Firma – og grupperejser

Rejser til Fiordland National Park

Fiordland National Park er et af New Zealands smukkeste og mest dramatiske steder – takket være de himmelstræbende klipper og dybe fjorde skuffer landskabet aldrig sine besøgende. 

Når du rejser til Fiordland National Park, vil du opleve New Zealands største nationalpark – til sammenligning breder den sig over et areal så stort som hele Jylland. I nationalparken bliver du mødt af storslået natur, så langt øjet rækker. 

Det er næsten umuligt at sige Fiordland National Park, uden også at sige Milford Sound. I Milford Sound vil du blive mødt af lodrette klippesider, som fortsætter under havets overflade. Det er muligt at opleve Milford Sound til lands, til vands og i luften. Tag en vandretur på Milford Track, en smuk sejltur på New Zealands mest kendte fjord eller flyv over nationalparken, hvor du kan se Milford Sounds 22 km lange fjord.

Det er naturligvis også muligt at opleve andet end Milford Sound, når du befinder dig i Fiordland National Park. En anden smuk fjord er Doubtful Sound, som ligger sydligere end Milford Sound – omtrent lige midt i nationalparken. Tag en sejltur på den naturskønne fjord, enten som en dagstur eller med en overnatning. 

Er du mere til at trække i vandrestøvlerne og opleve naturen helt tæt på, så er Routeburn Track anbefalelsesværdig – turen går gennem frodig regnskov, udsigt til sneklædte bjerge, søer og dybe dale. Routeburn Track forbinder Fiordland National Park med Mount Aspiring National Park på den 31 kilometer lange vandretur.

Nedenfor har vi samlet vores forslag til en rejse til Fiordland National Park.

Rejser hvor du oplever Fiordland Nationalpark

Sorter her

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser til Fiordland National Park her

Klik her og se alle rejser, som passer til dine ønsker

Spændende artikler om New Zealand