Firma – og grupperejser

Rejser til Dunedin

Det føles som om, du er ankommet til Skotland, når du kommer til Dunedin – byen bærer den skotske arv med stolthed. De skotske immigranter gav byen navnet Dunedin, som er det keltiske navn for Edinburgh.

Det er svært at forstå, at byens smukke vartegn såmænd blot er en togstation. Dunedin Railway Station ligner mest af alt et slot med et højt, flot tårn i den ene ende af bygningen, og indenfor er der smukke detaljer, mosaikgulve og imponerende vinduespartier i farvet glas – det er bestemt et besøg værd, selvom du ikke nødvendigvis skal med toget.

Har du lyst til at tage med toget fra Dunedin, så skal du tage en tur til Taieri River Gorge – det er en verdenskendt togtur, som kører gennem den robuste og spektakulære kløft, Taieri Gorge. Lad dig betage af det varierende landskab – gennem tunneller, der er gravet for over 100 år siden, mens toget kører til den smalle og imponerende flodkløft.

Ud for Dunedin ligger Otago-halvøen, som mest af alt er en forlystelsespark for naturelskere. Ved Taiaro Head finder du en koloni med kongealbatrosser. Stedet er det eneste i verden, hvor fuglene yngler på fastland. Udover albatrossen vil du også møde den sjældne guløjede pingvin – disse er kun at finde i New Zealand, og der er ikke mange tilbage. Hvis du har heldet med dig, kan du også oplever søløver og delfiner.

Vi har samlet spændende rejser til Dunedin nedenfor.

Rejser hvor du oplever Dunedin

Sorter her

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser til Dunedin her

Klik her og se alle rejser, som passer til dine ønsker

Spændende artikler om New Zealand