangi Treaty Grounds”, hvor New Zealand blev skabt som nation – dyk ned i historien og få en større forståelse af Māori-kulturen. 

Du kan også se Bay of Islands 144 øer fra oven med en flyvetur i helikopter eller en flyvetur til New Zealands nordligste punkt, Cape Reinga – her vil du opleve Cape Reingas fyrtårn, Te Rerenga Wairua. Fyrtårnet står på kanten af en stejl, stenet bakke, hvor Det Tasmanske Hav og Stillehavet mødes. Te Rerenga Wairua, fyrtårnet, var det sidste af slagsen, der blev bygget i New Zealand og er i dag et af landets ikoniske kendetegn.

Tag på en sejltur omkring Bay of Islands, hvor du vil se “Hole in the Rock”, som er skabt af vind og vejr gennem tiden – det er helt forståeligt, at mange i dag anser det som et af de smukkeste naturskabte steder på hele New Zealand. Hvis vejret er stille, er der endda mulighed for at sejle igennem hullet.

Du kan se nærmere på vores rejser til Bay of Islands nedenfor.

Rejser hvor du oplever Bay of Islands

Sorter her

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser til Bay of Islands her

Klik her og se alle rejser, som passer til dine ønsker

Spændende artikler om New Zealand